• SityiSXT
    Ez egy nyílt fórum, ergo jó eséllyel olyanok is olvassák, akik nem ismerik életed, munkásságod, és nem a haverjaid. Pl. én jó eséllyel 2000 km-re vagyok tőled, ergo baromira nem tudom, nem tudhatom, hogy ha te azt írod, hogy szar, akkor mi van mögötte - pedig hónapok óta olvasgatok itt. Meg szerintem itt sokan mások is így vannak vele. Aztán persze emiatt elszabadulnak az indulatok, ami így, bő 8000 hozzászólás után már unalmas. Plusz az arroganciád is bicskanyitogató tud lenni néha, mintha te lennél Őszentsége, Minden Szimulátorosok Atyja, az Igazzy Szimulátor-Pilóták Felkent Pápája, és természetesen mindenki más hülye, mert az igazi szakember te vagy (ja, és azok, akik az iRacingen dolgoznak, illetve a Kunos alkalmazottak). Érted már, mire akarok kilyukadni? Lehetne ez egy remek topik, ha olyan hozzászlások lennének itt, mint amit most írtál le a #8300-ban, vagy előtte Fernandoooé. És nem csak én vagyok vele így, Black Ghost, Pitti is egyetért. És nem telt el 24 óra, mióta én itt belevau, hogy egy bátortalan kísérletet tegyek az iszapbirkózás megszüntetésére, máris emelkedett a fórum színvonala, mert végre a szókincsed kezd bővülni, és a CARS már nem csak szar, hanem lásd #8300.