Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
A rossz, gyenge ffb - n en nehezen teszem tul magam, az a lelke egy ilyen jateknak.Az meg nem zavar, higy sokszor kamu, sok jatekban olyan de attol meg lehet elvezetes, hiheto.Ezzel kinlodnak egyebkent a legtobbet, en is majdnem az elejetol benne vagyok, valoszinu az alap rf1 cucc miatt, de keptelenek normalisra megcsinalni, leginkabb olyan erzesem van, hogy probalnak tobbet kihozni belole mint amit tud, es ennek ez a vege.A masik kerdes a gumi, ott ugyanez van, probalnak tobbet mutatni mint amit valojaban tud a motor, de ennek is csak vegtelen kinlodas a vege.
A kormanyzas valoban nehol eleg rossz, de legnagyobb baj, hogy fix az autok kormanyszoge, es nehol igen rossz ez a fix ertek.Allitani lehet, de azt kar volt belerakni, mert csak a mikormanyunk szaturaciojat allitja ( milyen tartomanyban lehet tekerni ), es ha az ember kicsit lassitani akarja, az a vege, hogy egy formula auto nevetseges ifa szeru kormanyt kap, amit a sikanban masfelszer kell korbetekerni.
Hangok alapjaban veve jok, engem idegesit mondjuk a valtaskor hallhato kamu motor , fordulat ugralas effekt de elmegy.Ami baj, az a hangkeveres, ellenfelekkel olyan zurzavart kepes eloallitani, hogy elvezhetetlen az egesz jatek.
A pilota , es a g erok animacioja nagyon rossz,itt sikeresen athoztak a shift ladikos erzeset, legjobb kikapcsolni az egeszet.
A felfugesztesen erzodik, higy nagyon buta, ez termeszetes mindent leront. Legnayobb baj, hogy kanyarbementnel a halalba kell tekerni a kormanyt higy beforduljon, de ahogy az ember a gazra lep valami anomalia miatt rogton szinte vissza akar fordulni, ilyenkor vad visszatekeres kovetkezik, ami egyszeruen gagyi.
Mindent egybevev en azt mondom, higy probalnak valami komolyabbat osszehozni , fizika gumi teren, de ehhez se tudas, se megfelelo tudasu motor nincs.Szimulatortol nagyon messze van, az nem is kerdes, de en mar azt mondom maradtak volna egy dogos gorza gt szinten, jobban jarna mindenki.
Ez igy eleg konstruktiv volt. ? :) Tudnek meg ezerrel hibakat sorolni, amik az elejetol kezdve nem valtoznak, nem is fognak szerintem, de egyreszt senki nem fog egyeterteni veluk, mert hulye vagyok es jo ez, masreszt nem egyszerubb leirni higy szar az egesz, minek egymast farasztani ennyi betuvel ?