19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Azért ez már komoly lassan azt sem tudja melyik nick kié és magával vitatkozik:))) -
Én békés vagyok ... :)
-
pedig hétvégén már sose látott béke kezdett körvonalazódni a topicban:)
kár érte...
mondjuk most azért kiccsit megértem Lacco-t illetve másokat h ugrottak erre a "lézerszkenn csak sznobság"
és a minél valósághűbb fizika iránt igényt szintén sznobságnak nevezni igen meredek (nyilván mindenki tisztában van vele h tökéletesen visszaadni mindent lehetetlen)
én speciel tök hülye vagyok a fizikához, de a a valósághoz minél hasonlóbb élményt próbálom keresni... és sokan vagyunk még így...
ebben sajnos vagy nem sajnos több más játék is veri a CARS-t...(viszont nem is egy a fő célközönség)
egy szimulátor minőségének egyik legjobb fokmérője az amikor szimplán odaültetek egy gyengébb autóhoz egy jogosítvánnyal rendelkező havert aki egyáltalán nem játszik autós játékokkal...mindig elmondom h szépen óvatosan menjen végig és fokozatosan kezdjen többet vállalni...
és az ő véleményük érdekel igazán h hol érzik legvalósabbnak az autó viselkedését... érdekes módon minél árkádosabb egy játék annál kevésbé tudnak körbemenni...
AC gyakorlatilag minden ilyen "laikusnál" betalál és ez nem véletlen szerintem...
nem olyan rossz a CARS mint ahogy Lacoo szavaiból kicseng néha,de egyszerűen csak tudni kéne a helyén kezelni... Mind Lacoo-nak, mind azoknak akik többnek akarják beállítani a CARS-t mint ami akar lenni( egy bankot robbantó multiplatform driving game)
-
SityiSXT #8474 Az, hogy valaki nem szólal meg minden nap huszonnyolcszor, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem követi a topicot. A nicked mellett ott az a sok csillag meg korona, gondolom, nem ok nélkül került oda. Lehetne annyi eszed, hogy ha már ennyire megbecsült fórumtag vagy itt, akkor nem öntöd az olajat a tűzre.
De mondok jobbat. Ahogy nézem az adatlapokat, a Felsőbbrendű Igazzy Szimulátorosok Fajának tagjai betöltötték már a harmincat. ehhez képest olyan színvonalat produkálnak, ami az óvoda középső csoportjában is gáz. Áruljátok már el, ó ti Felsőbbrendű Igazzy Szimulátorosok, mi a jó búbánatos francért nem tudtok a Porject Carsról normálisan beszélni itt a fórumon? Nem azzal van a baj, hogy nektek nem tetszik a játék, hanem azzal, hgy ezt kibaszottul bicskanyitogató módon hangoztatjátok. Aztán még ti csodálkoztok, hogy szardobáló lett a topikból? Szégyellhetnétek magatokat... Alreg meg Zuzu, mi? Az megy... És ezek után van pofátok trollkodással meg flamekeltéssel másokat gyanúsítani.
Erős volt, tudom. De nem törlöm vissza. Tényleg magatokba nézhetnétek. Lehetne erről a játékról normálisan is vitatkozni. Miattatok nem megy. És most jöhet a büntipont meg a ban - legfeljebb mártírt csináltok belőlem. -
Screenracer #8473 Ha mindenképpen úgy érzed, hogy hiányzik a társaságom és beszélgetni akarsz, akkor próbáld meg végre értelmezni a leírtakat. Ha a jobb alsó sarokban rákattintasz arra, hogy "válasz XY üzenetére", akkor láthatod, hogy mire válaszoltam. Legközelebb legalább megkiméled magad az ilyen és hasonló kellemetlen helyzetektől vagy engem, hogy ilyen hosszan szájbarágósan elmagyarázzak neked egy nyilvánvaló dolgot, mégpedig azt, hogy ez nem tartozik rád. A mai trollkodásod már megvolt.
Viszont azt leírhatnád részletesen, ha már így szóba elegyedtünk, hogy most meg mi is a baj a CARS fizikájával?! És ha leírtad a hibákat, akkor azt is oszd meg velünk, hogy hogyan is kellene annak akkor viselkednie, ha már nem jó, mert még mindig ott tartunk, hogy megint sikeresen elküzdötted magad a FIZIKA szóig, de sajnos ezen kívül semmi érdemlegeset nem mondtál, már ha ez egyáltalán érdemleges volt. Na, jó. Nem volt az. Csak mert legutóbb is kiderült, hogy te emelegetted a fizikát, de mindvégig az FFB-ről beszéltél vagy fordítva, annyira már nem emlékszem. Na, akkor hajrá, hadd tanuljunk mi is valamit a "nagyoktól". :D -
Megint a közös laptop, mi ...? :DDD -
Screenracer #8471 Bocsi, csak annyit tennék hozzá, hogy nem velem vesztél össze abban a másik topikban, de igen közeli barátom az, akivel. De persze emiatt nincs harag vagy ilyesmi. :)) -
Nabazmeg, aszittem valami komoly dolog történt a játékkal. De látom csak a szokásos. Jóccakát :) -
Fernandooo #8469 "Nem olvastam vissza..."
"Es mind ugyanazt csinalja, beszol, kotekedik, megmagyaraz es flame."
:)
-
Fernandooo #8468 Őszintén szólva nem akarok teperni, egy csomó időt elbasztam most itt, miközben még van kb. egy 3 órás melóm, amit meg kell csinálnom, szóval jól kiszúrtam magammal, hogy most beleártottam magam a "nagyok" dolgába. További kellemes fikázást és trollkodást meg persze frusztráció levezetést! ;) -
Nem olvastam vissza, felesleges, itt mar a hozzaszolasok szamabol lehet latni, hogy szofosas van:) Most is csak reflexbol jottem vissza;)
Amugy fingom sincs, nem is erdekel, de gyanus, hogy neha-neha megjelenik egy-egy addig ismeretlen ember, neha nagyon friss, neha meg nagyon regi loggal. Es mind ugyanazt csinalja, beszol, kotekedik, megmagyaraz es flame. Mintha ki akarna bulizni, hogy bannoljanak egy-egy embert;)
Aztan eltunnek...
ui: Erre ne is valaszolj, megsporolom neked az idot:) Nem csak azert, mert felesleges es nem is erdekel, hanem mara nekem mar ez is sok volt a CARS topic-bol:) -
Fernandooo #8466 Ja hát hogy lennék már álreg, le lehet engem csekkolni a WMD fórumon. Senki nem olyan elvetemült, hogy élből két reget vásároljon akkor, amikor még híre-hamva nem volt semmilyen esgés CARS topicnak... Szóval így szerintem egyértelmű, hogy nem vagyok álreg. Fernandooo néven vagyok a WMD-n, tessék megnézni a profilomat és kész. -
Ha nem vagy álreg, akkor sem ugrok az ilyen ovis provokálásra többet ....
Teperhetsz, de nem fog bejönni . :DD -
Fernandooo #8464 Lassan összeraktok egy konteót ezzel az álreg hiszivel. :D Pedig marhára nem vagyok álreg, hogy lehet ezt bebizonyítani egyértelműen? -
Háhááá... Ebbe az álregen provokálunk, mert annak mindegy a bünti pont, nem megyünk már bele ! ;) -
Fernandooo #8462 Ez a három taposoló figura a válaszod? Mondjuk a képírás jobban igazodik a képességeidhez, ez kétségtelen. -
De amikor valaki a valósághoz képest (élethű fizika) próbál meg számonkérni valamit egy játéktól, az enyhén nevetséges. Olyan lehet, hogy különböző fejlesztők különböző saját fizikát kreálnak a játékuk virtuális világába, ezzel nincs gond. De hogy bármelyik játék "élethű" legyen... Vicces. És attól, hogy az AC vagy az iR élvezhető vezetési modellt ad, még a CARS sem feltételnül rossz, csak azért, mert más, mint azoké.

-
Fernandooo #8460 Ez a te véleményed, mivel ebben a beszélgetésben ellentétes pólusokat foglalunk el. Szerintem meg jóval tartalmasabb, jobban megfoglamazott, indokokkal alátámasztott válaszokat adtam, mint amilyenek a te néhány szavas behörgéseid voltak. Ezt értékelve sokkal inkább te vagy itt a troll. Amúgy nem haragszom. -
Fernandooo #8459 Lassan írom le, hogy még te is megértsd, bár ezt tőled már nem várom el: nem érdekel a fizika, mert a szó klasszikus, valóságos értelmében ahány játék, annyi "megoldás" van erre. Én teljesen szubjektív benyomások alapján döntöm el magamnak, hogy tetszik e adott játék vagy sem, és nem igazán nézem a fizikáját. Élményt kapok, vagy nem kapok. Ennyi.
Azért újra felteszem a kérdést, változatlan formában:
Minek foglalkozol egy olyan játékkal, ami semmilyen szinten nem felel meg az igényeidnek, és biztos vagy abban, hogy nem is fog? Vagy csak az ittenieket akarod napra nap bosszantani - ha már nincs jobb dolgod -, mert nem vagy más, mint egy troll? :) -
Ne haragudj de ma te trollkodtál ,nem is gyengén ,ráadásul csúnyán belekeveredtél ..... -
Fernandooo #8457 Ez nálatok valami népbetegség, hogy ha jön egy új ember aki nem áll be közétek trollkodni, akkor az biztos valakinek az alteregója? -
Bazzeg, döntsd már mit akarsz mondani !!! :DDDD
Akkó van fizika van nem van fizika ? LOL. -
Fernandooo #8455 Ja, azért fizettem be AC-re is, mert abban is a vizuális parasztvakítást keresem, hát hogyne. :D Meg azért rF-eztem, mert csak a grafika számít, igen! :D Szóval? Minek foglalkozol egy olyan játékkal, ami semmilyen szinten nem felel meg az igényeidnek, és biztos vagy abban, hogy nem is fog? Vagy csak az ittenieket akarod napra nap bosszantani - ha már nincs jobb dolgod -, mert nem vagy más, mint egy troll? :) -
Latom ismet van valami uj alreg, frissreg, grand-speaker a topicban:))))) -
"virtuális parasztvakítások"
Hát igen, nektek elég a vizuális parasztvakítás, de az bőven :DDD
"ugyanis a valódi fizikához képest minden játékos fizika csak ámítás, köze nincs a valósághoz. Ezt ugyanis a komplexítása okán lehetetlen lemodellezni még részleteiben is. És ha már ott tartunk, hogy a játékos fizikának semmi köze a valós fizikához - márpedig ott tartunk - akkor miféle szimulációkról beszélgetünk..."

-
Fernandooo #8452 Ezzel a csodavárással én is így vagyok és általában én is koppanok. 8444? -
Fernandooo #8451 Azért nincs, mert senkit nem érdekel. Akit az ilyen virtuális parasztvakítások érdekelnek, aminek igazából semmiköze semmihez, az begfizet iR-re meg hasonlókra és ott elhiheti magáról, hogy fúbazegautóversenyzővagyok. :D Másoknak erre nincs szüksége, egyszerűen csak játszani akar. Akármilyen fizikával, vagy az nélkül. J.á.t.é.k. -
Nem bosszankodok, mert elindítom az ACt és elfelejtem a CARSt, csak amikor írjátok hogy mi minden jött hozzá, a sok gigás peccsek meg tuti dolgok, akkor mindig várom a csodát és elindítom. -
Fernandooo #8449 Megszabadulsz egy nyűgtől, bosszankodás forrástól. 8444?
-
Egy apró dolog : egy azaz egy (1) darab fizikát bemutató videó nincs máig CARS-ról, mert nevetséges az egész ...... Képgaléria van annyi mint a bűn ....ezen kell elgondolkodni .... -
Ez mire is megoldás? -
Fernandooo #8446 Mondom: visszaadják pénzedet, ha akarod és akkor vendégük voltál néhány hónapos tesztelősdire. -
Fernandooo #8445 Ha neked az kiselőadás volt, akor nagyon durván csekélyek lehetnek az értelmi képességeid. :D Olyat meg egyszer sem írtam le, hogy nem tudok különböző "fizikákat" megkülönböztetni, kérlek ne hzudozz orrrba-szájba,úgysem mész vele semmire. :) Milyen jó fizikát nem tudok értékelni? Mi az a jó fizika és mihez képest jó? Miféle fizika egy nem létező, virtuális világban, ahol még anyag sincs? :D Ugggyan kérlek... Az meg, hogy szerinted a CARS ilyen meg olyan, semmin nem változtat, ettől nem lesz sem sikeresebb, sem sikertelenebb a játék. Nem vagy rá hatással. És még mindig nem tudni, hogy ha ennyire szar szerinted, akkor mit foglalkozol vele... Ezen éled ki magad a hétköznapok megaáztatásait követően? :D Szar lehet neked. -
Fernandooo #8444 De várjál már, szerinted attól, hogyitt, az esgén elégedetlenkedsz, változni fog bármi? Elvárod a fejlesztőktől, hogy tanuljanak meg magyarul és látogassák ezt a helyet, vagy hogy? Mennyi érdemi visszajelzést küldtél a játékról a WMD fórumon? Mit tettél annak érdekében érdemben, hogya játék végül úgy alakuljon, ahogy te szeretnéd? Most komolyan kérdezem. -
Én nem fikázok semmit, hisz a kedvenc játékstílusomról van szó. Elégedetlen viszont lehet, tapasztalatok alapján. Én is adtam 6 ezret vagy mennyit, meg még 10.000 ember pl. Minden egyes ember pénz, így én is igen, az én pénzeem is benne van, amit a fejlesztők kaptak, amit arra köktöttek amire akartak. Lehet ebből tankolta meg az egyik a szejcsentót... -
LOL. Te hoztad fel a témát és tartottál kiselőadást a fizika szimulációról autós játékokban ... :)))
Mindenz, úgy, hogy utána fél órával kijelented, hogy nem is igen tudod megkülönböztetni, sőt még értékelni sem a jó fizikát...
amivel nincs bajom ,te dolgod, de akkor ne beszélj már zöldségeket :)
Cars-al jelenleg az a legnagyobb baj, hogy szimulátornak nagyon hyenge, driving game-nek is, a gagyi , bosszantó fizikai hiányosságok miatt, laza árkádosabb cuccnak meg hót unalom, oda dögösebb játék kell. -
Fernandooo #8441 Hát pedig nagyon nem vagyok senkinek az alregje. Ha Screenracerre gondolsz, akkor írd le egyenesen, ne célozgass. De nem talált, mert mint mondtam, nem vagyokalreg és minek kellene Screenracernek alreg, ha nincs kitiltva? Egébként épp a CARS kapcsán korábban egy másik fórumon eléggé keményen összeblhéztam vele, mert az ő fanatizmusával sem tudok azonosulni. Nahh, ennyit erről. -
Fernandooo #8440 Visszakérheted a pénecskédet minden további nélkül. Nehogy már ez bilincseljen egy szar játékhoz... :) Az meg, hogy bármit is finanszírozol te mint egyetlen személy érdemben... :D És ez egyébként mire elég? Vagy te azért fizettél, hogy valamit végre partvonalon belül fikázhass? Érdekes egy felfogás... Mondom, visszakéred a fillérjeidet és szép az élet. :) -
elég egyértelmű kinek lehetsz az alregje, mivel teljesen ugyan abban a stílusban írsz főleg abban nagy a hasonlóság hogy te is tudod mit gondol a vita partnered és válaszolsz is rá:DDD Elég érdekes így beszélgetni:) -
Fernandooo #8438 Csak annyira van jogosultságom leírni a véleményemet, amennyire neked. Ha ez számodra okoskodás, hát tudom sajnálni, de azért nem igazán esek ettől kétségbe. A téma ebben a topicban nem a CARS fizikája, hanem a CARS, mint játék maga. Kutyát sem, hogy x embernek nem tetszik ez a "fizika", sokan vannak, akiknek tetszik. A szimnácik szerint ők igénytelenek, meg nem is tudom milyenek, de ez csak egy szélsőséges, intoleranciát sugárzó, ennél fogva ostoba vélemény. És még mindig nincs válasz arra, hogy ha ennyire nem tetszik a játék, akkor miért foglalkozol vele? Nekem sem tetszik a Battlefield akármennyi, mégsem járok a topicjába oltogatni. Hmmm?