Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Flame sosem egy ember miatt keletkezik, bármikor meg lehet azt tenni hogy ignoráljuk amit a másik ír.

lac coo
Es ez tuti, nem fog beallni a motor vagy valami ?😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
Legyen mindenkinek igaza😄 5w30 vagy 5w40😊 de full szintetikus😊

Jacek
Az lehet de hogy egy fikarcnyival sincs jobban igazad na az biztos... de a flame nagy részben neked köszönhetõ.

lac coo
Csak nekem van igazam ! 😊

Az én hibám az off áradat, elnézést mindenkitõl!

www.smart-bus.hu

Na ezt a topicot is át kellett volna már nevezni PCvsKonzol-ra.<#levele>
Mindig ezen megy a szájtépés ,persze teljesen értelmetlenül ,mert "mindenkinek" igaza van<#wink>
<#idiota>
Örülök, hogy van aki érti! 😊

www.smart-bus.hu

Az a legszebb ahogy vergõdik! 😄

www.smart-bus.hu

Black Ghost
Jogos, egy kicsit félreérthetõen fogalmaztam, inkább az arányokon van a hangsúly.
PS1;Nintendo(GameCube);Sega(Mega Drive) össz: kb.164 millió eladott konzol, csak PS2-bõl 154 millió adtak el. Ezek nem fix adatok, de az arányokon jól látszik hogy hogy itt mekkorát lendült a konzol piac.

"Egyébként értelmetlen az egész vita..." ...ezzel pedig teljesen egyetértek!
frango
Szerintem is inkább a psx volt az áttörés. Emlékszem abban az idõben itt a környezetemben szinte mindenkinek volt. Utána meg a PS2. Xbox egyáltalán nem ment. Nem is csináltak rá sok játékot. Az egyetlen dolog, amiért vették az a HALO volt meg talán a Star Wars és a Dead or Alive.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

lac coo
Egyet ertek.......

Jacek
Kinek mi a kõkorszak😊 Nem tudom hány éves vagy de amit írsz még magyarországra sem igaz.
"A konzolok világméretû elterjedés, ami már gazdasági szempontból is mérföldkõnek számított, az a PS2, majd a az XBOX megjelenésével indult el."

Azért mert itt azt sem tudták mi az a konzol volt egy Sega és egy Nintendo is.
Na meg nem tudom a Playstation 1 Wiki szerinti 102 millios eladását(szerintem nincs frissitve) minek neveznéd?

Egyébként értelmetlen az egész vita...

Black Ghost
Ne mennyetek vissza a kõkorszakba!
A konzolok világméretû elterjedés, ami már gazdasági szempontból is mérföldkõnek számított, az a PS2, majd a az XBOX megjelenésével indult el.
A vitaindító pedig ez volt:
"...az aktuális új konzol szerintem alázza teljesítményben az aktuális csúcs pc-t..."
Tehát a kérdés ez:
A PS2-Xbox; PS3-X360 megjelenésekor léteztek kereskedelmi forgalomban kapható nagyobb teljesítményû PC-k? -igen
Ezek a PC-k rendelkeztek a konzolokkal egyenlõ vagy jobb grafikai képességekkel? -igen
De az ellen véleménye is helyt álló:
Ezek a PC-k az átlag felhasználó számára elérhetõek voltak? -nem
Ezek a PC-k ár/érték arányban jobbak mint egy konzol? -nem
Jacek
Este mondom az olajat😊
😄DDmegy a szakértés😄DD
Részemrõl a konzol látványilag amikor kijött mindig alázta a PC-t, hangsúlyozom látványilag nem hardverileg és szintetikus teszteken meg papíron..

Valami korábbi?<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Összefoglalom neked ..

"Soha nem volt így, most sincs így, de valószínûleg a jövõben (leghamarabb 2014) így lehet, ha addig a DX API-ban nem lesz elõrelépés. 😊"

PS1 erõsen szarrá ütötte a akkor a kb 486-nál tartó PC-t... ott link mi jött akkor konzolra mi itt lent meg a csúcsjáték PC-re...

Amellett megkérdezném hogy volt 386/486-os PC neked vagy mint itt alant kiderült kis barátodnak??? Vagy még a csattogos szárnyú falepke ment a homokozó körül? Csak mert lehet hogy a szokásos beszélünk valamirõl de nem is láttunk olyat😄D Mert én emlékszem mit tudott a 486-os gépem😄DDD PS1-re meg megírtam sok sok ezer lemezt...

lac coo
no most visszamentek az 1977-es Star Wars halálcsillag 3d animációig ? 😄DD

1994😄

Az tetszett a legjobban amikor egy atari konzollal támasztod alá PC-s érvelésed😄DDD De te nem ferdítesz és nem terelsz😄DDD

lol én vagyok szánalom ember.. igen érdekes😄DD

Tehát játékokról beszélgettünk amivel játszani lehet.. erre te belinkelsz egy tákolmány tech demot.... ha nem tudod megkülönböztetni egy kereskedelmi forgalomba kerülõ játékot egy össze tákolt techdemotól akkor gratulálok...

összefoglalom:

"mutass 94-bõl 3d poly grafot pc-n"

mutatok 90-bõl

"az szar" (ez aztán a cucc) ((jelzem 4 év az egy fél konzol periódus))

😄DDDDDD

tényleg szánalom az ember.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

atyaisten...

Csige vazze... én azt hittem ilyen mentalitású emberek csak a történelem topikokban vannak... mindenhova jut egy uwu... :S

www.smart-bus.hu

Nem tehetek róla hogy vettél egy konzolt 20k-éert ami kb egy jobb egér ára és nem teljesítette az elvárásaidat úgy hogy 8 éve hardver😄DDDDDD Jó8

Még a nevében is benne van demo😄 Tudod mi jelent meg PC-re 1994-ben DOOM II 😄DD sprite áll 3D....

Hüha tényleg😄DD ez aztán a cucc😄DD

Nyehe ez egy konzol😄DDD

szarügy 😊

from 1990 - Demonstration of one of the first, if not the first true 100% polygon based 3D game. Produced using a 486 DOS system

Azt hinné az ember, hogy a pofátlanságnak van határa... látom nincs.

www.smart-bus.hu

The first filled-polygon 3D game was released by Atari in 1983. It was an Arcade game called "I, Robot"

Here's a wkipedia page about it: http://en.wikipedia.org/wiki/I,_Robot_(arcade_game)

However, that's the first commercial game with filled polygons. There were probably filled-polygon games around earlier than that, but I assume they were probably by MIT students and required large computers not available to the public.

The first filled-polygon game for ST that I can think of is "Arcticfox." It first appeared on the market in 1985.

Hagyd súlyos elmebajjal állunk szemben én nem írok neki, õ nyert!! Mindenben igaza van!! Csak hagyja abba mert fáj...

Tényleg egyre lejjebb kerülünk.. befejeztem veled a beszélgetésnek nevezett akármit mert olyan veled beszélgetni mint sajtreszelõvel reiszolni.. felettébb érdekes de leginkább fájdalmas.. csürsz csavarsz folyamatosan változtatsz ferdítesz.. csak így tovább mással...

lac coo
Az én prescott p4-em, az melegedett ! 😄DD akkora hûtõ volt benne, hogy felszállt a gép ?😄

Sóhaj... egyre lejjebb kerülünk... 😞(

Igen csúsztatsz, levezettem, hogy miért. Olyan témára tereled a beszélgetést, ami nem köthetõ az eredeti vita témához.

Gyenge az angolom, de úgy gondolom az alábbi mondat egyértelmû: "The first home computer 3D game was released in 1981 called "3D Monster Maze." Forrás

A melegedés csak rémlett, de a PS wiki oldalán van róla infó...

www.smart-bus.hu

Az õszi megjelenéskor linkelek majd videót én nagyon remélem hogy az akkori PC-m tudni fogja azt a képi megjelenítést amit pl. a PS4😊) pl killzone.. azért akkor mert akkor kiderül mennyire volt render a mostani gameplay😄
Csak ezért nem linkeltem be most mert akkor jön a targetrender szó😊

Értem itt zárnám a dolgot hogy én csusztatok😄DDD ez odabaszott😄
Sajnos ez sem sikerült😄D Ez sem 3D engine😄D sprite.... mond ez valamit?
Ez a melegedés dolgot honnan szedted?DDD hab a tortán...

lac coo
Akkor ezennek unepelyesen kiegeszitem mega, hogy garfikai teljesitmenyben..... 😊 Nem rar csomagolasban !

Nem 3d😊)) 2.5 kevert cucc😊)

Gyönyörû szép csúsztatás, de, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok, én ezt az állítást cáfoltam: #5555

Én ugye szó szerint azt állítottam, hogy az aktuális konzol, soha nem volt erõsebb és soha nem volt szebb a grafika rajta, mint az éppen aktuális csúcs PC-n!

Bevallom férfiasan, hogy a PS1 hardverérõl nincsenek adataim, (arra emlékszem, hogy sok játék akadt rajta... ha jól emlékszem túlmelegedés miatt) így az akkori PC-vel sem tudom összehasonlítani. Amivel összetudom, az az xbox360, de annál az akkori csúcs PC erõsebb volt, és szebb képet is adott.

De, hogy a kérésednek is eleget tegyek: 3D Monster Maze / 1981 Tehát még egyszer: 1981(!!!)

Egyébként 1994-ben már ilyenek is voltak PC-re: Nascar

www.smart-bus.hu

off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1994

95 márc (nem két karakter ugrál egy sík talajon)

Ez így van sajna😊 egy konzol életkora alatt kb a felénél elkezd fogyni a kraft😊 És jönnek a kompromisszumok kisebb látótáv pl. ahogy írtad kisebb forgalom csodák nincsenek.. nem is ezt vitatja senki hanem azt hogy amikor megjelenik akkor mi a helyzet😊

RBR esetén hánytál a különbségtõl grafikában, ráadásul a fizika is más volt alatta... 😊

www.smart-bus.hu

Ja gyosan még wikipedia hogy nehogy kitaláld hogy ez nem 1994-es😄

Mint állítottad a konzol soha nem volt a PC elõtt....

Én már kisérleteztem vele, szerintem egy jó WEB-kamera+FaceTrackNoIR kényelmesebb.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Azt hiszem nem nekem kellene keresgélnem neked😄DD

Figyú ez a különbség amikor vagdalkozik valaki meg mikor átélt valamit...

1994 Battle Arena Toshineden!!! Nem kell kommentár hogy verekedõs meg milyen tisztán tech.. poligonos 3D-s graf!! 1994 Playstation 1!!

PC?? itt várnék tõled valami 3D-s grafot az 1996-os Quake1 elõttrõl...

Csak hogy már képben legyünk...

Én nem úgy érzem... 😄 Az amirõl beszéltek a jövõ... a jelen és a múlt nem ez! 😉

www.smart-bus.hu

lac coo
WII nekünk is van, az buli! 😊 abból lesz a trackir-em, ha egyszer rászánom magam, hogy pár db ledet megforrasszak 😊

Én ugyan nem akarok a konzolokhoz nagyon hozzászólni (bár van egy Wii a családban... haha), de amikor kijött a GTA IV és mindenki fikázta a PC-n, akkor megnéztem az egyik barátom xbox-án és azt tûnt fel, hogy a forgalom kb. fele akkora a városban, mint az én akkori nem éppen csúcs gépemen. Lehet, hogy volt stabilan 30 fps, de szegényesebb "fizikai" körítésben.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Akkor mondjuk BF2.....Akkoriban 140 K-s videókáértyára tellett, azzal vitte maxon, de szerintem közelében sem volt látványban ... Meg volt 2 G ramom, ami akkoriban aranyárban ment .... 😊)

No mindegy, hidd el az árnyékod után futsz 😊