Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Foleg igy, hogy jovore lesz CARS es mar uj konzol is. Ha nem optimalizalnak mar rajta semmit, mar akkor is fix 60 fps lesz (kell hogy legyen) azokon a gepeken😊 Regi konzolra kiadni semmi ertelme.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
És simán lehet 30 FPS lesz belõle, ha nagyon ütõs grafikát akarnak a lehetõségekhez képest, akkor abból 30 lesz. Más kérdés, hogy komoly autós játéknak az kevés... Persze jó lenne tényleg ezzel kapcsolatban valami konkrétum.
minek kell mindenkinbe, mindenbe belerúgni? Te ha konzolos lennél (nem tudom az vagy-e), nem szeretnéd, hogy FPS-sel fusson a program?
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De egy „ismeretlen” vagy „rossz” hiru (SHIFT) kis ceg eleve hatranybol indul.
Foleg, ha a GT/Forza mar tavaly az uj hardware-en fejleszthetet, mig az SMS lehe hogy csak ev kozepen vagy vegen kapja meg.
De teny, ha az SMS jol csinalja, jol johet ki a dologbol. PC-n mar eladtak a szokasos mennyiseget (valszeg tobbet is mint lehetne, mert a warez kiamardt😄DDDD), mar csak a ket konzolt kell behozni.
Ha SMS behúz valami nagy de kockázatos újítást lehet esélyük még a kisebb kínálattal és a kamu nevekkel is.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gondolom az SMS-nek jo buli lenne reklamozni a CARS-t, kepeket es videokat mar eleg jokat lehet belole csinalni😊
Utana ugy is lesz meg idejuk, az Xbox megjelenes elvileg ev vege, a CARS-e pedig jovo ev eleje-kozepe.
Persze nem cel a Forza-val versenyezni, mert ok gyari csapat, eselytelen a dolog😉 De igy hogy a bemutato es a megjelenesek kozott meg ennyi ido lesz, felszinen tudnak maradni. Foleg, hogy a CARS-t a tagok promozzak eleg jol.
Persze ez csak talalgatas, a reszletekbe felesleges belemenni, annyira nem fontos😉 Gozom sincs az MS mennyi dijat ker a megjelenesekert, milyen procival lesz szerelve es hasonlok.
Igazabol, ha nem lesz (valoszinu) konzolon sikeres, akkor elsosorban nem azert, mert esetleg 30fps lesz, hanem a nagy nevekhez mert szegenyesebb tartalma miatt.
Errõl hol lehet bõvebben olvasni?
Hogy ez miért lesz baj szvsz? Mert még a konzolosoknál is sokakat bántana a 60 képkocka alatti frissítés, pláne egy autós "szimnél". Igazából már a 30 FPS melletti döntés is óriási hiba, hiszen ha annyira komoly szim szeretne lenni, egyszerûen kötelezõen 60-at kellene hozni... Mert egy arcade autós játéknál még elnézi az ember az alacsony értéket, de azért egy komolyabb autós címnél... c-c
Oké, hogy itt fõleg PC-sek vannak a fórumban, de nem szabad elfelejteni, hogy a pCARS sikere a Ti "érdeketek" is...
Hanggal valamit piszkáltak, olyan raceroom-os, váltás után kicsit hullámzik, de jó !
Na meg a Formula Truck. Nem is értem miért nem jöttök online mókázni, rohadt jó érzés vezetni ezeket a paripákat, nem is kell sokat gyakorolni mert fun bajnokság, 7-en voltunk de mégis majd mindenki talált magának harcos társat. Ráadásl köv. pálya elég könnyû is (Cordoba).
Uccso futam összefoglaló (bocs az igénytelenségért, de elõször használtam movie makert)
OK, valszeg elsosorban a grafikat es latvanyt nyomjak meg, de sztereotipia, hogy CSAK azt. Igazabol minden verziojuk komolyodott a „normalisabb” autos programok fele (cockpit, gumik, kormanykezeles, napszak, idojaras stb).
Gondolom latjak, hogy a szimulatorozas eleg komoly iparagga fejlodott az utobbi 5-10 evben (draga es komoly kormanyok, kiegeszitok, cockpitek, motion es vizualis rendszerek, mobil periferiak stb), ha nem is HC szinten, de a kovetkezo program/hardware generaciokkal erdemes lenne beszallniuk valamilyen szinten a buliba.
A nagyon nagy elonyuk megmarad: meg ha a hardware plusz penz is, a komoly eladasaik es beveteleik miatt, mar az alap programba is olyan tartalmat tudnak beletenni, ami sose lesz PC-n a penztelenseg miatt😊 Es mivel PC-n csak a modolas van es a tartalom vasarlas, nagyon gyorsan megterulhet a hardware ara;P
Persze ehhez kell egy normalis rendszer, hogy hasznalni is lehessen (autokzeles, offline, online).
A CARS eleg jol epitgeti a rendszert, de tartalomban eselytelenek. Itt nem 3M hanem 30M dollarokkal kellene dobalozni😉
De erosen ketlem, hogy ennyi energia befektetese utan szar legyen. Max tukkkoznek belole egy simcade-et, mar az is valami.
Hogy mit akarnak az egy dolog, Kunos meg Kaemmer, meg még sokan mások is akartak már sok mindent 😄
Neha benezek a DevForum reszbe, es igazabol gumi meg nincs. De latszik, hogy eleg modernet szeretnenek osszerakni, ami ha meglesz, modellezni lehet majd vele szinte minden tipust eleg korrekttul es egyszeruen.
Ha jol lattam, eleve szamitasba veszik rendesen a felni tulajdonsagokat, mar most tucatnyi fajtaju karkaszt es futofeluletet modelleznek es tesztelnek. Ebbol tisztan latszik, hogy korrekt gumi mozgasokat es torzulasokat szeretnenek szimulalni (ez most nem a vizulais, az masodlagos, de valszeg az is lesz).
Ilyet most az rF2 tud es Scawen (LFS) akart csinalni.
Kunos profi es jo az AC (meg techdemonak is), de erosen ketlem hogy ilyen szinten belemeszott a gumiba, fizikalisan nem lehetett ra ideje😉
Valszeg a szokasos rF1/nKP szinten oldotta meg, csak megtalalta a tutit, a jo kompromisszumot.
Az SRW is jo, de az totalisan rF1 alap, abba semmi pluszt nem tettek, egyszeruen csak jol vannak beallitva a gumik. Legalabbis bizonyos hatarok kozott, mert bizonyos sebesseg es autokezeles utan mar kibuknak a hianyossagok;P
Technikailag biztos toppos lesz a CARS gumi, mar csak az a kerdes, mi sul ki belole. Ezt befolyasolja a vegen a program es a kod koncepcioja is.
Egyszerubb megoldasokbol konnyebb jot kihozni es/vagy trukkozni. Minnel osszetetebb valami, annal problemasabb a vegeredmeny, de ha beletalalnak, meg jo is lehet (pl. rF2).
Kaemmer az iR-nel sem hulye, evek ota hegeszti a gumit, valszeg van benne anyag boven. Nem mondom hogy rossz, azt sem hogy a legjobb, de erezhetoen nehez szules tokeleteset kihozni belole, ha ennyire osszetett es felkesz a dolog.
Talan a CARS-nal is ez lehet. Amig egy 10 parameteres gumibol csak 5 van kesz, valszeg jobb az eredmeny mintha a 100 parameteresbol van meg 50😉
Aztan az Xpand Rally-t vettem meg (Techland
Aztan ezzel a Chrome licensszel keszultek (azt hiszem) a Hummer, UAZ es hasonlo cuccok. Az UAZ-t probaltam, jo volt, de gyorsan meguntam😛
Az Offroad Drive-ot mar nem probaltam, de az talan mar Unreal engine. Valszeg az alap fizika ugyanugy platformos.
Ez a Spintirtes valszeg egyedi fejlesztes, de igazabol meg ezt sem neztem meg soha;DDD
Nem azt akarom mondani hogy egy szim,ez egy árkád de azt mondani hogy egy fos,azért túlzás.Mondom ezt úgy hogy eredetiben van meg és végig toltam ,nincs benne nehézségi szint állítás és ennél fogva azért vannak benne nem kevés odafigyelést igénylõ küldetések.
Nem védem de a maga kategóriájában szerintem nagyon is szórakoztató,és jó idõtöltés.
Ennyi erõvel hasonlíthatom a pcars-t is a netkar-hoz,iracing-hez,akkor ez is csak egy fos ,igaz még nincs kész de ha kész lesz akkor sem lesz köszönõ viszonyban a fizikája egyikhez sem.
Mert ahogy az off road driver-nél sem egy profi szim volt a cél gondolom.....
Természetesen ezek egyéni vélemények tapasztalat alapján.<#wink>#wink>
OffRoad drive Spin Tireshez képest egy fos. Mondjuk alapban is az, de a st mellé állítva jobban kijön a különbség.
De egyelore lenyegtelen, amig nem lesz belole PC-port;P Most mar igazan megcsinalhatnak. Vagy legalabb a Forza-ek.
http://www.oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/