Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*2005 = 1995 elírtam mindkétszer...

www.smart-bus.hu

A Gears of War 2006 végén jött konzolra. ITT egy lista, nézd végig, hogy milyen játékok jelentek meg 2006-ban PC-re...

PC-re 2007-ben jött, idéznék:

"A mind a mai napig az Xbox 360 legszebb játékaként számon tartott programról ugyanis az eddigi ígéretek úgy hangzottak, hogy még szebb lesz, még jobb, és persze el fog futni minden vason, amit aládob az ember. Így lett? Nos, relatíve igen. Tény, hogy ha megfelelõen erõs vassal rendelkezünk, akkor a DirectX 10-es effektek beállításával szebb összképet nyerhetünk az boxos verzióénál"

Forrás

www.smart-bus.hu

Én normális stílusban kezdtem, ahogy most viselkedek veled, az annak a következménye, ahogy te viszonyultál hozzám!

ITT van egy lista a 2005-s PC-s játékokról... na most, ha ezeket akarod ilyen 3D Lemmings ( PS1, 2005 ) szintû játékokhoz hasonlítani, ( ha nem, akkor mutass konkrétumot ) akkor nem igazán van mirõl beszélgetni!

www.smart-bus.hu

Értem😄D Tehát te nem érdemelhetsz ki egyfajta stílust... te elvárod mástól😄

Ajánlanék egy kis olvasni és nézegetni valót, 1994 PS1 megjelenés de legyen 1995 nehogy bele köss a december hónapba😄
Légy oly kedves nézd milyen PC-s játékok voltak abban az évben😄DD Halkan elmondom hogy a Quake1 megjelenése 1996 Június?DDDDD Na most a PS1 demo lemezén 3D-sjátékok voltak😊 De ott is alázta már a PC a konzolt mint állítottad hogy ilyen még sohasem fordult elõ😄

Szerintem az a csont hülye, akinek egy mezei matematikai mûvelet (melyik szám a nagyobb) nem jut el az agyáig! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Hát nem csonthülye, de valamit nagyon nem jól lát, szerintem... Én még tisztán emlékszem hogy ámultam havernál a boxos Gears of Waron (vagy mifene...)....hol volt ahhoz képest akkor a pc-m , sõt akárhol lett volna olyan játék még a hírekben sem volt pc-re...... 😄DDDD

Mondom ezt úgy, hogy soha nem volt konzolom, nem is igen lesz...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hagyja csonthülye.. mindig ez van amikor kijönnek a konzolok... de megmagyarázza😄DD

lac coo
Na, mindegy túltárgyaltuk, most már tényleg, egyezség úgy sem lesz 😊

Na látod itt kezdõdik a lényeg... azt csak te állítod, hogy én arra alapozom a mondandómat. A stílusom meg olyan, amilyet kiérdemeltél magadnak!

www.smart-bus.hu

Én is kértem egy választ... azóta is terelsz mint juhászjácint....

Aki berak egy ilyen videót és arra alapozza a mondandóját eleve agyhalott, a stílus meg amit kifogásoltál még mindig fényévekkel a tied elõtt jár...

lac coo
Na, jó, tényleg fogalmad sincs róla !! 😄DDDD

Csak ilyen nem volt soha, viszont az új konzolokkal eljöhet ez az idõ! 😄

www.smart-bus.hu

Mibe akarsz belekötni, amikor meg sem érted, hogy mit írtam? 😄 Olyanokat állítasz amit nem mondtam, de szentül megvagy gyõzõdve, hogy igen... na most ezzel mit lehet kezdeni azon kívül, hogy kiröhöglek? 😄

Csak azt tudom javasolni, hogy rágd át magad azon amit írtam, és próbáld meg értelmezni... akkor nem fogsz levonni téves következtetést.

www.smart-bus.hu

jaja ez a lényeg😊 a mostani konzolok hardvere határozza meg 5-6 évre milyen játékokkal játszunk .. grafra természetesen😊 Az hogy hol buta szarokat gyártanak az nem fog változni

Ebben mi egyetértünk! 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
De jó, hogy bivaly a konzol, mert mindenki lép egyet a motorjával ! 😄
COD új motort kap, valszeg Codemasters is feljebb lép egyel, CARS se pc miatt olyan amilyen ....stb, stb . Ha nem lennének konzolok, szerinted hol tartana a pc játék... mondjuk nekem kétségem sincs, hogy még 10 és csak valami idióta áll neki pc-re bármit is csinálni, hacsak nem lesz valami megkerülhetetlen hw-s másolásvédelem ....
Én csak kicsivel csodálkozok jobban, mint az az user, aki õszintén meglepõdik, hogy fizetni kell egy játékért... 😄DDD

GT/Forza renben van jó kis simcade mindkettõ de a cars az még az sem jelen pillanatban😄

lac coo
Figyu két bites stílusban: kijön az XBOX 360. megnézed ámulsz... Elmész a megye leggazdagabb kockagyerekéhez, megnézed azt a pc-t amirõl álmodni is alig mersz, és csodálkozol, hogy most mi a fene van , a másik ütõsebb volt sokkal.... 😄 Ennyi .....aztán idõvel fordul a kocka... amíg nem jön az újabb konzol....

Akkor iratkozz be, próbáld meg elolvasgatni a mondatodat.... hány helyen kössek bele?

Alexease
Inkabb maradjunk annyiban, hogy lenyegtelen milyen eros a konzol, ha ugy sincs ra olyan ertelmes program, ami az itteni (autos, szimulatoros) topic lakokat erdekli😉
Az szerintem itt leszaros, hogy mennyire full-hd-real-3d egy hatulrol-tologatos-varazslos-indentitaszavaros program.
Erre az a válasz, hogy nem értelmezed a mondatot! 😄 Errõl én nem tehetek... elvileg ezt általános iskola alsóbb osztályaiban már tudni kéne... nehéz lesz úgy vitázni, ha a közös nyelven nem tudnunk kommunikálni. 😄

www.smart-bus.hu

Oké, akkor levonjuk a konzekvenciát, és megyünk békében tovább. Szerintetek a konzol erõsebb mint a csúcs PC, ráadásul sokkal szebb is, és én beszélek hülyeségeket! Jó így? 😄

www.smart-bus.hu

Ja amit ott leírtam arra valahogy nem igazán ment a válasz adás? mért is van ez?

Tehát még egyszer szerinted a 8 éves hardver össze hasonlítása egy mai PC-vel teljesen rendben van😄 Kérném futtasd a Crisys3-at egy 8 éve PC-n..
Tanulmányozhatnád a képeket mert kb 1-2 lenne másodpercenként és kurva ronda is😄

Semmi kivetni valót nem találtam a stílusban, kb ha valaki ökörségeket ír ezt kapja😊

Szerintem már eléggé megmagyaráztad😊))

Alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában, ahogy kiveszem a szövegedbõl a büdös életben nem volt konzolod, akkor mégis mit szakértesz?
Elárulom neked amikor kijött pl a ps1 az elsõ demókra kb azt hitted volna hogy PC render😄DDD

lac coo
Jó ok, túlbeszéltük.. Maradjunk annyiban, hogy itt kb senki nem érti mit bizonygatsz ... 😊

Szerintem meg nem megy a szövegértelmezés neked! 😊 Fuss neki még egyszer, hogy pontosan miket is írtam! 😊 Ha gondolod segítek, és megmagyarázok külön neked minden betût, de nem nagyon van kedvem hozzá! 😊

Ja igen... ezt a stílust meg jó lenne, ha hanyagolnád... felnõtt emberkék lennénk, szerintem mennie kéne a kommunikációnak normális hangnemben is. 😊

www.smart-bus.hu

Elmentek otthonról?
Elõször jössz és össze hasonlítasz egy 8 éves hardvert egy mostani gépen futó játékkal.. amikor ezt számon kérik akkor meg egy hardvert egy szoftverrel... õõõõ 😄DD azt hiszem vihogok😄 van mért...

Annyi baromságot hordasz össze hogy az hihetetlen szerintem inkább valami más témában beszélgessünk😄D

lac coo
Konzolra, és pc-re is azt készítik el amire igény van ....Nem azért van manapság igénytelenség, mert a konzol hozta, hanem mert igénytelenek a játékosok. BF3-at 5 óra játékidõ utána hagytam a fenébe, és nem azért mert a játék nem jó, hanem akik és ahogy játsszák, förtelem .....

A konzol hatása a játékiparra egyedül "csak" annyi, hogy rengeteg játék egyáltalán elkészül !!! 😄

no mindegy, túltárgyaltuk, hála istennek ezek a szélsõséges vélemények nem érdeklik sem a konzolosokat, sem a fejlesztõket, és mivel lesz új konzol is, lesznek új játékok is, amikbõl némi morzsa majd nekünk is jut ! 😄DDD

Szerintem meg van, de nem akarom ezt tovább ragozni! 😊

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
A konzol csak egy eszköz, semmilyen hatása nincs, annak van hatása amit a microsoft mûvel vele.

Költõi túlzás volt... 😊 Nem magát a "dobozt" utálom, hanem inkább a játékiparra gyakorolt hatását nem szeressem... 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Amugy hogy lehet utalni egy konzolt vagy valamit ? 😊 Mikorsutot, boxermotort, hdmi kabelt nem utalod ? 😊)))

Nyilván... 😊 Akkor maradjunk annyiban, hogy a konzol sokkal erõsebb mint a pc, a tényekkel meg ne foglalkozzunk, és akkor lesz öröm és bodottá... 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
Ezért beszélsz butaságokat, mert utálatból akarsz valamit írni, ami amúgy közel sem úgy van 😊

Egy viszont biztos... többet nem kezdek konzol vs pc vitába... kurva szar olyanról írogatni, amit az ember utál! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>mindegy, mindenki tudja a lenyeget.

Nyilván hasonlítsunk egy mai játékot, mai API-val, egy 8 évvel ezelõttihez... 😊 Az aztán logikus! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Eleg erdekes logikad van 😊)))))))

Igen komoly, és mielõtt körbefutna a szád a fejed körül a nagy vihogás közepette, próbáld meg logikusan végig gondolni a dolgokat! 😊

Amennyiben az xbox360 megjelenésekor aktuális csúcs PC-vel akarod összehasonlítani az xbox360-t, akkor ezt olyan játékkal kéne megtenni, ami azokban az idõkben debütált, ugyanis azóta eltelt 8 év, ami idõ alatt mondjuk a 7800 GTX ugyanaz a hardver maradt, viszont a konzolos programozás igencsak sokat fejlõdött! Ha a 7800 GTX lett volna az utolsó hardver, és azóta is arra lennének fejlesztve a PC-s játékok, megint más lenne a leányzó fekvése! 😊

Ha a nyers erõt nézzük, ( mert ugye ez volt a vitaindító #5555 ) akkor az xbox360 GPU 240, míg a 7800 GTX 255 gflops értéket tud, és akkor még egy esetleges SLI konfigról szó sem esett! 😊 Egy Titan 4500(!) gflops-t tud... kétlem, hogy az új konzolok bármelyike is ennek akár a közelébe is legyen. 😊 Még a PS4-se... 😉

Nem véletlen, hogy például egy ArmA2 konzolos verzió elhalt a fejlesztés legelején... képtelenek voltak konzolra lehozni, mert egyszerûen túl gyenge ahhoz, hogy ki is nézzen valahogy, és még szimuláció is legyen... Emlékszem anno a PC-s és a konzolos RBR között is ég és föld volt a különbség! 😊

No, de, hogy lezárásra kerüljön ez a párbeszéd, ( kicsit már unom! 😊 ) a lényeg az, hogy új idõszámítás kezdõdik... ( sajnos ) Jövõre elõállhat az a helyzet, hogy egy PC-s portot konzolról kell PC-re butítani, mert a PC-s API annyival fejletlenebb... hiába az erõsebb hardver, ha maga a keretrendszer ezt nem tudja kihasználni! Remélem lesz ebben elõrelépés, mert egyszerûen agyfaszt kapok ezektõl a hülyegyerekképzõ dobozoktól! 😊)

www.smart-bus.hu

Bucser
Az Angol Pubok neveben kikerem ezt a diszkriminaciot. Az angol pubokban igen gyakori tema hogy mennyire hulyeseg az egesz kiralysag mizeria😊 Ellenben a helyi focicsapat alazasaert csunya verest lehet kapni esetleg😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#hehe>

lehet beszélni konzolról, csak nem félévig ugyanazt a szart ismételgetni, ráadásul egy olyan közegben ahol senki nem vevõ rá. Ennyibõl bemehetne egy Angol Pub-ba és megpróbálhatná megmagyarázni, hogy a Királynõ hülye, azon kívül, hogy nem egészséges hamar a kocsma elõtt találná magát.

(mindezekkel együtt én megtettem mindent, hogy megértsem az õ és amúgy a konzolosok lelki világát, vettem egy 360-at, amit ezred anyit használok mint a Pc-met...)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Naaaaa !<#fejvakaras>

Semmi mert én is alszom😊))

Fúúú mi lesz itt, sajna lassan megyek aludni, de már alig várom, hogy holnap hazaérjek és végig olvassam a topicot 😊

Ez most komoly???? Akkor légy oly kedves megpróbálni a Crysis3-at egy olyan PC-n ami akkor volt csúcs amikor kijött a box... elég érdekes lesz😄DDDDDDDDDDD

Egyébként ajánlanám elolvasni a PS4-ben mi lesz.. eléggé el fogsz csodálkozni... persze ha pl egy szuperszámítógéphez akarod hasonlítani akkor gyengébb igen.....

kimondta, hogy maradj kussba???

lac coo
Vazzeg..megdõltünk ! 😊

Totti5
Vicces, ilyenkor lehet beszélni konzolról😄DD csak az maradjon kussba aki nem osztja az itt elhangzott jó pár faszságot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Engem is az fogott meg leginkább...