19801
  • Totti5
    Minden féle autós játékkal játszok, mert mindenegyik nyújt valamit amit a másik nem. Forzától a GT, AC, Next Car Game, Dirt, F1 2013on át az iRacingig. Én élvezni akarok egy jó játékot, semmi mást. Ha nem jó akkor elégedetlenkedek addig amíg van rá lehetőség hogy jobb is lehet. Aztán ha idén kijön ( amit nem hiszek el, pléne nem 5 platformra ), és ugyan az marad, akkor továbblépek.
  • Fernandooo #8436
    Megdícsértem magam? Mutasd, hol? Szerintem tényleg fordulj szakorvoshoz, egyre durvábbak a képzelgéseid. Látom, szarul érintett, hogy le lettél szobaversenyzőzve. Futam közben szívószál ott figyel a szádban, hogy ne kelljen levenni a kezedet a kormányról? :D :D :D :D :D
  • Totti5
    Fél év alatt lépik meg mindazt azt amit 2 év alatt nem sikerült? én ebben nem hiszek. Az azért lényeges, hogy a pénzem benne van, így nem csak a part mellől ordibáló emberke vagyok, hanem az aki finanszírozza az ő projektüket.
  • lac coo
    A téma az volt, hogy jó a fizikája a CARS-nak...
    De jobb is , hogy elterelted a szót, ebben a topikban fizikáról kár beszélni egyelőre ...

Pláne, hogy nem érdekel milyen fizika van alatta, ha van egyáltalán, amivel persze nincs baj, de akkor minek okoskodsz, de komolyan ???
  • BooMiller
    Legkomolyabb:))) Megálmodsz valamit aztán megdicséred magad mennyire okos vagy:))))
  • Fernandooo #8432
    Hát nem tudom... Én azért le tudok tekerni CARS-ban 20-30 köröket csak úgy poénból és szerintem egy élmény végig menni a Nordon egy jobban sikerült verdával. De te most pont arról beszélsz, hogy valakinek egy élmény megnézni egy adott filmet, másnak meg kész kínszenvedés és inkább egy másik filmbne leli az örömét. Oké, nem jön be a CARS. Inenntől már csak az a kérdés, hogy vajon tartanak-e stukkert a fejedhez azért, hogy márpedig játszál vele, vagy simán csak mazochista vagy. Én nem játszanék olyasmivel, ami ennyire nem jön be nekem. Lehet, én vagyok a hülye, ki tudja... :D
  • Fernandooo #8431
    De, van tovább, ezt hívják fejlesztésnek. Ebből még van hátra legalább fél év, ezt hajlamosak vagytok elfelejteni. Nekem speciel a Shift2 tetszett. Tudom, a szimnáci felfogás szerint akkor egy igénytelen, alja játékos vagyok, akinek nem számít a véleménye. :D Szerintem a CARS jó úton halad, még akkor is, ha setségtörő módon nem lesz belőle hc szim. Legyen belőle egy jó kis autós játék, a többi meg kit érdekel. Aztán vagy sikerül nekik, vagy nem. És ha nem, hát attól nekem nem lett az életem kevesebb, keresek más bulit és kész.
  • Totti5
    Hogy gyakoroljak, ha nem érzem kényelmesen magamat az autóban? hogy teszteljem? itt a gond. Belük másik játékba és eggyé válok az autóval, pályával és megy az élményautózás. CARSban nem megy.
  • Totti5
    Ha megfelel akkor már tökéletes és nincs tovább? Shift is megfelelt, hisz sokat eladtak belőke millió embernek, de azt senki nem tagadhatja le hogy ótvarszar volt a 4 kerékkel csúszó vezetési modell.
  • Fernandooo #8428
    Ahogy Lenin apánk is mondotta vala: Gyakororolni, gyakorolni, gyakorolni... :D

Komolyra fordítva a szót: Vna még mit csiszolni rajta, valóban.
  • Fernandooo #8427
    Neked. Több ezer más embernek, akiknek véleménye pontosan annyit nyom a latba, mint a tiedé, megfelel. Na, akkor most mi van...
  • Fernandooo #8426
    Szinvonalas válasz, komolyan.
  • lac coo
    Dehigynem, a cars jelenkeg eleg rossz....Hogy mas az ok, mindegyik mas, de ez rossz is.
  • Totti5
    Én csak annyit várok el ettől hogy természetes legyen vezetni, ne kelljen azzal küzdeni hogy eltaláljam az íveket, ne kelljen azzal küzdeni hogy belőjem a féktávokat normálisan és ne kelljen azt néznem hogy ha elmegy a tapadás valahol akkor kész vége, mert nem érzem.

• Fernandooo #8423
    Alreg? No, és kinek az alregje lennék? Mókázzunk kicsit és leplezz le. :D Én meg úgy látom, főleg a válaszodból, hogy te tényleg valami hasonlót képzelegsz, mint amit leírtam. Ami azért nem kicsit szánalmas. Az meg, hogy 25, 40, 60, vagy 300 éves vagy, teljesen irreleváns a témával kapcsolatban. Szobaversenyző vagy, azt kész. Sosem leszel több. Még akkor sem, ha iR-rel nyomod - csak egy játék, tudod... - és napi szinten fikázol más játékokat. Sajnos ez van. :)
  • lac coo
    Na...sokaig birta a kemenymag okoskodas nelkul :)))))
  • BooMiller
    OMG komolyan...
  • Fernandooo #8420
    Ezzel nincs semmi baj. De amikor valaki a valósághoz képest (élethű fizika) próbál meg számonkérni valamit egy játéktól, az enyhén nevetséges. Olyan lehet, hogy különböző fejlesztők különböző saját fizikát kreálnak a játékuk virtuális világába, ezzel nincs gond. De hogy bármelyik játék "élethű" legyen... Vicces. És attól, hogy az AC vagy az iR élvezhető vezetési modellt ad, még a CARS sem feltételnül rossz, csak azért, mert más, mint azoké. Van, akinek ez fekszik, van, ainek az. A CARS már most népes közösségének léte igazolja azt, hogy van létjogosultsága ennek a játéknak is, akármennyire nem sikerült megbarátkoznod vele. Sajnálatos, hogy nem vagy képes levonni a megfelelő következtetéseket és hagyni a francba, úgy tánik, túl sokszor lepofoznak a melóhelyeden a feletteseid, de szerencsére ebben a topicban bosszút tudsz állni az életben elszenvedett sérelmeidért.
  • BooMiller
    Főleg ez tetszett:)) "Biztos vagyok abban, hogy az első kanyarban borulnál,egy F1-es verdában pedig az első féktávon széthánynád magad. " csak szólok nem mindenki 13 éves:)
  • BooMiller
    Úgy látom mst te lettél itt a megmondó ember:DD Mindenkiről tudod kicsoda és mire képe:DDD Vicces kis alreg vagy te:)
  • Totti5
    Van olyan a játékokban hogy jó vagy nem. Élvezetes vezetni vagy nem. Jól mozog vagy nem. Dinamikus vagy nem.

Pofon egyszerű ezeket eldönteni, mert amint mész egy kört érzed. 1 kör alatt érzed hogy a CARS nem az a liga mint egy AC vagy iRacing, ami nem is lenne baj, de legalább akkor lenne élvezetes és adjon vezetési élményt, ne pedig gányolt félkész ( fejlődéstől mentes ), valamit.
  • lac coo
    Egyik ebben jobb, masik abban, van ami sokban van ami kevesebb dologban jo.Es van ami szinte semmiben ....;)

Komolyra.forditva : ha azt gondolod , hogy semmi koze, akkor gratulalok.....

Mi nem hisszuk, es nem.is mondtuk soha, higy barmelyik jatek is,akar a legjobb tokeletes masa a valosagnak.Azt viszont gondolom felfoghato, hogy vannak jatekok, amiknek a legaprobb kote nincs a valosaghoz, vagy csak igen csekely.

De levalabb tudom, mieert tetszik a cars neked :)))
  • Fernandooo #8415
    Semmi, ugyanis a valódi fizikához képest minden játékos fizika csak ámítás, köze nincs a valósághoz. Ezt ugyanis a komplexítása okán lehetetlen lemodellezni még részleteiben is. És ha már ott tartunk, hogy a játékos fizikának semmi köze a valós fizikához - márpedig ott tartunk - akkor miféle szimulációkról beszélgetünk... És ugye ahány játék, annyi fizika. Mindegyik másik bolygón játszódik, vagy hogy? Ugyan... Nincs olyan játékokban, hogy élethű fizika.
  • Fernandooo #8414
    Gondolod, hogy ha elhihteted magaddal, hogy egy konfekció játékban minden úgy működik, mint a valóságban, akkor kvázi arra is képes vagy, hogy hasonló tempó mellett az életben is hasonló eredményeket érnél el, mint egy játékban? :D :D :D Biztos vagyok abban, hogy az első kanyarban borulnál,egy F1-es verdában pedig az első féktávon széthánynád magad.

Gondolom ez az elmebeteg hit - egy játék akár közelítőleg is lehet olyan mint a valóság - segít abban, hogy elhidd magadról, hogy te tulajdonképpen egy meg nem értett autóversenyző zseni vagy, akit csak az anyagiak és a rossz helyre születés akadályoztak meg abban, hogy F1-es világbajnok legyen. :D :D :D
  • Totti5
    Ez egy dolog, de ennek miköze van ahhoz hogy egyik játékban jó a fizika a másikban meg gyenge?
  • Timbu
    Azért a laser scan tényleg csak hab a tortán. Az iRacing stílusához valóban hozzátartozik, hogy ők mindent ennyire precízen csinálnak, de ha mondjuk az AC-nál választani lehetne, hogy laser scan pályák kellenek vagy csináljanak háromszor ennyit, akkor az utóbbit választanám.
  • Fernandooo #8411
    Egyetlen játékban sincs életszerű fizika. Alapvető összetevők garmadája hiányzik az előállításához, és persze a számítási teljesítmény is kevés hozzá. Aki mást gondol, annak fogalma nincs a világ fizikájának rendkívül komplex mivoltáról. Ezek még mindig csak játékok. Ha valaki ennél többet lát beléjük, annak sajnos elgurult a gyógyszere.
  • lac coo
    Mindig igazam van.
  • Screenracer #8409
    Jól van, tudjuk mekkora ász vagy. Igazad van.
  • Screenracer #8408
    Augusztus környékén várható a béta. Annál előbb biztosan nem lesz demó. Hogy később lesz-e, azt még nem tudni. :(
  • lac coo
    Végig nem néztem de pontosan olyan a kormányzás , ahogy mondtam néhány napja :D Leszarom, hogy versenyző, hazudik , ez tuti, nem hiszem, hogy nem próbált soha életében normális fizikát, sőt , hogy akár nem használ napi szinten kötelezően valamit ..:)
    Pl 26. másodpercnél :) Aki nem tudja akár betudhatja valami megcsúszásnak, vagy ellenkormányzásnak ...de nem az ! :))
  • Screenracer #8406
    Ahhoz képest, hogy ekkora nagy szimes vagy és még nem is halottál René Rastról, az mindenképpen elgondolkodtató.
    De ha veszed a fáradtságot és végignézed a videót, tisztán látszik, hogy semmi baja a kormányzással. Lehet arra következtetni, hogy vagy képtelen vagy beállítani a kormányodat vagy csak egyszerűen szar a kormányod. Rádbízom. :DDD Mivel René Rast autóversenyző és a videó is magáért beszél, betudom neked ezt egy újabb Laccoo féle trollkodásnak.
  • BooMiller
    Nem értheted te ezt:) Nem kell az élethűség mivel szebb mint az életben, minek is laserscan:DD Nem értem minek licencelt autó egyáltalán az sem olyan lényeges simán sznobság:)
  • lac coo
    Nem tudom ki ez a csoka, de hazudik, igy egyszeruen....Foleg az az auto, meg a tobbihez kepest is kezdetleges.

Szerk.: megneztem vegig megtrefalja a kormany , amirol multkor irtam, ahigy hozzaer a gazhoz, vissza kell kormanyozni .... :))))
  • Adam Jonas
    Napvilágot látott egy újabb videó René Rast-tól, most az R8 LMS + Oschersleben kombóval. Elvileg 0,025 mp-re van a valóságban futott idejétől ez a szimulátoros kör. A videó alatt meg valaki kérdezte, hogy mennyire viselkedik valósan a kocsi, amire azt válaszolta, hogy határozottan jó az egész.

Most már kezdek nagyon kíváncsi lenni a dologra, mikor esedékes egy esetleges demó?

http://www.virtualr.net/project-cars-rene-rast-oschersleben-video
  • lac coo
    Mint ahogy az élethű fizika is, ugye ? :DDD

No én abba is hagyom .....Nem ebbe a topikba való ez a téma, atomfizika a kocsmába ... :DDD
  • Fernandooo #8401
    A hajszálpontos pályamodellezés legfeljebb a profi autóversenyzők számára jöhet jól. Tehát innen igazából senkit nem érint, így nyugodtan beszélhetünk sznobságról.
  • lac coo
    Lehet lejjebb is venni az ffb erot ! :))))

Egy versenypalyahoz, sot minden uthoz hozzatartozik a huplissag.Felteve ha le is kezeli normalisan az adott jatek.Valo eletben hatalmas megcsuszasok, korrigalasok kiserik ezekeg a huplikat, pl Torok Gp ....Vagyis nem csak disz. Hogy tulzott e vagy sem fene tudja, azert nem egy videot latok, higy majd leszakad a kormany ugy rangatja az uthiba.....
  • Screenracer #8399
    A legegyszerűbben úgy lehet válaszolni erre, hogy hozzátesz a játékélményhez. Az meg, jó. Nem?
  • Skyline
    Arról nem beszélve milyenszinten van eltúlozva...
    Gyakorlatilag VERSENYPÁLYÁN olyat tud rántani a kormány mintha egy budapesti kátyuba mennél bele, vagy végig rázókövök csapatnád...