19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
A fülem szétszakad verseny alatt, valódi kínzás az a hangkeverés, ebben mit kell nektek konkretizálni ??? :D
FFB: ki kellene próbálni egy jófélét, és rájössz . Kormányzás: rendesen bekariblált kormánynál hogy az istenben tud 900 fokot forogni egy GT autó ???????
STb, stb, stb,....
Engem is régóta érdekel, hogy m ia jó benne, de azt szerintem sose tudom meg :))) -
GPx8 #8276 Érdekes, hogy a valódi versenyzők, sokkal inkább mint "video-játék"-hoz viszonyulnak és így értékelik. Véletlenül tudom, hogy pl. tavaly M. Norbi a két WTCC futam között egy nagyon komoly szimulátorban, de a Codemasters F1 programmal(!) tartotta szinten magát. -
SityiSXT #8275 Az, hogy rossz, meg nem valasz? - itt a mondat vegere pontot akartam irni, nem kerdojelet -
SityiSXT #8274 "This car should have a lot more aggression on entry and should not have the lazy, slow, scrubbing feeling that is currently present as soon as you apply steering lock."
"Overall, with this second run, I feel that there is way too much grip overall when cold resulting in the front tyres not giving a realistic tyre ‘scrub then grip’ feeling. The same goes to the rear tyres with some rotation when cold that does not improve at slow pace as it should and instead only improves after you push. What I am looking for is ‘grip progression’ where the driver works to increase the grip in the tyres before pushing. At the moment, the tyres feel like they already have good grip when cold, which means that that ‘cold tyre phase’ feels inaccurate."
"The car is too stable on the way in, and then very punishing on the way out."
"For some reason my system was playing up and 4th gear wasn’t working. Other bugs of the day were the cones that acted like concrete, and the apex kerbs at Maggots that flipped me in the Audi LMP. Lastly the grass is still far too slippery and we should be able to run over it at an apex without it causing a spin – it’s still feeling like ice."
Negy gyors random biralat az altalam linkelt ket topicbol. Ezek hol tunnek "szepeket mondonak"? Illetve Lac coo "nagyon szar" es "ffb [...] neha vacak, ez a gumi effekt nem tudom mi akar lenni, [...] A gumi, a felfugesztes a kormanyzas ai, hangkeveres ezek amik gyakorlatilag hasznalhatatlan allapotban vannak masfel eve" velemenye mennyire tunik konkretnak ezutan?
Mielott meg lecsapna valami modi: nem trollkodni akarok, komolyan erdekel, miert van itt mindig ekkora huzavona a jatek korul - foleg az extrem biraloi miatt. Rendben van, hogy nem tetszik, de miert? Konkretan mi a baj a gumival/felfuggesztessel/kormanyzassal/stb-vel? Az, hogy rossz, meg nem valasz? Fentebb ott a pelda, milyen szepen le lehet irni, mi a baj a jatek adott pontjaval. Ez az, ami komolyan erdekelne az itteni szimes megmondoemberektol. Legalabb lenne valami alapja egy kulturalt vitanak, nem pedig csak a mostanra mar elegge unalmas sardobalas menne. -
En azert kapok, ha rosszat mndk, nem jottetek meg ra ? :)))))
Valojaban ffb lenne a legkisebb bajom, az barr neha vacak, ez a gumi effekt nem tudom mi akar lenni, anelkul nulla az egesz, de ezzel meg ellenek...A gumi, a felfugesztes a kormanyzas ai, hangkeveres ezek amik gyakorlatilag hasznalhatatlan allapotban vannak masfel eve.....
( Ez a hsz, most 10 ezret ert nekem.... ) -
De várjál.. Laccoo kap ezért pénzt ha szépeket mond?:) -
Nagyon szar. -
SityiSXT #8270 @lac coo: Ha mar ilyen melyenszantoan sikerult megindokolnod, miert pocsek jelen pillanatban a jatek kezelese, FFB-je, figyelmedbe ajanlanam mondjuk mondjuk Nocholas Hamilton visszajelzeset a BMW Z4 GT3 - Monza viszonylatban vagy akar Ben Collinset, aki nemreg pont tesztelni volt valodi GT autot. Meg fogsz lepodni: ok sem elegedettek a jatekkal, de valamivel konstruktivabban irjak le a bajaikat, nem pedig csak annyit, hogy - szo szerint idezek toled - "szar". Komolyan erdekelne egy a Nicehez/Benehez hasonlo reszletesebb elmenybeszamolo toled. -
Screenracer #8269 Oké. Csak olvastam több fórumon is. Mint mondtam, én nem használom. :) -
Azzal nincs baj, hany videot felvettem mar.... -
Nekem meg ATi-m van. -
Fernandooo #8266 Részemről kizárnám ezt a lehetőséget. Használom az Experience-t, és éppenséggel a CARS-on belül már a Shadowplay-t is kipróbáltam és semmilyen probléma nem lépett fel. Sőt, nagyszeren müködik a dolog. -
Ma mentem vele par kort, nem fagyott ki......
De ez az idetlen, bugos-felkesz kormanyzas-diffi kiakaszt.....Enyhe kanyarban egy millimetert kell tekerni a gazon allva, lassuban meg gaz nelkul max fordulatot, es ahogy hozzaerek a gazhoz rogton elkezd ugyfordulni, hogy gyozom visszatekerni a kormanyt.Halal..... -
Screenracer #8264 Néha kell egy kicsit mással is foglalkozni. Sőt más műfajjal. Például elég sok sorozatot is nézek, meg filmeket. Vagy most megy a Snooker VB.
Na, biztosan nem áll meg az élet ha éppen nem tudok CARS-ozni. :))) -
Mivel kevesebb az idom mint amennyi program van, igy feleslegesen nem eroltetem:) Van boven, mar csak az autosok kozott is, amelyekhez rendszeresen jonnek "josagok". Meg ha nem is azonos kategoriak, de akkor is autosok: ACR, SRW, rF2, iR, R3E, NCG. -
Screenracer #8262 Jogos. Én is voltam már úgy, hogy fölös erőlködés lett volna a játék, egyes szakaszaiban a fejlesztésnek és olyankor mással játszottam. Például mióta megvan az AC, azzal. De a Simcity is jó szórakozás vagy a Farcry 3, stb. stb. ;) -
Nalam sem mey az Experience se a Shadow, megis nyomott resetet:)
Bar engem a meg nem mukodo "stilus valaszto" menubol reszelt ki, az meg ertheto lenne (nyers kod). Tobbet nem probalkoztam.
Nem let kerdes, kibir nehany hetet, addig nem probalkozom, amig hegeszgetik;P -
Screenracer #8260 Lehet, hogy megvan a magyarázat a grafikai összeomlásra. Egyesek szerint összefüggésben lehet az Nvidia Geforce Experience-szel, legalábbis többségük használja/hadználta, aki erre panaszkodott. Gondolom, ha bekerül a CARS a Geforce adatbázisba és ott majd optimalizálják, akkor nem lesz már probléma. Én nem használom, mert GTX560-am van és annál még nem támogatja a Shadow cuccot, másra meg nem kell. Persze ez nem biztos, hogy tuti de ez is egy lehetőség. Uninstallálni kell az Experience-t és meg kell próbálni, hogy akkor mit csinál. Egy próbát megér. ;) -
Fernandooo #8259 Rengeteg játéknál láttunk már csuodijó videókat, pl. Killzone, Colonial Marines, aztán a végeredmény meg... Vagy hogy ne menjünk messzire, ha az ember megnéz egy-egy F1 20XX videót, máris azt hiheti, hogy az egy játszható játék. Aztán rájön, hogy simán kuka. Nem is nagyon érdemes ezekből kiindulni. -
Jól belőtt beállítások, kiemelések, mosódások, a jobbik fele mutatása és persze paksi géppark minden csutkán ami lehet :)
Közbe megnézel egy Monacot és sírva fakadsz annyira ronda ( tudom nincs kész, teljesen újracsinálják őszre az egészet )
Erősen megtévesztő a videó, persze ha a végleges ilyen lesz nekem is akkor fákkje:) ( csodákbab nem hiszek pláne ha az SMSről van szó ) -
Screenracer #8257 Tök mindegy. Egy ilyen trailernek az a dolga, hogy jól nézzen ki.
-
Aaa, biztos nem render.Vagy extra modon tudjak felhuzni az effekteket, vagy agyon valogatott video, gondosan beallitott jelenetekkel. -
Fernandooo #8255 Nyílván a videó egy része render, de van benne szép számmal olyan jelenet is, ami teljesen reális. -
Nalam miert nem nez ki igy meg maxon sem ? :) -
-
Fernandooo #8252 Annyi köze van hozzá, hogy ha ezen a konfigon elszaladgál, akkor vélhetően PS4-en is el fog. -
Szarazon mar hasznalhato, sokszor mar sok AI-val is. A tobbit tuti optimalizaljak. Igazabol a BETA kornyeken kezdodik a valodi optmalizalas, majd azutan erdemes csak izgulni;) -
Ennek mi köze a PS4-hez ?
Nekem szárazon majdnem max beállításon, mert a gagyiságokat alapból kikapcsolom, a brutál ronda 3d füvet, meg a lensflare-t, egyedül megvan a 100-130 fps. Maxon esőben 20 AI-val 30 alatt .... -
Fernandooo #8249 Nekem nincs egy csúcs PC-m (i5 4670, 8 giga RAM, GTX660 nagy vonalakban ennyi) de maximális részletesség mellett, élsimításokkal minden pályán van 60 FPS-em, és ez ellenfelek esetén sem nagyon megy le. Az eső már más kérdés, ott 30 körül teljesít. Mindenn esetre átlagos körülmények között szerintem már most sincs gond a játék futtatásával. -
rF2 gumi az jó, mehetne bele az AC_ba .. :)
macleody: ha szim kell ,akkor is próbáld ki AC-t( sőt , leginkább akkor ...)... Kicsit átértékeled majd a világot, így Race 07 , és CARS után ! ;) -
A fun-t ugy gondoltam, hogy mindenfele komoly elokeszuletek, tobb napos allitgatas es gyakorlas nelkuli, viszonylag rovid (10-20 kooros), versenyekre is toletes, raadasul sok a "markakupa-szeru" auto (keves es egyszeru allitasi lehetoseg). De ettol fuggetlenul meg szim;P -
Fun-olásra a Flatout való, nekem egy normális szim kell :) Egyébként tudom, hogy úgyse fogom kibírni és megveszem valahogy az AC-t. Ha másképp nem, van pár emberke a PH!-n aki hirdet. -
Az rF2 teljesen jo (mindenfele/egyeb aranyaban), de arra hogy egyszeruen es gyorsan bepattanjanak, es toljanak egy-egy fun-t, arra maceras.
Az valoban sim-engine szim-koritessel, bleertve a fizikat, kezelest, beallitasokat, tartalmat, kinezetet, szolgaltatast stb.
Raadasul fun-felhasznalasra az AC-hez kepest draga. Ha veglegesebb lesz az AC, foleg online-nal, akkor ez "tokeletes" lesz sokfele stilushoz. -
Tudom, de a 10E akkor is 10E. Mellesleg csak némi segítséggel tudnám megvenni, mivel nincs bankkártyám. rF2-t nem veszek az fix. iR-t meg pláne :) -
Vagy rF2, úgy van, bár az kicsit elvetemült :)
-
10E-ert jelenleg a legjobb ar-ertek aranyu program (autok, palyak, szolgaltatasok, minoseg). Foleg ha lesz egyszer online hozza:P
Az iR felejtos, aranyaron van, az rF2 meg maceras bohockodni.
Az AC arra eppen tokeletes lesz. -
Próbálnám én de nincs most 10 ropim csak úgy. Meg ugye ki tudja még mi lesz abból is. -
Vagy az rF2-ot vagy az iR-t, a RACE-sorozat 10 eves alapokon van:P -
Ha van ffb kormány akkor azonnal ki kell próbálni Assettot! :P -
Nálam AI nélkül egész jól fut, tegnap megint mentem pár kört esőben Nordon. Nem sok viszonyítási alapom van, rFactor2 nincs meg, Assetto nincs meg, csak a Race07+GTR EVO+Race Injection van a gépen a Carson kívül. Maga a vezetési élmény nekem Carsban jobban bejön, viszont a többiben tudok AI ellen versenyezniés a haverokkal bohóckodni.