SityiSXT#8301
"Komolyan erdekelne egy a Nicehez/Benehez hasonlo reszletesebb elmenybeszamolo toled." - Ez volt a kiindulópont. Engem csak az érdekelt, mi miatt szarozod le a CARS-t hozzászólások ezrein át, mert ez az egy dolog nem jött át egyedül - és mint kiderült, nem csak én voltam ezzel így. És hát az igazat megvallva - nekem legalábbis - annyi esett le, hogy két bajod van a játékkal: az FFB nem olyan, mint a netKar Proban, illetve túl neked hangos. És ezt is úgy kellett harapófogóval kihúzni belőled.
Közben volt egy kis kitekintőnk a szakemberek és autós játékok viszonylatában. Te pápai tévedhetetlenséggel jelentetted ki, hogy csak az iRacingen létezik olyan, hogy autóversenyzők és egyéb autós szakemberek önzetlenül segítenek a fejlesztésben - minden más esetben fizetett pojácákról van szó, akik csak jókat mondhatnak az adott cuccról. Ezt cáfoltam, mert a Project CARS esetében két szakemberről már tudjuk, hogy befizettek a játékra és segítenek a fejlesztésben.
Ennyi a történet. Egyetlen célom volt csupán: kiugratni a nyulat a bokorból. Screenracer felvállaltan rajongója a játéknak, tőle legalább kapunk új infókat itt a fórumban. Te és a haverjaid néha idejöttök, és addig böfögitek, hogy szar, amíg személyeskedéssé és szájkaratévá fajul a dolog. És nem úgy tűnik, mintha bármiféle érv lenne a szar mögött, mert nem tudod megmagyarázni, miért is szar a CARS pontosan.
És nagyon remélem, hogy innentől fogva normális hangnemben megy tovább a társalgás. Én mások tapasztalatairól szeretnék laza, de kultúrált körülmények között olvasni; megtudni, mások szerint épp most mennyire sikerült használhatóra az aktuális build.