19801
  • Screenracer #8117
    Te pontosan mit is csinálsz? Gondolom nem szimet fejlesztesz. Mellesleg számomra nem használhatatlan. Sőt egyre jobb. De nem muszáj, hogy neked is jó legyen. Csak azt nem értem még mindig, hogy mi a faszt vergődsz itt állandóan. Menj szépen át az AC topikba. Toljad az ultimate HC szimmel és kész. Ki a faszt érdekel!! Csak már kurvára unalmas vagy ezzel az állandó fikázással. Mindenki megértette szerinted szar. Jól van. Ez a te véleményed az enyém merőben más. És???? Most mi van? Ha nem jó ne használd. Senki nem akar rábeszélni semmire. Sőt!! :DDD
  • macleody
    Nem nagyon érdekel mit vártál, mást nem tudsz tényleg mint mindenkinek beszólogatni. Nem tudom egyébként miért véded körömszakadtáig a játékot. Nyugodtan írkálj még, nem fogom elolvasni, nem vagyok egy nyugodt természetű ember, ezért inkább kerülni szoktam a konfliktust.
  • lac coo
    Ember leszarom a shiftet ! Erről beszélek ! Tudod, nem most kezdetem próbálgatni a CARS-ot ....
    Ezek a másfél-két éve úgy fejlesztenek ,hogy mára simán elérték a használhatatlan szintet. Én így dolgoznék, már rég hajléktalan lennék ....

És nem kell ezt megmagyarázni, pontosan tudom milyen volt régen , mire lehetett használni ....
  • Screenracer #8114
    Mikor játszottál utoljára a Shift 2-vel? Ha megvan, javaslom vedd elő és utána mondd azt, hogy semmi nem változott. :)))
  • lac coo
    Nagy gonddal tartom karban a gepem, hutes kivalo, tap jo stb.....
    De minedegy szar, ezzel a fenomanils jatekkal mar nem bir...

Amugy is mindegy, szerintem sms azzal jatszik, higy mivel masfel evvel ezelott viszonylag jo volt minden szep lassan elbaszott benne mindent, majd veglegesben visszallitja azt az allapotot,A nyakamat ra ! AI mindig is jo volt, mi mayert rontanak el ennyire, ugyanaz a palya ugyan az az ezereves auto , erdekes megis egyre szarabb.......
  • Screenracer #8112
    Köszi. :)) Nem is vártam többet. :DDD
  • macleody
    Vicces gyerek vagy te.
  • Screenracer #8110
    Lemaradtam valamiről? A hétvégén kidták a végleges változatot?
    Csak mert sehol se olvastam, hogy be van fejezve a játék vagy kész lenne a végleges AI. Sőt egyáltalán miből gondolod vagy miből szűrted le, hogy mostanra tökéletesen kellene működnie mindennek? Szerinted a fejlesztők szándékosan elkúrják, hogy néhányan ne tudjanak vele játszani? Az meg egyenesen vicces, hogy olyan akarja megmondani, hogy mi szimulátor és mi nem, aki, idézem; "Ha nekicsúszok a szalagkorlátnak, olyan mint a mágnes, nem lehet róla leszakadni." Hát maradj az úton!! :DDD
    Itt van neked is a link. http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15072-Money-Back-Offer-(FSA-FCA-Update) Itt viszakérheted a pénzedet, ha megbántad a vételt vagy nem azt kaptad, amit vártál. Itt legalább visszadják. :))
  • macleody
    Töltsd már fel valahova a debug cuccokat, hadd nézzem meg miket ír, főleg az app érdekelne, nálam az van tele hibákkal.
  • sertrex
    Nálam 64 biten megy, most mentem multiba semmi baja nem volt. Az AI hülye az biztos, de más nem volt. Sőt, most még ki se dobált, mint egy hete. Lehet, hogy tényleg a gépeddel nem stimmel valami. Tápod mekkora? Videókártya kap elég kakaót? Memómória modulok jók? Hűtés elegendő?
  • Jacek
    Mondom szar vagy:))) bye!
  • Screenracer #8106
    Mi van , hiányoztam? Nem tojt semmit a nyuszi és idejöttél flémelni. Félkegyelmű.
  • Jacek
    Figyelj egyébként szólok még trollnak is szar vagy:DDDDD
  • Screenracer #8104
    Az szar. Ez egyértelmű. :))
  • lac coo
    Az hat, a gep a szar mi mas. :) Igen, az meggyozo erv, hogy de nalam jol megy :)....
  • macleody
    Most már én is azt mondom, hogy ez nemhogy szimulátornak szar de még autós játéknak is. Mióta 32 biten fut nincs kékhalál, viszont fagy állandóan. Nordschleifen nem tudok két kört lezavarni. Az AI buta mint a segg, most is megfordult egy Nord-on és elindult visszafelé, csúszkál össze-vissza, nekem jön, lelök az útról. Persze én meg sem tudom mozdítani, olyan mintha betonfalat akarnám arrébb tenni. Ha nekicsúszok a szalagkorlátnak, olyan mint a mágnes, nem lehet róla leszakadni. Marhára megbántam, hogy megvettem, mert ígéretesnek tűnt de ezek visszafelé haladnak nem előre. Jövő héten rááldozom azt a pénzt és megveszem az Assettot mert ez egy katasztrófa.
  • Jacek
    Ostoba hozzászólásodból?:))
  • Screenracer #8100
    És ezt miből látod? De egyébként jól látod.
  • Jacek
    Látom a PC-hez is nagyon értesz:) OMG...
  • Screenracer #8098
    Megnéztem. Nálam semmi baja. A géped a szar.
  • lac coo
    Én ezt a szart el nem indítom mostanában .:)
  • macleody
    Jaj, ne butáskodj már. Jó ez. Csak nem kell elindítani :)
    Nem csinálunk valami multi mókát? Marha kíváncsi vagyok milyen multiban, de nem akarok felmenni valami "hardkór" szeróra bénázni :)
  • lac coo
    Olyanokat crash-el ez a trágyadomb, szétbassza a videómemóriát, újrainditásig alig működött a gépem :

Nem, a gépnek semmi baja! :D ezt már nem először játssza el, úgyhogy illene az új autók gányolásán kívül valami hasznosat is csinálni már sms-nél ......

Az intro videóra mekkora átbaszás már kiírni, hogy aktuláis állapot ?! :DDDD
  • macleody
    Ez lett az eredménye, hogy szembe jött a nyomorult AI. Ráadásul a második, mert az elsőt sikerült kikerülnöm.

• sertrex
    A 15-ei buildig semmi baj nem volt a 64 bites rendszerrel, az ismert problémákon kívül, teljesen stabilan ment.
  • Alexease
    A 64bit-es szrintem meg nagyn friss es instabill, a megjelenes utan hetekig (honapokig?!) ki volt kapcsolva. Szerintem felesleges eroltetni.
    Jelenleg ugy is optimalizalatlan a program, nem fog segiteni a 64bit (legalabbis nem hiszem).
  • macleody
    Épp tegnap jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni a 32 bitest, mert azt még el sem indítottam.
  • lac coo
    Hat azt sem.....Es AC ban nem kepes atirni egy sort, hogy elore lehessen vinni meg egy tiz centit.... :) Bezzeg felfele enged vagy ket metert :)
  • Jacek
    Én a két kormány, két műszeregységet soha nem értem:)
  • Alexease
    Kicsit nagy a FOV es hatul van pilota:) Valszeg reflex, sokan toljak ugy irrealis FOV-val plusz a hatso ulesrol vagy motorblokkrol neznek keresztul a lathatatlan pilotan;)
  • lac coo
    Ez a harom monitoros cucc ritka szarul van beallitva......
  • Screenracer #8086
  • Screenracer #8085
    Most ezt.

"X64: Don't press ESC while in a external camera (including freecam) it will CTD.."

előtte meg ezt írták.

"Do NOT play MP using x64, the game will crash if the host exists the lobby."

Szóval nem a teljes 64 bites verzió használhatatlan, hanem hibák merülnek fel időnként. De ez elő szokott fordulni fejlesztés alatt. Ezzel nincs semmi baj. :))))
  • Screenracer #8084
    Melyik autó, milyen tipusú gumi volt az, amelyik ugyanolyan szar? :DDD
  • lac coo
    Annyira nem stabil, hogy lattam mar forumon az aktualis build melle kiirva piros betukkel, higy 64 biten ne hasznald ! :)))))
  • lac coo
    Nem tudtam, hogy uj gumi van mar megint, de ugyanolyan szar, mint az elozo otven....lehet ez a bajom ? :)))
  • Screenracer #8081
    Azt se felejtsd el, hogy a fejlesztés alatt új dolgok kerülnek bele és az is bezavarhat a hibátlan működésnek, átmenetileg. Az se mindegy, hogy 64 vagy 32 bites verziót futtatsz, mert a 64 bites egyelőre nem teljesen stabil. Néha a Steam kavar be és még lehetne folytatni. A lényeg, hogy inkább most jöjjenek ki ezek a hibák, mintha a kész verzót kellene állandóan patchelgetni, mint ahogy a CM szokta az F1-gyel. :))
  • macleody
    A gépnek semmi baja, se tesztekben, se más játékokban nem produkál hibát. A debug viszont tele van figyelmeztetésekkel és hibákkal. Még az jutott eszembe, hogy a comodo internet security baszakodik és azért nem tud hozzáférni dolgokhoz a játék. Mert a debugban ilyeneket ír, hogy nem tud megnyitni egy csomó file-t.
  • Screenracer #8079
    Korábban ezt írtad.

"...gumi ugyan az..."

Most ezt.

"Megint egy uj gumi.... !!??"

Most pontosan mi is a bajod?
  • Zsoltee_a_bator
    Formula C a legaktivabb, mar rev 13-nal tart (azon belul is A, B). Sztem jo hogy reszelgetik es jobbat akarnak, persze ettol naponta szetesnek regebben mukodo autok is.

FFB teljesen jo szerintem (NKP, AC csak kormany ero tipusu, nem a fenek feedbackes RF2) - mar ha olyan autot hasznalsz, amin epp szerencsesek az egyuttallasok.