Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyik marketing cégnél dolgozol?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

jah és ezzel szemben ki fosozik megint?
"pc-n, szóval örülünk, ha meg épp fikázzuk az azért van mert nem elégszünk meg minden fossal pl a konzol real driving simulator fizikával."

zseniális vagy. 😊 persze tiszteletben tartoma véleményed, a fizikáról is leírtam a véleményem az elõbb, de ez összességében akkor is megalol. nah de nekem mindegy... egészségedre.
sorry srácok, de ha ide írt... - OFF:

Eddig olvastam:
"Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok."

innentõl kezde vagy én vagyok hülye, vagy nemt tudsz szöveget értelmezni. Sosem mondtam, hogy a GT5 az istencsászár, a pCARS meg fos. Nézz már rá a profilomra léccives pCARS-ban, mert bizony én is pénzt adtam érte, és bizony én is várom, bár a fizika miatt húztam a szám amíg PC-s voltam.

És bár a fenti mondatot miatt nem is kellene reagálnom semmilyen hozzászólásodra (Sorry, hogy ezt írom, de tényleg csak annyit kérnék, hogy fel kéne fogni valamilyen módon, mit is írok, nem csak ideböfögni a totál VALÓTLAN szarságokat! Mert azok. HA nem, akkor mond, hol fikáztam és hol istenítettem én a GT5-öt vagy bármi más autós konzolos címet... Léccives.)

Azt ény, hogy PC-sként másként éltem meg ezt az egészet. Volt, hogy csak az iRacing volt a hobbim, mellette semmi nem fért meg, ezen erõsen lazítottam, nyitottabb vagyok, játékosabb. És engem a konzol elõnyei meggyõznek. Ettõl független rossz emberrel kezdesz ki, én simán el tudom fogadni, hogy egy GT/Forza valakinek nem elég. Az FFB sehol sincs ezekben egy netkarpro-hoz, iR-hez vagy rF-hez ékpest, a fizikában már kicsit jobb a helyzet, de messze van ez az igazi szimulátoroktól.

Innentõl kezdve nem tudom mi lehet a baj velem, persze ez a hozzászólásom majd megint kicsapja a biztosítékot, csak tudnám miért. 😛
Nem hinném, hogy elfogult vagyok. Tény, hogy szvsz a konzolos fix hardveres megoldás sokkal jobb, mint a PC-s buherálás, ahol az optimalizálatlanság miatt egyszerûen nincsenek normálisan "kihajtva a kártyák", de ez mindegy is, mert ha valaki komoly szimet akar, akkor úgy is azt a gépet veszi, amelyen elérhetõek ezek a címek. Nincs is ezzel gond. (De mondjuk nem bánnám, ha tényleg jönne valaki és csinálna egy komolyabb versenyszimulátort mondjuk a PC-s PS4-re. Lehet tejelni kell a Sonynak, de csak eljutna soksok millió potenciális vásárlóhoz, akik közül persze kevesen vennék meg, de ez PC-n is így van. És én is vevõ lennék rá, és "sajnos" nekem sincs már játékos PC-m a jelenlegi PS3 mellett.

Egyszerûen amikor játékos PC-m volt, akkor azt tartottam jobbnak, arra volt szükségem. Hihetetlen, hogy változik az ember. Tudom, néha megpróbálok buta emberi módon majdnem rábeszélni egyeseket a konzolokra, de hát ez van. Ennél nagyobb hibám ne legyen. Addig is én legalább nem fröcsögtem soha, minden játékban megláttam a hibákat, erényeket, legyen az konzolos vagy pc-s....

ÉS mindezek után még engem akarsz Te egy új topicba zavarni. Gratulálok.
lac coo
Rf sokat hyorsult ,mikor kijott szinte a jatszhatatlan kategoria volt...
Nalam most kb ugyanannyi fps-t hoz rf majdnem fullon mint cars kb higon., Cars megeszi gargilaban, gumi, ffb fizika viszont fenyevekre van.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Meg van hova fejlodnie, de mar egesz jol lehet menni a Ford Capri-val.
Alexease
Jo lenne egy rF2 vs. CARS osszehasonlitas is, meg ha nem is sok ertelme van, mert az rF2 az utobbi idoben eleg sokat gyorsult.
Alexease
Ez mar ON-osabb osszehasonlitas, bar sok ertelme nincs😊
A CARS termeszetesen profibb, de az ACR (nalam) full ultraban fix +60fps, addig a CARS full low-on 15-30fps 😊
Persze az ACR-ben nincs ilyen fizika, sem eso animaciok, se dinamikus idojaras, felhok, napszak, gumik stb😊 Igy valszeg egyszerubb gyorsabbnak lenni;P

Eléggé egysíkuan nézed a dolgokat. Elõször is a CARS konzolon újdonság lesz és általában az újra ugrani szoktak. Másodszor, miért ne vennék meg a CARS-t is a GT5/Forza mellé, sokan? Hálisten vagy nem, de nem a magyar piac határozza meg a konzolpiacot és tõlünk nyugatabbra nem annyira kardinális kérdés, hogy idén egy vagy két játékot engedhetek meg magamnak. Ráadásul úgy tudom, hogy PS-en nincs Forza és XBOX-on nincs GT5, tehát két játék mindig jobb, mint egy. Szóval konzolon se írnám le így elõre a CARS-t.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Az úton a vízen ....

hol van itt fake tükrözõdés? én nemlátom...

lac coo
Kunos a DLC-kben bízik, szerintem, de abban is biztos vagyok, hogy rengeteg segítséget kapott õ Ferraritól, tököm tudja milyen más olasz cégektõl ,szponzoroktól csapatoktól .
De legalább is valahogy végig vitte, viszi ezt az 5 éves fejlesztést, és ugye a lehetõségeikhez képest nem is rosszul, sõt !

Alexease
Az Eutechnix igazabol konzolos ceg, legalabbis foleg oda gyartottak eddig, ott tobbet adnak el.

Mivel itt is vadul ragaszkodnak a 60fps-hez, elkepzelheto, hogy ezt az engine-t konzolra is fejlesztik. Igy valszeg sporolni kell nehany dolgon.
Nincs hir rola, fel sem merult eddig a konzolos volnal, csak tippelek, mert logikus lenne.

Mivel ingyenes, beta, folyamatosan update-elik es kozben fizetos tartalmai vannak, elofordulhat, hogy ok igy finanszirozzak az uj engine kifejleszteset😊

Ma mar mindenki beta-ban es fejlesztes kozbeni mukodtetesben es penzbeszedesben gondolkodik (ISI, iR, CARS, SimBin)😛

Kunos csusszant le a dologrol, pedig lehet, jobban jart volna hosszutavon.
lac coo
Nem mondtam ,hogy nem jó, csak manapság ennek bele kell férnie, egem nem zavar amúgy ....

Alexease
Ja, az aszfalt tukrozodes?😊 Azt nem is figyeltem, fel sem tunt😄 De az valoban fake.
De mivel a videonal sokkal nagyobb es jobb minosegben jatszom vele, es meg ugy sem tunt fel, igy szerintem boven jo elsoverzios beta probalkozasnak😄
lac coo
A betonon a vízen nem kamu ?!

Nem is szívtam ezer éve .....<#fejvakaras>

Alexease
Szerintem barmelyik kepkockan megallitva egyertelmuen latszik😛
Nem mintha ez olyan hatalmas technikai vivmany lenne (ezer eves), csak a szimekben eddig nagyon hanyagoltak.
Alexease
Igen, rosszul latod😊

Amugy nem a vita miatt toltam be a videot, csak eppen most tolta az arcomba a YT, gondoltam beteszem ha mar GT5😊
Mert amugy leszarom a GT5-ot, mert teljesen lenyegtelen, semmit nem valtoztat semmin.
Az ACR meg eleve INGYENES es BETA😊

De igazsagtalan is osszehasonlitani a GT5-ot barmelyik mostani PC-sel. A PS3 kb. DX7 szinten lehet, lapos shaderekkel, extran sporolos poligonokkal es texturakkal.
Egyszeruen profin van osszerakva es optimalizalva, mert van ra ido, rengeteg penz es ember.

Ha osszeadjuk a PC-s szimes cegek (Kunos, iR, SMS, ISI) embereit, valszeg az MS/Sony jatekgyarto cegenek az adminisztrativ reszleget sem feddik le😄
Penzugyileg kilora megvennek ezeket a cegeket, valszeg epuletestol, irodastol, sot az ott dolgozok sajat hazaval, autojaval egyutt😄DDDDDDD
nem kamu az foleg a celegyenesre rafordito sikan elott latszik, kb 3 percnel

lac coo
Csak a kamu tükrözõdésért kár, legalább a fõ objectek benne lehetnének. Vagy csak én látom rosszul, hogy ez kamu ?
Nem mintha nagyon zavaró lenne ....

Alexease
Igen, de elegge unalmas, hogy van valami konzolos-kulcsszo-keresojuk a topic-okhoz, es ahol felmerul barmelyik szo, azonnal megjelenik valaki😊))

Amugy: gagyi PC-s cucc (jo, mondjuk ez 100fps-sel megy Ultraban meg az en szar gepemen is😛) VS. GT5 esoben. Igy mozgas kozben eltorpul a GT5 gyonyoru grafikaja (photomode-ot es visszajatszasokat felejtsuk el, nem kepet vagy filmet akarok nezni, hanem autozni😄)

Es hogy ne legyen OFF: ez az ACR, amibe sikerult beletolniuk az esot, eleg jol sikerult, nem csak latvanyra, hanem a felszaradt ivek erzesere is. Persze, mas kategoria a jatek.

lac coo
Jóvanmá, nehogy vérlobbanást kapj.. ! 😊
Ennyi belefér, simán, semmi beszélnivaló nincs jelenleg CARS-ról ...😄

Most nem azért de:

Miután a másik konzol fanboy eltûnt (már a nevére sem emlékszem), nem nagyon ment itt a konzolokra nyáladzás, fõleg mert senkit nem érdekel itt, legalábbis nem tûnt fel. Szóval a topik aránylag jól vissza állt a használható verzióra a konzol vs pc illetve a gt vs forza vagy gt-forza vs pcars flame-rõl.

Mielõtt kifejtem ezt a fikázásomat részletesebben megmagyarázom a fanboy jelzõ használatát: Mikor még csak PC-d volt teljesen más volt a kommentjeid irányvonala. Ezenkívül a második bekezdésedet bármelyik promo/sajtós ember megirigyelné a "lehetõségekhez képest gyönyörû(lol)" stb... ja meg fix 60 fps.

Na meg ugye a sok HA.

Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok. A PC-seknek ez a játék hiánypótló pont azt a forza/gt stílust pótolhatja ami jelenleg nincs pc-n, szóval örülünk, ha meg épp fikázzuk az azért van mert nem elégszünk meg minden fossal pl a konzol real driving simulator fizikával.

Azaz, leszarjuk vagy legalábbis én, hogy a forza és a gt fix 60 fps illetve, hogy a lehetõségekhez képest gyönyörûek. Pc-n a 60fps nem téma, a lehetõségek meg mérföldekkel nagyobbak mint konzolon, ezért mi a grafot nem a lehetõségekhez mérjük...

Amúgy meg biztos, hogy nem lesz egyszerû dolga konzolon a real driving szimekkel szemben, de ezt is ugyanúgy leszarjuk, legalább is én mert pc-n játszom.

És most hagy ne soroljam miért valószínûbb a PS3-as megjelenés, korábban már leírtam... Nagyon kíváncsi leszek az eladásokra.
Õ, nem tudom te mit tudsz, de a GT6 szinte biztos, hogy PS3-ra jön.
a Driveclub promózása helyett akkor a GT6-ot nyomatták volna a PS4-es bemutatón.

így meg marad E3-ra a PS3. És valószínûleg fix 60 FPS-el fog futni, a lehetõségekhez mérten gyönyörû grafikával. És mivel a pCars is erre a jelenlegi genre jön, szvsz majd egy idõben a GT6-al és Forza 5-el, így sanszos, hogy az a beelõzés téves, amit te elképzelsz.

Nehéz dolga lesz így a pCars-nak... Ha a GT6 kicsit komplexebb lesz versenyszim és szervezés terén (versenyhétvégék meg etc), és tényleg egy GT5-nél sokkal jobb gammát kapunk, akkor engem sem biztos, hogy fog érdekelni a pCars. persze lehet megveszem, mert rá tudok kattanni, de nem, nem hinném, hogy egyszerû dolga lesz.

PS4-es GT7 meg "pCARS 2" meg még messze van...
Pénteken már jön Junioroknak is. <#kacsint>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

samsung123
<#awink>igaz, na feltételezem Én is, de azért valószinû

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

oneal1
sajnos nem jött, ezt havi szinten kapom😄

!Forza Ferrari!

Nincs, én csak feltételeztem de te állítottad hogy be elõzi😊 mindegy esélytelen a cucc konzolon...

samsung123
Neked van?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lac coo
Ez tartalomban kozeleben sem lesz a nagyoknak, es ha igaz amit Alex mondott, hogy meg is allnak egyelore ennyinel, mert nem fer bele most tobb, akkpr foleg.
Ez igy egy kozepszeru tucatautos jateknak fog majd szamitani konzolon. Nem mintha erdekelne mennyit adnak el. 😊)

Van Forza/GT megjelenési dátumod?😊

samsung123
De beelõzi azokat!!! jóval! Ez a lényeg és akkor jó eladásokat fog produkálni

Ha együtt jön a Forza/GT nextnextgennel😊 harmadhegedûs max ...konzolon😊

Fehercsoki
Konzolon csak akkor lesz szim ha fix60 fps különben árkád!!!444

samsung123
A játék el lett halasztva 2014-re?

De szerintem ez egy jó döntés!!! Mert amilyen grafja lesz(már van) vétek lenne csak lebutítva kiadni a mostani genre. Igazán a PS4 és társaira fog ütni, mint elsõ olyan játék ami KOMPLEX, SIM(konzolon mindenképp annak értékelhetõ) és SZÉP-lesz. Ezt meglovagolva nem véletlen a 2014 dátum igy nem késnek le semmirõl és bõven jut idejük fejleszteni! Ha így lesz csak örülni tudok!!!

lac coo
Mai buildben már bent van rendesen a pályák között, nem tudom neked jár-e frissítés ma....

samsung123
Köszi

Ott van, mert ugye xbox gampaddal probalgatom(nem szergetem mosta g25-ötöt) és nyomkodom anézetváltást akkor csak belsõkben váltogat, és ha contoslban beállítom billre akkor váltogat "fõ" nézeteke(külsõ, belsõ, tv)és utána ezeken belül a gampadomom tudom a többitt. Huh hát ez tipikus😊 PC feeling
Mindegy game jó lesz, de valszeg PS3 verziót veszem majd meg, ha megjelenik..

lac coo
controll beállításoknál, valami camera akármi néven van ....de nem biztos, nem igen használok ilyesmit .

samsung123
mert csak belsõ nézetekben tudok váltani, néztem de hol lenne a külsõnézetekhet nem találom..

lac coo
szerintem nincs gomb kalibrálva a kamera váltásokhoz .... a belsõ nézetek külön vannak, a lámastílus meg megint külön .

samsung123
külsõ nézetbe miért nemtudok váltani?

oneal1
szétnyomogattam😊 úgyhogy szerintem az alap csomag nem kapja meg:S

!Forza Ferrari!

lac coo
Pedig ott van ahol Alex bejelolte, viszont lehet, hogy tenyleg nem minden elofizeteshez jar. Probaltad ott nyomogatni ahol a kepen a piros negyzet van ?

oneal1
az istenért sem találom ezt a pályát:S

!Forza Ferrari!

lac coo
Jah, láttam YT-on, csirke kotkodácsolás .... 😊

Alexease
Nem tudom, idiotak😉 A RaceRoom-os tojasgyujtogetes is vicces, de azzal legalabb dolgoztak, es esetleg meg ertelme is van egy ideig (kiprobaltam, jot rohogtem kozben a hangokon)😊
Alexease
Nem olvastam utana, a build-ben sem volt benne.
lac coo
Itt már bejön, de ki a tököm találta ezt ki ? 😊

oneal1
nekem sem jön be, hiába nyomok oda.

mindegyik pakk számára elérhetõ ez? mármint elõfizura értem😊

!Forza Ferrari!

Alexease
Ide: