Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
"pc-n, szóval örülünk, ha meg épp fikázzuk az azért van mert nem elégszünk meg minden fossal pl a konzol real driving simulator fizikával."
zseniális vagy. 😊 persze tiszteletben tartoma véleményed, a fizikáról is leírtam a véleményem az elõbb, de ez összességében akkor is megalol. nah de nekem mindegy... egészségedre.
Eddig olvastam:
"Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok."
innentõl kezde vagy én vagyok hülye, vagy nemt tudsz szöveget értelmezni. Sosem mondtam, hogy a GT5 az istencsászár, a pCARS meg fos. Nézz már rá a profilomra léccives pCARS-ban, mert bizony én is pénzt adtam érte, és bizony én is várom, bár a fizika miatt húztam a szám amíg PC-s voltam.
És bár a fenti mondatot miatt nem is kellene reagálnom semmilyen hozzászólásodra (Sorry, hogy ezt írom, de tényleg csak annyit kérnék, hogy fel kéne fogni valamilyen módon, mit is írok, nem csak ideböfögni a totál VALÓTLAN szarságokat! Mert azok. HA nem, akkor mond, hol fikáztam és hol istenítettem én a GT5-öt vagy bármi más autós konzolos címet... Léccives.)
Azt ény, hogy PC-sként másként éltem meg ezt az egészet. Volt, hogy csak az iRacing volt a hobbim, mellette semmi nem fért meg, ezen erõsen lazítottam, nyitottabb vagyok, játékosabb. És engem a konzol elõnyei meggyõznek. Ettõl független rossz emberrel kezdesz ki, én simán el tudom fogadni, hogy egy GT/Forza valakinek nem elég. Az FFB sehol sincs ezekben egy netkarpro-hoz, iR-hez vagy rF-hez ékpest, a fizikában már kicsit jobb a helyzet, de messze van ez az igazi szimulátoroktól.
Innentõl kezdve nem tudom mi lehet a baj velem, persze ez a hozzászólásom majd megint kicsapja a biztosítékot, csak tudnám miért. 😛
Nem hinném, hogy elfogult vagyok. Tény, hogy szvsz a konzolos fix hardveres megoldás sokkal jobb, mint a PC-s buherálás, ahol az optimalizálatlanság miatt egyszerûen nincsenek normálisan "kihajtva a kártyák", de ez mindegy is, mert ha valaki komoly szimet akar, akkor úgy is azt a gépet veszi, amelyen elérhetõek ezek a címek. Nincs is ezzel gond. (De mondjuk nem bánnám, ha tényleg jönne valaki és csinálna egy komolyabb versenyszimulátort mondjuk a PC-s PS4-re. Lehet tejelni kell a Sonynak, de csak eljutna soksok millió potenciális vásárlóhoz, akik közül persze kevesen vennék meg, de ez PC-n is így van. És én is vevõ lennék rá, és "sajnos" nekem sincs már játékos PC-m a jelenlegi PS3 mellett.
Egyszerûen amikor játékos PC-m volt, akkor azt tartottam jobbnak, arra volt szükségem. Hihetetlen, hogy változik az ember. Tudom, néha megpróbálok buta emberi módon majdnem rábeszélni egyeseket a konzolokra, de hát ez van. Ennél nagyobb hibám ne legyen. Addig is én legalább nem fröcsögtem soha, minden játékban megláttam a hibákat, erényeket, legyen az konzolos vagy pc-s....
ÉS mindezek után még engem akarsz Te egy új topicba zavarni. Gratulálok.
Nalam most kb ugyanannyi fps-t hoz rf majdnem fullon mint cars kb higon., Cars megeszi gargilaban, gumi, ffb fizika viszont fenyevekre van.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A CARS termeszetesen profibb, de az ACR (nalam) full ultraban fix +60fps, addig a CARS full low-on 15-30fps 😊
Persze az ACR-ben nincs ilyen fizika, sem eso animaciok, se dinamikus idojaras, felhok, napszak, gumik stb😊 Igy valszeg egyszerubb gyorsabbnak lenni;P
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De legalább is valahogy végig vitte, viszi ezt az 5 éves fejlesztést, és ugye a lehetõségeikhez képest nem is rosszul, sõt !
Mivel itt is vadul ragaszkodnak a 60fps-hez, elkepzelheto, hogy ezt az engine-t konzolra is fejlesztik. Igy valszeg sporolni kell nehany dolgon.
Nincs hir rola, fel sem merult eddig a konzolos volnal, csak tippelek, mert logikus lenne.
Mivel ingyenes, beta, folyamatosan update-elik es kozben fizetos tartalmai vannak, elofordulhat, hogy ok igy finanszirozzak az uj engine kifejleszteset😊
Ma mar mindenki beta-ban es fejlesztes kozbeni mukodtetesben es penzbeszedesben gondolkodik (ISI, iR, CARS, SimBin)😛
Kunos csusszant le a dologrol, pedig lehet, jobban jart volna hosszutavon.
De mivel a videonal sokkal nagyobb es jobb minosegben jatszom vele, es meg ugy sem tunt fel, igy szerintem boven jo elsoverzios beta probalkozasnak😄
Nem is szívtam ezer éve .....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem mintha ez olyan hatalmas technikai vivmany lenne (ezer eves), csak a szimekben eddig nagyon hanyagoltak.
Amugy nem a vita miatt toltam be a videot, csak eppen most tolta az arcomba a YT, gondoltam beteszem ha mar GT5😊
Mert amugy leszarom a GT5-ot, mert teljesen lenyegtelen, semmit nem valtoztat semmin.
Az ACR meg eleve INGYENES es BETA😊
De igazsagtalan is osszehasonlitani a GT5-ot barmelyik mostani PC-sel. A PS3 kb. DX7 szinten lehet, lapos shaderekkel, extran sporolos poligonokkal es texturakkal.
Egyszeruen profin van osszerakva es optimalizalva, mert van ra ido, rengeteg penz es ember.
Ha osszeadjuk a PC-s szimes cegek (Kunos, iR, SMS, ISI) embereit, valszeg az MS/Sony jatekgyarto cegenek az adminisztrativ reszleget sem feddik le😄
Penzugyileg kilora megvennek ezeket a cegeket, valszeg epuletestol, irodastol, sot az ott dolgozok sajat hazaval, autojaval egyutt😄DDDDDDD
Nem mintha nagyon zavaró lenne ....
Amugy: gagyi PC-s cucc (jo, mondjuk ez 100fps-sel megy Ultraban meg az en szar gepemen is😛) VS. GT5 esoben. Igy mozgas kozben eltorpul a GT5 gyonyoru grafikaja (photomode-ot es visszajatszasokat felejtsuk el, nem kepet vagy filmet akarok nezni, hanem autozni😄)
Es hogy ne legyen OFF: ez az ACR, amibe sikerult beletolniuk az esot, eleg jol sikerult, nem csak latvanyra, hanem a felszaradt ivek erzesere is. Persze, mas kategoria a jatek.
Ennyi belefér, simán, semmi beszélnivaló nincs jelenleg CARS-ról ...😄
Miután a másik konzol fanboy eltûnt (már a nevére sem emlékszem), nem nagyon ment itt a konzolokra nyáladzás, fõleg mert senkit nem érdekel itt, legalábbis nem tûnt fel. Szóval a topik aránylag jól vissza állt a használható verzióra a konzol vs pc illetve a gt vs forza vagy gt-forza vs pcars flame-rõl.
Mielõtt kifejtem ezt a fikázásomat részletesebben megmagyarázom a fanboy jelzõ használatát: Mikor még csak PC-d volt teljesen más volt a kommentjeid irányvonala. Ezenkívül a második bekezdésedet bármelyik promo/sajtós ember megirigyelné a "lehetõségekhez képest gyönyörû(lol)" stb... ja meg fix 60 fps.
Na meg ugye a sok HA.
Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok. A PC-seknek ez a játék hiánypótló pont azt a forza/gt stílust pótolhatja ami jelenleg nincs pc-n, szóval örülünk, ha meg épp fikázzuk az azért van mert nem elégszünk meg minden fossal pl a konzol real driving simulator fizikával.
Azaz, leszarjuk vagy legalábbis én, hogy a forza és a gt fix 60 fps illetve, hogy a lehetõségekhez képest gyönyörûek. Pc-n a 60fps nem téma, a lehetõségek meg mérföldekkel nagyobbak mint konzolon, ezért mi a grafot nem a lehetõségekhez mérjük...
Amúgy meg biztos, hogy nem lesz egyszerû dolga konzolon a real driving szimekkel szemben, de ezt is ugyanúgy leszarjuk, legalább is én mert pc-n játszom.
a Driveclub promózása helyett akkor a GT6-ot nyomatták volna a PS4-es bemutatón.
így meg marad E3-ra a PS3. És valószínûleg fix 60 FPS-el fog futni, a lehetõségekhez mérten gyönyörû grafikával. És mivel a pCars is erre a jelenlegi genre jön, szvsz majd egy idõben a GT6-al és Forza 5-el, így sanszos, hogy az a beelõzés téves, amit te elképzelsz.
Nehéz dolga lesz így a pCars-nak... Ha a GT6 kicsit komplexebb lesz versenyszim és szervezés terén (versenyhétvégék meg etc), és tényleg egy GT5-nél sokkal jobb gammát kapunk, akkor engem sem biztos, hogy fog érdekelni a pCars. persze lehet megveszem, mert rá tudok kattanni, de nem, nem hinném, hogy egyszerû dolga lesz.
PS4-es GT7 meg "pCARS 2" meg még messze van...
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ez igy egy kozepszeru tucatautos jateknak fog majd szamitani konzolon. Nem mintha erdekelne mennyit adnak el. 😊)
De szerintem ez egy jó döntés!!! Mert amilyen grafja lesz(már van) vétek lenne csak lebutítva kiadni a mostani genre. Igazán a PS4 és társaira fog ütni, mint elsõ olyan játék ami KOMPLEX, SIM(konzolon mindenképp annak értékelhetõ) és SZÉP-lesz. Ezt meglovagolva nem véletlen a 2014 dátum igy nem késnek le semmirõl és bõven jut idejük fejleszteni! Ha így lesz csak örülni tudok!!!
Ott van, mert ugye xbox gampaddal probalgatom(nem szergetem mosta g25-ötöt) és nyomkodom anézetváltást akkor csak belsõkben váltogat, és ha contoslban beállítom billre akkor váltogat "fõ" nézeteke(külsõ, belsõ, tv)és utána ezeken belül a gampadomom tudom a többitt. Huh hát ez tipikus😊 PC feeling
Mindegy game jó lesz, de valszeg PS3 verziót veszem majd meg, ha megjelenik..
mindegyik pakk számára elérhetõ ez? mármint elõfizura értem😊
!Forza Ferrari!