30713
TES
  • molnibalage83
    Attól, mert valami rommá van effektelve még nem szép. Ettől még szép munka.
  • Mr_no_NaMe
    Én a gecironda agyoncicomázott és felesleges skinpackokra gondoltam amitől rondák lesznek a karakterek.
  • Although
    Én se tenném fel. Requiem, interesting npc, quest modok. Stb. Csak sajna az alap az lehúzza az egészet.
  • Although
    Igen. Ez egy szempont ismerem a forumról. Lelkes srác de nem szerepjátékként kezeli a skyrimot. Ha jól emlékszem ezt a fonalat régen elvágták neki. Most életszimulátorokat gyárt. :)
  • Mr_no_NaMe
    Kull annyit csinált, hogy az általa (amúgy silányan és ízléstelenül) kiválasztott modokat felpakolta, és megpróbálta a nagyérdemű elé tárni.
    Ez nem jött össze teljesen jól, és ezzel semmi baj nincsen, azzal van a baj, hogy ő a mérce. Nem szabad, hogy ő legyen a mérce, mert nála vannak sokkal összeszedettebb emberkék akik sokkal jobb csomagokat csináltak. Ezzel nem azt mondom, hogy ő szar, csak még egyszer mondom nem szabad, hogy ő legyen a mérce a modolás terén.
  • Although
    Nem érdemes fikázni. A Srác lelkesen összedobott egy élet szimulátort. A probléma meg tényleg a ramkezelés mivel alapból 32x az nem tud csak 2GB vagy max 4Gb? használni. És bűvészkedni kell. Le a kalappal a modderek előtt mert bele adtak apait anyait. De teljesen más ha eleve 64xként adják ki még így is voltak gondok, de 1 év után zökkenő mentes. A Fallout.
  • Mr_no_NaMe
    Ott hagytam abba az olvasást, hogy morrohun, és kull mod pack. Kull Mod pack az konkrétan arra jó, hogy az idődet kidobd az ablakon. Nem tudom ki ez a Kull srác, ELISMERÉSEM a lelkesedéséért, de az általa csinált pakkot NEM LEHET játékra használni. Én is kipróbáltam és egy bugos fos az egész, bocsánat, használhatatlan.

Viszont a mod csomagolás nem csak a Kull srácnak jutott eszébe. Vegyük figyelembe, hogy nagy a világ, és a nagy számok törvénye alapján lennie kell pár fanatikus állatnak, aki képes 1000 modot kézzel mergelni, összekovácsolni és tesztelni hónapokon keresztül, mert neki ez a heppje. Vannak ilyen srácok, és nekik köszönhetjük a 400,600 és 1000 modos pakkokat, amik egyrészt játszhatóan működnek, másrészt nincs tele csili-vili szarokkal a játék, hanem csak olyan modok kerülnek bele, amik érnek valamit.

Kull pakkja tele van szeméttel. Ha ez a mércéd, akkor megértem miért óckodsz ettől a dologtól. Nexus az alap, ott van az összes használható mod, és onnan indul a fonal a modcsomagokhoz.

Amúgy végszóként annyit, hogy a modok nem okoznak fagyásokat és hibákat. Sok mod egyidejű használata okozhat gubancokat, de ezek az állatok pont azért raknak fel pakkokat mergelve és testre szabva KÉZZEL, hogy ezeket kiküszöböljék.
  • Alexzel
    Nem változott. az eredeti Skyrimbe is ilyen volt az inventory. Nem véletlenül a SkyUI-s inventory-ra gondoltál?
  • Rodman6
    Az Inventory változott, de nekem az előző jobban tetszett.
  • Dante73
    Ahham.
    Tehát egy "gányolt" cucc, biztos jobb, mintha a játék készítői kissé felfrissítik a játék motorját. Értem.
    Próbálkoztam sok mindennel, többnyire a Morrohun oldaláról lekapott modokkal, annak ellenére, hogy van nexus accom is. Tudod, Magyar az anyanyelvem, jobban szeretem használni. Kull-mod pakkjaival 2 perc, és 2 óra közt kidobált, vagy éppen a sárkányok lelkét nem szívta el, ha magam raktam össze egy 15-20 modot tartalmazó pakkot, (Akár nexus-ról, akár Morrohunról) akkor az elején a szekér bug tette játszhatatlanná...
    Tetszik, vagy sem, ennek a játéknak a motorjára ráfért egy alapos frissítés.
    Hónapok óta tudni lehetett, mi lesz a helyzet. Aki ennek ellenére nem vette meg időben, 5-10 Euro közt a játékot, az most ne sírjon már, hogy jujj, pénzbe kerül... Igen. (Bár konzolban nem vagyok otthon, sosem szerettem, így az azokhoz kapcsolódó hírek nem maradnak meg az agyamban) Úgy rémlik, most jött ki az új konzolra, és ehhez kapcsolódik a "frissítés". Így még azt sem tudom felróni a beth-nek, hogy az ára magas lett, annak ellenére, hogy ez gyakorlatilag egy patch. Elvégre, elég hülyén nézne ki, ha a konzolon 40-50-60 Eurós játékért, PC-n 10 -et (sem) kérnének. Mindenkinek meg adták a lehetőséget, hogy ingyen hozzájusson.
  • Mr_no_NaMe
    nem vagy pöcs. Hagyjuk, ízlések és pofonok.
  • Ombika
    Nekem regota megvan,de ettol a moddolgatastol rosszul vagyok es nem jatszottam vele emiatt.Orulok,hogy ezt kijott es ingyen megkaptam. Inkabb ezzel a felujitottal fogok nekivagni. Akkor most en pocs vagyok?! :-)
  • Although
    Ezek barkácsolások.
    Van némi igaza, A fallout 4 egyszer nem fagyott még le nekem. Mondjuk.
  • Mr_no_NaMe
    Ha fogalmam sincs miről beszélek akkor ezt is biztos csak képzelem: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/50305/?

De ez is csak egy mod, ezen kívül van még egy rakat patch ami a memóriakezelést szabályozza, és ha jól látom 2013-2014 óta léteznek ezek a frissítések. Mitől omlana össze win10-en?? Jó lenne ha nem beszélnétek faszságokat, és főleg nem olyan emberre mondani, hogy hülyeséget beszél aki egy picit több időt foglalkozott ezzel (a mondandódból ítélve még fel se mentél a nexusra)

Rengeteg community patch / mod létezik a játékhoz ami a problémák 99%át orvosolta már, ez az új Skyrim kiadás, csak egy szerény ellopott gyűjteménye ennek, csodát nem kell tőle várni.
  • Although
    Valami jól informált azt írta Tannin már az NMM-en dolgozik. Némileg magyarázza ennél a tehetségtelen banda által készített managerbe is megjelent a virtuális opció. Nem is értettem de már értem. Kutya ugat, pénz beszél karaván halad.
  • Although
    Nézd az Enderal nem biztos futna alatta. Ráadásul a mod manager sem fogja kezelni. Lehet felteszem megnézni mennyire látványos de különösebben nem izgat. Ebből nem lesz Fallout 4 csak azért mert 64x-es lesz.
    Nem lesz Cait, Piper és a többiek, nem lesz összetett sztori, és nem lesznek élvezhető mellékquestek.
    Marad ami volt, egy zúzda a viharköpenyeseknek.
  • PiszkosFred
    En ezzel tisztaban vagyok, tegnap pont neked irtam valaszkent a lenyeget. Aki 5 ev alatt nem vette meg akciosan 3000-4000, vagy G2A-n 2000-ert, az igy jart sajnos, egy ideig most megint nem lesz ennyiert. Talan jovore... tippre.
  • Savaran
    Nekem meg ideadták ingyen mivel a legendary van meg, csak kár hogy a gépem nem éri el még a minimum konfigot sem, úgyhogy maradok a natívnál, azt legalább maxon viszi
  • Ironman2
    Én ezt nagyon jól tudtam,azért irtam.Legközelebb figyeld,kinek válaszolsz!!!
  • pjboy091
    Mivel már megjelent. Akiknek a Special Edition megjelenéséig meg volt a Teljes skyrim, azok kapták meg ingyen. Elég nagy barmok lennének, ha az után is fenntartanák ezt a lehetőséget, hogy kiadták.

Miért olyan nehéz ezt megérteni?
  • Ironman2
    Már nincs ingyen.Cd Galaxison is megváltoztatták az írást
  • Dante73
    Mert fingod nincsen, miről beszélsz....
    Nekem win10-em van. Pár mod, és omlik is össze, ahogyan kell. Ezt a kiadást, TALÁN lehet majd modolni, és nem fog összeomlani, mivel eleve 64 bites... Így nem lesznek memóriakezelési problémái. Ergó; nem fog összeomlani, ha minden igaz.
    Az, hogy szebb csak a hab a tortán. Kap majd néhány modot, (páncélokat, fejlettebb karakter, és mozgásmodellt, esetleg egy nem ennyire mosott 2 v 4k-s textúrapakkot) és kész egy stabilabb, win10 barát Skyrim. És INGYEN. Aki meg még nem vette meg, annak pénzbe kerül. Kicsit sem kifogásolható módon.
    Persze tudom, ma divat mindent fikázni...
  • PiszkosFred
    Akinek megvan az alapjatek es az osszes DLC, az megkapja a SSE-t ingyen, 0-36 oras atfutasi idovel. Akinek hianyzik akar csak egy DLC, az igy jart, az vagy fizet majd erte, vagy csatlakozik Mr Nevtelen akciojahoz, es nem. Szerencsere eletek nem mulnak a dontesen, tegyen mindenki belatasa szerint.
  • pjboy091
    Akit egy kicsit is érdekelt a játék, annak már réges rég megvolt a teljes skyrim valamilyen formában ( vagy legendary edition-ként, vagy egyesével vette meg az alapjátékot és hozzá a dlc-ket). Nekik jár ingyen a Special edition. Mindenki másnak bizony perkálni kell. Ez így kerek. Azért azt mégse várjuk már el, hogy a semmiért osztogassák a progit.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.29. 19:04:56
  • molnibalage83
    Nekem megvan a Skyrim fel is ven téve az Enderal miatt mégis 40 EUR-t kér. Nekem mitől volt ingyen...?
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy mi ez a szöveged, hogy megint fogalmad sincs miről beszélsz? Ember, legalább van egy fasz - én - aki utána néz a skyrimnak és megosztja azt amiket talál. Kit érdekel ez a kiadott fos amikor van egy ezer modot magába foglaló cucc ami NEM szarja össze magát?
    Ne beszéljél hülyeségeket kérlek. Jószándékból írtam be, nehogy valaki feleslegesen megvegye.
  • PiszkosFred
    Skyrim + DLC ara, leven a korabbi LE-bol ez lett. De ahogy gondolod, en ingyen kaptam, a jatekosok 90%-a szinten, a tobbiek max nem veszik meg es nem jatszanak vele, ennyi.
  • Mr_no_NaMe
    Nem egészen:

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.10.29. 18:45:36
  • PiszkosFred
    ingyen van, csokolom es semmilyen extra mod nincs benne. Megint fogalmad sincs mirol beszelsz.

A linkelt gyujtemeny egyebkent megeri, bar ha egyszer osszefossa magat, akkor annak reszeltek, de tenyleg erdemes kiprobalni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.29. 18:46:05
  • Mr_no_NaMe
    Gyerekek, hagyjátok szerintem ezt a special editiont vagy mi a szöszt amiért még van pofájuk pénzt is kérni.
    Úgy is a legjobb modok lenyúlásából lett megcsinálva és attól, hogy összerakták egy pakkba és rátették a védjegyüket még nem kell a falnak menni.

Linkeltem ezt az oldalt: http://perfectlymodded.weebly.com/
    Install segédlet: http://perfectlymodded.forumgratuit.ro/t125-installation-guide-tutorials

ebben minden benne van ami kell, közel 1000 mod teljes mértékben összehangolva, és faszán megcsinálva működőképesen.

Én most töltöm a pakkot, de aki esetleg gyorsabb nálam az beszámolhat arról, hogy milyen a csomag. Sztem ezt a "special" editiont hagyjuk meg a vérpistikéknek akik az elmúlt évek során nem voltak hajlandóak felmenni a nexusmodsra.
  • Rodman6
    Data könyvtárba kell másolni az Interface és Strings könyvtárakat. Felül sem kell írni semmit, új mappaként lesznek, a játék automatikusan felismeri.
  • Rodman6
    Nyilván nem a munkával volt a problémám, (olyannyira hogy még én is küldözgettem be hibákat, elírásokat) hanem a telepítővel, soha nem voltam híve az olyan telepítőknek és semmilyen más szoftvernek amik felülbírálják a felhasználó akaratát.
  • p2501
    És melyik az a kettő mappa amit át kell másolni a régiből az újba? :O ha ezt megkérdezhetem.
  • Ironman2
    Persze hogy jobban fut,mivel már 64 bites rendszereket is támogat,és nem 3.5 giga memóriát kezel mint a 32 bitesnél,hanem többet.
  • PiszkosFred
    Inkabb segitek. Azt a szot kerested a MorroHUN team reszere a magyaritassal, a telepitovel, meg mindennel kapcsolatban, hogy "koszonom".

Szivesen.
  • Rodman6
    Ezzel csak akkor értenék egyet ha tényleg alapjában véve megváltozott volna a játék és tényleg meg kellett volna változtatni a magyarítás teljes formátumát. Itt csak annyi volt a baj hogy a magyarítás telepítője úgy van megoldva hogy nem elégszik meg azzal ha én megadom az elérési utat. Egy feliratozásnál nem kell ezt erőltetni, nem teszi tönkre a játékot, max nem műxik ha valaki rossz helyet ad meg, de ilyen is csak szájbarágós emberkékkel történik meg. Így plusz munkát adtak maguknak is. Én feltelepítettem a régi Skyrimet is és abból vettem ki azt a két mappát majd másoltam az újba, így már működik.
  • pjboy091
    Első benyomásom:
    Ami legelsőnek feltűnt, hogy jobban fut. A régebbi skyrim esetében max grafikára húzva gyakoriak voltak az elég durva fps ugrálások. A special edition esetében viszont eddig ilyet nem tapasztaltam.
    A grafika ugyan szebb a modok nélküli alap skyrim-énál, de ordító különbségek azért nincsenek: a fény-árnyék hatások jobbak, a víz élethűbb, a távoli objektumok és tájak elmosódó effektet kaptak, a színek mélyebbek, stb.

Egy agyon moddolt ENB-zett legendary edition egyelőre lazán kenterbe veri látványilag, de szerintem stabilitás terén egyértelműen a special edition a jobb, ami miatt hosszútávon érdemes lesz mellette kitartani. Előbb-utóbb ehhez is megérkeznek majd a grafikai tuningok és a komolyabb közösségi tartalmak, akkor aztán nem lesz kérdés, hogy melyik a jobb választás...

Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.28. 20:38:57
  • endorphinz
    első benyomások valakinél? egy moddolt skyrim legendary edition vs. special edition pro-kontra?
  • Mr_no_NaMe
    Ezt láttátok már srácok?
  • genndy
    A telepítős magyarítás nem jó, mert mappahibára panaszkodik, de a Vik-féle bemásolós ami Nexuson van tökéletes. Ha a régiből átmásolod a Data/Interface és Data/Strings mappákat az is jó. Hosszú ő és ű is van. Nyilván az új szövegek még nincsenek lefordítva (menüben a Mods pl.)