The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetően sztori alapú játék, de lényegesen jobban életre kelnek benne az npck mint a Nehrimbe.
Lekötnek a questek meg a történet őszintén nem is figyeltem annyira talán a w3-ra hasonlít ebből a szempontból.
Ott vannak látod őket de te már a következő történésen agyalsz. Azért láttam ugrándozó gyerekeket, utazókat mindenféle
elemeket. De szerintem neked ez is kevés lesz. Mivel te virtuális valóságra vágysz. Ezek a srácok meg ahogy igérték. Ötvözni fogják a Dragont Aget a skyrimmel. 😊 Sőt az is igaz a terep nagyon rendesen lehatárolt láthatatlan falakkal. 😊 Ez se fog tetszeni. 😊 Viszont a város méretei imponálok. 😊 Nagyobb mint a skyrim összes városa együttvéve. 😊
A FO4-et sem azért írtam, mert vártam vagy játszok vele.Azért írom ilyen kontextusba, mert én egy fallout hű játékot vártam, ami jelen esetben nem több mint a 3, tehát nem túl magas elvárás volt, de sikerült alulmúlni.
De nálam itt véget is ér.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Rengeteg kurva jo rpg jott ki az elmult 2-3 evben, mind a 10 ujjamat megnyaltam egy Original Sin, Wasteland, PoE, stb. utan, de vannak emberek, akik keptelenek megtalalni a szorakoztato dolgokat (direkt kerulik el, ez a szenvedes hajtja, elteti oket), igy aztan ugyanabban a 2-3 topikban sirnak mint a furdoskurva. Ez van.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.20. 21:38:54
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azért kapott címet mert tömegeket mozgatott meg. Nem azért mert olyan szuper. Már az vicc, hogy a Mass effectet megverte főleg a witcher 2-t. Ami fényéveket ver rá.
Szerintem egyikünk sem vár az újkori fallout vagy tes játékoktól keményvonalas rpg-t.
Mint írtad eleve nem voltak azok, a problémánk az, hogy ezen részeit sikerült még lejjebb vinniük.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"Beth példát vehetne róluk" meg hasonló baromságok (igen, rád nézek Although) - nem, nem fog példát venni róluk, mert ebből tud pénzt csinálni amit most csinál. Miért kell egy szerencsétlen susztertől elvárni, hogy kabátot gyártson? Kabátért a szabóhoz kell menni. Vagy fizetni a Kickstarter kampányáért, hogy gyártson kabátot)
(hányszor fogjuk még lefutni ezeket a köröket <#wow3>#wow3>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De a vicc az, hogy a Bethesda (kiado) fejese konkretan megmondta, szemelyesen, hogy nem tudnak mit csinalni, ha nem tetszik az altaluk kiadott jatek (jelen esetben a FO4-gyel kapcsolatban twittelte), akkor ne jatssz vele, nem kotelezo, jatssz massal!
A kovetkezo TES es FO jatek is ilyen lesz, sot, valoszinuleg eloterbe fog kerulni a Rust/DayZ/Ark/stb. tipusu sandbox survival gameplay, minimlais sztorival es teljesen szabad kezet ado jatekstilussal. Most erre van igeny. A FO4-ben mar elkezdodott egy ilyesmi, a TES VI-ban ez lesz a fo csapasirany.
A sztorit es parbeszedeket, foleg azokat, amik 2-3 mondatnal hosszabbak az emberek 90%-a nem olvassa el, atugorja, leszarja. Ha egy fasza cinematic kereteben van az olvasnivalo, akkor is. A maradek 10% is kap majd egy kis csontot, nemi olvasnivalot, egy kis tortenetet, de ennyi. Ez kell manapsag a nepnek, ebbol lehet dollar szazmilliokat csinalni. Minden masra ott a kickstarter 😊
Azt viszont badarság várni nagy studióktól, hogy a legkisebb mértékben is fordítsanak a tendencián.
Vannak kivételek még szerencsére, de a Bethesdáttól kár bármit is várni a f4 után.
Már a skyrim is sejtette annó, de ezek után értelmetlen olyat várni tőlük amit a SureAI megcsinált sufniba.
Az oblivionnál is szakadék volt a javukra, itt már fekvő nyolcas a különbség 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.20. 14:10:27
Battletag: coolpet#2467
(A dark brotherhoodnál is volt egy ilyen de azt is meg lehet oldani)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.08.18. 19:19:36
Nalam hasonlo dolog akkor jott elo (bar ugy nem fagyott sosem, semmi Win7/10 alatt ugy, hogy resetelni kelljen, a desktopra mindig visszajuttatott a rendszer) par jateknal, amikor uj videokartyat vettem par eve, es bar a tapom megvolt hozza (650W Chieftech), de az akkori alaplapom viszont nem birta kakaoval ellatni a kartyat. Fullon, gyonyoruen futott minden jatek, de random idokozonkent (10 perctol akar 2-3 oras problemamentes idoszakig bezarolag) fogta magat es megadta magat a rendszer. A jatek/szoftver leallt, a win meg szolt, hogy "akkor most leallt az XY driver mukodese, de sebaj, mert visszaallitottam alaphelyzetbe".
A Skyrim eseteben a gamebryo motor (vagy Creation Engine, egyik kutya, masik eb) hiresen erzekeny pl. a codecekre is. En a helyedben kiprobalnam, hogy letiltom eszkozbol/rendszerbol/hardwerbol a hangot teljesen, es ugy mennek egy teszt jatekot a Skyrimmal.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.18. 09:29:51
Nem hasznalok ilyenen egyeb dolgokat, es huzni sem huzok semmit.
Azon filoztam meg, hogy lehet az Unofficial high resultion texture patch miatt keves a vidkarin levo 1GB Ram.
Regebben nem emlexem, hogy hasznaltam volna a 2 Legendary Edition unofficial patchet, viszon ezeket kikapcsolva is ugyanugy jelentkezik a hiba.
De mar 1 ora volt, szoval nem probaltam ki.
Tobben irtak, hogy Ati kartyakkal, foleg 6870-el voltak ilyen problemak, es nehol megoldotta az ablakban futtatas.
Ezt a memory editort is megnezem majd, ha nem lesz igy jo.
Enderal franko? Mert meg az alapjatekot sem toltam vegig, bar szerintem amikor a ligetben megoltem a fosarkanyt, meg a hegyteton a masikat akkor valoszinuleg az egyik kieg vagy a fojatek kesz volt. nemtudom.
Meglesem, koszi a tippeket.
2. Tedd föl a SSME-t. Vagy a legfrissebb SKSE-t, amiben benne van. Persze azért olvasd el mi is ez, milyen beállítások kellenek neki konfigtól függően, stb.
CPU Max 60C, GPU Max 83C 10 perc utan, minden 100% terheltsegen.
Tap: XFX Core Edition 550W
Nincs fagyas.
CPU Venti 45%-on porgott, a Videokartya venti pedig 34%-on a Catalist Control center es Furmark szerint is.
Lehet meg kell varnom a javitott valtozatot belole.
Egy kis helpet kernek.
Win10 X64 friss.
Skyrim LE ujrarakva, betoltott modulok:
Alapjatek + 3 kieg + 3 High Res texure pack
Unofficial patch + unofficial High Res patch.
Semmi egyeb.
Nem tudok jatszani, mert random, de legfokepp sarkanyoles kozben/utan black screen, es unreszponziv lesz a PC.
Csak reset segit.
Konfig:
I7-2600K alaporajel, Tuning hutes
8gb Kingston Hyper-x Blue
Asus p8-z68-V
HD6870 1GB
Sehol mashol nincs problemam, semelyik mas jatek nem fagy/laggol/dob ki, csak ez.
Legfrisebb Win10, es az AMD updater szerint a legfrisebb 6870 driver is van fenn.
Masoknal is elojottek ilyen signal out fagyasok ati kartyaval foleg a HD6xxx szeriaval.
Regebben win7 alatt nem fordult elo.
Van valamilyen 5let, tapasztalat?
Koszi
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.08.17. 21:40:04
a Gothic játékok,
esetleg a Two World 2
Ott van az egyik 30-as szintű között.(kettő van, az egyik 10% mágia védelmet ad a másik pedig ez ami azoknak a varázslatoknak duplzázza meg első szinten a hatását, amik mágikus páncélt adnak a karakternek(az novice varázslat 40-et ad 1 percig a haladó pedig 60-at.)
1. 25, 50, 75, 100 értékeknél van a váltás. Szinted alapján találhatsz majd jobb tekercseket, vagy az Egyetemen vehetsz a tanároktól. Használni használhatod a nehezebbeket is ha valahogy megtanultad, csak zabálja majd a manát (viszont jobban fejlődsz).
2. Igen, idézett fegyverekre is hat a perk.
3. Találsz, vagy veszel a sárgaruhás kopaszodó fickótól az Egyetemen. Boundok közül asszem az íj a legmagasabb szintű, úgyhogy lehet hogy azért nem találsz még az elején.
1, a varázslatoknál írja a szintet hogy újonc, tanítvány, mester stb stb azokat hogyan tuningolhatom fel?
2, az egykezes idézett kardok, azok az egykezes fegyverek képességet is fejlesztik ha harcolok velük azt észrevettem, tehát ha perket rakok az egykezes fegyverre, akkor az érvényes az egykezes idézett fegyverre is?
3, hol lehet olyan varázslatot venni/szerezni ami idéz íjat?
A puzzlek alatt sem a klasszikus point & click félékre gondolok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/