TES
-
Nem tudom, h miért vannak így elájulva az emberek a modtól. SEMMIVEL sem jobb, mint az alap skyrim, sőt... Oda-vissza bejártam a területet, a questek 90%-a megvan, a fősztori egy része van még hátra, és kb ennyi. Túl nagy késztetést nem érzek arra, h újra toljam (arra sem igazán, h befejezzem).
A játékmenet olyan szinten szar (gyk: UNALMAS), h szarabb, mint az alap (vanilla/unmodded) skyrimban, balance sehol, a található felszerelések 97%-a szar, az EGÉSZ játékot summon fegyverekkel toltam le. Crafting úgyszint felesleges, charlvl80 körül vagyok, és max 50es craftos cuccokat találtam. Ok, kivéve a hátizsák, ahhoz 90 kellett.
A skill rendszer szar, lvl 10-en ki lehet masterelni egy fát, úgy, h a hozzá tartozó képesség szintén lvl 10. Röhej.
Ami a skyrimban érdekes volt, az innen hiányzik, Nincs mit felfedezni, mert minden barlang vége annyi, h van vmi nevesített szar, ami szintén 1hit, és akinél semmi érdekes nincs az égvilágon. Max vmi setcucc, amiből kb 15 van a ládában. Egy nyomi ereklyével nem találkoztam, volt az egész játékban 3 hely, ami nem tucathely volt. Helyek, amiknek története van. Ahol pl a 7 levelet kellett összeszedni az apothecaritól (amivel a küldinek nem lett vége, hooray), meg 2 másik hely, amire már nem is emlékszem.
Ez a blőd duma meg, hogy a npck mennyire "élnek", meg blablabla. Ugyan már, semmivel sem élőbb a játék, mint a skyrim, 0 különbség van. Ott is van története egy halom karinak, itt is, ennyi. Ettől azért ne legyen már orgazmusunk.