TES
-
Zozo0122 #29081 LOL :D Milyen nehézségi szinten toltad? Én sok dolgot megkaptam egyelőre a modtól, amit vártam volna az alap Skyrimtól: először is nem leszel túl hamar túl erős. 7. szinten még mindig nagyrészt vas cuccaim vannak. Jók ezek a set itemek, együtt érnek igazán sokat, de ahhoz össze is kell gyűjteni őket. A nevesített bossok is tetszenek, azok a Nehrimben is tök jók voltak, hozzáadnak az élményhez szerintem. Fedezd fel rendesen a térképen, tele van olyan dolgokkal, mint a Skyrim volt, a felfedezés öröme itt is megvan. Vagy tele van ilyen apróságokkal, hogy pl. Gothic/Risen módjára kiásható sírok, stb. Ami még nagyon nagy plusz, hogy kijelzi azt a párbeszédopciót, ami továbblendít a storyn, így nem kell visszatöltögetni, ha valamire nem tudtál rákérdezni. A Skyrimban is sok mellékkarakter rendelkezett érdekes napi szisztémával, de erre itt is figyeltek, ez a Nehrimben még nem igazán volt így. Még a banditák is - már2x hallottam elhangzani egy banditavezér nevét, de megbízást még nem kaptam a megölésére, gondolom majd jóval később fogok.
Egyébként én nem fikázom a Skyrimet, nagyon szeretem azt is, még alapszinten, modok nélkül is. Vagy 600 órám van benne összesen.