TES
  • Although
    Hát igen, így tényleg nincs értelme.
    - Melyik Hircine? Az még nem is volt rossz. A többi? Minimális szöveg, leginkább csak hentelés volt minden, az a gond teljesen mást értünk szerepjáték alatt. Persze már az vicc, hogy arról beszélünk melyik a jobb egy nagy múltú cég játéka vagy ez az amatör.
    A harmadik válaszod meg már teljesen mutatja semmi értelme folytatni. Nem a Dragon Age volt a viszonyítás.
    De itt már saját magad se tudod védeni amit írtál. Pedig szerintem egy open world világban sokkal elvárhatóbb lenne ez vagy legalább annyira mint egy scriptelt DA-nál. Hiszen így érzed van ténylegesen szabadságod.
    Edit: Azt meg csak poénból kérdem meg valaha is elindítanád requiem nélkül a játékot vagy az alap skyrim modok nélkül vajon mennyi ideig húzná a minimális kihívásával? Úgy érzem ti már egy modolt skyrimet hasonlítotok ezeknek a srácoknak a munkájához. :)

Ha figyelted én is írtam jelenleg ez a mod pontosan mutatja miért nem lehet megoldani, ha minden kis questet meg sztoriba ennyi időt ölsz mint ezek. Akkor tartalom nem lesz elég egy jó szintezéshez amit te rögtön ki is szúrtál. Így marad a szegényes tartalmú viszont lényegesen több játékidőt biztosító skyrim a kis virtuális valóságával, zömmel élettelen karaktereivel. Vagy választod az Enderalt ami bár skyrim világba játszódik de érezhetően a játékidő a sztori és a mellékquestek letudása adja a játékidőt. A kettő ötvözetére eddig csak a W3 és az FNV volt képes valamennyire. Ezek a srácok viszont, mindazt amit csináltak ingyen letették az asztalodra. 3500 órával. Lehet fikázni őket ahogy a DB félék teszik. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 14:45:08