Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Egyébként, ha te aktívabb vagy arrafelé és van kedved hozzá, akkor erre felhívhatnád a figyelmüket a VR topikban: ASW 2.0
www.smart-bus.hu
Viszont nagyon hiányoznak a repülhető bombázók a ww2 vonalról az online játékhoz mert most csak örömrepkedés /dogolás van.
A Mosquito készülget az egyik oldalon, még kéne valami a német oldalra is.
Bárcsak olyan lenne online mint a BoX széria, komplex köldetésekkel, bombázókkal, vadászkísérettel, többféle térképpel.
Majd 10 év múlva talán eljutnak oda.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.04.04. 13:39:27
GOOBY, pls
De oké, ha megcsinálják, akkor nem érdekel, hogy mi győzte meg őket, csak működjön (és ne okozzon még több bugot az "optimalizálás"😉 <#alien>#alien>
@Molni. Biztos a nem VR-ra is hatással lesz, hogy ott is ugyanannyit hoz-e az majd kiderül.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
"Hey everyone,
Earlier we mentioned that we have been working on DCS VR optimization. I have good news today! After much investigation and work, we traced the issue back to the terrain engine. We have since adjusted the terrain engine, and this has resulted in a 50% increase in VR performance! We will continue to test and optimize this further, but we hope to have this great improvement to you soon.
Thanks "
Hát, kíváncsian várjuk <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
On
www.pumaszallas.hu
Nekem Horneten is van naponta 1-2, annak nincs köze Jesterhez, és még tipp sincs, hogy mivel lehetne megszüntetni.
www.pumaszallas.hu
Töbsször is láttam már akcióban amúgy, volt 120$ is egy ideig, kontrollerek nélkül. Persze itt nem megy le az ára.
Lelke rajta aki megveszi 150 ezerért, az hogy van rá egy év gari nekem nem ér ennyit.
GOOBY, pls
De tény, hogy nem rossz darab.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.03.30. 21:33:00
Mindkettő wmr, fresnel lcd, inside out tracking.
Élőben megnézném persze, de nem hinném hogy sokkal jobb lesz a képminősége az Oculus S-nek.
A képminőség meg ugye a lencsétől függ, felbontás és színek, ebben jelenleg az Odyssey vezet szerintem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.30. 20:48:26
GOOBY, pls
Na mindegy, megnyugodtam, hogy ennél sokkal jobb jelenleg nincs, és érdeklődve várom mit virít a HP <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Amugy azt sem értem, hogy miért nincs meg még az elvi lehetősége sem egyik verziónak, hogy PC-re kötve csak mint kijelzót használni a GO vagy a quest HMD-ket.
Egy mini HDMI csatlakozás elférne rá és szoftveresen meg kiküldeni a tartalmat rájuk.
És ma ott tartunk, hogy egy complett PC árát kell elkölteni csak a szemüvegre, de ahoz, hogy normálisan lehessen használni, meg 2x többért kell fejleszteni , hozzá a gépet.
ÉS még carmack munkásságát sem véltem nagyon felfedezni, amitöl jobb lenne az OR mint a többi egység akinél nem carmack fejleszt.
www.smart-bus.hu