Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Razor18
    #32355
    Mit értesz pontosan az alatt, hogy a CBU-105 mellé megy? A kazetta az általad megadott magasságon kinyílik, és kiszórja az ejtőernyővel ereszkedő minitölteteket. Onnantól kezdve már a szél viszi amerre akarja őket, tehát a "wind corrected" csak arra vonatkozik, hogy a kazetta nyitása széltől függetlenül a pont fölött lesz. Viszont onnantól a szélre valamelyest neked kell rátartani a SPI-vel előre gondolkodva, a szélirány ismeretében, illetve ezért is érdemes a nyitási magasságot levinni amennyire lehet. (Én ha jól emlékszem 700-900 lábig szoktam levinni, lejjebb nem érdemes, mert előfordul, hogy földig megy a kazetta nyitás nélkül. Emlékeim szerint legalábbis.)
    Nem tartom kizártnak, hogy amikor a régivel játszottál, ott még nem volt modellezve a szél hatása az ejtőernyőn ereszkedő töltetekre. Most már van.