36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #32347 Alzánál is van, nem szívesen rendelnék külföldről.Bár egyre inkább az az érzésem hogy nem lesz jó nekem. -
Solt #32346 Ha türelmetlen vagy és nem akarsz várni, akkor olyan helyről rendeld, ahol nem csinálnak problémát abból ha visszaküldöd... mondjuk Amazon (.de), itt 30 napod van arra, hogy próbálgasd. -
beci43 #32345 Na lemértem, nekem pont 70 mm.Mégis csak az lesz, hogy majd nálad megvizslatom az eszközt, nem akarok rábaxni vele. -
beci43 #32344 'Má nem tudom megnézni, elvitték... -
Solt #32343 Na jóvanmá... Biztos nincs pöcse, nem Thaiföldről hoztad? :D -
#32342 :D Hát.. az enyém ezer+1 mester. Tapétáz, parkettát; szőnyegpadlót rak le, vízcsapot szerel, automata mosógépet szerel! :D Komoylan. És talán 50 kilo az egész csaj
-
Solt #32341 Mázlista... az enyémnek még a fakanalat is alig bírom a kezébe imádkozni! :D -
#32340 Én odaadtam a sublert a nejnek és megmérte ;) 65mm -
Solt #32339 A hardver eladásához nem kell semmilyen kód, de ha azzal együtt a fiókodat is nekiadod a rajta lévő játékokkal, akkor kell a kód. Másról én nem tudok.
A CV1 beállításainál van az a zöld keresztes teszt, ott nézd meg, hogy mekkora IPD mellett látod még élesnek a függőleges vonalakat. -
beci43 #32338 Jó, csak valahol olvastam hogy kell a megadott PIN.Egyébként megnéztem, 67 mm-nél még jó. -
Solt #32337 Most írtam, hogy nem kell megadnod semmilyen kódot! :) Hazaviszi, telepíti az Oculus Home-t, csinál magának egy fiókot ha még nincs neki és használja. -
beci43 #32336 És aki megveszi, gondolom csak az általam megadott PINnel tudja használni. -
Solt #32335 Semmit nem kell megadni hozzá... az Oculus fiók személyhez kötött. Eltávolítod belőle a CV1-t és majd hozzáadod az S-t. -
beci43 #32334 Még egy, ha eladom a Riftet, elég a pin kódomat megadni hozzá, nem tudom ilyenkor mit kell tenni... -
Solt #32333 Igazán nincs mit! ;) -
beci43 #32332 Szeptember közepe felé lesz belőle valami, nagyon köszi a felajánlást, élnék majd vele. -
Solt #32331 Hozzám feljöhetsz majd, de most káosz van az idegenforgalomban, így ígérni semmit nem tudok... -
beci43 #32330 Köszi.Nálam 70 mm, 67-től lefele már duplán látok.De hol tudnám kipróbálni?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2019.08.09. 22:56:23 -
Solt #32329 Például így...
Nekem 67-68 mm, így nekem nincs problémám az S képével, aminek az értéke ha jól emlékszem 64 mm. Szoftveresen állítható, de én semmi különbséget nem láttam. Szóval, ha ettől a 64 mm-től jelentősen eltér az IPD-d, akkor mindenképpen próbáld ki mielőtt megveszed. -
beci43 #32328 -
beci43 #32327 Az fasza.Nálam 70-ig van kitolva, úgy a jó.De hogy nézzem meg, hogy jó-e?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2019.08.09. 22:37:28 -
balazsgigi #32326 Jaa,mert ők azt mondják? :) Szerintem is jobb,de ha a szemedhez nem passzol,bukta. -
Solt #32325 A hang az egyetlen dolog amire megoldást kell találnod, minden másban jobb az S!
Viszont az IPD-re érdemes ránézned, mert az S-nél csak szoftveresen állítható, ami annyit ér mint halottnak a csók... -
sakkay #32324 Nem fogod megbánni. Éppen tegnap állítottam be egy cv 1 et haveromnak. Nagyon ocsmánynak tűnt a képe,aztán hazajöttem, és megnéztem azonnal az s-emet. Nem placebo, sokkal jobb a kép. A beállítási macera(hiánya) meg megfizethetetlen -
beci43 #32323 Többek tapasztalatai alapján cserélek.Sakkay, Solt szerint is jobb mint a régi, hallgatok rájuk. -
balazsgigi #32322 Addig el ne add,amíg ki nem próbáltad.De te tudod. -
beci43 #32321 Még semmit, majd Rift S jön. -
sakkay #32320 Mit vettél? -
beci43 #32319 Sziasztok!
Eladó az Oculus Riftem, doboza, minden tartozéka megvan.Komplett szett, touchal, 80 ezer pénz, augusztus 31-ig Ipon garival. -
#32318 Bocsánat! A sorround nincs bekapcsolva. A DCS 1 monitorra van állítva a felbontás pedig 5760x1080. -
#32317 Nekem egész jó volt így is. :) -
gantus68 #32316 Ha így használod, akkor a dcs egyszer rendereli le a képet (surround on), ha 3 monitor módban (surround off), akkor háromszor, na ahhoz kell egy erőmű.
A zoom-al tudsz nagyobb FOV-ot beállítani, nekem azzal jo(bb) lett. -
TakiPetya77 #32315 Köszi! Én is próbálkoztam már, de ez esetbe kicsinek találtam a látószöget az oldalsó monitorokon. Neked nem úgy tűnik? -
#32314 Az Nvidia beállításoknál, a sorround módot használtam azt hiszem, és egymonitorosra volt állítva a DCS. -
TakiPetya77 #32313 Sziasztok! 3 monitort használókat kérdeznék és aki tudja hogyan kell jól beállítani 3 monitorhoz a dcs-t? Nvidia gpu-m van. -
#32312 Köszi!
Sakkay kollégának is van egy TIR4, először megpróbálom az övét elpasszolni :)
De tényleg köszönöm szépen! -
#32311 ez még lehet eladó -
#32310 Egy ismerősöm keres használt, de azért faszányos TrackIR-t. Nincs valakinek eladó? -
#32309 Trailer. Itt szerintem elmegy, hogy utólag tesznek alá hangokat. A modul nagyon WIP még. -
#32308 A különösen vicces húzás a hangok lecserélése...