36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Valszeg az intróban ami robbanásokat látsz, azt egyiket sem a 16-os dobta vagy indította még, a kabinban is rengeteg rendszer nem működik vagy hülyeséget mutat. Ez csak egy figyelemfelkeltő trailer, semmi több.
  • Daniel075
    Az AGM-88-at el lehet lőni HTS pod nélkül is. Ami érdekesebb az a GBU-12 TGP nélkül.
  • LeonSilver
    Letöltöd az openbétát, feltelepíted, bejelentkezel és ennyi. A modul menáger letölti és feltelepíti azokat a modulokat, amiket megvettél.
  • leonforce
    Nem rossz.., bar az AN/ASQ-213 pod-ot elfelejtettek "felfesteni" a szivocsatorrna ala az AGM-88-hoz a SEAD-loadout-hoz.. :)
  • leonforce
    Sziasztok!

DCS 1.5 vmelyik verzioja van, de szeretnem(vegre hardware frissites utan) a 2.0+-t telepiteni, viszont megvan az FC 3, az A-10C, es a Black Shark... Hogy tudom feltenni ezeket az uj 2.0 DCS-re(a Perzsa-obol miatt szeretnem egyebkent), hogy ne kelljen ujra megvenni az emlitetteket ?! Koszi a segitseget elore is!
    Utoljára szerkesztette: leonforce, 2019.08.05. 08:21:54
  • sakkay
    És még működik is
  • z0ty4
    szép zőőőd :)
  • sakkay
    Kijött a TGP!!!!!
  • LeonSilver
  • Frenky
    DCS HUNAF Szerverek 07.28.

DCS HUNAF
  • Frenky
    DCS - HUNAF Normandy 1944 Map + WWII Assets Pack Szerver!
    Elindítottuk a Normandy 1944 Map + WWII Assets Pack szerverünket is!
    Nem dedikált szerverként van indítva, így a légvédelem és a földi egységek visszalőnek, működnek rendesen.

HUNter
  • repvez
    ha jol tudom ezt a kapcsolót azért forgatták el 45Fokkal , mert a botot is elforgatták, hogy jobban kézreessen .
  • Solt
    A vak pilótáknak fehér készül...
  • LeonSilver
    Vagy a vak pilóták így különböztetik meg az A10-et at F-16-tól ;)

Mondjuk nekem tök kényelmes, de a grip nekem el van fordítva és így kurva jó!
  • sakkay
    SZerintem simán lehet, hogy egy idő után egyszerűen egy kicsit változtattak rajta. Pilóták jelezhették, hogy nem lehetne-e
  • LeonSilver
    Igen, én is néztem miután kérdezted.
  • Razor18
    Oh, köszi. Érdekes, az A-10C-n meg 45 fokkal el vannak fordítva a körmök... (és ugye a TM WH hivatalosan az A-10C stick replikája)

Na mindegy...
  • LeonSilver
    Erre gondolsz?
    Itt ha nem is túl jól, azért látni, hogy hogy van.

• Razor18
    Urak, bocsi, ha fingreszelés, de a való életben az F-16 sidestick DMS switch-én a kis körmöknek (amiken elméletileg gondolom meg kellene tudnod támasztani az ujjadat) hol a helye? Fent, lent, jobbra, balra, vagy 45°-kal elfordítva. Csak azért kérdezem, mert a Warthog joy-on konkrétan 45°-ban vannak, viszont a DMS-t eredendően jobbra-balra-fel-le kellene billenteni, amihez így pont nem nyújtanak támaszt a kis körmök. Csak nincs jobb dolgom, azért kérdezek ilyeneket, bocsi...
  • VO101Tom
    ok
  • sakkay
    HUNAF megvan? ts Mert újrarakás óta nincs meg a másik 19.15 rte fent leszek hunaf on
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.07.26. 18:41:02
  • VO101Tom
    Nincs tervben semmi, de felmehetek most is.
  • sakkay
    Leszel ma ts Tom?
  • sakkay
    Eddig úgy volt nem veszem meg. Még mindig így van, de most már erősen mondogatom, hogy nem veszed meg..nem veszed meg...
    Nagyon elvagyok a hornettel, lassan kész is, de már most a legjobb gép a dcsben. Szóval ha kész lesz a 16, lehet megveszem Szerintem jóval előrehaladott állapotban dobják ki mint a 18-at, de azért lesz vagy egy év mire 90% lesz.
  • LeonSilver
    Nem rossz.. Mármint a videó :)
  • VO101Tom
  • repvez
    comming soon... :)
  • repvez
    ha valaki egy uj gépet akar kiprobálni MB339

Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.07.25. 19:24:16
  • Papa01 #32279
    Az szép... :( Remélem kijavítják, sokkal kényelmesebb lenne a track file elküldése. :)
  • LeonSilver
    Bírom ezt a kis gépet :)

• LeonSilver
    Nem, nem Nálad van a hiba - ismét elqrták, ahogy szokták. Akkor kell felvenned, amikor csinálod.
  • Papa01 #32276
    Köszi! :) Akkor nem az én készülékemben van a hiba... Én is néztem, nagyot, amikor a cimborám írt, hogy szépen leszedtek... pedig milyen büszkén küldtem el neki a felvett track-et (Phoenix-ek kerülgetése Szu-33-asban... :) )
  • LeonSilver
    Na, kipróbáltam most én is Papa - egészen elképesztő, hogy mennyire sikerült megint elqrni.
  • repvez
  • Papa01 #32273
    OFF:
    A mai nap kapcsán, akit érdekel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://eaglelander3d.com/index.html
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Papa01 #32271
    Köszi, megnézem! :)
    @Repvez: Épp ellenkezőleg, nem volt rá igény... LINK - 26875-ös HSZ. Az ikonokat a beállításokban ki tudod kapcsolni. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.07.20. 09:58:40
  • repvez
    Akkor ezért jelentek meg a különféle ikonok a nevek mellett.Gondolom kaptak valami szponzorációt és már nincs szükségük plusz bevételre a fenn maradáshoz..Viszont a cenzúra kedv megnőtt vele a különböző topicokban ha nem PC korrekten nyilvánul meg az ember.
  • LeonSilver
    Próbáld meg úgy Papa, hogy teljesen lépj ki a DCS-bül, indítsd el majd úgy töltsd vissza.
    Persze lehet, hogy így sem elsz jó :D EDe...
  • Papa01 #32268
    Kemény! :D Lementettem, majd visszaakartam nézni... ekkor jött a meglepi... azért köszi az infót! :)