Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A FOV fix, hardver (HMD) függő, hogy ez mekkora. DCS alatt lehetőség van IPD-t állítani ami hatással van a FOV-ra is, de ez eléggé egyedi megoldás.

A méretpontosság szerintem a modell pontosságától függ, de alapvetően a valós méreteket látod. Ebből következik az egyik legjobb dolog a VR-ban, ettől jön az "ott vagyok érzés".

www.smart-bus.hu

Üdv. Régen volt a gépemen a szim. Most lett riftem és letöltöttem a 2.5 verziót de a moduljaimat nem látom. A régi modulok nem kompatibilisek? Újra meg kell vennem? Remélem nem
LeonSilver
Lehet állítani és kell is. Szerencsére ingame is, nem kell kilépni vagy újraindítani a DCS-t.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
egyébként ez érdekelne, hogy VR-ben a valós méretünek látszik minden? Ott is lehet állitani a FOV-ot szoftveresen is?
Mert sma monitornál nekem az a furcsak, hogy az egész müszerfal olyan távolinak tünik, hogy szinte el se lehetne érni kézzel, mikozben a valóságban meg a kéz és a láb is behajlitva van és ugy is elér mindent a plóta. ÉS a FOV állitással ugye ez csak jobban romlik.

A VR-es videokban is nekem a a fura , hogy amikor az oldalkonzolokon kapcsolgatnak akkor olyan mintha a másik oldalról nézne rá, rengeteg a hely , oké, hogy nem látszik a pilóta teste , de attól függetlenül is. Egyébként van már pilóta modell is benne? hogy lehessen a lábat kezet is látni, mert kóüldö nézetben már látszik a pilóta, főleg ahogy a Tomcatnél is, de FPS nézetben is megvan ez ?
"Black screen flickering on the some video cards fixed."
DCS-ben még nem vr-oztam, és élőben se volt szerencsém ilyesmikbe ülni, szóval nincs infóm, mi a reális. Elsőre emlékszem, én is szűkösnek éreztem, de nem annyira, hogy lehetetlennek tűnjön, úgyhogy egyéb infó híjján elfogadtam 😊

Hamarosan jön a mustang BoX-ba is, akkor majd azért megnézem jól dcs-hez képest, mekkora.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.03.28. 15:33:03
LeonSilver
Persze, hogy nem voltak nagyok. De ha a DCS-s p-51 vagy a Foka után beülök egy ilyenbe, akkor nagyon érezthető.. mintha fele akkora lenne.. És a CloD-ban is (igaz nem riftes) "nagyobb" minden.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát, azok a kabinok nem voltak valami nagyok 😉
Odyssey-nél voltak arány problémák eleinte az ipd beállítások miatt, de azok már tudtommal orvosolva vannak, neked meg rifted van amúgy is.

Egyébként ja, a steamvr-ban a hangeszköz váltás nem mindig megy rendesen. Én Oculus tray toolt használok, azzal is lehet automatikusan váltani.
LeonSilver
Nekem nem... nálam az oculus homér indul..

VO101Tom
Nemenenemenememenenmemenem, nekem is nemsztímes, de akkor is a szímvíár indul el amikor dcs ekszét indítok.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Beállítottam, ennek ellenére nem vált át. <#beka3>
Sztímes DCS meg Istenkáromlás... 😉

VO101Tom
steam vr-ban is beállíthatod, hogy átkapcsolja a hangot, nekem is úgy megy.
DCS is steam VR-t használ (nálam)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Hát... olyan mélységig nem mentem bele, csak tettem egy-két kört.. Az egész olyan kicsi VR-ben. Mármint a kabin, meg minden a kabinban. AZtán ez az ótvaros StemaVR... már programok, amik az oculus cuccát használják, azok simán váltanak a rift fejhallgatója és a hangkártya között. Itt meg kézzel kell(ene) váltogatni. Szóval nem sokszor fogom elindítani..

Nem fogom védeni, van baja 😊
LeonSilver
Hát... nekem csalódás ez a cucc... :/

<#nevetes1>

LeonSilver
Ezen konkrétan beszartam..

Ok persze, inkább úgy mondom a hornet sokkal használhatóbb-úgy általában mindenre. És hacsak nincsen embered hátra, bármikor mehetsz is vele multiba-bár a tanulás faktora mára már valóbban kemény. ha nagyon bejön a 80 évek, meg a mindenre külön gomb fétis-akkor f-14<#alien>

Gundark 1 1
Igen.. Erről beszélek 😄
LeonSilver
Én nem tudnék dönteni... mind a kettő QRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ 😄
A Hornet több feladatra alkalmas, a Tomcat meg...

Az új modulokat nem szokták 6 hónapon belül akciózni, úgyhogy a cica felejtős...

Ka-50

Hornet. Nagyon őt ajánlom.

sure
Lehet hogy most már érdemes kicsit kivárni, meglepődnék ha nem lenne valami húsvéti akció, hátha mindkettő belefér a költségvetésbe...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Gundark 1 1
Srácok, vergődök 😊 Melyiket vegyem meg először? A Hornetet vagy a Tomketet? 😊 A hornetet próbáltátok? Mert a 14-es a mi kis legendánk, de lehet hogy azt később venném meg. A Hornetben valahogy több lehetőséget látok. Vagy nem tudom 😊 Mayday 😊
LeonSilver
<#eljen>

Az pedig bőven jó. 25000 lábon 15 k-ról indítva már nagyon jó aránnyal dolgozik. Ha az ellen csinál egy 180 fokot-na akkor viszont leves a rakétának.

LeonSilver
Én olyan 8-9 km-ről indítom.

Nem szar az, csak nagyon nem mindegy mikor indítod. Majd elmondom ts valamikor.

LeonSilver
Ez történt.. 😊

repvez
repvez
egyértelmüen a teljesitmény határozza meg a katágóriákat, a gyártók is ez alapján számozzák a termékeiket.
Csak mig régebben elég jol elkülönült a különbözö kategória , könnyebb volt a választás. régebben a bányászat elött egy uj VGA termékcsalád az elödhöz képest közel 50% ot hozott teljesitménybe és a kategóriák között is volt közel 25% difi, és az uj generáció középkategóriája tudta azt amit az elöd felsője.
De mostanra bonyolult lett , mivel sem árban sem teljesitményben nincs olyan nagy difi a kategóriák között igy aki gépet fejleszt az inkább a felsökategóriábol választ , mert a játékfejlesztöknek már egyáltalán nem prioritás az optimalizálás minden kategória szintre mivel olyan gyors a piac cseréje, hogy mire megoldanák, már jön az uj verziós VGA vagy kiadják a következő részt a játékbol.
A szimulátorok ilyen szempontbol egyediek, mert itt több generációra kell hogy megfelelöen müködjön.
Tegnapi NVIDIA driver update sokunknál jelentős teljesítmény növekedést ért el.. 419.67

Szerintem nálam is, bár mivel össze vissza állítgattam a beállításokat fogalmam sincs, hogy mennyit.
LeonSilver
Belepillantottam a pdf-be. Csak árfutottam fél perccel azelőtt, hogy indulnom kellett munkába, de ha minden igaz, akkor a modulokhoz külön lehet profilt csinálni. Mert ugye a voicecommandban van egy, ami a DCS-hez tartozik, oszt' jó napot.

Vedd meg darabokban 😉 Most az első kettőt 55-ért, aztán később másik akcióban a kubant.
LeonSilver
Srácok. Ez az AIM-7 ennyire ótvar? Vagy van valami trükkje, mert alig - alig talál célba..

LeonSilver
Szemezgetek ezekkel az IL-2 cuccokkal, de együtt kicsit borsos az a 108$... 😄

PhantomAss
Jaja, marha jók a ww2 madarak is. Nekem amúgy Minyó a nagy kedvencem és a MiG 21, a kidolgozottságuk miatt. A Minyó fülkében ültem párszor Szentkirályszabadján, és teljesen visszajött a fíling.
Meg az is nagyon jó hogy a fülke kiterjedését lehet szabályozni az ipd-vel a menüben, frankón be lehet lőni a méretet ami megfelel.
Akkor voltam legjobban ledöbbenve vr-ban amikor először beültem a He 111-be a BoS-ban és körbenéztem. Kint látod a bazi nagy motorgondolákat, a vastag szárny végét csak sejted, az üvegezett orr ott van messze elöl.
Pedig nem is olyan nagy gép. Marha jó hogy van vr és lehet így is repülni.

GOOBY, pls

macleody
A teljesítménye alapján. Ár szerint csak két kategória létezik, a drága meg a kurva drága <#vigyor>
Még nem bírtam kihámozni, hogy ez a VAICOM konkrétan mit tesz hozzá a VoiceAttack-hoz?

molnibalage83
Mi alapján dől el, hogy középkategóriás valami vagy sem? Nem maga az ára? Ha fentebb megy valamire az igény, akkor az hogyan befolyásolja ezt a besorolást?

Ezt sohasem érettem...
Nekem már egy 150k feletti VGA is simán felső kategória. Ami 300k feletti az meg luxus. Mert ami a magyar nettó átlagbér felett ennyivel van, az bizony luxus.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.25. 22:31:35

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

VO101Tom
TF5.0 kiadás után a legelső project amire a programozók ráugranak, az a VR lesz (és nem TF6.0-ban fog jönni). Viszont kabinokon is kell dolgozni hozzá, sok részletet elcsaltak anno Luthierék, ami monitoron jól néz ki, de VR-ban azonnal látszik, ha csak egy lapra festett ügyes textúra.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Most néztem meg a Fókát meg a Musztángot VR-ben... igazán sajnálom, hogy a CloD-ban nincs VR... :/

Azért ha három résztvevő van-és az intelnek pénze is-akkor ott már kialakulhat komoly verseny. Arról nem beszélve, hogy mint videókaris belépőnek az intelnek bizonyítani KELL!!! Az meg csak jó lehet nekünk. Ha 20% már az is komoly pénz ilyen áraknál.

LeonSilver
Igen, ebben az egyben lehet talán bízni..

repvez
az a baj, hogy ebben már nem hiszek, hogy majd az intel lenyomja az árakat, inkább elkezdi árulni ugyan ilyen drágán vagy kicsit olcsobban mint az AMD ivel kicsit lasabb lesz és, hogy ne fogják rá, hogy lassabb és drágább akkor nem veszzük, inkább jobbanb fog hangzani, hogy egy kicsivel lassabb ,de olcsobb.

DE nem fogja féláron adni, csak, hogy jófej legyen. örülnek mint majom a farkának, hogy az elöállitás költsége nem sokkal nött söt, de minden kártyán jó nagy haszont szakithatnak.

De ezeket az árakat lassan már a kisebb studiok is nehezen termelik ki , nemhogy a magán ember és elvárják, hogy évente cseréld.
VO101Tom
De ha van arra esély, hogy AMD-nél keményebb versenytárs lesz, akkor annak mi csak örülhetünk.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Hát... ne igyunk előre a medve nőjére... Az intel sem jobb, mint az NV - szerintem

Nagyon undorító ami megy. Bányászat vége-az árak majd ugyanott...jó lesz ha az intel beszáll ebbe a piacba-mert már okádni való amit az NV csinál.

VO101Tom
<#alien><#eljen>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Hát ez qrva nagy! Még csak a potyautas és a pilóta közti váltást állítottam be tesztként, de ez valami qrva király!
Előbb nem, a hét végén megpróbálok néhány dolgot berakni ebbe a voiceattak cuccba 😊 Valami viacom pro plugint is megvettem hozzá..