Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    #32370
    @Sakkay - Ja ja, első gondolatom nekem is ez volt, hogy végre, valami megmozgatja az állóvizet. ED nagyon elkényelmesedett ebbe, hogy nincs konkurencia, és cinikusan ki is használják amennyire csak lehet.

    @PhantomAss - Gondolom, miért mutatna más engine-t, ráadásul az Outerra is és a VBS is évek óta fejlesztés alatt van. Az Interjúban Lagettie azt mondta, ő az alapítója és a készítője mind a VBS-nek, mint a Titan-nak. Gondolom licenceléssel nem sok problémája lesz :)

    @Caterpillar - Igen, ez még alpha, de mint PhantomAss-nak is mondtam, azért nem nulláról kell kezdeniük. A cikkben egyébként aztírja, hogy a Microprose felélesztésén hat éve dolgozik, ez a ww2 repszim 2019 végén, 2020 elején fog megjelenni, de ez még csak valami árkád cucc lesz. Bevallottan széles spektrumot akar a játékokból kihozni, ahogy anno a Microprose tette. Az is lehet, hoyg ez nem ED-nek lesz konkurencia, hanem a War Thundernak, még nem tudni. De Lagettie előélete nem azt sejteti, hogy ebbe az irányba menne el...

    A Titanos kérdést meg megválaszolta Molni.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.08.17. 16:35:39