Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Viszont a HP reverb pro ígéretesnek tűnik a megnövelt felbontással, ha kijönnek a tesztek és jó lesz akkor lehet az lesz a következő nálam.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.21. 00:07:10
GOOBY, pls
Oculus-S
Small resolution increase per eye from (1080 x 1200) to (1280 x 1440), improved lenses
Frame rate is dropping from 90hz to 80hz
Switched from OLED to the LCD panels used on Oculus Go
2.6 -ról 3.6 millióra emelték a képpontokat, Vive Pro/Odyssey 4.6 millio, HP új cucca 9.3 millio képpontot kezel. fps-t lehúzták 80-ra, és az oled helyett lcd kijelzőt kapott. Mindezt 400 dollárért úgy, hogy Odyssey+ 300 dollár, HP 600 lesz, egyedül Vive Proval összehasonlítva van nagy különbség, az 1200-1500 dollár kb.
Hááát, ez azért elég szerény így, ezzel nem fognak bankot robbantani.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Oculus S-t még nem is láttam. Mekkora felbontása lesz ennek? Azt olvasom, hogy elég kevés, ami kissé csalódás az Oculustól, de nem találtam még hivatalos listát a paraméterekről.
www.pumaszallas.hu
Képpontra a Vive Pro / Odyssey+ duplája. 600 dodó és áprilisban jön (remélem nem csak az USA-ban). Oké, ezt majd Májusban meglátjuk, de így előzetesen egész jónak hangzik.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apropó, mig19 kötelező darab annak, aki a piros oldalt preferálja.
Azt nem tudjátok, lehet valahogy a walkmanba saját zenéket aplikálni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az IPD állítás valszeg igen, amit ír a csávó ez nem Odyssey specifikus dolog, egyszerűen a DCS-ben a beírt IPD értéknek semmi köze a sisak tényleges IPD értékéhez. Ha viszont az a FOV-ot állítja, az tulajdonképpen zoom (bármilyen játékban vagy optikában a zoomot jelent).
www.pumaszallas.hu
A Mig-29 "Over The Hump" kampányról van valami "magyar" leírás, hogy melyik küldetés alatt mi a feladat, mert néha nem értem.
Most konkrétan a harmadiknál akadtam el, mert ha le lövök mindenkit, ill ha nem akkor sincs teljesítve.
Köszönöm az infot.
www.smart-bus.hu
Mik vannak meg eddig ?
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Ka-50
www.pumaszallas.hu
DCS-ben Samsung Odyssey-t használok, utólag visszagondolva egy DCS fagyással indult a dolog, egyszerűen kilépett, visszalépve a nézetet lockolta középen. A gáz, hogy nem csak menüben, de kabinban is. Fejmozgás helyett húzta a menüt is és a kabin közép nézetet is a fejemmel együtt.
DCS reinstallal kezdtem, mert látszólag DCS hiba volt, különböző backup konfigokkal vagy ment a kurzor, vagy az is középre ragadt, ezért nem akartam minden HMD (VR sisak) drivert leszedni, a leggyorsabbnak a fórumos ötletelés helyett az tűnt, ha újratelepítettem a DCS-t. Nem jött be, a hiba megmaradt.
Ezután minden HMD szoftvert leszedtem, elsőnek a saját windowsos VR szoftvert tette vissza (Windows Mixed Reality), de a DCS nem volt hajlandó VR módban indulni, mindegy mi volt beállítva VR menüben. Itt már gyanús volt a dolog, Steam VR-t visszatelepítve a DCS is megjavult. Utólag visszagondolva a Steam VR valóban rinyált valami setup reset miatt korábban, de mivel nekem a DCS nem Steames, nem foglalkoztam vele. Kellett volna.
Viszont volt egy másik nyűgöm is, az, hogy a kabint kicsinek éreztem. Főleg ha pilóta modell is be volt kapcsolva, olyan apró lábai és rövid kezei voltak, amit élőben nem így látok. Amikor az előző bugra kerestem megoldást, akkor futottam bele ebbe a postba ED fórumán. Ezek szerint nem csak nekem tűnt ez fel.
A lényeg, hogy a VR menüben a sisak lencsetávolságának írt IPD érték a DCS-ben sokkal inkább world scale-ként működik, oda a valósnál kevesebbet beírva minden kicsit nagyobb lesz. A megjelenítésen semmi mást nem módosít, teljesen mindegy mennyi a sisakban beállított lencsetávolság (IPD). A postban írt 48 szerintem túl sok, de olyan 50-55 körül sokkal kényelmesebben érzem magam a kabinban, és ami főleg jó, így a felső kijelzők is teljesen jól olvashatóak még 1.0 pixel density mellett is (Hornetben). Mivel ez a FOV-al játszik, a látómezőt is összébb húzza (mint bármely zoom), de egyáltalán nem zavaró, és az, hogy sokkal jobban látom a dolgokat a kabinban, az bőven megér pár fokot a perifériás látásból.
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Multi annyira simán megy, hogy hátul ülve egy pillanatra nem veszed észre, hogy más vezeti a gépet, 0 késés van és egyáltalán nem lagol.
- A lokátort meg kell tanulni, rendesen, nem csak úgy kb,
- A LANTIRN már most is 100% funkcionalitással megy
- TARPS még nincs benne, de készül
- TCS is van
- ACLS is működik
- SRS support is van már intercommal együtt
- 2db Tu-22 1000 csomós closure rate-el TWS Autoban 80 mérföldről 2sec eltéréssel indítva, 30.000 lábról 55.000-re loftoltak 120 sec flight time, 2 splash
- Cserébe, ha csak az egyik is leborít, bukó a dolog, a lokátor nem tud mit kezdeni vele és az egyik célt el fogja dobni
A notch nagyon átveri az agyát, földháttér, ha rossz módban vagy szintén szopó, cserébe tud basic ground mappingot, bár közel se úgy mint egy viggen, nyilván
- A phoenix sajnos a RIO szemszögéből teljesen más profillal repül mint a pilótánál (A pilóta látja a valóst, netcode issue)
- ha a pilóta túl nagyot tép a gépen, a rendszerek simán tönkremennek, gyro, hajtómű, etc...
Egy percet sem repültem még vele, de olyan 12 órát már eltöltöttem a rio kabinban, valószínűleg a legjobb modul ami DCShez valaha készült
<#banplz>#banplz>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Viszont VR-al az odabasz. Ha ilyen dilemában vagy, én a helyedben a Hornetet venném meg, nem a Tomcatot. Ha az elkészül sokkal több mindenre lesz használható, mint az F-14, ráadásul a 14-es inkább csak online, human RIO-val érdekes, AI RIO-val menüben szórakozni kicsit nehézkes. Nekem (és ez szigorúan szubjektív) ez a full analóg cockpit sem a kedvencem, nagyon 80-as évek (controlsban még walkman kezelőgombok is vannak) biztos, hogy Hornettel többet fogok repülni mint a Tomcat-tel.
www.pumaszallas.hu
https://youtu.be/v_a9ATscWEs
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.03.15. 19:40:45
www.pumaszallas.hu
A D az multirole TGP-es csapásmérő, és az A és B között számottevő repteljesítmény difi van.
Tehát ez olyan, mintha hasonló kivitelben lenne F-15A,C és E. Ok, azoknál kicsit több az eltérés, de azért közeli hasonlat.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.15. 19:31:48
Viszont az kétszemélyes human MP-ről még sehol nem láttam beszámolót. Az megy már? Tehát lehet human RIO is? Az az igazán befosatós. Emberemlékezet óta nem volt ilyen HC szimben.
http://www.heatblur.se/F-14Manual/intro.html
www.pumaszallas.hu
De nagyon szívesen olvasom, hogy kinél és hogyan megy a dolog, hogy pl. IRST / TCS működik -e már, az AIM-54A/C között érezni-e a difit, hogyan loftol az AIM-54, van e korlátozása, hogy mikor engedi indítani stb.
RL videókon stabil 1G-s repülés közbeni oldásokat látni csak. Mit enged a DCS?
Egyszerűen nem megy, mindent megcsináltam, ahogy az indításban le van írva, de nem akarja. Csak a levegőben veszi be, ha kihúzom és újra betolom a sárga kart. Az összes létező kombinációt végigpróbáltam, de amíg a földön áll a gép, nem megy.
Ja és esetleg még annyit, hogy a külső fényeket( strobe, taxi light, stb.) miért nem lehet bekapcsolni? Kabinban bekapcsolva, fényerő maxon, de nem látszik külső nézetben semmi.
Egyelőre ennyi.. .<#vigyor3>#vigyor3> Nagyon köszi, előre is!