36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #32227 Jaja. Gyalázatos történet, ilyet az elmúlt időszakban még csak nem is hallottam technikai vonalon-komoly cégtől. Még szomorúbb a dolog, hogy addig amíg működött, az összes szimes maga alá csinált a gyönyörtől-3k felbontású monitor szintű képet csinált!! Nagyon kemény, csak elkúrták a nagy sietségben. -
#32226 A qrva életbe.. pedig nagy reményeket fűztünk hozzá itt :/ -
#32225 De van, csak a külföldi fórumokon írnak róla.
Röviden:
Én megrendeltem, ki is fizettem, de a HP különböző problémák miatt folyamatosan csúsztatja a szállítást. Először júniusban jött volna, pár darab meg is érkezett, de kiderült hogy azok is hibásak. Ezért a raktáron lévő cuccot nem engedik eladni, és a frissített szállítmány várható érkezését eltolták előbb júliusra, most pedig (2 napja kaptam egyemailt) azt mondják hogy kb. szeptemberben lesz belőle valami.
Emiatt én visszamondtam a rendelésemet és visszakértem a pénzem, nem akarok hónapokat várni.
Akik eddig megvették azok sajnos előbb-utóbb belefutottak súlyos hibákba és volt akinek pár perc játék után tönkre is ment a Reverb.
Ha sikerült volna megvenni akkor valszeg az is gyárilag hibás lett volna.
Ez a hajó elúszott szerintem, majd meglátjuk a Acer tanul-e belőle.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.07.05. 11:11:08 -
#32224 A HP VR cuccárol még semmi hír emberek? Mi a f.szt csinálnak ezek? -
#32223 Már megbocsáss, de az egy valami, hogy "nagy számítástechnikai vállalat ügyintézője" ? Ennyi erővel a sarki tarfikos is mondhatta volva. Ez tök olyan, mint amikor bejönnek ebbe a kurva boltba, hogy nekik az informatikus szomszédjuk azt mondta, hogy... Az, hogy valaki informatikus az ég világon semmit sem jelent.
Egyébként pedig ÉN a tapasztalatimabn bízok és nem abban, hogy ki-mit mond.
Ja, és még valami. Ha a HUB USB2-es és USB3-ra van duga, akkor hatetszik-ha nem, a HUB USB2-ként fog üzemelni.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.07.05. 08:40:27 -
Colos1357 #32222 Nekem egyszer azt mondták a Prohardveren, hogy a vezérlők akkor hülyülnek meg az USB HUB -on, ha elfogy az elektromos teljesítmény. USB2 -n egy port 500 mA áramot tud leadni, a HUB ezt osztja 4 felé, ami néha már kevés lehet. Így az ilyenekhez a külső táppal ellátott HUB használata javasolt. USB3 más tészta, idézem az egyik nagy számítástechnikai vállalat ügyintézőjének 2014 körüli válaszát arra a kérdésre vonatkozóan, hogy miért sz@r a méregdrága cuccuk USB3 -on: "az USB3 porton pár merevlemezen és pendrive -on kívül más eszköz nem megfelelően, vagy egyáltalán nem működik". Mondjuk azóta eltelt pár év, és fejlődött is, de régebbi eszközöknél előjöhet hiba. -
#32221 -
#32220 Nálam is aktív hubon van jó ideje és semmi gond vele. -
#32219 Jó reggelt. Mióta megvan a warthog (2017. júl. 25) azóta hub-on van ;) Én is olvastam, hogy nem szereti, de ez olyan, mint a gyógyszerek leírása - az, hogy az ismertetőre ráírják, hogy hirtelen halált okozhat (volt egy gyógyszerem, amit a sok műtét után szednem kellett és ez IS volt az ismertetőn) még nem jelenti azt, hogy azt is fog okozni. Ugyan ez a helyzet a warthoggal is. A TM odarottyentette, hogy nem szereti a hub-ot a WH - ezzel "védik" magukat. Egyébként is és valószínűnek tartom, hogy a sima elosztóra gondoltak.
Persze mindenki azt csinál és oda dugja a warthogot, ahová akarja. Ez én személyes 2 éves tapasztalatom az, hogy aktív hubon IS tökéletesen működik.
-
#32218 Jó reggelt! TM Warthog nem szereti a USB 3.0 -t, se a USB hub-okat. -
#32217 Esetleg a winfos energiakezelése nem kapcsolhatja le az usb-t?
Én az összeset átnéztem az ezközkezelőben és mindegyiknél kikapcsoltam az energiagazdálkodást. -
#32216 Hát... bármi előfordulhat és ezeknek az ellenkezője is ;) -
#32215 ilyen noname tipus az enyém. lehet , hogy a kicsi kinai rosszul rakta össze -
#32214 Elképzelni nem tudom így, de a pen drive megy sima, usb elosztón is.
Nekem valami futottak még kategóriájú cuccom van, talán A4Tech.. semmi problémám vele.
-
#32213 És olyankor mi lehet a hiba ha elvileg aktiv usb hub , 7 foglalatos, de nem minden esetben ismeri fel a gép? Rádugom azt érzékeli, de ha a hubba teszek egy pendrivot azt már nem .
nincs hozzá driver és a win-ben is elvileg a legujabb usb driver van fenn.
USB3as foglalat mind.Van amikor felismeri , de többnyire nem, és föleg akkor nem amikor már megy a PC. -
#32212 aha -
Caterpillar #32211 Aktív usb hub alatt most olyat értünk aminek saját tápja van ugye? :) -
#32210 :D :D Nekem csak 4 portos van, xyZ márka :D Ja. Meg vettem egy nagyon fasza, aktív USB kártyát. Amazonon rendeltem 2 nap alatt megjött... ;) -
Caterpillar #32209 Esetleg tippek jóféle 8-10 portos aktív USB hubra? -
#32208 USB hubon is működik, ha aktív a hub ;) -
Krokoliszk #32207 https://www.reddit.com/r/hotas/comments/7lybgv/a_solution_to_thrustmaster_target_software_on_the/
próbáld ki ezt, nekem anno ez oldotta meg -
Razor18 #32206 Ez mindkettő direktben az alaplapi USB-re van dugva... -
Razor18 #32205 Ja, a TM saját kalibrátor programja végigcsináltatja velem a kalibrációt, aztán kihúzatja velem az USB-t, de nem rögzít semmi .txt filet az adatokkal, hanem kezdi előről: dugjam be az USB-t, mozgassam mindenfelé, nyomjak mindigSpace-t, aztán meg húzzam ki. ÉS GOTO10. Netán töröljem előtte a meglévő text file-t? -
Krokoliszk #32204 Mindenre a TARGET a megoldás :)
USB hubokon keresztül nem szokta felismerni, illetve nálam ha különböző USB portokba dugdosom őket akkor attól hülyét kap, mindegyiknek megvan a sajátja.
A másik kedvenc hülyeségem, amikor fogja magát és azt mondja, hogy csak a virtual controllert találja meg, a fizikai eszközt meg kukázza, és minden gomb átfedésben van különböző eszközökön.. amennyire tudom erre nincs is fix, random néha előjön, bár most már több mint fél éve nem találkoztam ezzel :D -
Razor18 #32203 Annyi gondom van még a Warthoggal, hogy bár a Windows controller listában a stick+throttle is látszik, de a TM TARGET program „Device Analyzer” része nem látja a sticket meg a throttle-t, így aztán a részletes kezelőszerv GUI-t sem mutatja. Nem tudom, azért-e, mert amikor először telepítettem a sticket, akkor lefelejtettem róla a grip-et, bár azóta már csináltam egy fimrware update-et is...
Másrészt a háromállású Boat switch állásaiból csak a két szélső állás generál a DCS számára felismerhető parancsot, a középső állás meg nem. Erre is a TARGET lesz a megoldás?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.07.03. 13:25:21 -
Indi69 #32202 Szuper. Köszönöm még egyszer -
#32201 egyébként a mágneses érzékelő miatt nem fémből készült az a rész ? Vagy ha valakinek lenne rá eszköze akkor legyárthatna hozzá egy fém verziót és megszűnne a szorulás, tapadás ?
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.07.02. 18:51:54 -
#32200 Beszéltem vele, körülvizuál, hogy mi a helyzet, de nem ígér semmit - ez érthető. -
#32199 Nem. Nagyon-nagyon kis mértékben éreztem csak, hogy kellene már.
Ehez nekem sem szerszámom, sem türelmem nem lenne. -
Indi69 #32198 Köszi -
Razor18 #32197 Te bezsíroztad + kikozmetikáztad belülről a Tiedet? Ha igen, milyen zsírral? -
#32196 Hát.. én előbb rádugtam asszem. Meg win telepítés is volt már, de nem húztam le a cuccot. -
#32195 Hali! Megkérdezem tőle, bár nem hiszem, hogy menne. Ez sem az ővé meg nem úgy veszi, hogy itthoni eladásra.
Csak azért hozza haza, mert van rá jelentkező, asszem a sogoráé volt vagy mi.. De megkérdem, az nem kerül semmibe. -
Indi69 #32194 Szia Leon, nekem szükségem lenne egy kis segítségre. Az történt, hogy a cv1 szemüvegem sérült lett.Elestek vele és a jobb oldali oled elhalálozott. Ha tudna nekem hozni csak szemüveget kábellal azt nagyon megköszönném. Az USA-ban azért gondolom nagyobb a kínálat. Ez lehetséges lehet? -
Razor18 #32193 Urak,
kaptam egy Warthogot. A TM honlap support oldalon van egy csomó pdf, egyetlen driver és szoftver update. Előbb telepítek, aztán rádugom, vagy előbb rádugom, aztán driver + firmware update? Milyen típusú/összetételű zsírt szabad belekenni, ami nem bántja a műanyagot?
Köszi
-
#32192 Jaaaa, hogy a Virpil! Hát qrva fasza, bár az is igaz, hogy szokni kell. Viszont halálosan jól lehet vele repülni! Nekem gyenge rugó van benne (adnak egy arősebbet is) és csak gyengusz középentartásos izé van. Van olyan, ami erősen középen tartja és van, aminek egyáltalán nincs.
Abszolút jó választás!
-
#32191 Rosszul fogalmaztam, mármint az új alapról amit nemrég vettél, arról kéne infó :) -
#32190 Maga az alap meg van most is.
Én a kezdetektől extensionnal használtam és nekem nagyon bevált, magasan veri a Saitek összes cuccát.
Vannak hibái persze, de egyrészt együtt lehet élni vele, amásrészt ha zavar valakit, akkor meg lehet csinálni - némi kézügyesség és szakértelem kell hozzá, mert szét kell szedni teljesen, kicsit csiszolgatni, jól megzsírozni és kész.
-
#32189 Leon, a Warthog alapról tudnál írni pár sort? Komolyan gondolkodom rajta, és neked ugye volt alap is, talán használtad már annyit hogy össze tudod hasonlítani.
Megéri az árát? Sokkal pontosabban lehet vele repülni? -
#32188 Nos. Ez számomra túlzásnak tűnik, viszont sem azt nem mondtam, hogy ne érné meg az árát, sem pedig azt, hogy nekem aztán sose' nem lesz ilyenem.
Valamint azért egy joyt hasonlítani egy VGA kártyához vagy egy VR szemüveghez, maradjunk annyiban, hogy botorság.
Még annyit, hogy a warthognál szarabbul megkreálni és összerakni valamit háááát, elég nagy művészet, de a lenti cucc akkor is csak valami kínai szar, ami persze lehet jól megtervezett, megépített, összerakott, de azért én egyelőre fenntarásokkal kezelem ezt. Meg kell várni a tapasztalatokat és NEM az első néhány százat, mert az első darabok összerakására tuti figyelni fognak. ;)