36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #32548
    Köszönöm a válaszokat! :)
  • Solt
    LINK LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.09.22. 17:56:18
  • PhantomAss
    Egy ideje támogatják a freesync-et is. Ha biztosra akarsz menni hogy a monitorod kompatibilis-e akkor keress rá, de nagy valószínűséggel működni fog nvidia kártyával is.
  • Papa01 #32545
    Úgy érted, hogy az NV kártyák tudják kezelni a Freesync-et? Az ővéké nem a G-Sync?
  • sakkay
    nana...
  • Indi69
    És ha az eget nézem 1000fps is van
  • repvez
    AMD vonalon mi az ajánlott CPU és VGA ? rysen 5 3600x és a rysen 7 2700x egy árban vannak, az elöbbi mennyivel tudna többet az ujjabb arcitechtura és a magasabb freki miatt , de kevesebb maggal és kisebb cachel?
    VGA-ban van ami a 2060/2070el párba van vagy jobb ?
    Ár /érték szempontból mi a legjobb mostanában.
  • sakkay
    Már a geforce vonal is tudja Papa!
  • sakkay
    Mondjuk az árnyék off az rengeteg vizuális élménytől megfoszt-senkinek nem ajánlom. Kell hozzá erő, de inkább mástól vedd el. A víz maxon, árnyék lowon is elég, de off nem lehet.
  • Papa01 #32539
    Köszi szépen a válaszokat! :) Amiatt gondoltam az Ati-ra, mert a monitor freesync-es lesz. Úgysem érné meg?
  • Indi69
    Mondtam, akkor jó. Pláne a 3gb a jó
  • Wampapa
    De az 1660 se túl drága és van vagy 20% teljesitménytöbblet. Ár - érték arányban ez a legjobb vétel.
    Más kérdés, hogyha most raknék össze gépet, az x570 es alap lenne Ryzen 2700X-el (ez most nagyon olcsó), maradnék a 32 GB RAM nál,, de videokari 2070super/2080super lenne (vagy ha sokkal olcsóbb a 2070/2080)
  • Wampapa
    1060 3GB, ezekkel a beállitásokkal röccenés nélkül.
    Az igaz, hogy nem multizok, csak a küldetésszerkesztővel repkedek, úgyhogy nem túl sok minden mozog egyszerre.
    De még lehetne feljebb húzni, birná. Épp ezért, ha veszek, nem ezért veszek új kártyát.
    Igy is túl sok a növény a sivatagban és engem idegesit, hogy erőforrást von el olyan dolog, amit nem látok.
    Egyszer az A 10 TGP je mutatott egy kis települést, amit szabad szemmel nem is láttam fentről, ahol állt egy tartálykocsi, vagy kamion, aminek a kerekein a sár ki volt dolgozva. Na, ezt nem igénylem igazából.
    Kép

Utoljára szerkesztette: Wampapa, 2019.09.22. 10:56:40
  • Indi69
    Akkor jó
  • z0ty4
    1060on el kéne futni

• Indi69
    Üdv. Nekem volt 1060 6gb-om, nem elég. 1070 kéne.
  • z0ty4
    hardveraprón van sok eladó
  • z0ty4
    itt a 1060at irják inkább

az még belefér a keretbe?
  • z0ty4
    pár dolog még hátra van
    -RWS and ACM air-to-air radar modes.
    -Air-to-air gun, AIM-9, and AIM-120.
    -HMCS.
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2019.09.22. 07:42:49
  • repvez
    Wags belehúzott a video gyártásba

• Papa01 #32528
    Sziasztok!

OFF:

Full HD felbontáshoz, milyen VGA-t javasoltok DCS-hez? Egy régi, 5 éves 760-as kártyát cserélnék.
    Pl: Link.

Túl sokat nem akarok rá költeni, VR nincs tervben.

Köszönöm a válaszokat! :)

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.09.21. 17:33:16
  • repvez
    Hát nálam árnyaltabb a kép.Amig nem lesz élő környezet körülötte , az én küldetésemtől független miissionok, légi forgalmak ,rádiózás és dinamikkus hadjárat addig , csak egy amolyan békeidős kiképző repülésre és VR-be való reppenésre lenne jó.
  • Wampapa
    Nagyon kezd tetszeni, főleg hogy látom, hová fut ki a 18- as.
    Mióta van TGP meg GPS fegyverek, le nem tudok akadni róla.
    Nekem tökéletes lesz, szerintem váltja a BMS-t.
  • repvez
  • PhantomAss
  • sakkay
    Nem. A tagság az kedvezmény az előrendelőknek, az ára ennyi lesz-tagság nélkül is okt 3 után.
  • LeonSilver
    Hö.. király :D Nem igazán érint ez a tagság. Legyen fasza a DCS rajta, oszt' jó napot.
  • Solt
    Műszaki cikkek esetén MSRP * aktuális USD árfolyam + "EU-s" ÁFA, vagyis 700 * 300 + 20% a képlet, ami jelen esetben bruttó 252000.-Ft lenne, amire még esetleg a 7%-s ÁFA különbözet jöhetne rá. Ennél olcsóbban csak akkor, ha beindul a szürkeimport...

Ebben az esetben azt tudom elképzelni, hogy ez egy olyan verzió amihez a 100 USD értékű Viveport tagság nem jár, ebben az esetben kb helyben vagyunk a 220000.- Forinttal.

A 300000.-Forintos hivatalos magyar ár meg vicc kategória, amikor a HTC EU-s oldaláról 800 euróért házhoz hozzák...
  • Paladin
    Az európai ára 800 euro.
    De én is megrendeltem még délelőtt, nekem is maradt az az ár.
    Szóval akár promo, akár elbaszás, maradjon ennyi, és jól jártunk :)
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.09.19. 18:43:17
  • LeonSilver
    Én arra gondolok, hogy néhány darabot kaptak promócióra és ez elfogyott.
    Még egy órával ezelőtt is kaptam egy emilt, amiben az ár annyi, amennyi volt (~220e ft). Egyébként ha 700 dollárt átváltja az ember, akkor az durván 205e ft. 2-3 hét múlva meglátjuk...

• Paladin
    Na, észbekaptak Extreme Digitalnál, már 299e :)
  • sakkay
    Ok. +Amit Paladin írt.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.09.19. 17:22:50
  • Paladin
    Külső egységekből, vagyis szenzorokból nem kell új hozzá.
  • repvez
    Ahogy a cikkben is volt, hogy az elölap levehető és kicserélhető a inside out tracking a lighthausos megoldásra.Bár ahogy én kivettem, ezt a kittet egybe adják a két külső egység és a másféle kontrollerek is, tehát aki csak a VIVE régi setupjához akarja használni akkor igy is ugy is meg kell vennie a külső egységeket is ujra, nem csak a szemüveghez az átalakitót.
  • sakkay
    Ez kb olyan mint az oculus vs index teszt.. A csávó az indexel hasonlította, elfogulatlanul.. Fps. 4 lövés céltáblára. Indexel 4 oculussal 3 találat-mert egyszer bereccent a követés. AZ viszont tény volt, hogy míg index vál kar has volt szanaszét, oculussal, igaz 3 találat, de tenyérnyi szórással!!! És még csak aztán jött a szoftveres javítás ami hihetetlen javulást hozott. Szóval a belső tracking semmivel nem pontatlanabb-sőt! Ami miatt van értelme egyáltalán még a külsőnek, az a hátat közepén lévő 30 fokos szög. Amit kb soha nem használsz-de lehet egy két spec szakterület mégis.
  • Paladin
    Én úgy értettem eddig, hogy nem párhuzamosan, hanem lehet így is, vagy úgy is (ha minden igaz, az előlapot kell cserélni a headseten hozzá). Ha valakinek nem elég pontos az inside-out, akkor az tudja szenzorokkal is használni, a korábbi vive cuccokkal.
    Láttam valahol egy tesztet, ahol a fickó írta, hogy azért lehet érezni bizonyos játékoknál a pontatlanságot inside-out-ban - szóval aki sok hadonászós, vagy ugrálós dolgot tol, annak lehet értelme a szenzoroknak. (Főleg ha korábban is vive-ja volt, és már úgyis megvannak)
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.09.19. 15:40:21
  • sakkay
    Elvileg hallottam, olyat, hogy párhuzamosan lehet használni a kettő-külső belső érzékelőket-együtt. De úgy tudtam, csak későbbtől és aki ilyet akar meg kell venni külön. Amúgy is csak nagyon extrém dolognál van értelme. Szóval én sem értem.
  • LeonSilver
    Ez a HTC bázisállomás izé ez mi a tök?
  • Paladin
    Durva... tuti benéztek valamit... lenne kéznél lé, már rendelném én is :)
  • LeonSilver
    Na, asszem ha összejön, akkor erre befizetek én is... De egyelőre a riftet nem dobom ki :D Hátha az új mégse tecccik..