Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem is beszélve hogy a Grim Reapers kb a ValóVilág színvonalán mozog, meg azon túl... <#szomoru2>#szomoru2>
Explained: How To Shoot Down Air To Air Missiles | DCS WORLD
Kíváncsi lennék ez mennyire köztudott, vagy messzire használt módszer az orosz századoknál. Ha az IRST is simán ráfog, akkor ehhez még ikon sem kell, csak nagyjából tudni, hogy honnan jöhet a rakéta... <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ez "csak" három órás, de láttam fenn a neten 8 órás verziót is. <#nyes>#nyes>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Féreértés ne essék, én is szeretnék Vietnámot, Líbiát, Irakot, de kiválóan szórakozom most is. Annyi tanulnivaló van benne, hogy már most sincs elég szabadidőm és csak kevesebb lesz... 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.08. 17:10:34
www.pumaszallas.hu
Razbam is dolgozik az F4U Corsair-on. Értem én, hogy szép gép (nekem is az egyik kedvencem a Csendes-Óceáni hadszintérről), de ha nincs hozzá térkép, nincsenek hozzá repülőgépek (saját és ellenfél sincs), nincs ww2-es hordozó, sem semmilyen földi cucc, ha nem tudsz egy nyamvadt küldetést csinálni, amiben HASZNÁLD a modult, akkor mire jó ez? Kinek jó ez? Azon kívül, hogy ED meg az aktuális külsős stúdió beszed valamennyi pénzt, ugyanez az idő alatt csinálhatnának olyat is, ami beleillik a korábbi tematikába. Eddig úgy nézett ki, hogy a ww2-nél legalább van koncepció. És az rohadtul bosszant, amikor kiderül, hogy qrvára nincs.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.pumaszallas.hu
ED nem fogja megszabni, hogy ki milyen modult csinál, amíg bizonyítani tudja a fejlesztő, hogy rendelkezik a megfelelő dokumentációval a modul kidolgozásához.
Hülye lenne ilyet csinálni, mikor az az érdeke, hogy minél több fejlesztőt húzzanak be, tartva a felállított standardokat.
A CE miatt is ment a háborgás, aztán mégse okozott fizikai fájdalmat senkinek...
Nem veszed meg, elfelejted, egyszerűbb mint igeseíteni magad olyasmi miatt amit úgyse tudsz befolyásolni... 😊
A legközelebbi modul amit megveszek az a Mi 24 lesz, azon kívül más nem igazán érdekel, az is csak örömrepkedni.
GOOBY, pls
Nekem szokásom "megvédeni" EDét, mert ezekhez a modulokhoz alapvetően nincs köze, ha meg megfelel a követelményeknek, akkor miért ne... de azért valahol kellene egy határt szabni.
Én megvettem eddig az összes ww2 modult, térképet és az asset packot is, mert bár ott is vannak faszságok a planeset+térkép vonatkozásában (egyik német gép sem repült még a partraszállás idején, csak később), legalább látszódott egy koncepció, hogy ebből idővel lehet egy normális WW2 szim, amiben térképek, és gépek tematikusan összerakva alkotnak egy nagy csomagot. Viszont az ilyen repülőnap-szimulátor féle katyvaszra qrvára nincs kedvem több pénzt elbaszni, és ED ahelyett, hogy igenis megmondaná a külsős stúdióknak, hogy mire lenne igény, ahelyett hagyja, hogy mindenki azt csináljon amihez kedve van, a többit leszarja (pár ezer darabot ebből is el fogank adni, ED-nek az talált pénz, úgyhogy semmi gond). És ez idegesít a legjobban, hogy mennyi potenciál lenne ebben, mit tudnának ezzel csinálni, ha egy kicsit kevésbé szarnának bele abba, hogy ne csak modulokat, hanem komplett tartalmakat áruljanak. Nincs egy repülhető csatarepülő, vagy bombázó gép, de még egy nyamvadt oktatógép sincs, semmi baj, a négy vadász mellé csináljunk egy ötödiket is, aminek ráadásul semmi köze ahhoz, ami korábban elkészült. A sok hülye júzer úgyis megveszi, ha másért nem, hogy "támogassa a fejlesztőket", ugyanazokat, akik nagy ívben szarnak rá, hogy ki miért rinyál évek óta a fórumon. Ehhez tényleg lehet tapsolni, még sok ilyet, hajrá.
www.pumaszallas.hu
Mert nekem egyszerűnek tűnik ED megközelítése. Mindenki olyan modult csinál, amit akar, függetlenül attól, hogy mennyire használható harcászatilag a szimulátorban.
www.pumaszallas.hu
DCS: I-16 by OctopusG
www.pumaszallas.hu
Én mindenképpen kipróbálom, nem is a kinézet miatt, inkább lemérem, hogy egy ilyenben mit tudok kezdeni a DCS tudással 😊
Jó lehet ez a szim, de az a helyzet, hogy a dcs kinézetre már majd az összes hivatalos szimet veri, ami miatt mégis jó lenne az a fülke-de leginkább az, hogy mozog. Vr után, már csak az ami kuriózum 😊))
Mit gondolsz? Egy ILYENRE elruccanunk? Én tuti megyek valamikor (június vagy augusztus, a júli nem jó nekem) egy egy órás dzsemborira!
Mostanában nem szállt el így az agyam....
Khm. Szóval megrendeltem az oculust <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.05.06. 17:19:36
A lényeg az 1050ti az a felső-alsokategodia, az 1060 az az alsó közép kategória, mindegyik kb a 2016-17-es év technologiája
Az 1650 és 1660-as VGA-k kb ugyan ez a besorolás csak a 2019es technologiával , de a 7990est mindegyik veri eléggé , ugyhogy nyugodtan válthatsz ha csak ezek között tudsz válogatni ár alapján. kivéve az 1050ti az nem gyorsabb a 7990nél, a 4 verzió közül egyértelmű az 1660as lenne a legjobb választás. kb 80%al jobb a régi kártyádnál.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.05.05. 16:43:23
Egy technikai jellegű kérdés: mi a különbség a 1050 ti és az 1060 kártyák között? Úgy tűnik 6,5 év után megadta magát HD 7990-es 3 gigás videókártyám. A 1050ti vagy a 1060-as egyáltalán tud annyit, mint a régi kártyám tudott? És mi az ördögöt jelent most a számozásban az 1650 vagy 1660?