36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#32187 Mihez képest? Egy VGA kártya is ennyiért van vagy egy újabb VR szemüveg akkor melyik a túlzás?
Ha valakinek egy jó hotas ér ennyit akkor nem az, meg ha azt nézzük, hogy ez több évig kitart mig a másikakat pár év alatt cserélheted kb ugyan annyiért megint. -
Caterpillar #32186 800-ért ha valaki pitet épít ez kb a menyország :D
Ráadásul Hornet throttle nincs is a piacon egyáltalán... :) -
#32185 Azért EZ egy kicsit túlzás... -
#32184 Engem érdekelne. :) -
#32183 Ámerok!
Egy ösmerősöm augusztus 12 körül jön haza az egybesült állatokból.
Ha van érdeklődő, akkor hoz magával egy alig használt Riftet cakk & pakk (a búvárszemüvek, szenzorok, kontrolerek).
Az ár igen baráti, 80 000,- forint.
Ha valakit érdekel szóljon - természetesen ez nem jár semmiféle kötelezettséggel. Csak igényfelmérés, hogy betegye a bőröndbe vagy ne. -
Razor18 #32182 Illetve akkor bekapcsolható az ECS, miután az INS alignolt és nyomtál NAV-ot meg EGI-t.
Rendben, még most az egyszer félrenézek... -
Wampapa #32181 Köszi.
Itt a hiba, szóval akkor alignolt az INS, amikor az EAC is bekapcsolható lett :)
A fura, hogy a navigáció annak ellenére pontos volt, hogy felszálltam mindig, mielőtt az INS elhelyezett volna a világban.
Valószinűleg ha ilyen hülye valaki, mint én, a GPS korrigál.
Ha beszélsz az Elnökkel, kérlek ne emlitsd neki ezt a kis malőrt.
-
Razor18 #32180 Az EAC-t csak akkor tudod bekapcsolni, ha az EGI gomb be van nyomva. Ahhoz meg az kell, hogy a navi rendszer felálljon, azaz a CDU-n lejárjon az alignment idő 4.0.0.8-ra, és megnyomd a NAV OSB-t. De a 4.0.0.8 előtt nem is igen szabad féket engedni, mert a navi system még nem állt fel, tehát jó eséllyel gond lesz a navigációval és a koordináták megtalálásával.
Tehát startup közben (a lehető legelőbb, mert ez a boot up tart legtovább, én már akkor bekapcsolom, mikor még csak pörög fel az APU) EGI és CDU kapcsolók be, utána a jobb MFD-n CDU nyomógomb, és alulról a második sor mutatja az eltelt időt kb. percben (elég lassan ugrál, nem másodpercenként). 4.0.0.8-at elérve villogni kezd az ALIGNMENT RDY, ekkor jobb oldalon NAV OSB-t megnyomod, utána a lábad között elöl a szürke EGI gombot, majd csak ez után tudod bekapcsolni az EAC-t. EAC nélkül egyébként PAC-1-ed sem lesz. -
Wampapa #32179 Uraim, pár rapid kérdés.
Az updatek nem frissítik a manualokat ? Akárhogy keresem, pld. a Hornethez, nem találom az újdonságokat és ha már F 18, lassan kezd elügetni mellettem az új cuccaival.
Az A-10C nél az EAC (coldstartnál) mennyi idő múlva kapcsol be ? Általában már egy ideje a levegőben vagyok, mikor életre kell és (nem tudom ez IRL hogy van) nekem fontos , mert a gép igencsak el tud mászkálni emelkedés közben. -
#32178 Mivel a srác, aki megvette volna a Warthog base-t nem jelentkezik(két hét türelmet kért - ez négy napja lejárt, kérdésre sem válaszol), így újra eladó a motyesz. Ha érdekel valakit..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.29. 18:59:35 -
#32177 "oroszok" :D
érdekes egy beszélgetés az biztos. -
#32176 Azért az vicces ahogy ED-ről nyilatkozott.
- A cég segített neked beszerezni ezeket a doksikat?
- Nem. De ha történt is volna ilyen, az 2008 előtt történt volna.
- Mit szólsz ahhoz, hogy ED letagadta, hogy bármi köze lett volna a doksikhoz, és ez csak a te magán akciód volt?
- Nagyon jól tették, végülis ez visszaüthetett volna a cégre is, szeretetem a munkám, nem akarom elveszteni, ők nem akarják elveszteni a céget. Helyesen cselekedtek. Engem nem bántottak (ezzel), még segítettek is (pénzzel amíg sitten volt). Hétfőn megyek vissza dolgozni.
Kicsit furcsa válasz, én valami olyasmit várnék erre a kérdésre, hogy "persze, hiszen nem volt közük semmihez".
-
#32175 Így faxa, köszi -
#32174 így?
interview
(ja, most nézem, az előbb valami sg.hu-s címet is beillesztett a link elé.)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.26. 19:01:55 -
#32173 Nekem nem nyitja meg -
#32172 ‘I was a celebrity in jail’ An interview with the Russian video game developer who bought F-16 manuals on eBay and went to jail in Utah for it -
falcon66 #32171 Oké köszönöm szépen!!
-
#32170 Alapból te egy pár kb-os programot töltesz le, ami utána leszedi a játékot. A DCS Worldnek olyan 60-120 GB hely kell attól függően milyen modulokat teszel fel. Internettől függően ez lehet nagyon hosszú is. Miután letöltötte, utána installálja ezt a mennyiséget, lehet, hogy ezt látod úgy, mintha kétszer töltene.
Ha bármilyen térképet, modult veszel hozzá, azokat ugyanígy installálja.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.22. 14:19:57 -
falcon66 #32169 Üdv !
Megpróbáltuk az ismerősöm gépén is
Az ő gépének a paraméterei: Intel I7 proci VGA:,MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6GB ,Memória:Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
és amikor feltelepitjük aztá letöltjük a frissitést akkor mikor elindítanánk ujjabb frissitéseket tölt le és így tovább .
Lehet hogy a telepítéskor valamit nem jól csinálunk vagy nem tudom de nem müködik. Ha nem lenne túl nagy kérés akkor leírnád hogy hogyan telepitsem.
Előre is köszi -
#32168 Hát... a minimum az 2 gigás vga. ez a GTX260 lehet a gyenge láncsszeem..
Here are the DCS World System Requirements (Minimum)
CPU: Core i3
RAM: 8 GB
VIDEO CARD: Discrete video card: 2 GB RAM (AMD, NVIDIA)
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2 GB
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.22. 13:18:57 -
falcon66 #32167 Proci:Intel Core I5 3.3GHz Memória 8 GB DDR 3 VGA:ASUS GTX 260 -
#32166 Nem. Van benne alapból egy Su-25T és egy Mustang, amit lehet használni.
Mik a géped paraméterei? Proci, VGA, RAM? -
falcon66 #32165 Sziasztok!
Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket a DCS Worl-el kapcsolatban, le is töltöttem de nem igaán akar elindulni állandóan frissitéseket tölt le de ezt követően sem indul el.Vagy csak akkor működik ha vásárolok hozzá valamelyik gépnek a modulját?
segítségeteket előre is köszönöm
-
feca1229 #32164 DCS summer sale -
#32163 Király! -
Razor18 #32162 Egyelőre csak próbálgattam az opciókat, de még nem indítottam DCS-t ezzel. Majd mondom... -
Razor18 #32161 Amiről Tom beszélt eggyel visszább, arra válaszoltam erre a kérdéssel. -
Solt #32160 Nem a VR élmény a gondom, azzal szerencsére nincs és nem is volt problémám... az alacsony FPS szám zavar. A 45 FPS a 90 Hz-s panelen nekem nagyon darabos. Ez kb jól szemlélteti: LINK
Lassú mozgásnál nincs gond, de a gyors mozgás nekem élvezhetetlen látványt nyújt... :)
@Razor18: Milyen manual-ra gondolsz? :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.06.20. 23:05:56 -
#32159 Azt nem tudni, hogy pontosan melyik manualt kapta meg. Simán lehet, hogy te ugyanazt ma már letöltheted a netről is. -
Razor18 #32158 Akkor gondolom ezek a manualok NEM az interneten publikusan fellelhető/letölthető változatok lehettek?... -
#32157 Ma volt Tischenko pere, egy év és egy nap börtönre ítélték az F-16 manualok csempészéséért, mivel előzetesben ennél többet ült, kiengedték, és elvileg ma repülhet is haza.
US deports Russian convicted of smuggling F-16 manuals -
#32156 No. Ha sikerült, akkor áruld el nekünk (hogy ne kelljen 17 oldalt átnyálazni ;) ), hogy mit-hol-merre-miért! -
Razor18 #32155 Oh, köszi, meg is találtam. Mondjuk a 17 oldalas manual kicsit elkedvetlenít ránézésre, de gondolom ha a lényeget kihámozza az ember, utána már egyszerűbb... -
Razor18 #32154 Én a helikopterekkel anno majd egy hetet töltöttem Rift-akklimatizálódással a himbálózás érzete miatt. Elsőre negyed óra után le kellett vennem, éreztem, hogy jön a baj. Ha átültem valami merevszárnyba, elmúlt. -
#32153 Nekem semmi ilyen nincs. Se szédülés se semmi. Az elején, amikor megvetztem a riftet, akkor volt talán 2 nap, hogy néha megkeveredett a búrám. -
Solt #32152 Irigyellek... én iszonyat darabosnak látom! :)
Razor18: Erre való az Oculus Tray Tool, abban el tudsz menteni profilokat...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.06.20. 20:47:58 -
Razor18 #32151 Viszont jól értem, hogy ezt mindig külön el kell játszani azzal az Oculus Debug Tool-lal és nem is lehet elmenteni, hanem nyitva kell hagyni a debug tool-t amíg játszol végig? Oh boy.... -
#32150 Engem nem zavar. Egész fasza cucc :) -
Solt #32149 Ha kikapcsolja az ASW-t, akkor nem lesznek duplázva a képkockák, vagyis a 45 FPS az nem fog 90-nek látszani folyamatosság terén. Ez annak jó, akinek nem zavaró a 45 FPS egy 90 Hz-s panelen. -
#32148 Semmi gáz, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet.