Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és utána homokórázik. Semmi nem történik. Már nem emlékszem, hogy melyik volt STEAM-es és melyik nem, most mind az Ed-en van.
Utána fogok járni.
Köszönöm a segítséget, ha megoldódik leírom, hogy mi a picsa volt...
Köszönöm még egyszer!
www.smart-bus.hu
Cleanup/repair + az updater forszírozása parancssorral , legvégső esetre kicsit lejjebb van parancssorból modul installálása parancs is...
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.04.17. 19:29:50
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.04.17. 19:15:09
Nem cserélek olyan gyakran hardvert, de ha esetleg mégis elfogynak az aktivációim, akkor vagy ad a supportjuk újat, vagy így járt a MiG-21 modulom.
Balga kérdés, de nem offline módban indítottad el a DCS-t először? Merthogy igen, Ede már megszüntette a modul aktivációs buziságot, elvileg accounthoz és nem hardverhez vannak a modulok kötve, szóval ha belépsz vele a décsében, fel kéne ismerje a valid moduljaidat. De lehet, valami Steames/nem-Steames keveredés van a háttérben?
A telepített DCS World könyvtárban a _downloads mappa tartalmának manuális törlése megvolt?
Lakik valaki a III-ker közelében akinek 1080Ti-je van?
www.smart-bus.hu
Elvileg itt megoldást találsz, nekem is volt hasonló gondom, aztán valaki itt adott egy link elérhetőséget és nekem azzal sikerült megoldani.
Most nekem mikor aktiválni akarom a modult, nem mig21-es (érthetetlen de az most működik) pl.f-86-os akkor mikor aktiválás gombot benyomom akkor, internet leállás zárjam be az ablakot fogad, bezárom és semmi...
Az lenne a kérdésem, hogy másnak is volt már olyan problémája, hogy hardwer csere után a DCS nem ismeri fel a régebben vásárolt modulokat?
Mikor el indítom ezt a szart akkor kiírja, hogy nem nincs felrakva a modul, belépek játékon belül a modul managerbe, ott kitörlöm a modult a kis kukával újrainditom és ekkor feldobja, hogy telepitheti-e, telepítés után ugyan úgy semmi. Gondolom én vagyok balfasz és valamit rosszul csinálok.
Amúgy nem akarják már ED-ék kiszedni ezt a modul aktiválós buziságot, hiszen az újabb modulok már kulcs nélküliek! Gondolom nem csak én küzdök ezzel a életképtelen aktiválós hülyeséggel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amit írsz, ahhoz alapokról kellene átírni a dcs mission szerkesztő, kezelő részét. És ezt szó szerint értsd, kezdve azzal, hogy mi van hard code-olva a DCS mission fájlokba és mi nincs. Mit tudsz csinálni full mission builderben, hogyan kezeli a missionokat, quick missionokat, random missionokat, stb. És akkor még AI-ról nem is beszéltünk, aki akár saját, akár ellenfél oldalán tudna reagálni a történésekre, alkalmazkodni a hadjárat alakulására, feladatokat tervezne olyan taktikai, stratégiai kritériumok szerint, amire azt a fajta feladatot használták is (!) És ez a része a nagyon durva programozási meló, hogy az AI döntést hozzon, aszerint, ahogy a hadjárat éppen áll. A jelenlegi trigger+script rendszerhez képest ez nagyon más rendszer. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ED a DCS mekkora részét hajlandó újraírni, és mi lesz az ő dinamikus hadjáratuk (erről még semmit nem tudunk), de sanszos, hogy teljesen más rendszerben gondolkoznak, mint ami jelenleg BMS-ben van.
BMS-t egyébként már olvastam, hogy írta valaki fórumon, hogy csak a 2D térképet használva, RTS-ként játszotta végig valamelyik hadjáratot. Csak a flightoknak kiosztott feladatokkal, stratégiai beállításokkal játszadozva, a kabinba egyszer sem ült be. Hát.. mindenki úgy és azzal tölti az idejét, amivel akarja, én mondjuk nem kezdenék ilyenbe 😊
www.pumaszallas.hu
Van a térkép nézet, ahol ha parancsokat lehetne adni az egységeknek, akkor egy Wargame ALB/Red Dragon szerű RTS lehetne a vége, csak más modellezési háttérrel. A szárazföldi egységeknél sanszosan sokkal butább a DCS modellezése, de a levegőben meg sokkal jobb.
Érdekes, hogy adott esetben hova lehetne továbbfejleszteni így a DCS-t. Tudom, ez már nagyon vad, de technikailag lehetséges nem? Csak kulturált kezelő felület kellene hozzá és aztán mehetne a móka.
Hmhm...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Valve cucca sem lesz rossz, de ha Vive Pro mostani felbontását húznák szét még szélesebb látómezőre, azzal csak életlenebb lesz a kép, amit középen állandóan nézel. Kb olyan mint az OR S a CV1-hez képest. Jó-jó, de valszeg ennyi extra fícsör miatt nem cserélném le a régit. HP-ra simán cserélnék (ha nem lesznek vele HW gondok).
www.pumaszallas.hu
MIért lehet szerintetek, hogy 1 hete próbálom letölteni a legfrissebb Open Beta frissítést a mostani verzióra és valamiért nagyon lassan jön. 300k a max. Nincs itt valami régiós beállítás és rossz helyről akarja letölteni? Eddig még sosem volt ilyen probléma, nem értem.....
Az 1.5-s PD CV1 esetén 6,5 millió pixel, a HP esetén az 1.0-s kb 11,5 millió lesz. 😊
A pimax esetén a beszámolók a fov-t emelik ki mint a legnagyobb plusz élményt... én inkább ezt választanám mint a brutális felbontást aminek a meghajtása a jelenlegi vga kínálattal finoman szólva is kétséges. 😊
www.smart-bus.hu
Az alap felskálázás kell a lencsék miatt, az Oculus is jó 25%-l nagyobb felbontással renderel a natív felbontásnál, erre jön még rá az adott PD amit ráteszünk. Szóval a szimpla matek alapján még az 50%-s optimalizálás is édes kevés... és akkor ott van még az, hogy az EU-ban mi lesz a forgalmazásal, illetve, hogy komolyan gondolják-e az 1 év garanciát.
Meglátjuk, de az biztos, hogy én közel sem vagyok olyan optimista ezzel kapcsolatban mint te... 😊
www.smart-bus.hu
A széles látómezővel azért kell vigyázni, mert az emberi szem a perifériás látás részén sokkal érzékenyebb a mozgásra, ha szar az fps, az ott sokkal feltűnőbben fogod látni, mintha csak a szemed előtt történik ugyanaz. Térérzetben nyilván sokkal jobb, én ültem gömb projectoros szimulátorban, brutális, mennyire durva egy sima orsózás, vagy körbenézés. Tényleg olyan nyitott érzésed van, mint a valóságban. Ettől függetlenül, ha nekem választanom kellene éles kép VAGY széles látómező között, tuti, hogy a felbontást választanám.
www.pumaszallas.hu
Az új Oculus nem nyújt semmiben sem többet mint az Odyssey, sőt a lencséi rosszabbak és a felbontása is. Ha a Samsungon nem látszik olvashatóan akkor Wags felőlem mondhat akármit.
Amúgy meg pénz beszél...én nekik semmit nem vagyok hajlandó elhinni.
Majd ha kijönnek a tesztek meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.04.12. 17:30:22
GOOBY, pls
Amint viszont a mindent látásról mond, az Bullshit. Nekem Odyssey-m van, 75%-al több pixellel mint a normál OR-nek, és én sem tudok elolvasni mindent a Hornet kabinban, az oldalsó panelekhez Zoom kell, a középső alsó kijelzőhöz, ha be van kapcsolva rajta a térkép, akkor az sem elég! Persze, ha valaki ismeri az összes gombot és feliratot, mert évek óta fejleszti, az nyilván könnyebben olvassa el hogy melyik elmosódott folt mit jelenthet, de aki tanulja, akinek tényleg OLVASNIA kell a feliratokat, hogy megtalálja amit keres, akkor még az Odyssey is kevés.
Wags írja, hogy ezért nem kapott kompenzálást Ocuclustól, senki nem kérte tőle, hogy reklámozza az S-t, csak egy tesztverziót kapott tőlük, és a saját élményeit mondja el. És egyből Sticky postot csinált belőle.
Egyáltalán nem kell OR-nek győzködnie Wagsot, hogy OR S-t tolja ő is, eleve 80 fps a 90 helyett, mostani OR-nél alig több képpont, mindent tud amire ED-nek szüksége van. Minden egyes OR S tulaj eggyel kevesebb anyázó HP tulajt jelent <#alien>#alien> NYILVÁN ezt fogja Wags tolni, akkor is ha Bullshit amit beszél.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
VR alatt meg nem csak a felbontás számít, sokat javít, vagy ront a helyzeten a lencse is. A HP-l két bajom van. Az egyik a felbontás hoz képest kicsi fov, a másik a brutális gép igény... csak abba gondolj bele, hogy a CV1 1.5-s PD esetén cirka 6,5 millió pixel, ami adott esetben az 1080Ti-t is térde kényszeríti. Na most a HP üdvöskéje az alap felskálázás után cirka 11,5 millió pixel... ehhez még az 50%-s szuper optimalizáció is kevés lesz.
Engem a Valve kütyüje mellett emlegetett 135-s FOV jobban izgat... az elég sokat dobhat a sebesség és térérzeteten.
www.smart-bus.hu
Szimezésre még mindig a Rift S és a Valve cucca lehet az érdekes. Utóbbi főleg a 135 fokos fov miatt, ha persze a pletyka igaz.
www.smart-bus.hu
@Solt. Wags írta ma fórumra, hogy kipróbálta az S-t, MINDENT el tud olvasni a kabinban, és az összes OR tulajnak nagyon ajánlja, hogy gondolkozzon el a váltáson. Erre lett hype a fórumon, hogy ez mekkora jóság már.
Valaki rákérdezett a HP-re, arra diplomatikusan csak annyit mondott, hogy a HP remeknek tűnik, de kíváncsi lenne a teljesítményre azokkal a panelekkel. :/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ha a DCS vonal megmarad a hardcore vonalnak és megmaradnak az FC3as gépek akkor azokat is fel kéne tuningolni.
De erről is volt már többször szó.
Minden esetre valamit kéne kezdeni valami modern orosz vassal igy nem lesz human ellenfél csak agyaggalamb lövészet ha a régieket összeeresztik az uj nyugati technikával,
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.04.10. 22:20:18
Az A10 is elvileg már évek ota kész van, most mégis ujra csinálják, hogy a kor szinvonalára felhozzák a VR miatt is.
kiváncsi vagyok a FC3as gépek mikor követik .
(arra leszek kíváncsi, a jelenlegi tempóval vajon befejezik idén a Hornetet? Vagy átcsúsznak a 20-as évekre vele? 😄 )
www.pumaszallas.hu
Azok az idők elmúltak<#nevetes1>#nevetes1>
Final release trailer. Tehát a bemutató final<#taps>#taps>
De ennek a finalizálásnak inkább jogi okai lehetnek, anno az openbeta mellett is azért kellett azt a vicces stable-t is kiadni, mert a Steam elpicsázta volna őket, ha csak egy visszavont 1.5 és egy beta stádiomban lévő 2.5 lenne steam store-ban (steam a beta játékokra más szabályokat alkalmaz, mint a véglegesekre, és elég érdekes jogi helyzet, ha a véglegesnek gondolt játékod, évekkel a vásárlás után visszaalakul "beta" verzióvá).
www.pumaszallas.hu
Tehát akkor annyira mégse final.
www.smart-bus.hu