Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ahogy írod, nem látod a billentyűzetet. Nincs olyan parancs amihez muszáj lenne kizárólag a billentyűzetet használni, legalábbis én nem tudok róla. Hangvezérlést sosem próbáltam.
Jó ha van egy komplett joystick+gázkarod amin sok gomb van, azokra rá tudod rakni ami kell.
Ha nincs akkor a billentyűzeten is átrendezheted a gombokat úgy hogy könnyebb legyen kitapogatni (én pl. az bal alsó ctrl fölötti sorba raktam párat egymás mellé, meg a numpadra is).
GOOBY, pls
Elnézést a nagyon kezdő kérdésért, de amikor VR-al nyomjátok (Vive, Ocolus, stb..) akkor ugye nem lehet látni semmilyen módon a billentyűzetet? Egyetlen módja ilyenkor hogy vagy leveszed vagy kitapogatod, ugye?
Hogyan használjátok ilyenkor az olyan parancsokat amihez a billentyűzet kell? Mindent beállítotok hangvezérlésre?
Köszönöm!
M
Ka-50
Modjuk a 1080ti fullon pörög, dehát kinek van pénze 2080ti-ra 😄
Aki gondolkodik a váltáson én simán ajánlom, főleg vr alá.
GOOBY, pls
Tőle lehet megrendelni 6. oldalon az elérhetőségek
Ugyanez a fényekhez: External lights master switch toggle.
Valamiért ezek kimaradtak.
Köszönet Robágnak ,hogy kiderítette 😄
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tök király vele csapatni - nekem még a c64-es korszakból ikon a gép.
- DCS... Az épületen nem tud kontrasztot "számolni" - no point track
- Lantirn... túl nagy az épület a point track-hez
Megoldás, maradj area trackben, és próbáld meg az alapzatot a közepére tenni, a lézer ugyan úgy menni fog, a bomba meg szépen középre fog esni, tulajdonképpen nem is kell a point track 😊
https://www.jetfly.hu/katonai-tipusok/586-a-ketfarku-kandur-hatso-uleseben
Ő is hanyatt egeret használ. Nálam is nagyon bejött, minden vr-esnek csak ajánlani tudom.
kép
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.03.22. 21:47:43
www.pumaszallas.hu
mit mond a felbontásról, meg a képminőségről?
Az biztos, hogy nekem két szenzor van a rifthez, és egyetlen "hadonászós" cucchoz se volt kevés (Robo Recall, Onward, Mage's Tale, stb). Három szerintem max akkor kell, ha az embernek van ahhoz helye, hogy valódi roomscale, "mászkálós" dolgokkal szórakozzon.
Ami engem sokkal inkább "zavar", az a lenovo... jó sok laptopot szedtem már szét és nyugodtan mondhatom, hogy a lenovon kívül nincs még egy gyártó, aki ennyire ótvar műanyagot használna. Már viszonylag fiatal laptopoknál is észrevehető a műanyag "elfáradása", főleg a csavarfészkeknél, de nem csak ott. Qrva hamar reped, törik úgy, hogy se megeröltetve nincs se semmi ilyesmi.
Egyelőre elvagyok a rift-el, a HP-ra kíváncsi leszek nagyon. Ha lecserélem a riftet, az nagy valószínűséggel nem az S lesz.
Az inside out tracking sajnos nem olyan jó mintha több külső szenzorral lenne megoldva, de ennyi előnyért simán vállalható.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Vagy a fejkovetés ennyi adatot generált a külsö érzékelöktöl?A,i ,ost az inside out miatt már nem kellenek?
Egyébként ha azt nézzük, hogy nem egy uj szintet hanem a régi javitott verzióját akarták eleve akkor talán nem olyan rosz ez.
kevesebb kábel, nem kell a külsö érzékelöket elhelyezni kábeleket elvezetni és bárhol müködik . ezek sztem többet érnek, mint a 10 hz minus amit nem biztos, hogy észreveszel, meg a kevésbé fekete kép.
Azzal a 10 hz-el lehet pont azt az adatmenyniséget sporolták meg amennyivel nöt a felbontás igy a gépnek nem jelent semmilyen többlet terhelést
www.smart-bus.hu
A másik, hogy VR szempontjából nem minden az adott területre eső pixelszám, nagyon sokat jelent a lencse is a képminőséget illetően.
www.smart-bus.hu
Az pozitív hozzáállás Wagséktól, hogy legalább elismerik, hogy teljesítményprobléma van a DCS-el, főleg a térképekkel. Árnyalja a dolgot, hogy ez a házon belül tesztelt VR kesztyűnél bukott ki nagyon, annak olyan késése van, hogy egyenlőre használhatatlan. De legalább dolgoznak ezen is. Hogy mire jutnak és főleg mikorra, az persze jó kérdés, de ebből minden nagyobb felbontású HMD profitálni fog.
www.pumaszallas.hu
HP jól hangzik, csak a nagyobb felbontást egyéb technikai trükkök nélkül elég nehéz lesz bírni géppel.