418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #372969 A jelenlegi játék mellett 3 dolog szükséges:
- jó átütés
- negatív csőlehajlás
- fürgeség.
Ezt a hármast keresd. -
asolyom #372968 Logikus! Itt még fontosabb a prém tank, mint a WoWs-ban a prém hajó. 
Tudom, hogy itt már szinte senki nem játszik ilyen szinten, de rápróbáltam a T5 Matilda BP-re.
Igaz, hogy lassú, mint a csiga, de jobban fordul, mint a KV-1, és egyszerűen fossa a skulót. Beálltam egy házak közül kitolató OI mögé, és mire a tornya megfordult, addigra 400 HP eltűnt róla.
Még T3-as T4-es AT-ket is sikerül vele néha pattintani, de az ettől erősebb tankvadászokat nem szabad félvállról venni. Nekem külön jó, hogy tier limites ez a tank, és egyelőre nem dobál T7-esek közé. Kb. T5-6 szinten kell nekem még gyakorolni. Az is igaz, hogy ez a tank azért eléggé pálya függő. Elvileg jó a csőlehajlása, de iszonyat nehezen mászik hull-down pozícióba.
Egy szóval szimpi kis jószág. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.18. 13:47:00 -
Kőszi,ezt nem tudtam.
Igazàból a PzIIj re vàrok,hogy szakaszozhassak walertel:-D:-D -
András77 #372966 Rossz hírem van. A tier8-10 tankok már nagyon lassúak, nagyok, nehézkesek. A tier8 balra előre nem tud a sarkon támadni, mert nincs abba az irányba gun dep a tornyok miatt csak jobbra. Beszéltem csata után chat-ben jó (zöld-kék-lila) játékosokkal akik a nagyobb vasakkal tolták, hogy mit gondolnak a tier9-10-ről, és egyik sem dicsérte, sőt inkább azt javasolták, hogy ne is menjek tovább. Talán megkérdeztem 6-7 játékost és mindenki szidta, igaz ez nem reprezentatív. Mert dög lassú, igaz páncéljuk erős, de mit ér, ha ilyen átütéssel futkosnak a medek? Artycsemege mindegyik és hát ennyi a panasz, de ha jó játékosok sem tudnak mit kihozni belőle, akkor én nem is erőlködöm tovább. Az OHo-t ilyenkor ha van valami booster 3-5x, akkor az első győzelemig megpróbálom, de csak pár csatát kap. Ha valaha végzek a grinddel, akkor meg visszarakom a bandát az OI-ba, hacsak nem nerfelik sz.rrá addigra.
Az ONi-val is a baj, hogy mára már megtanulták a játékosok, hogy a kis tornyok közepét kell lőni, amit ráadásul elrejteni sem tudsz hatékonyan, evvan O-Ni gyenge pontok. Ez is addig volt jó tank, amíg újdonság volt, most már legtöbben tudják, hogy kis torony közepét lőjük.
lexlutor: kíváncsi lennék, hogy nem jöttek be nekik azok a horror árú csomagok vagy csak túl nagy volt a savazás miatta meg a rengeteg mém, mikor pl a serb feji a dollárt a tehénből és a társai.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.18. 13:46:21 -
lexlutor #372965 nem veletlenul:) mar inkabb csak kuriozum. a regi szepidokben, eleg jol teljesitett, de mara elegge eljart felette az ido. koszonhetoen, h a pancelzata volt az erossege. legenysegkepzesre amugy hasznalhatatlan:) viszont csak t4ben megy.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.18. 13:37:33 -
Ez mi? Valami opè cucc?
Nem nagyon làttam még ilyet. -
lexlutor #372963 pzb2 a shopban, nem 30k-s csomagban..
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-pzb2-april-2016/ -
Én pl. szinte nem is forgattam/forgatom a t6 t7 japán heavyt. Valami 5 fokot talán, ahogy sikerül az egyenes:) -
Tier 6-ostól, Tier 7-estől egészen Tier 10-ig fasza az összes. Az hogy "hiába forgatom, mindenhol belőnek" az két dologra ad okot -> nincs elég skilled ilyen tanhoz vagy kapod a gold spamet...hozzáteszem nekem nem egyszer volt mikor az APCR és HEAT löszereket nyelte el a 7-es és a 8-as is....Attól hogy neked nem adja vele, attól még nem szar. A játékban vannak szar tankok, de az O-Ni nem tartozik közéjük...
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.04.18. 12:02:01 -
Pongyi #372960 Ilyen tankot mint az O-NI, mi a francnak raknak be a játékba?? Teljesen használhatatlan és egyszerűen hihetetlen hogy ez szerintük egy kategória a T29-el! Gyalázatosan szar, ha már ilyen nagy legalább néha pattintana valamit, de akárhogy forgatom, minden foshúgy belövi szemből.... Ez a tank egy kínszenvedés, egy kínzás. Remélem a 9-es 10-es kárpótolni fog emiatt... -
András77 #372959 Egy dolgot próbálok megérteni, ebben segíthettek. Tehát a déli csapatból megmaradt az fv arty és elkezdett foglalni. Én gondolkodtam, hogy az a3-ból elmenjek az egyes oszlop vonalában és onnan próbáljam meg spotolni és kiszedni. Az fv-nek ugye borzalmas a látótávja még binoval is, de nincs hatodik érzékem az M44-en és hát a wot spotrendszerében bármi lehet. Ő ráadásul áll, lehet jó kamoja van én meg mozgok.
Szóval azt csináltam, hogy körbe mentem a faluban, igyekeztem nem rombolni a warpack miatt, de nyilván nem sikerült ez. Nem hiszem azonban, hogy tudta, hogy hátulról jövök. F2-nél mentem le és bár nem nézett felém az arty, de azon csodálkoztam, hogy a kör északi részén, E2-ben állt be egy roncs mellé (ami egyébkén akadályozta a lövésben és forgolódnia kellett, erre vesztett aztán rá) és engem a középső folyosón várt. Én arra számítottam, hogy észak felé fog nézni és balra, amerről én vártam volna az ellent, szóval érdekes, hogy miért középről.
Szóval ennyi a kérdés, foglalsz murovankán, egyedül vagy, valahonnan jönni fog az ellen, te merről várnád? Kb 1,5 perc telt el, ami nem biztos, hogy bármire is támpont, de nyilván lehet arra gondolni, hogy körbe ment az ellen, de te mire gondolnál? Kíváncsi vagyok. Nyilván így hogy megadtam a megoldást, terelem a gondolatokat, próbáljatok szabadon gondolkodni.
Nem a legpontosabb térkép, mert az indulási pontok kicsit el vannak szerintem csúszva, de a foglaló kör helye pontos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kryon #372958 Én már mostani t10-et se engedném össze t8-9-el, egyszerűen nem egy súlycsoport, túl nagy az ugrás. Így se sokat ér a páncél a sok goldfosó miatt, nem kéne még tovább rontani a helyzetet 400mm lőszerekkel.
WoT 2.0 szerintem csak arról szól, hogy kinyírják a konkurenciát. Bőven elég nekik, ha csak annyi bevételt termel, amiből fenntartja magát, a lényeg, hogy aki modern tankozni akar az ne AW-val játsszon. Szemét húzás, de ilyen az üzlet... -
lexlutor #372957 mindenkinek aki szereti - makettek:
http://lemil.blog.hu/2016/04/17/mosonshow_beszamolo_1_resz_674 -
MrSnail #372956 Örömködő:
Megvettem a Batmobilt! Eddig ez, hogy hiányozhatott a garázsomból nem tudom.
Mentem vele kb. 30 csatát 3k átlag sebzés 78% winrate teljesen szólóban, úgy, hogy még erősen szokni és tanulni kell... azt hiszem jó barátok leszünk :D -
Kotomicuki #372955 Nem kell félni az SP-től - bár, én eladtam, amikor kivettek egy lemezt a frontjából és kicsengették a 7200 gold-ot érte (azóta sem volt ilyen "akciójuk" SerB-éknek - vettem belőle 50%-os D.Max-ot, M10 Párducot, Matilda BP-t és Ram II-t, ...).
A régi SP-vel a 269-es átütésű IX-es ágyúk lövedékei sem mindig jöttek át a testen, míg most már nagyon random-függő, hogy a VII-es 200-asai milyen arányban járják át (nem gold-dal). De a tornya maradt a régi - hintáztatással, mozgással nagyrészt el lehet kerülni a belövéseket.
A lassúsága relatív: ezzel nem kell a "kiugrok - reménykedek, hogy találok - spuri vissza a fedezékbe" stílust játszani, mert önmaga a fedezék - szemből - , így van idő célozni is a "kicsi" átütésű ágyújával.
Anno a kezdők legkezesebb játékszere volt, most már azért több odafigyelést igényel - forgatni kell kicsit, régen még ezt sem kellett - , de lehet vele szórakoztató köröket is futni. -
Tudom csak mertem álmodni!
-
Kotomicuki #372953 Akkor vesd össze a 7.5-ös és a mai állapotokat: azóta nerf-elték az átütést, a HE lőszert és egekbe ugrott az új osztályok XP-költsége (a térképek antitankossá tételéről nem is beszélve) -> ez mind ellentmond annak, amit írtál, mert ők így keresnek, tehát: nem fogják az ötletedet megvalósítani.
Ha lesz is wot II, akkor az (is) olyan gagyi lesz, mint a repülős és a hajós variáns (az utóbbinál a kezdeti tervekben még olyan ötletek is voltak, amikkel akár a "régi" wot fölé is nőhetett volna az a játék, de aztán a repülős szintjére butították az egész friendchise-t) - meg amivé az I-et is tették!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.18. 09:38:54 -
M0RN1NGST4R #372952 Spoiler-be teszem, mert kicsit hosszú lett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
igyekszem egy részletes és objektív véleményt írni a tankról, és megpróbálok nem túl elfogult lenni. Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy igen képzett legénység van a tankon, ami biztosan hozzátesz a teljesítményhez, sajna most nem tudok belépni a kliensbe, hogy pontosan milyen skillek vannak rajtuk, ezért megpróbálom fejből, valahogy így nézhet ki:
1. BiA mindenkinél
2. sixth sense, snap shot , smooth ride , Safe stowage
3-4: fogalmam sincs a sorrendre, de valahogy úgy nézhet ki, hogy van közte egy nagy csomó repair, situational awareness, recoon talán egy kis camo.
Equipment: VSTAB, VENTS, Gun rammer
Consumables: small repair kit, small first aid kit, automatic fire extinguisher
Jól látható, hogy az ágyu pontossága igencsak maximalizálva van és lehet, hogy emiatt nem érzem a szovjet ágyukra jellemző pontatlanságot (találati arányom 80%-os, míg az átlagos találati arányom úgy emlékszem 72% az összes tankra vetítve, de utóbbit szintén csak a kliensben tudnám megnézni).
Előnyök dióhélyban (igyekszem a type 59-hez hasonlítani, mert azt mondtad, hogy az a tank nagyon bejött)
A két tank felépítésben közel azonos, játékstílusuk szinte megegyezik.
-A T-54 mod 1 egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell rá Wet Ammo Rack-et tenni, nekem a Type-pal mindig gondot jelentett az, hogy belőtték a lőszerrekeszt, pedig ott is 4 skill-es legénységem van és van safe stowage is köztük (a többi skill azonos a t-54-es legénység skilljeivel, amolyan kötelező med skillek). A wet ammo rack hiányával felszabadul egy hely más berendezés számára és azt kell mondjam, hogy nálam a T-54 mod 1 még az átlagosnál (többi tankra jellemző) is kevesebb lőszerrekesz sérülést szed össze. Gyulladni sem igazán szokott még sérült üzemanyag tartályokkal sem. Mondjuk a gyulladás a type-ra sem igazán volt jellemző.
-ágyu szinte teljesen azonos átütés a két tanknál, de a T-54 célzóköre szerintem gyorsabban szükül és lövedék sem a célzókör szélére megy.
-90 mm-es oldalpáncél szépen pattint, remekül lehet sidescrapelni és remekül tud szórakoztatni, amikor az ellenfél elkeseredetten a sokadik lövés adja le mégis nyilvánvaló, hogy az pattani fog.
-bivalyerős UFP
-kis célpontot jelent (csakúgy, mint a type)
Hátrányok:
-A tornyon az ágyu körül meglehetősen vékony a páncél, 180 mm körüli átütéssel belőhető. Semmi értelme a vékonyka kupolát célozni, mert ez könnyebben belőhető, viszont azt nem veszem észre, hogy az ellenfelek ezt tömegével kihasználnák, még ha azonos tank ellen megyek is szemtől szembe, azok sem feltétlenül. Mindazonáltal a Type 59 féle hull down it emiatt közel sem biztonságos
-Gyenge LFP, gyengébb mint a Type 59-en (tanks.gg-n meg tudod nézni a különbséget, ami egyébként nem nagy.)
-Nincs tier limit-es MM, amiből következőleg főleg 10-es csatákban biztosan kell majd arany lőszert használnod egyes helyzetekben, viszont közel sincs úgy elveszve 10-es csatákban, mint ahogyan azt sokak beállítják, azért mégiscsak az egyik legpáncélozottabb közepes tankról van szó. Például az M46 Patton KR ugyan ezt az MM-et kapja, de az papír mindenhol (még a lövegpajzs is, szóval a hull down sem megoldás ennél az amcsi tanknál) és az átütése is csak 9mm-rel több.
-Kevés lőszer (megegyezik a Type 59-cel)
-44 km/h sebességlimit (viszont ezt az értéket a type-pal sem nagyon lépnéd át a jelen formájában)
Szubjektív vélemény: én kifejezetten szeretem az olyan tankokat, amelyeket leginkább a hibrid szóval tudnék jellemezni: pl SU-122-54 (mt-td), IS8 vagy VK4502A (ht-mt), SP (mt-ht), AMX30 (lt-td-mt) tehát ahol két játékstílus keveredik és ebbe nagyon jól illeszkedik a T54 mod 1 (de a type 59 is), ha ahhoz van kedvem, akkor heavyként is tudok vele játszani (páncélozottabb, mint egy Tiger II), ha inkább a közepes tankokra jellemző játékot akarok, akkor pedig úgy. Nincs még egy tank, amivel ilyen gyakran szednék össze tank ászt és az egyetlen pool's medálomat is ezzel szereztem egy 9-es csatában. Még talán annyi, hogy talán a Type 59 legenda miatt a Type még mindig kedvelt célpont és prioritást élvez az ellenfél körében (holott egy IS-sel is könnyedén ki lehet filézni), de a T-54 mod 1-et hajlamosak ignorálni; főleg magasabb tierben. Na akkor lehet kellemetlen meglepetéseket szerezni :D
Még talán annyi, hogy sok helyen olvastam a forumokban, az éppen aktuális karácsonyi/szülinapi Type 59-re áhítozós posztoknál, hogy aki T59-re vágyik, vegyen T-54 mod1-et, ugyan azt tudja, csak jobban. Nekem is ez az érzésem, jobban kézre áll.
-
András77 #372951 Most kissé ideges vagyok. Reggel mondom letolok pár 5x csatát és nem bíztam eléggé az M44-ben, úgyhogy nem a t55a SPG-15-t javítottam vele, hanem az egyik t28htc küldetést és erre sikerül vele egy ilyen csata. 3,6e sebzés csata 7 frag. OI barátunk megkapta az aranyat egy HE után és nagyon nem örült neki, az kapásból összesen 970hp sebzés csak az OI-n.
B.ssza meg, meglett volna a másodlagos cél a t55a spg-15-höz is
Tényleg jó ez az arty IM-re, meg ennek qrva nagy "arca" van, úgyhogy a pillanatkép is mintha segíteni rajta, mert meghúztam a legénységét 3 boosterrel.
Azért az ilyen csata nem gyakori, úgyhogy most megint mehetek jó pár kört vele, mire fel tudom javítani az spg-15-t
Victory!
Battle: Murovanka
Vehicles: M44
Experience received: 6 205 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 37 352
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, Gore's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ismét egy bajnok csapat volt egyébként, 1e felett 1 tank sebzett rajtam kívül.
Ja a lexebb az volt, amikor egyedül maradtam a jpziv meg az fv304 artyval szemben és már írták a chat-be a gg, gj győzelem jelentést, aztán nem sikerült a fijjuknak, mert a jpziv-t a spot leesése után szedtem ki futtában, az fv meg foglalt, de én megkerültem a pályát és hopp a hátában megjelentem ő meg lassan forog, ellenben én gyorsan célzok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.18. 09:10:07 -
bekescsaba #372950 De egy dolgot elfelejtetek.
Szerintem a játék motorjáról is szól az egész.
Nem kellene hegeszteni a mostani BIG World motort. Új játék, új motor. -
Én kitolnám ha lehet tier 20 ig a tankokat, és a tier 20 kerülne annyiba mint most a tier 10 XP és kredit formájában is. Értelemszerűen a WOT os tankok ára és XP kifejleszthetősége lejjebb menne. Tier 9 és Tier 10 között lenne az átmenet ahol a Tier 9 esek és a Tier 10 ek néha hidegháborús és régi mapokon játszanának. Balanceolni is lehet, mivel tudni illik pl a játékban a T44 D10T lövege annyira le van nerfelve hogy pl HEAT lőszer sincs hozzá amit egyébként Serb mondott egyszer egy Q&A alkalmával hogy 400 mm es pennel szaladgálna, és ez Tier 8. De akár a HE lőszerhez is hozzányúlhatnak azzal is lehetne rombolni a tankokat talán. Szóval ennek fejében láthattuk mikor a T10 M62 lövege volt 400 MM es pennel vagy nézzük meg a sokkal modernebb U8TS löveget Tier 10 ben mit tud HEAT el. (az se valós sztem) Belehetne azért szerintem állítani valós átütésre a lőszereket meg nem mondok hülyeséget hogy egy tankhoz nem csak 3 lőszer létezett hanem több. Mondjuk garázsban nem 3 lőszer vonala lenne ott hanem 5 minimum. Sokkal erősebbek lennének a lőszerek, máris mehetnél velük fentebb. Az átmenet meglenne Tier 9 és Tier 10 környékén majd jöhetne a másik a 2.0 ás verzió modernebb tankokkal. A kedves fejlesztők meg figyelembe vennék azt is mikori gyártmány a tank és annak fejében kapjon ellenfelet, meg még talán másik opció volt róla szó hogy drasztikus várakozási idő. Több slot a szerveren több sorban álló így van miből válogatni.
Ez csak az én ötletem, de én is halott dolognak tartom a másik 2.0 ás verziót. -
Plata #372948 Jah képet is akartam csak megzavartak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #372947 Figy legénységet ha húzni akarsz ahhoz Elite vagy prém tank kell,sima tankkal nem nagyon fog neki jönni xp.De ha a tankod már Elite vagy Prém be lehet kapcsolni a gyorsított fejlődést. -
yossarianHUN #372946 Semennyi, ahogy azt már mondtam. A két játék összekötése logikus ötlet, de hogy a járműveiket/tierjeiket kössék össze, azt gyakorlatilag megvalósíthatatlannak érzem. -
Angelus1991ster #372945 Eric Cartman-ok :D -
András77 #372944 Annak mi értelme, hogy 8-10 milla kredit lenne egy tier11-12 tank?
Az biztos, hogy nem lesz. Most nem kell rugózni sokat ezen a legyen közös csata vagy ne dolgon se, mert ez csak egy ötlet a sok közül, hogyan lehetne összekapcsolni a két játékot.
Az, hogy összekerülhet egy kezdő wot2.0-ás egy dörzsöltebb wot-ossal megeshet, de pontosan ezért opcionális az ilyen kereszt-csata, majd eldönti, hogy mit akar.
Én biztos, hogy mennék vele, mert már ismert tankok ellen lehetne kipróbálni az újakat, meg ha kitalálnának hozzá értelmes IM küldetéseket is, akkor pláne.
De még egyszer mondom, ez csak ötletelés, ha leírja valaki milyen ötlete van, az nem azt jelenti, hogy véres szájjal ezt is követeli. Mintha kicsit túlreagálnád ezt a wot2.0-t
Egyébként minél több szálon összekapcsolják, annál nagyobb az esélye, hogy mindkettőt megtartják a játékosok, persze ettől még erősen kérdéses, hogy többet költenek-e a két wot-ra.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 23:49:07 -
yossarianHUN #372943 Láttál már olyan pocsolya gazdag embert, aki ne egyfolytában azon kattogott volna, hogy hogy szerezzen még? -
Angelus1991ster #372942 Csak gondoltam, hogy már megszedték magukat. Ezért van letojva kicsit a WoT. -
yossarianHUN #372941 Persze. Ők tömik a pénzt a zsebükbe. -
yossarianHUN #372940 De ennek mi értelme lenne?
Ráadásul akkor ha valaki nulláról kezdi a WoT 2.0-t (és tegyük fel, hogy tök zöld), akkor az ott T1-2-nek számító tankjaival a WoT-os T10-ekkel kerül össze, amikben tízezer csatás játékosok ülnek? -
András77 #372939 Nem érted, a tier11-12 a belépő szint a wot2.0-ban ugyebár. Ezeket össze lehetne engedi speciális csatákban a tier9-10 wot tankokkal, hogy meglegyen az átmenet.
A wot2.0 tankokat nem a wot-ból lehet fejleszteni, ez szinte biztosan így lesz, úgyhogy innentől a rettegés a sok kredit meg xp miatt fölösleges.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 23:13:02 -
Angelus1991ster #372938 Számít nekik a játékosbázis? -
yossarianHUN #372937 De akkor hogy gondolod, hogy a 11-12 az átmenet, és utána van még 6-8 tier? Mondjuk T18-20? Ezt hogy valósítanád meg? A T10-hez kell jelenleg 6 milla kredit, és átlagban 200-250k XP. A T16-hoz mondjuk mennyi kéne? 50 milla kredit és másfél millió XP? Irreális. Esélytelen, hogy bárki is csalás és/vagy horribilis mennyiségű pénz befizetése nélkül eljutna odáig belátható időn belül. És akkor az még nem is a legnagyobb tier, amiről most (elméletben) beszélünk. Vagy minden jelenlegi tiernek drasztikusan lecsökkenteni az XP- és kreditkövetelményeit, és a T15-16-ot hozni fel a mostani T10 szintjére? Hadd ne is kezdjem el sorolni, ezzel mi minden probléma lenne.
A választható csatás már reálisabb elképzelés, SerB is valami ilyenről beszélt, mikor először megpendítette ezt a T12 dolgot, már egy-két évvel ezelőtt. Csak akkor meg nem értem, mi értelme van megcsinálni. Csinálni két olyan tiert, ami egymáson kívül mással nem találkozik, és kvázi külön "minijátékként" üzemel a játékon belül, a játék képébe abszolút bele nem illeszkedve... Nem értem, ezen mi lenne a biznisz. Kb. akkora lenne a népszerűsége, mint anno a történelmi csatáknak. -
yossarianHUN #372936 Ez a "WoT már elérte az élettartama végét" eddig minden évben elhangzott valamelyik próféta szájából, mindig ugyanakkora valóságalappal. Olyan, mint a világvégék, minden évben van egy, ritkábban kettő. Mutasson nekem valaki statisztikát arról, hogy a WoT-nak érezhetően kevesebb játékosa van, mint tavaly ilyenkor. Ez az állítás akkor kezd majd igaz lenni, ha második-harmadik éve csökken drasztikusan, észrevehetően a játékosbázis. Addig csak levegőbe beszélés. -
András77 #372935 Azért feltételezem nem 2 tier-ből állna a wot2.0. A tier11-12-be jöhetnének olyan tankok, amikhez be lehetne rakni a tier9-10-t ágyútölteléknek. Ezzel megvalósulna az átmenet. Esetleg behozhatnák a nagyobb light tankokat wot-ba, azok mehetnének feljebb is.
Meg lehetne azt csinálni, hogy ezek csak speciális választható csaták lennének, ilyen t22 szerű küldetéssel stb.
Minél több szálon össze tudnák kapcsolni a két játékot, annál több játékos tartaná meg mindkettőt. -
Angelus1991ster #372934 Egyesített statisztika a két játéknál azért lehetne.
Tier 11-15-öt megoldhatnák úgyis, hogy tierlimiteznének stb.
De ezt a WoT 2.0-át kicsit feleslegesnek érzem, amióta az AW kigyütt. WoT-tal törődnének,
de az idézem" WoT szerintem már elérte az aktív élettartama végét, vagyis a WG már csak a tényleg minimális fejlesztési/pénz összegeket fogja rá fordítani."
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.17. 22:48:09 -
yossarianHUN #372933 Ráadásul balanszolási rémálmot is jelentenének. Már az IS-7 páncélzata is a valós effektív védelmének csak kb. a felét tudja a játékban, de azt hogy adnád be, hogy a T-72 kompozit páncélzatát átlövi egy Maus (vagy bármelyik T10)? Plusz ezeknek a tankoknak a simacsövű ágyúi minimum 4-500 mm pennel kéne, hogy rendelkezzenek. Na ezt balanszold ki. Egyszerűen túl nagy az erőbeli ugrás. Meg lehetne csinálni, "balansz mindenek felett" jelszóval, hogy ne legyen sokkal erősebb a páncélzatuk és fegyverzetük, de az már nem balansz, hanem megerőszakolás lenne, és olyan szinten irreális, ami még egy WoT-féle, árkád játékba se fér bele. -
András77 #372932 Ha valahogy össze tudnák kapcsolni a kettőt, az lenne a királyság. Átvihető legénység, modulok stb stb, esetleg speciális tier11-12 csaták, ahol tier9-10 wot-ból jönne, 11-12 meg a 2.0-ból, meg még lehetne ötletelni.
Lenne benne fantázia, de gyanítom, hogy ők egy teljesen különálló játékot akarnak és friss pénzt felszívni a piacról, de az lesz, ahogy írod. Több játékos nem lesz, ha csak a csomagolást változtatják, új skinek, modernebb pályák, ilyesmi. Két külön játékra sem fog senki pénzt áldozni, ha nagyjából ugyanazok csak más a neve a tanknak meg máshogy néz ki.
Viszont egy jövőbe mutató fejlesztés lehetne, ha összekapcsolnák valahogy a kettőt. Nyilván nem lehetne a wot-ot folytatni mert még max 2 tier és már teljesen nonszensz kredit összegek röpködnének, de ha a legénységet, a modulokat, fogyóeszközt ezt-azt át lehetne vinni máris simább lenne az átmenet és mindkettőt megtartaná az ember, de szinte biztos, hogy nekik ez nem tetszik, mert friss pénz kell, hogy fedezze a fejlesztést, de tényleg jó kérdés, hogy kik azok, akik nem játszanak wot-ot, de játszanának és költenének wot2.0-ra? Elég kicsinek tűnik ez a célréteg.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 22:43:19 -
yossarianHUN #372931 A tier 11-12-vel több probléma is lenne. Először is, két tier vajmi kevés lenne a modern tankok teljes potenciáljának kihasználásához. Vegyük mondjuk az orosz med vonalat. T-62 után mi lenne? T-64 (főleg, hogy az Object 430 volt a prototípusa). És T12? Valami továbbfejlesztett T-64, esetleg egy T-72. Hova jön a T-80? T-90? Armata?
Másodszor, csak gondoljunk bele, hogy nézne ki, hogy egy Maus és egy T-72 lövi egymást. Erről nem is kell többet mondanom. Röhej.
Harmadszor, asztalostul borítanák meg a jelenlegi T10 erőviszonyokat. Gondoljunk csak bele, mennyire rengette meg alapjaiban a T10-et a Csillagromboló, vagy a WT E-100 behozása. Na most mi lenne, ha bejönnének a T11-12 gépek? Az lenne, hogy a játékosok 95%-a csak legyintene rájuk, bele se kezdenének, mert normál, halandó embernek nincs ideje/energiája 4-500 ezer XP, meg 10-20 milla kredit kifarmolására belátható időn belül. A maradék, nolifer 5% meg százezrekért venné a goldot, és töltene napi 14 órákat farmolással, egy-két hónapon belül megszerezné a csúcsgépeket, aztán szétpedózná az összes meccset. Lásd T-22 sr. Olyan kevés lenne belőlük, hogy a legtöbb csatában csak egy oldalon lehetne T11-12 gép, ezt meg gondolom nem kell ecsetelnem, mennyire szeretnétek szívesen látni. Ez persze idő múltával enyhülne, ahogy többen elérik a T11-12-t, de addig horror lenne az egész játék magas tierben.
Igen, ez rövid távon jövedelmező megoldás lenne a WG-nek, a fent említett százezreket költő vérpistik miatt, de hosszú távon úgy szétcseszné a T10 környékét, hogy többet vesztenének rajta, mint amennyit nyertek. Erre már több példa volt a játék története során, de szeretném hinni, hogy esetleg, talán már van annyi eszük, hogy nem esnek bele megint ebbe a csapdába.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.17. 22:40:53 -
Angelus1991ster #372930 Tier 11-12 túl durva volna? Túl sok fejlesztési idő? Jó kis milliós xp fejlesztésekkel.