World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.15. 20:56:16
angelus1991ster.blogspot.hu
Más játékokkal nem nagyon játszottam mostanába, wt,magic duels kb ez a kettő amivel játszottam,wot-hoz hosszú ideje nem nagyon nyúltam.
egyébként no signal, going to sleep amit ki ír.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.15. 20:16:54
Én most T110e5özök végre egy újabb fasza heavy a VK, Maus után 😊
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.09.15. 20:16:07
Más játékkal, amit hasonló felbontáson használnál is csinálja?
cyka blyat
Elég jó elemzés, bár a benzint nem raktam volna bele az e-25be és a JT-be, úgy igazságosabb lett volna. És kíváncsi is lettem volna mennyire különbözik a mozgékonysága az e-25-től, de szerintem nagyjából ugyanaz lehet...
Most frissítettem be a játékot, elég rég nem nyúltam hozzá, semmi mod..nem tudom mi baj lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
On Hard Ground: 1.06
On Medium Ground: 1.25
On Soft Ground: 2.21
Object 140 Terrain Resistance
On Hard Ground: 0.53
On Medium Ground: 0.62
On Soft Ground: 1.44
Ami ennyire lomha még snipernek se való.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.09.15. 18:27:45
Hát nem lesz megtartós az biztos.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Trance&Friends nothing more..
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.09.15. 16:40:11

Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.09.15. 16:13:37
td lévén evvel meg pláne nem fog az ember flankelgetni tier 9-10 ben, mert amilyen látótávval, sebzéssel rendelkeznek arrafelé, hamar megmakkan ha sokat pattog.
Egyébként van egy olyan érzésem hogy ezeket a prémtankokat mint a t54 proto, kanonejagdp stb. már évekkel ezelőtt összerakták, az akkori feltételekhez igazítva és most szimplán beküldik ahelyett hogy csavargatnának rajta ha már tier 9-10 ben fog dekkolni, teljesen jól működnének korlátozott tier-el, de a top tierben kiherélődnek, a szerencsétlenek meg vergődhetnek a szarka kis prémjeikben goldot lövöldözve, mint ahogy teszik már most is sokan pl. a t54 proto-ban.
amcsi szerón ugyanannyiba kerül csak dolcsiban euró helyett, magyarán óccsóbb <#mf2>#mf2>
De telóról vagyok így kicsit nehézkes.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nyomorék wg mi a tökömért nem lehet skill based MM et csinálni??? A sok agyatlan csicska eljátszogatna egymással...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.15. 11:26:36
WoT: Nishizumi77
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/09/supertest-cz-tier-3-lt-vz38.html#gpluscomments
azt odaig ertem, h mindenki leszarja majd a cseh agat, de mar t3ban kell a powercreep, egy ujabb elbaszott pedotanker gep ?
A Tiger P tornya foshalom, a BP frontja 175 pennel forgatva is üthető, a T29 teste karton, ha meg hulldownban van, ott kell hagyni, támadni úgyse tud úgy.
Én eleget mentem sp és wz-111-el ezek ellen, hogy szemből instant prémre váltsak.
De ez is olyan mint a t7-en egy tigris p és egy bp vagy t29.
Eggyiket egy type-58 szintű átütéssel kinevetem akárhogy áll nekem, míg bizonyos tankokon meg nincs egy normális gyenge pont szemből amit kisebb átütéssel ap-val is van esélyed beütni.
t8-on ugyan ez a power creepet játssza el már régóta a wg.
Pl ha most jönne be a második szovjet ág, akkor az is-8 tuti t8-ra bejön és a rendes t-10 meg ment volna a helyére, de az sem biztos, hogy a t-54 t9-es tank lenne most.
Ezek tetejében meg nevetséges, hogy pont az olyan eleve univerzálisabb tank kap ilyen páncélt ami egyébként mozgékony és remek lövegsüllyedéssel rendelkezik.
Ezeken még az a gigantikus lfp sincs, sőt oldalról is problámás egy kv-4-5,is-3,t-10 beütése.
A jt-n se torony,se oldalpáncél a 8.8-as verzió még fordulni sem tud.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png