banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Logikus! Itt még fontosabb a prém tank, mint a WoWs-ban a prém hajó.

Tudom, hogy itt már szinte senki nem játszik ilyen szinten, de rápróbáltam a T5 Matilda BP-re. Igaz, hogy lassú, mint a csiga, de jobban fordul, mint a KV-1, és egyszerűen fossa a skulót. Beálltam egy házak közül kitolató OI mögé, és mire a tornya megfordult, addigra 400 HP eltűnt róla. Még T3-as T4-es AT-ket is sikerül vele néha pattintani, de az ettől erősebb tankvadászokat nem szabad félvállról venni. Nekem külön jó, hogy tier limites ez a tank, és egyelőre nem dobál T7-esek közé. Kb. T5-6 szinten kell nekem még gyakorolni. Az is igaz, hogy ez a tank azért eléggé pálya függő. Elvileg jó a csőlehajlása, de iszonyat nehezen mászik hull-down pozícióba. Egy szóval szimpi kis jószág.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.18. 13:47:00