418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #372809 Remélik, hogy felébrednek a fejlesztők, jajj de jó duma :D Én meg a sportág iránti rajongásom miatt nézem a női röplabdát
-
Rammsch31n #372808 Hát mert remélik, hogy felébrednek a fejlesztők... de attól még úgyanúgy tejelnek... közbe meg telesírják a fórumot, de ez más játékkal is így van...tudod, a negatív reklám is reklám. :D -
yossarianHUN #372807 Látszólag itt is az emberek kétharmada csalódott a játékban, mégis évek óta itt rontják a levegőt
-
Rammsch31n #372806 ...akkor ez nálam így felejtős... mondjuk lehet röhögve lennék mérges, ha ezzel kinyírnák a saját játékukat, elszipkázva azokat, akik csalódtak a mostaniban... ha pl.: annyira sikeres az, hogy innen marha sok fejlesztőt oda csoportosítanak át, elásva a játékot...
és igen, krva sok pénzt lehet majd szerezni, én meg ha úgy lesz, ahogy te írtad ugyanolyan szinten fogom letojni... max. kipróbálom, mint ahogy a többit is, hogy elmondhassam a véleményem majd. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.16. 12:05:11 -
Hátha valakinek kell,letöltési cím a videó alatt...
-
Lehet azon is rontàs van:-D:-D:-D -
András77 #372803 Lehet, hogy más lesz a motor, bár lehet, hogy nem, csak új pályák lesznek, modernebbek meg persze új tanktestek, lövedékek stb.
Nem valószínű, hogy lesz átjárás, bár a prémium időszak érvényes lesz mindegyikre valószínűleg, esetleg kereszt-küldetések, ha megcsinálod mindkettőben nagyobb jutalom stb, ilyesmit tudok elképzelni.
Mivel az új játék lesz, friss pénzt akarnak szerezni onnan is, tehát vegyed az aranyat, bajnokok csomagjati, prém tankot stb, annyi előnyöd lesz, ha van hosszabb prém időszakod, akkor az érvényes lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.16. 11:39:11 -
viper07 #372802 Gyuszopapa nem nagyon játszol az accomon, eleged lett ? -
ha tippelni kéne, akkor a régi wotosok kapnak majd vmi kedvezményes csomagot indítóként, hogy elkezdjék, aztán mehet a grind elölről -
Rammsch31n #372800 Ezen a WoT 2.0-án töprengve egy kicsit... nekem akkor tetszene, ha T10-ből ki lehetne fejleszteni a 2.0-ás legalját valamilyen módon...
mert ha előről kell grindelni az egészet, ugyanígy ezzel az RNG-vel meg pénztárcára utazó bagázzsal akkor kösz, nem...
nem éri meg a befektetett időt, azért, hogy kapj egy újraskinezett modellt, ami máshogy néz ki és kicsit másak a karakterisztikák...(lásd a mostani új prémek [M41 GF szutyok]).
Vagy majd berakják a modernebb WoT-osok "fejlesztett verzióit" alsó tiernek?, mert akkor kiröhögöm őket. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.16. 10:53:06 -
András77 #372799 Nagyon rosszak ezek a csaták mindegy melyik oldalon vagy, persze ha a gyengébb oldal még nagyobb szívás, de az erősebb oldalon is gyakorlatilag folyamatosan nyomni kell a W-t, becélozni nincs idő, annyian lövik az ellenséget, hogy csak kapáslövéseket merek elengedni stb. -
Gyuszopapa #372798 Érdekes én mindig a kevesebb HT-s oldalon vagyok.3-6,3-9,2-7,2-4,4-7 és a leggázabb hogy az a kevés is tompika. -
asolyom #372797 Kezdem megkedvelni ezt a T-28-at. Eszméletlen jó az a ZiS-4-es ágyú. Eddig 30 csatából 67% WR.
-
András77 #372796 Inkább a wot2.0 helyett az MM-t írnák meg végre normális ballanszolásra.
Szerintetek ennek a csatának mi lett a vége?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A megoldás némi szöveges magyarázattal:
Ahogy várható volt. Folyamatosan nyomtam a W gombot, de így is késve értem oda, alig tudtam sebezni. A saját is3a-t úgy kellett kitolnom a csába folyosó végén, mert oda befészkelte magát
Ugatott egy kicsit, de aztán, amikor senki nem tudta sebezni, megnyugodott....
-
Angelus1991ster #372795 WoT Zero mikor lesz? -
yossarianHUN #372794 Akkor a vinyóval lesz valami, nekem a WoT mostanában abszolút mikorlag-mentes. Régen viszont rohadtul tudott lagspike-olni, de nem sokkal utána meg is murdelt a vinyóm. -
Userx2 #372793 Azért remélem WG is tanul majd remélem a konkurenciától és nem csak a tankok lesznek benne modernek, hanem a grafikus motor is. A wot mikrolagok folyamból áll gyakorlatilag, az AW-hez képest. Nagyon nehéz volt visszaszokni. Sniper nézetben golyózott a szemem, hogy kb annyiszor ugrik a kép ahány fok van egy körben. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4790K proci, SSD, 16GB 2400Mhz-es memó és 390-es kari nem indokolja. -
yossarianHUN #372792 Az AW-s bekezdést illetőleg ez egyszer egyet kell értenem Ritával. Baromira össze kell kapnia magát az AW-nak, ha egy WoT 2.0 mellett talpon akar maradni. -
yossarianHUN #372791 WoT 2.0
Igen, fejlesztés alatt a modern tankos WoT. -
yossarianHUN #372790 Tessék menni a moderátorokhoz, nekem múltkor azt mondták, hogy ha újrakezdi, szóljunk, és intézkednek. Én már lefutottam náluk pár kört, nincs most energiám egy újabb több órás huzavonához. Ha látják, hogy a fórum népe is felszólal, talán gyorsabban lezajlik az ügy. -
Userx2 #372789 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezeknek az artystáknak van még egy lelkiviláguk. Mindkettő vízbe fojtotta magát. Kár, hogy csak a játékban... -
Userx2 #372788 Boostokkal seperc alatt ki lehet húzni a majrélámpát. Miért lovagolsz ezen? Ezerszer meg lett itt beszélve, hogy a WG szereti a pénzt. Felételezem ha BIA lenne nekik, akkor azon fröcsögnél, hogy semmi tartalmat nem bírnak belevinni. Érdemes lenne orvoshoz menned. Komoly mentális problémáid vannak.
+1 ha bann szavazás lenne.
-
Rammsch31n #372787 de igen így lett kitalálva...különben miért hívnák Sisterhood of Steel-nek a perket... (lehetnének ők is brok... nehogy már kinézzék őket a tankból. :""D) Logic ott van. -
walert #372786 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez az, hogy elvileg nem így lett kitalálva, hanem elcseszték és még javítanai is akarták
Nokappa. -
Rammsch31n #372785 a csajoknak tulajdonképpen nem BiA-juk van... hanem annak a női változata, és nem is értem, hogy ez miért baj, ha egyszer így lett kitalálva...
ha hülyén használod ne csodálkozz... (nekem maradt 1 fölös csajom, azt ráraktam a csehek töltőjére, hogy 100%-os legyen 75 helyett, de hogy később biám legyen új csávó is kellett, de ez van, beletörődtem...)
...a csajok feministák... ilyen szöveget omg. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.15. 23:00:25 -
a hülyeség az, hogy feljössz fórumra és rinyálsz, azért mert a bia nem működik a kevert legénységgel -
walert #372783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó.
-
walert #372782 Így van. Van pl 5 tankom, amit húzok ágon low tierben és esetleg még pár amit visszavettem, mert buffoltak rajta azóta és az ág elején jó lenne egy természetfeletti parancsnok, ötön túli érzékkel. Ilyenkor evidens, hogy a csajokat érdemes szétdobálni ezeknek a parancsnoki posztjára égővel készen, de sajna a csajok feministák, mert nem működnek együtt a férfiakkal. Először azt nyilatkozta storm, hogy ezt majd javítják, aztán meg hogy ez így jó 
Egyébként pales, ez egy zseniális húzás, nem pedig hülyeség !
-
ő még nem gondolt erre, inkább szétszórja 8 tankba a legénységet és teleokádja a hülyeségével a fórumot -
Angelus1991ster #372780 Vereség
Csata: Fiery Salient
Járművek: Turán III prototípus
Szerzett tapasztalat: 2 251
Szerzett kredit: 29 386
Csatában elért Achievement: Top Gun, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
-
Angelus1991ster #372779 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Női és férfi legénység biája azé nem műkszik együttesen,mer biztos b........k a tankban, és az úgy mán nem bia. -
lexlutor #372778 ez ugy mondod mintha oylan kurvara egetvero lenne egy komplett noi legenyseget osszeszedni a missziokbol..
neked meg olyan nem volt ebben a jatekban ami megfelelne. nem ertem minek jatszod, merta rinyalason kivul mast ide nem irsz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.15. 21:27:44 -
walert #372777 Hát abba rakod be ahova akarod, de a BIA nem fog működni a pasikéval. Ugye arra lett volna jó ez a csajos dolog, hogy amelyiket éppen húzod és naná, hogy nincsen rajta égő, arra a csajt kiképzed 6.érzékkel parancsnoknak. De ugye, mivel a többi pasi és a BIÁ-t úgyis ki akarja az ember húzni, így már nem tudod arra használni, amire a legalkalmasabb egy missziós nővér. Történetesen, hogy hatodik érzék legyen egy ág első darabjaira. Tnhx Wg !
-
JagFater #372776 Ez a jatek legnagyobb hibaja.
Tul vannak porogve a sracok es a palyak sem lassitanak a zudulo folyamon.
Nekem nem ingyen tank kene, hanem egy lassu palya, amin nem er veget a csata, mire eljutok egy jo helyre.
-
lexlutor #372775 mirol beszelsz, a csajok abba rakod amibe akarod. -
Angelus1991ster #372774 Tier 5-ös prémium tank leárazás jöhetne. Panzer T-25 kéne :) -
walert #372773 Kedves a WG, mert megkímélnek „a választás agóniájától”. Tudják, hogy eladjuk a troll prém tankokat, hát ingyenessé tették az árát. Tudták azt is, hogy a missziókkal kapott csajokat máshová ültetnénk és nem abba a hulladék stugba, erre megoldották hogy ne tegyük máshova úgy, hogy a BIÁ-jukat nem lehet keverni, mivel úgyis a zöme a biát kihúzná. Nehogy mi döntsük el, mi a jó nekünk
Egyszer volt Budán kutyavásár….egyszer volt a WoT-ban agony of choice
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.15. 20:53:44 -
walert #372772 Akkor farmolni kell vele. Storm megmondta. Megkímélnek ezzel a választás agóniájától és egyben a vásárlástól. Olyanok is, akik nem bíznak a bankrendszerben és sms-el akarnak venni farmtankot, most a WG segít by storm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Userx2 #372771 Az egyik cikk rávilágít egy általam elfelejtett dologra. Még nem szavaztam a Top of tree-re, pedig illene ha minden kedvezményre igényt tartok. -
lexlutor #372770 a bt7arty-t mar 0 kreditert lehetett eladni legutobb.