World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100 éves lett. De egy tankos játékban nem láttam első világháborús harckocsikat. Pedig lenne hangulata. Somme, Verdun, Isonzo, keleti front pályákkal. Nem kell hozzá 100-200 ezer dolláros HD modell, elég az SD modell is az A7V és Mark típusokra.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.12. 10:31:58

angelus1991ster.blogspot.hu

A kezdőket kezdővel teszi össze, valamennyi számú csatáig, passz, hogy mennyi. Tegnap érkeztek, akkor nagyon durva volt 3-5 perc várakozás, ma reggel is hasonló, sőt csak 10-10 tank oldalanként. Most próbálta újra, 1,5-2 perc várakozás, még elmegy szódával kategória, úgyhogy talán ellesz vele a kölök, mi meg sörözhetünk végre nyugodtan <#crazya>
Solten

Saor Alba

patchaou
Semmit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lemaradtam pár dologról, mit csinált a WG a pedozás ellen?
Megint 500 Ft 3 nap prémium idő (múlt héten vettem 6 napom, az azért megdobta rendesen a kredittermelést...összeszedtem laza 2,5 miliót)...Sajnos ez az 500 Ft nagyon olyan ár, aminek szinte nem lehet ellenállni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A pedotankozás elleni harcban szokás szerint megint elb.szt a dolgot a WG. Rokon 5,5 éves gyerek tankkal akart nyomulni, csináltam neki egy új accot, hogy ne az egyémet b.ssza szét. A gond csak ott kezdődött, amikor 3-5 perceket kellett várnia a csatába belépéskor. Nem volt hozzá türelme, pár kör után feladta és nyomult inkább a grimrock2-vel. Pedig a játék maga tetszett neki, de ennyi várakozást nem bír ki. Nem volt elég kezdő és őket elvileg szétválasztják, azt mondták legalábbis, de ez így is van szerintem, ez indokolja a durva várakozási időket.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.12. 07:57:31

WoT: Nishizumi77

Kattintgatók.
Legyen pontosabb, de sokkal kisebb sebzésűek. A műhold nézetet meg kivehetnék a picsába. WoWs zoomolási rendszerét csinálják meg. Ennyi erővel a többi jármű is kaphatna műhold nézetet.

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csáó!

Kifulloztama a stug 4-et, minden küldetést kiválóra abszolváltam. Ezután animált lett a stug képe a küldetéseknél. Elég jól néz ki.Láng, füst, szakadó hó...
Master91
jaaa oké 😄D

mondom lecsó most az agyam, így akkor köszi nem
nemet tankokra csak!!!!!!!!!!!!!
Master91
most arra gondolva hogy T-44-emre 8 win van, össze szedhetek vele pár csata alatt "könnyebben" +10k xp-t, és ez csak az egyik ilyen tank amire kéne az xp, úgy értve
nem?
hat, akkor hajra!
Hát ennél lehettek volna kreatívabbak is...Ez így nudli.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Master91
Hmmmmmm nem is olyan rossz, köszi
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.11. 20:06:45
egy magon biztos fut az tuti 😄
ha megcsinalod az exclusive (!) 4 hetveges kuldetest, akkor a jutalo:
nem tankokkal:
t6 tanknal 6x duplazhatsz
t7nel 7x
.
.
.
.
Pales27
részben most is támogatja, szval ezt már meg is csinálták 😄 ezzel nem lesz gond

Master91
Mi mi mi?

Lottyadt az agyam most, nem igazán értem

Tehát kiderült hogy mi a jutalom azoknak akik hétvégente meg csinálják ezt a 150 goldos szart? És mi ez most pontosabban mert tényleg nem értem 😄
hahaha
A WG fejlesztők akcióban.
2015 szeptember: - partially 😄DDDDDDD
es nem eg a pofajuk, komolyan?!?!?!😄D

- Storm states that the players weren't officially notified that WoT is now running on a different engine because the new engine is not yet completely implemented. Once it is, the players will learn of the changes;
- New engine will partially support multicore mechanism;
Tono34
Szép gyűjtemény, grat. Dobhatnál róluk egy képet 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A kis mihaszna:

Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.09.11. 19:24:12
Köszi a választ. Eszerint, ha a kezdőket nem engedi össze a pedotankerekkel, lehet úgy értelmezni, hogy a gyengék jobb MM-et kapnak ? Maga a jó játékos lehet kezdő vagy közepes csataszámmal rendelkező is, azaz nem kell feltétlen pedokkal pakolni, hogy jó ellenfeleket kapj, azaz maga ez az urbanlegend, miszerint az ilyen meg olyan színűek, jobb MM-et kapnak ez alapján megdőlni látszik. Vagy tévednék ? <#conf>

Hol lehet erről olvasni ? Tudnál linkelni valami oldalat, ahol ezt a MM belepiszkálást leírták ?

A többiektől továbbra is tisztelettel megkérdezném : hol lehet erről olvasni, miszerint a noobok és/vagy az unicumok jobb MM-et kapnak? <#idiota><#vomit><#sir>
Csúzli Parancsnokok! 😊 Sokan kérdeztétek, javasoltátok tehát itt volt már az ideje. Szóval a mai streamel egyidejűleg elindul a facebook oldalam ahol azonnal tudtok majd informálódni mindenről aki likeolta. Közben pedig pörög a stream lessetek be! 😉
facebook
live stream
Túlzás hogy op eddig ahányszor szembe jött sosem volt gondom pennelni,bármilyen TD megeszi.

A másik meg állítólag költséges a játék a tankkal mikor egy győztes csata 50k credit minusz ....
ROMOTO
Megnéztem pár adatot csak kíváncsiságképpen. Kicsit szánalmas az us 1.5 milla, eu 4 milla játékosszáma (ázsia a 800k val végképp lóf..) az orosz 14 millió játékosszámához képest ha az 500 feletti random csatásokat vesszük alapul, ami kb a reális (valszeg ennél kevesebb valós) játékosszámot tükrözi.

Csak érdekességképpen megnéztem hozzá, hány játékosnak van szerverenként 2500 wn8-a : ru 3014 eu 1204 us 444
Kb. háromszoros a diferencia a szerverek között, a játékosszám fényében azt kell hogy mondjam hogy mi még örülhetünk hogy nem a ru szerverre regisztráltunk, hatványozottan több az idióta arrafelé...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.11. 18:49:43
Átdolgozott Erlenberg:
ROMOTO
100 dolcsiért a kutya sem fogja venni akármilyen op az a pz2j
akit érdekel némi szerverekre lebontott statisztika az itt megnézheti:
ROMOTO
Ha bearanyoznák vagy teleszórnák strasszal még akár népszerű is lehetne arrafelé.
ez meg az ultraszanalmas kategoria.. secret.. az.. persze..

Mr. Yuri Pasholok, the official WG historian, says that the tank was historical. Some kind of experimental tank with documentation provided by the Chinese counterpart of WG, Khongzhong. That info was kind of secret, and they told WG to not spread it to anyone else.

The Chinese server will also have more variants of the 59-Patton in-store.

ezt mar a multkor is lebegtettek,d e ezert megis ki a fasz fog hajtani??
plane esetleg penzt adni??
ez egy szokasos loszar eu akcio.. eza kibaszott exlusive..
jah.. anyatok..

az meg kulon vicces lenne ha tenyleg pz2j-t oszgatnanak aztan a ru szerveren..
Látom a Walking dead új évadját a WoTban forgatják, nem tudom mi folyik ma de nem lehet nyerni. Mind a 3 körben +- 3k sebzésem volt tier 7el de nem volt elég.

Itt meg egyedül fogtam a banán utcát 4 ellenség ellen..

WoT: Nishizumi77

És most látom, hogy most leírták, mit is fog adni, ha valakinek meglesz az összes ilyen earning your stripes token. Hatos német tankoknál hat darab győztes csatáért jár majd dupla XP, heteseknél hétért, nyolcasoknál nyolcért, stb. Mindezt szeptember 29-től október 31-ig.
Hétvégi event

Mivel előző hétvégén 6-os prémek és sima 8-as tankok voltak leárazva, most meg 7-es prémek és sima 9-esek, talán akkor ez azt jelenti, hogy a következő hétvégén 8-as prémek és sima 10-esek lesznek.

Hát ha nem a csatáim számát, hanem a teljesitményt nézed, kb stimmel is.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

ROMOTO
Hhá nézőpont kérdése, t10 ről nézve a t5-6 ra szokták mondani <#vigyor>
t2-3 prem a kezdőknek való sztem. A t5-6 nekem sokkal jobban bejön,

Ki fogom próbálni. Igazából a 10 nekem cw-re kell, bár mostanában a t6 a divat, arra meg ott a t37. Nem a táras ágyúval.

ROMOTO
Az oroszoknál ilyen Pz Kpfw II Ausf J БТ-СВ pedotankos akciók lesznek, mivel senki nem nyomul állítólag tier 2 es prémekkel, a nagyvonalú wg (qrva drágáért) leporolt két elfekvő prémet és bepróbálkozik a 3 as szinttel hátha hirtelen annyival többen kedvet kapnak hozzá, mondjuk elég troll a német...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.11. 15:23:01
Ha az 50-120 at szeretted akkor az 50-B t imádni fogod az ágyu tob lovést fog fel mint maga a torony , képes még az arty lovéseit is elnyelni.
A fényszórót nem én lőttem. Megkerülni persze, jó ötlet lett volna, azokat a tényezőket leszámítva, hogy 1: lekapta volna a fél HP-mat amíg felérek a dombra 2: mögötte és mellette is álltak csapattársai 3: pár száz méterrel mögötte véreres szemekkel sasolt az E4 és a JP E-100 minden egyes rezdülésre. Ezeket leszámítva tényleg taktikai mesterhúzás lett volna😊
ROMOTO
Új Siegfried térkép képek

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.11. 14:29:58
Én szeretem a táras tankokat,50-120,13-90 van jelenleg. Ha nincs csapat aki mögé elbújhatsz, akkor halott vagy. Ha előbb látnak meg , mint te őket akkor szintén. És mégis.