418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Az ennek a 2005-ös orosz fejlesztésű játéknak az MMO változata (link)
  • zsupeti
    ?!

Mi az a rakat free xp és ezüst? :)

Egyszer sikerült 67k free-t összeharácsolni,de minden nap viszketett az ujjam,h valamire ellőjem.
  • fighter_hu
    Aha akkor azért írta azt a mail címemre hogy foglalt de nagy nehezen csak rájöttem a végén hogy ha wt-s accal belépek és már fel is iratkoztam vagy mi :D
  • yossarianHUN
    Ezekkel a statokkal elég pöpecnek tűnik (1,8 aim time, fincsi). Azért gyanítom, hogy mikor kihozzák, már nem lesz ennyire combos.
  • Pares
    Ilyenkor azért megfordul a dolog, és nem az arty a bűnös, hanem a rohadt buzi faszverő csapattársak...
  • davidbog
    Igen párszor mi is bohóckodtunk a 90 mm-essel, nem volt rossz. De randomra hosszú távon a nagy költsége miatt (akkor aranyért volt csak APCR) ez elfogadhatatlan volt. Márpedig abból lett M103 vagy régen T34, nem a versenyekből. Manapság meg akkor már inkább egy tier 8-as közepes.
  • András77
    wow, végre egy tank,ami érdekel. Remélem nem horror áron jön, mert a t71-t nagyon szerettem és pont kéne egy usa light legénységi képző, meg ezzel a csaták mindig izgalmasak.
  • yossarianHUN
    Akinek hiányzott a régi T71:

T7 prémium lesz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tier: 7 premium LT
    Hitpoints: 840
    Engine: 340 hp
    Weight: 16,964 tons
    Power-to-weight: 20.04 hp/t
    Maximum speed: 56/20 km/h
    Hull traverse: 60 deg/s
    Turret traverse: 48 deg/s
    Terrain resistance: 0,288/0,384/1,055
    Viewrange: 400
    Radio range: 745
    Hull armor: 25,4/22,2/? mm
    Turret armor: 22,2/22,2/? mm

Gun: 76mm T185
    Damage: 150/150/185
    Penetration: 175/210/38
    DPM: 2182,7
    ROF: 14,551
    Reload: 4,123
    Accuracy: 0,403
    Aimtime: 1,82s
  • yossarianHUN
    Na azért ne feledd, hogy a T32 kényszerítette térdre Matyashun-t is

• Kronos79
    Ja még valami. Ha valakit érdekel a dolog és van WT-s fiókja, akkor nem kell új reg a feliratkozáshoz.
  • Kotomicuki
    De anno a T32-őt a kisebb löveggel és hozzá gold lőszerrel ajánlották, pontosan ezek miatt (az akkor még ezen a szinten tartott versenyekre).
  • Kronos79
    Úgy látom Gaijinék egy újabb járműves, lövöldözős játékkal állnak elő Crossout néven. Egyelőre zárt béta van, posztapokaliptikus járművekkel megy a móka és úgy néz ki, hogy HP jellegű. Eddig csak pár kevésbé népszerű WoT-os és WT-s videóst láttam vele tolni valamennyit.
  • davidbog
    Jaj a T32. Hát az mindig is ilyen volt... A löveget semmi változtatás nem érte. Sokat szapultuk Oddballal azt a 105 mm-es löveget már akkor is. Valamikor gyengítették a parancsnoki kupolát de ennyi, ennél több változtatás nem érte. Régen még használhatóbb volt, na mondjuk nem sokkal. Egyrészt az erősebb kupola miatt jobban lehetett vele hull dawnozni illetve mert nem volt ennyi agyontápolt lövegű tier 8 medium tank. A T-44, M26 Pershing lövéseit meg a homlokpáncél is megfogta. Már 3 évvel ezelőtt is annyi pozitívumot tudtam róla írni, hogy jól néz ki a futóműve azt szépen megcsinálta a WG. Soha nem értettem miért lehet annyira szeretni ezt a tankot mint amennyire sztárolták sokan.

A mai napig úgy gondolom, hogy az US heavy ág átalakításakor a T32-t ki kellett volna vágni a tech tree-ből. Mehetett volna tier 8 premium tanknak a 90 mm T15 lövegével 180 mm-es átütéssel. Helyére jöhetett volna a T34 tier 8-ba egy normális 120 mm-es (4,7 RoF és 2,8 s aim time) löveggel és a valós átütésével (221 mm).
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.20. 16:08:54
  • Kotomicuki
    Azért majd nézd meg, hogy megkapják-e azt az 1k XP-t/csata, mert az 56 pen T IV-V-ben eléggé harmatos, a 330 méteres látótáv meg kevés a jó felderítéshez...
    Lehet, hogy jobban jártál volna, ha ezt az aranymennyiséget (+örök festés) átváltod legénységi XP-be, amikor az akciós!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.20. 15:58:06
  • ilsalon
    Én CW meg SH miatt meghagytam, mivel ott védekező pozíciókra jó. De sajnos soványka lett. Én várom, hogy hamarosan buff lesz belőle.
  • ilsalon
    Az első harmadban van, ha jól emlékszem player ratings a neve. Én a három csillagost használom. A wn8, a csataszám és a winrate-t jelöli a nomrál xvm színekkel. Pont elég adat. Ha meg több kell, akkor alt.
  • joe662
    Éreztem,hogy valamit elrontottamköszi,legközelebb nem hibázok
  • asolyom
    Melyik mod az az Aslain packban, amelyik ki írja a játékosok neve mellé a "minőséget" is? Mármint WR vagy WN8 adatot.
  • Lokker
    "...kiscsávó" :D btw nem az igazi nem telefonnal kameráztad a monitort
  • joe662
    pedig azt hittem odébb ment
  • tutyimutyi2
    ha belenézel a honlapon a barát meghívós hírre akkor az azt írja hogy 60 nap vagyis csupán 2 hónap inaktivitás kell nem pedig 6 hónap.
  • yossarianHUN
    A JP2 teste mindig is puha volt, cserébe a felépítménye pattint gyakorlatilag mindent (szemben a Ferdiével). De nála egyébként sem szabad semmit a páncélzatra alapozni, rohangálni kell vele, kibújni, lőni, elrohanni, lőni egy másik pozícióból, és így tovább. Amolyan "med-TD". Én nagyon szerettem, csak egy kis plusz gun dep hiányzik neki.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.20. 15:01:03
  • zsupeti
    2 hete léptem át a T32-őt.Azt hittem én is,hogy lejárt szavatosságú "hykomat edition" szériájú tankot kaptam a 29 után.
    Nem elég,h rossz volt majdnem minden perce vele a játék,de az a borzalmas dugóspuska hangzású ágyú már --már az őrületbe kergetett.
    Aztán érezte a szarházi a vesztét a végén,mert kezdett tanként viselkedni,de akkor is mennie kellet a garázsból.
    Ahogy Ilsalon mondja,a játék kezdetekor maga a kaszás volt ez a tank.De ennyit tesz a nerf.
    JP2 is hasonló,de legalább ott az ágyút nem babrálták,ellenben puha lett a teste mint a csigának.
  • joe662
    Én se tudom,pontosan,hogyan van,de valami ilyesmi rémlik.Az account managmentnél meg tudod nézni,ha megy az angol
  • Toweliee
    Ezt nem tudtam.
  • ilsalon
    Hát igen, nagyon speckó szerepköre lett.

Régen menő gép volt. Emlékszem, hogy top tankként le tudtad gyalulni a fél pályát egyedül is. Most sunnyogok vele valami bucka, vagy szemeteskuka mögött. Régen sosem lőttem aranyat (mondjuk pénzért volt és nem creditért), most meg fele tár arany és így sem nagyon tudok érvényesülni. Én nem nagyon szeretem vaktában ellőni a lőszert, inkább célzok. Na ezzel háromszor célzok, mire egyszer lövök. :-)
  • bekescsaba
    50 000 csatával ezelőtt volt T32-öm. Akkor egész jó tanknak tűnt.

De most???

Egyedüli (nem prém) Tier 8-as heavy, akinek 200 alatt van a penje, és ehhez az egyik legpontatlanabb ágyú is jár.

Még arannyal sem tudok megélni tier 9-10 ben, mert mellé lő.
  • joe662
    Az jo lenne:-)
    De ha jól tudom,ahoz egy 6hónapja inaktiv accot kell meghivni.
  • Toweliee
    Én benne lennék a szakaszosban, augusztusig viszonylag sok időm van.
  • joe662
    Ezèrt nem àlltan neki.A szakaszos az szimpibb,de olyat meg nehèz talàlni:-P
  • bekescsaba
    egyébként kínszevedés ez az új acc....

ha anno ilyen lett volna, nem játszanék vele.
  • ilsalon
    Nekem csak annyi emlékem van a Locustról, hogy viszonylag elfogadható ágyú, de mindig felkenődtem a falra, mert nem tudtam vele bekanyarodni sehol. A sebessége jó, csak nem forog.
  • András77
    Kösz az infót, akkor marad a locust, annak jobb az átütése, mint a t15-nek (alap lőszert nézem ilyenkor), kb mint a pzs35, azt meg ismerem jól. Lehetne több is, de elvagyok az 56 átütésben tier3-ban.

Plata: csak a bulldognak kéne még 500e xp meg még a t49-nek is vagy 150e, prém tank nélkül az qrva sok játék.

Kotomicuki: a 3-as prém tanknak 2,4x a legénységi xp szorzója, az kb csatánként 1-1,2e legénységi xp-t jelent. Egy nyolcas se nagyon tud ennél többet átlagban hozni. Arról nem is beszélve, hogy 2 x (2x60e) xp az oda vissza konverzió vesztesége a két legénységen. Az 240e xp, ami 200-220 csata kb, csak azért, hogy az átképzést kitermeljem. Annyi előnye lenne, hogy a locust csak 3 fős, de a töltő nem nagy probléma, ha lemarad, annak 3-4 hasznos skillje van amúgy is oszt jó napot.

Ha nem lehetne kapni amcsi light prém tankot, akkor persze ezt csinálnám jobb híján, de ha van, akkor legénység húzásra felhasználom, csak legyen leárazás valamikor mostanában.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 11:43:48
  • joe662
    Ràadàsul,a kővetkező pőcsben,valami buffuot is emlegetnek vele kapcsolatban.+mèg màsik 9 prèmtankon is barkàcsolnak valamit.
    Azz m56-t is tőbbek kőzőtt:-) szerintem az igy is jò èn nagyon szeretem.
    Igaz ha meglàtnak,akkor vège a mókànak+a vàrosban nem tudok vele mit kezdeni:-)De az àlcàja brutàl jo,1-2 9es (E75,M103)szenvedès neki,meg goldal is de,azèrt el lehet lenni vele.Na meg aza lőveg kitèrithetősèg ami az elejèn sokszor megszivatott,de màr megszoktam:-)
  • bekescsaba
    kösz.
  • viper07
    Nem, csak meghívott accon legyen meg a 10 -es tank, azonnal megkapod az e02 -t a nagy accon. Sok sikert !
  • ilsalon
    Az alap módszerrel nem kell.

Ráadásul a gép egész jó, úgyhogy nekiállok én is lassan.
  • M0RN1NGST4R
    Láttátok Jingles új videóját?

7:13-tól lesz érdekes, szerintem tipikus példa arra, amikor az RNG az egyik csapatnak mindent megenged, a másiknak semmit. Kb az első lövésből már lehet tudni az ilyen csaták kimenetelét: 15-2.
  • bekescsaba
    Akkor nem kell egy szakasz meccs se, ugye?
  • viper07
    CSAK a nagyra jár a jutalom tank, legalábbis én csak arra kaptam meg.