418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Még egy ingyen garázshely & 15k kredit nem jön akkor sem rosszul. Addigra pont elfogynak azok a slotok, amiket most kaptunk & akkor már csak a barakkbővítésre kell költeni
  • Angelus1991ster
    Talán augusztus elején kapjuk meg.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.15. 20:10:29
  • walert
    Hát, nekem ugyan abból 68 van, de nem szándékozom felhasználni az elkövetkezendő évben.
    Nem fejlesztek már 3 éve semmit és most az obj140 is csak passzióbol. Szerintem ezeket a legvégső esetre kell tartogatni vagy ha égetően kellene már a 10-es. Igaz sokak szerint egy szopóágat is aktivál az ember a személyes tartalékkal együtt. Ezért nekem marad a vitrinben
  • ROMOTO
    T-45 a legvalószínűbb, de hivatalosan még nincs infó kinn róla.
  • yossarianHUN
    Óóó mit tudtok ti, akiknek még nem volt szerencséje a T95-höz
  • Lichtmaschin
    Én balszerencsés voltam a maussal. Orosz medek szetgoldoztak mindig, sőt mindenki goldot lőtt rám. A torony eleje meg 220 mm páncél azt könnyedén viszi a gold meg beforgatva is. Volt 1-2 jo csatam de inkább a szenvedés volt jellemző. Hogy mar csak akkor értem a csatába mikor a fel csapat elhalt. És ha rád ront 2-3 tank akkor mar cumi van.
  • bekescsaba
    meg van már, hogy mikor, és milyen ajándék tankot kapunk?
  • ROMOTO
    Fordítóval megnézheti aki akarja az akciókat

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.04.15. 19:53:04
  • yossarianHUN
    Leáll a WoT Generals fejlesztése.

Úgy tűnik ez nem jött be. Mondjuk már az elején se értettem teljesen, hogy jönnek össze a tankok meg a kártyajáték, ráadásul mindez virtuális formában.
  • lexlutor
    meg gold sem kell hozza, mert jagdtiger nekem tobbszor lotte at szembol a front dontott reszeit is..
  • yossarianHUN
    Én azért jól elvagyok a 25 dupla XP-s personal reserve-emmel Ezekkel simán seperc alatt kitolom az E3-hoz szükséges XP maradékát, és aztán még a cseh medeken is végigszaladok. Csak győzzem kifarmolni a tankok árát.
  • ROMOTO
    A russzkiknál már írtak a leárazásokról, szinte minden le lesz árazva ha átkerül ide is...
  • ROMOTO
    Angol td-k puttyogtató szarok, a tortilla már nem az, de manapság annyi gyors járgány van meg goldammo hogy teljesen élhetetlen lett az az ág, garantált agyfasz kihúzni a tizest...
  • aknakukac96
    Sziasztok! Valami brutálisan szánalmasra sikeredett ez a fél évtizedes évforduló. Szerintetek érdemes még reménykedni valami váratlan leárazásban, vagy ezzel a hétvégi akció szerű kakival meg a prémnappal be kell érnünk?
  • yossarianHUN
    Én nem erőltetném, bár azért van egy varázsuk. Szinte mindig, mikor tesztszerveren voltam, végigpróbáltam ezt az ágat, de egyszer se tudtam meggyőzni magam, hogy élesben is nekimenjek. Az utolsó igazán jól páncélozott gép rajta az AT-2. Az AT-8 egy kalap fos, szinte minden tekintetben, az AT-7 már egész kemény, de a gigantikus kupoláját annak is bármikor belövik, az AT-15 és a Tortoise is jó weakspotos, és külön öröm, hogy a legevidensebb weak spotjuk, a kis géppuskatorony a felépítmény szélén még a töltőt is viszi szinte minden bekapott találatnál. Az FV meg jó, mind ismerjük a Csillagrombolót, de azt meg ugye arannyal kell használni, úgyhogy elviszi az ember gatyáját is, ráadásul nekem túl hektikus annak a HESH-nek a sebzése. 20 másodperces töltésnél és 8000-es lőszerárnál nem nagy móka, ha félreviszi a lövést a randomisten, és 400-at sebzel.
  • kisbesi
    Én is nagyon gondolkodom ezen az ágon. Mi róla a vélemény? A frontjuk nagyon tetszik, kicsit idegesítő a német td ág, most vagyok a nashornnal és minden átvisz. Viszont az AT k elég kemények szemből, rookie koromba mindig idegbajt kaptam, ha szembekerültem egy ilyennel. Szóval élvezhető ág összességében?
  • yossarianHUN
    A tarackkal kapcsolatban meg nyugodtan tedd fel, próbáld ki, aztán majd meglátod, neked melyik stílus jön be jobban. Ezen a szinten még nyugodtan kísérletezhetsz ezekkel, úgyis seperc alatt megvan a következő tank.
  • yossarianHUN
    Angol TD-kkel sokat úgysem fogsz bujkálni, úgyhogy az álca nem fontos, helyette jöhet mondjuk egy javítás elsőnek, másodiknak meg a kötelező cuccok, hatodik érzék, kuplungégető, biztonságos elhelyezés (T8-9-ben jól fog jönni), meg a többi anyámkínja. Harmadiknak meg majd álca vagy BiA, de ez még úgyis a jövő zenéje.
  • asolyom
    Puff neki! Ma kezdtem el húzni a brit AT vonalat, és mindjárt ezt sült ki.

A kérdésem az lenne, hogy milyen crew skillekkel érdemes próbálkozni, valamint, hogy erre a Valentine AT-ra érdemes feltenni a 3.7 inch-es AT tarackot? A statjait nézve elég nagyot üt.
  • Rammsch31n
    Én azt át is ugrottam, nekem már 10-em van. :)
  • Toweliee
    Windows 8-hoz ért a fórumról valaki?
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.04.15. 17:35:20
  • TiborTamas
    Miért nem vártad a Bishopot? 10 sec alatt tölt, baromi pontos és elég gyorsan is szűkül, csak a helyezkedésre kell mindig nagyon figyelni vele, Én is azzal próbálkozom, elég jól lehet vele aprítani, csak nem nagyon akar tier 7-be tenni, tier 5-6-ban meg kevés a lelőhető hp.
    Az O-I Exp.-et pláne nem értem. Nekem az OP-bbnek tűnik, mint a KV-1. Meg is tartottam, ellentétben a VK3001H-val, amitől a hányás érzése fogott el... Na, de hát nem vagyunk egyformák. :)
    EJ egyébként nevet váltott már azóta többször is, szóval lehet ott van, csak nem tudunk róla. :D m00h még aki az ilyeneken rendszeresen tarolni szokott.
  • Toweliee
  • Toweliee
    Ha megadod a játékbeli neved, küldök meghívót a klánba, ott találsz szakasztársakat is.
  • McFrost
    Napi 1. győzelem és 5x szorzó, a kedvencem:
  • walert
    A t-28 a játék egyik legjobb tankja ! Könnyű vele játszani. A legjobb med-light tulajdonságokat tükrözi, és a töltésideje szerint táras is lehetne. Nem véletlen magam 3k+ csatát mentem ezzel és vagy minden 7en egy tankászt összeszedek, úgy hogy már 10-et is kilőttem egy csatában. Szóval ebből a tankból sajnos nem lehet általánosítani a képességedre, mert akkor én pl super unicum lennék, ehelyett csak 820 vagyok. Igaz, hogy a stat engem pl nem érdekel, ha fáradt vagyok, de tetszene pár kör valamivel, akkor is lehet hogy órákat beleölök, mert szenvedélyesen játszok. De pl a t-28-al lehet is
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.15. 15:41:42
  • András77
    Van pár meglepetés. A Bishop-ot én nem vártam a csúcsra, ez érdekes. A rengeteg oi-exp-en is csodálkozom egy kicsit, de az durva, hogy a srác a kv1-ben a csúcson 750wn8-as és a recent is 1150. Afk volt a fél ellenséges csapat? A vk3001h-t többet vártam, mert azzal lehet csodát tenni, az oi exp-et azért nem értem mert papír a tank, 1:1 vagy 1:N harcot nem sokáig bírja, arra vk ágyúja sokkal alkalmasabb.

Kár, hogy a prém tankok nem indulhatnak valamilyen normalizáció után (a rejtett xp szorzójukat levonnák), persze csak álmodozom, de nincs most normál tier5 tankom, csak prémem és nem is nagyon érdemes erőlködni rajta, mert már most nagyon magasan van a belépő szint.

Mondjuk az igazi prok még nem is nagyon mozgolódtak és már 1600 körül be se lehet kerülni. EJ-nek elsül a keze a T67-ben és 2e fölé is mehet az xp Brutális körei voltak abban a tankban.
  • asolyom
    Lehet, hogy kezdek ráérezni, hogy hogyan kell játszani ezzel a papír tankkal.
  • TiborTamas
    Kiírták az eddigi top 25 xp-ket a Leaderboard-ra.
  • R3nton
    Jp2-m van. Egynek elmegy, bár nem a kedvencem ez a TD kaszt, többet vártam ettől a TD-től, a 7-es amúgy jobb. Nekem picit lassúnak tűnik még a jp2 is. Viszont a Maus nekem nagy fun tank. Sírva szoktam röhögni meccs közben, mikor pattognak rólam folyamatosan. Be lehet forgatni azt a tankot toronnyal együtt, hogy a jó Isten se tudja belőni, max a jpe-100 golddal :D
  • joe662
    Off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha valakit érdekel,már szedhető a Doom open béta a steamröl
  • Angelus1991ster
    A balanszoláshoz se értenek igazán.
  • yossarianHUN
    Lehet csűrni-csavarni, de keresd szépen ki, hogy milyen tankok bukkannak fel ezekben a sztorikban, és vesd össze őket a WoT-os viszonyokkal. Hány olyan sztorit olvastál, ahol Királytigrisek IS-3-akat lőttek halomra? Vagy Tigrisek T29-eket? Na látod. Tök fölösleges a valóságot összehasonlítani a játékkal, a valóságban nem volt játékbalansz meg kikényszerített esélyegyenlőség.
  • MrSnail
    Úgy tudom ez jelenleg a legnehezebben ki "ászolható" tank a játékban, szép kör egyébként, grat.
  • ilsalon
    Azért most már egyel keményebb lett a vas. Legutóbb kapott egy marék hp-t.

Én szeretem, mert olyan markáns. Abban viszont egyetértünk, hogy olyan vele játszani, mint sajtreszelővel ... Nem, azért ennyire nem rossz. T28-nál jobban őszültem.
    Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.15. 12:16:45
  • ilsalon
    Igen, én azt lámpának hívom. :-)
  • Lichtmaschin
    kiszenvedtem a ferdi nagy ágyúját, majd pár kör után el is adtam a tankot. Fájdalmasan lassú és simán átlőtték mindenhol, akárhogy forgattam a pingpongasztalt az elején.....Elkezdtem a JP2 inkább kihúzni. Hasonló csalódás volt mint a maus.... jelenleg ezek a tankok a játszhatatlan kategóriában vannak számomra, mert nem okoz örömet és csak 10-20 körönként van egy jó....
  • Kotomicuki
    A kolléga tegye még hozzá, hogy jobb kiképzést is kaptak a németek (a háború első 2/3-ában bizonyosan - meg eleve: a poroszos, a nép által elfogadott, parancsuralmi rendszerhez szokott társadalmukkal jobban "beleillettek" a háborúba, mint bármely más nemzet), ill. túlerő ellen harcoltak: nagyobb volt a "választék" a célpontok tekintetében.
    Amúgy a német ki- és lelövési statisztika messze pontosabb volt, mint az összes többi (élükön a szovjetekével - ott már már a háború közepére elfogyasztották az összes, valóban legyártott, ellenséges járművet), sokszor olvasni, hogy csak azért nem adtak meg náluk igazolt lelövést, mert kellő számú szemtanúval nem tudta azt igazolni az illető..
    Ha azt is hozzátesszük, hogy 100 év alatt 20 IQ-pontot esett Európa átlagos értelmi képessége, akkor azért már nem hihetetlen, hogy anno annyival jobbak voltak az emberanyag tekintetében a németek - amit most szorgosan vereget szét a globalista szenny...
  • Userx2
    Ez a kör megette a 2 tár prém lőszeremet is. Észre se vettem, hogy elfogyna esetleg. Mennyit kell teljesíteni ezzel a géppel a tankászért?
  • András77
    A ferdinek az elején két oldalt a srégen levágott rész elég méretes gyenge pontja van. Nem azt mondom, hogy bármivel és bármikor belövöm, de nehezen tudja elrejteni (gyakorlatilag csak full hull-down-ban tudja, amikor semmi nem látszik az ágyú alatti részből) és könnyen-közesepen könnyen belőhető és 80-124mm védelem csak attól függően, hogyan forgatja, tehát már egy rudy is belövi ott és nem nehéz eltalálni, elég nagy célpont. Az alja meg ugye evidens, már a 175mm átütésű ágyúk is beverik az alját. Ezért szokták ajánlani a JP2-t inkább, mert azt is belövik, de az gyorsabb legalább (csak ugye a JP2 legénysége 5 fő, szóval 1 töltő gyerek lemarad a fejlődésben, de a töltőnek amúgy se sok hasznos skillje van, szóval vállalható végül is).