418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #372889 Az SP nem egy könnyen tanulható tank, de körönként 1500-1600 sebzés kiszórható vele egy minimális aranyozással (tudással kevesebb arany vagy több sebzés variációja), ami így már prém nélkül is tudja a nettó 30-40e, nem beszélve a látótáv miatti spotról, meg talán egyszer bevezetik a tankolást is (bár akkor az SP-vel valamit csinálniuk kell, mert pofátlanul sokat keresne a hárított lövésekkel együtt). Nem tudom, hogy milyen átlaggal nyomod a tier8 medeket, de 1500-1600 sebzést már elfogadható szintnek mondanám, semmiképpen nem gyengének. Megértem, ha nem a kedvence sokaknak és nem érdekel sokakat, mert tényleg rá kell hangolódni, meg nem is igazán med tank, inkább heavy tank egy gyenge med ágyúval, ezt kell megtanulni használni. Szóval inkább csak azt akartam mondani, hogy kredit termelésre a legolcsóbb tank ár/termelt kredit kategóriában, ennyi.
Nem tudsz prém tier8 tankkal nagyon mellé nyúlni egyébként, ha a kredit termelés a cél. A különbségek abból jönnek inkább, hogy te magad melyik tank típussal tudsz jobban menni ÉS melyik tankra van jó legénységed, ami legalább 3 skilles.
A legénység fejlesztését én azért felejteném el, mert tudom, hogy ez hogyan működik. Lehet, hogy most azt mondod, hogy nem szempont, de az lesz. Ha csalódsz is a prém tankban (az fcm se jött be mindenkinek, de ha mellette ott vannak a francia nehezek: az 50100-t szokás megtartani a tier10 tank mellett, akkor már egészen máshogy viszonyulsz a tankhoz is), akkor is ott van a másodlagos funkció és azért mikor a harmadik skillt kell 90%-ról kihúzni és megnézed, hogy még 313e xp kellene a 100%-hoz, akkor nagyon jól jön egy prém tank, amivel közben még kreditet is termelsz. Ez a tapasztalat...
Az a gond ezzel a melyik tankot vegyem kérdéssel, hogy nincs egyértelműen kiemelkedő prém tank néhány kivétellel (a teljesség igénye nélkül: e25, rudy, cromwell b ... stb), hanem inkább először a saját preferenciáidat kéne letisztázni, melyik nemzet, melyik típus, melyikre van legénységed (miket húzol) stb
Azt mondtad, hogy gyors tank kell, jó kredit termeléssel, amiből van egy pár. A vbaddict szerint az fcm jó nettó kredit kereső, úgyhogy jó választás, kész, ezt fölösleges túlgondolkodni akkor. Egyedül ez a legénység dolog zavarna engem, ha nincs semmilyen francia nehezed.
Értem a dilemmát, mert én is átrágtam magam mindenen, mielőtt a rudy-t megvettem a csomagban, ami nekem a legnagyobb kiadásom volt eddig. Ha mellé nyúlok, nem mostanában lesz pénzem újabb tankra, de pont azért választottam, mert 2-3 orosz medet is kifejlesztek és nagyon kell oda legénység tápoló tank. Megvettem volna a t54 protot szívesen, de kellett az 1 hónap prém is akkoriban, mert ott sorakoztak a kifejlesztett tankok, de nem volt kreditem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 14:39:47 -
Angelus1991ster #372888 No látod. Ha Turánnal mész érdekes eseményeknek lehetsz tanúja.
Amúgy, hogy tetszik? Miben vannak a gyengéi, miben az vannak erősségei?
Sok WoT-felemelkedett ki van akadva rajta XD , hogy nyóc eurót képesek vagyunk kiadni érte. -
walert #372887 Én is az is7-emet pénz nélkül farmoltam ki. Nagy szenvedés volt 
Egy hónap mulva be is tették a 10-es TD és medeket.
-
Van akinek semmi se jó.
Biztos full T10 szeretett volna
Én az ilyen leosztásnak csak örülni szoktam,Ilyenkor lehet széjjelpedózni az ellent
pedig nem vagyok nagy Lt tudós
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.04.17. 14:28:11 -
Ilyen replay-t érdemes megosztani,mert nagyon ritka szerencse :) Mármint T1-nek . -
bekescsaba #372884 Érdekes, mit tud produkálni ez a játék (rng, élet, irányított rng, kiegyensúlyozási faktor - ki hogy hívja).
Mentem a Turánnal Moutain Pass-on.
Természetesen senki sem met a J2-3 ba, mindenki a hídnál, meg a kanyonban erőlködött. Én egy T1 Heavyvel, nevezetesen nijo1212-el maradtam a feljárónál, hogy ha valaki jönne J2 felől, akkor pár lövést le tudjak adni fedezékből a halálom előtt. Eltelt vagy 3-4 perc, amikor látom, hogy gyakorlatilag 5 tankon kívül már mindenkit szpotoltunk. Erre a következtetésre jutott alkalmi fegyvertársam is, s elindult előre J2-be, én meg utána.
Szembe találtuk magunkat egy full életes csapattal, 1 OI Exp, 1 T-34, 1 PzIII.
Én ezt látva bevertem a féket, kétségbeesve néztem, hova meneküljek.
Nem így a T1 Heavy. Megállt, rálőtt az OI-ra beverte, én közben beértem a fedezék mögé, majd az Oi lepattant a T1-ről, a T-34 láncolta a T1-et, a Pz III tolatni kezdett.
Következő lövéssel ammorackelte a T1 az Oi Ep-t (sose láttam ilyet, 640 Hp-ról robbant), a T-34 megint nem ütötte át. Ekkor elindultam én is.
Következő lövésével kigyújtotta a T1 a T-34-et, akinek nem volt tűzoltója, majd még kétlövés, és vége lett. Hab a tortára, hogy a menekülő PZ III-t a T1 menetből szintén ammorackelte.
Így csinált a T1 6 lövésből 3 killt, és 1450 sebzést.
Szóval a vörösöknek is kijöhet a lépés, és ha nagyon kijön, akkor vezetik a Leaderboardot.
A következő körömben a Kv1 122 mm-esével HE vel lövöldözve 9 lövésből 0 sebzést értem el Ruinbergen. Minden mellé ment.
-
Angelus1991ster #372883 Sziasztok!
Alábbi hasznos WoT-talkapcsolatos híroldalak linkjét illesztettném bele a bannerba a moderátokkal, ha szépen megkérem őket. Ha nem gond.
-WoTinfo
-WoTHungary
-Status Report új
-Armored Patrol
-WoT Reddit
-Rykoszet ( bár ez lengyel)
Mely oldalakat javasoltok még? -
yossarianHUN #372882 Jéé, én pénz befektetése nélkül húztam ki a két első tízesemet. Fejlődni kéne tán 1000 wn8 fölé. Bár mutogatni persze mindig egyszerűbb. -
lexlutor #372881 Szerintem tesztszerveren probald ki midnenkeppen, mielott megveszed bmelyiket. -
Csak az alapok elsajátításához kell 2-3000 csata.Addig csak tanulunk,figyelünk! Ez a játék fejben dől el általában!
Olyan tank nincs,amivel győzni fogsz 29 ellenfél ellen... -
aknakukac96 #372879 Értem, hogy miért ajánljátok többen is az SP-t, de nekem arról a tankról (főleg a sebessége és a pen miatt) a tiszta szenvedés jut eszembe :D Ha prém tankot veszek, akkor legalább közepesen legyen élvezhető. Nyilván nem várom tőle, hogy egy nem prém tier társához felérjen, de nekem az SP túlzásnak tűnik. A legénység fejlesztésre rátérve. Nálam a kreditszerzés nagyobb prioritást élvez, mert tudom, hogy valszeg nem fogok más 8-as prémet venni, így nem lesz lehetőségem minden nemzethez 1-1 prmet venni és rengeteg csatát fogok belerakni. Ha a legénységet nézzük akkor a T-54 mod1 lenne a legideálisabb, hiszen az összes 10-es orosz med nagyon tetszik, viszont a legtöbb szempontból mégis az FCM 50T-t látom jobb vételnek, annak ellenére, hogy egyáltalán nem játszottam még francia tankokkal (2011ben regeltem szóval azért valamennyi fogalmam azért van róluk;) ). -
lexlutor #372878 Szerintem sokkal jobban jarnal, ha keresnel valaki tapasztaltabbat es vele platoonban mennel. -
walert #372877 Az lesz az igazi, amikor már 8-asod lesz és stockosként (alap modulokkal) feldobál zsinórban 10-be és jönnek a 80 XP -20k kredit csaták alap fiókkal. Az a vízválasztó, amikor meglátod hogy pánz befektetése nélkül tovább nem fog menni.
-
Angelus1991ster #372876 Ingyen játszol? -
walert #372875 Mondjuk nem gond a kis pen kezdőknek,mert éegalább megtanulja a gyenge pontokat, ami nem egy hátrány 
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.17. 13:49:07 -
haflac #372874 Régi szép idők!De op volt az is4.Nem volt ellenfele. -
András77 #372873 Azért írtam, hogy nem ajánlom, de a kredit szorzója brutálisan jó, mert még abban a korban készült ez az SP prém tank, amikor erre figyeltek (gyenge átütés = jó kredit szorzó + mm limit). Aztán persze rájöttek, hogy így nem jó és nerfelték a páncélját, de valamiért újra buffolták és most már olyan, mint amilyen volt.
Erről sokat lehet beszélni, de a városi közelharc a maga izgalmaival szerintem a játék egyik csúcs eleme és ha legalább egy jó bunyót összehoztam, akkor már nem annyira vészes a bukó sem. Ilyen szempontból is nézem, de tény, hogy általában ez sem sikerül a pár másodperc alatt elhulló csapattársak miatt, mert egyedül nem lehet tartani egy utca sarkot. -
yossarianHUN #372872 Korán feladod:) Te tudod, de azért három számjegyű csatával a hátad mögött besokallni még kicsit korai, én megvárnám a helyedben, amíg kicsit jobban kiismerem a játékot, a tankokat, a pályákat, satöbbi. Mikor mi veteránok húztuk ezeket, akkor még +/-4 tieres MM volt, azaz a T5 tankodat behajigálta (akkor még T9-es) IS-4-ek ellen. Azok voltak a szép idők 
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.17. 13:36:33 -
lexlutor #372871 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En kb ezt lattam tole a warships forumban is. -
asolyom #372870 Felesleges. Úgy tűnik, hogy abszolút nincs érzékem ehhez a játékhoz. Főleg úgy, hogy T5-ös tankkal folyamatosan T7-es csatába dobál, úgyhogy közel vagyok ahhoz, hogy hagyom a francba az egészet. Nincs kedvem azon idegelni magam, hogy folyamatosan "we didn't even scratch them" szöveget hallgatom, és közben teljesen láthatatlan fantomok lövöldöznek rám. -
yossarianHUN #372869 Muti a replayt, és megmondjuk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látom, az újoncok hamar megtanulják az asztalcsapkodós hisztit ezen a fórumon. Mondjuk nem őket hibáztatom, mert van kitől.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.17. 13:20:59 -
asolyom #372868 Valaki magyarázza el nekem, hogy a 85 mm-es F-30-as ágyú hogy nem üti át az OI-Exp páncélját! Nem tudok másra gondolni, mint hogy szívat ez tetves genny! -
walert #372867 Elöljáróban azt a nagy igazságot ismételném, hogy a prém tank farmolásra való, a funt keresd normál tankban. Vannak ugyan fun prémek, de azok nem keresnek olyan jól. A Type 59 valószínű sosem kerül be a shopba, max ha már semmilyen üzleti potenciált sem lát a WG a játékban és mindenki elhagyja, akkor lehet bedobják.
Szerintem az a lényeg, hogy a te stílusodnak melyik tank felel meg, ugyanis, hiába jó vagy rossz a kredit szorzója egy tanknak, ha neked az a stílus nem fekszik, nem tudsz vele jókat farmolni. A másik lényeges dolog az, hogy limites legyen, ha már prémtankot veszel. Ugye tudjuk, hogy a normál jószágokat +2-be dobja és imba 10-esekkel egy csatában menni, hát nem valami jó. A régiek közt van több limites is, érdemes ezeket megfontolni. Sőt ! Érdemes most akciósan ezek közül választani és a kapott bonusz aranyat prém fiókba aktiválni szabid alatt, ugyanis prém fiókkal vagy kétszer annyi nettó kreditet kapsz, ami prém 8-assal igazán király. Bruttó másfél, az nettó kétszeres kb.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-5anniversary-offers/
U.I: Löwét ne vegyél, viszont az SP limites nagyon jól farmol és fun a játék is vele.
-
lexlutor #372866 Nekem olyan 70-100 csata van benne, de szerintem hozza amit kell. en mondjuk szerettem az is3at meg a tobb ilyen tipusu orosz heavyt. Brawler tank, ergo kozelharc. Tavolra meg nem szegyen nagyobbak ellen a he sem, a szokasos orosz pontossag miatt.
En ugy ertettem, hogy heavy kozott szerintem nem rosz opcio. Nekem azt hozta, amit vartam. Bar mostani fejjel inkabb varnek a krivoj valtoztara, mert annak nem csuka orra lesz.
Szerintem egy komolyabb hatranya van, h csak 3 fos a legenyseg.
A medek persze mas teszta. -
yossarianHUN #372865 Ha már lassú, önkínzó tankot akar, akkor a T34 jobb választás. Az legalább még a tízesekbe is veregeti a 400-akat, hulldownozni meg csikicsukizni gyakorlatilag mindenhol lehet. -
András77 #372864 A prém tanknál a legénység fejlesztése is nagyon fontos cél kell(ene), hogy legyen. Miközben kreditet farmolsz még tápolod a legénységet is a prém tank bónusz szorzóival.
Ha szereted a medeket, akkor az orosz medek kifejlesztése csak idő kérdése, ha nincsenek már meg. Mivel azok az agresszív támadó med tankok királyai, ráadásul ott 3 tier10 is van és mindegyiket érdemes kihúzni. Kell a legénység oda, úgyhogy ebből a megfontolásból marad a t54 proto, ami kicsit talán drágább, mint az amx cdc vagy a panther8.8, de hát evvan, tudják, hogy az orosz medek nagyon népszerűek.
A vbaddict oldalon ha leszűröd nettó kredit hozamra, akkor az első 20 tankkal nem nagyon lehet mellé fogni, de úgy általában is a tier8 prém tankok jól hoznak, nincs óriási különbség közöttük (pár kivétel van azért, az fv4202 nagyon gyengén hoz pl, főleg a drága lőszer miatt, bár ezt is embere válogatja, lehet, van akinek bejön).
Érdemes esetleg a bruttó hozamokat is nézned, mert akkor látod, hogy mi az elérhető kb, mivel a nettó hozam az erős arany használat miatt alacsonyabb lehet egy tanknál. Ha viszont megtanulod használni, akkor neked kevesebb arany lőszer fog fogyni bármelyik tanknál, mint az átlagnak.
Szóval inkább azt érdemes szerintem végig gondolnod, hogy melyik med ágak jönnek be neked, melyik nemzet és hogy ahhoz van-e alkalmas prém tank, mert azért sokkal kellemesebb egy prém tankkal felhúzni a legénységet mondjuk 4-5 skillre. Normál tankokkal iszonyat hosszú grindek azok.
Ha csak a kredit hozam és semmi más szempont nem lenne, akkor nem kérdés, hogy az SP a király. Olcsón adják és embertelen kredit hozama van. Nehéz tankot konkrétan megszégyenítő front páncélja, mert a heat-et úgy, ahogy van megeszi (már többször megcsináltam vele a ht15-ös 8e összesített sebzés+hárított+vesztett hp küldetést, persze csak elméletben, mivel med), orr side-scrap működik, sima side scrap is (ha a toronyra figyelek közben), kiba trollos egy eleje van. Tudom, hogy sokan arcoskodnak, hogy fordulásból belövik az elejét, aztán velük mégsem futok össze egy csatában sem
Faék egyszerűségű taktikát követek vele, bemegyek a birkózó helyre vele és adjunk neki. Utána jó eséllyel életben is marad és jöhet a komoly látótáv használata, persze sebessége az nincs, oda kell menni vele, ahol sok a leszedhető hp. Okosan használva az apcr arany lőszerét (pl kiszedek vele egy tankot gyorsan és tovább megyek és így többet sebzek összességében, mintha ott p.csölök sokáig a normál lőszerrel és utána már nincs mit lőni) simán kitermeli, mivel rendkívül jó a kredit szorzója.
Amiért viszont nem ajánlható, hogy alacsony a normál lőszer átütése, ami miatt nagyon komoly gyakorlatot igényel a használata, illetve hogy lassú. Én 1,1e csata után már unom, de ha kredit kell farmolni, ezt veszem elő, nem kérdés. Azért nem ajánlom mégsem, mert nagyon sokan szenvednek vele, úgy látszik kevesen tanulják meg a használatát, pedig nagyon epic a front páncélja, elég pontos az ágyú a gyenge pontokra (nagy tévedés, hogy aranyat kell belőle folyamatosan okádni, egyáltalán nincs így), kiváló az arany lőszere és jó a látótávja.
Próbálj meg távolabbra tekinteni, hogy melyik med érdekel igazán és melyikre szeretnél nagyon kigyúrt legénységet és úgy választani.
Ha tudnád ezt definiálni, hogy melyik nemzet érdekel és hogy med/heavy (ebből a kettőből vannak inkább prém tankok), akkor eléggé le lehetne szűkíteni a kört és könnyebb lenne döntened.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 13:01:34 -
haflac #372863 Nekem van IS3a-m.Na ennek a tanknak nincs visszatartó ereje.Az ágyúja pontatlan,iszonyat lassan szűkül és a 221 pen,kevés,akárki akármit mond(ír).Gyakran van tier 10-ben,ott semmit sem ér.A kredit hozama azért nem jó,mert nagyok sok lövés pattan,mellé megy és mivel 1000 felett van a skuló iszonyat mínuszt termel ezáltal,ami a nettó hozamot csökkenti.Prémium előfizu nélkül MÍNUSZOS körök simán jönnek.A prém lőszer 270pen és kommulatív,de mivel pontatlan, el is kell felejteni 5000 kredites lőszert lövöldözni,mert akkor 100%,hogy nem keresel semmit az adott körben.Ez a tank nem érte meg az árát.A prém tank lényege,hogy sokat keress,na ezzel nem fogsz.A mutz, a perzsa is jobban hoz,mint ez. -
yossarianHUN #372862 Hát kérlek, azért, mert viszonylag gyors (50 km/h), fürge (17 HP/tonna), van egy remek ágyúja (212 pen, mit nem adnék ezért T-54 mod. 1-ben), 10 fok (!) gun depje, ami rengeteget számít, és ha ez még nem lenne elég, elég páncélozott ahhoz, hogy időnként pattintson lövéseket. Ezen felül tudtommal az álcázása se rossz. Ergo egyszerűen nincs semmi gyengesége (leginkább talán a DPM, de az se vészes egyáltalán), sőt.
A Reva ágyúja azért messze van a T-34-3-tól, fél lábam odaadnám én azért az ágyúért a T-34-3-on :D
175 pen, 4,48 RoF, 0,46 pontosság, 3,4 aim time vs. 200 pen, 4,69 RoF, 0,36 pontosság, 2,8 aim time. -
aknakukac96 #372861 yossarian és lexlutor köszönöm a válaszokat! :)
yossarian- Igen, én is attól félek hogy az az STA-2 buff jó öreg WG szokás szerint szart sem fog érni.
A Mutz-ot miért gondolod a legjobb 8as prémnek? Néztem róla review-t, ott nem lett az egekbe magasztalva, olyan közepesnek tűnik papírforma szerint, prém MM-je sincs, viszont hihetetlen szép tank (fura lehet de nekem ez is fontos játékélmény szempontjából) és a lőszer-javítás ára sincs az egekben, lehet hogy valóban érdemes lenne kivárnom.
A Rev. Sherman az ágyúja miatt nagyon nem bejövős, igen nem szeretem az ilyen heavy ágyús medeket, ennek megfelelően a T-34-3 sem téma nálam.
A CDC ugyan olcsó, de olyan hihetetlen ronda, mint a bűn, a páncélzat teljes hiánya miatt meg gondolom csak úgy szopkodja befelé a teste a HE lövéseket, illetve modulérzékeny. Nekem egy gyengébb FCM 50T-nek tűnik.
A T-54 mod1 pedig azért nem lopta be magát a szívembe, mert a tier 9-10-es járgányok ellen igen kevés a gun, az erős páncélzata azok ellen már nem olyan hatékony, és a látótávja, mint egy vakondnak.
lexlutor- Nincsenek illúzióim, tudom, hogy nem lesznek akkora pénzgyárak ezek a tankok prém acc nélkül, mint vele. A célom, hogy átlag 30-40k nettó bevételt tudjak velük összeszedni egy átlag győztes csatában, szerintem erre, ha olyan tankot választok, amivel tudok teljesíteni, képes az ember prém acc nélkül is. Ha esetleg a tapasztalatod mást mutat, akkor kérlek oszd meg velem.
Is3A illetve KV-5 sajna nem kapható, bár a kettő közül maximum az IS3A-ra ruháznék be, bár ahogy említettem, lehetőség szerint kerülném a heavyket.
A JT 8.8 mivel TD, talán még unalmasabb lenne nekem, mint egy nehéztank.
A Typeot meg azért említettem, mert bár tudom hogy jócskán megváltozott a régi énjéhez képest, de volt szerencsém kipróbálni egy barátom accountján még asszem 2014 körül és akkor hihetetlenül élveztem.
A Cromwell B-t szívesen megvenném funolni, de sajna nem kapható már :/ -
lexlutor #372860 Hello,
eloljaroba prem tanktol prem elofizetes nelkul ne varj csodat.
t34 - attol mert heavy, meg lehet elvezetes, viszont szegeny tenyleg nagyon lomha, es az allando tornyozas tenyleg lehet unalmas egy ido utan, a lassusag miatti hosszu csatakkal. viszont, pont a nem limitalt mm miatt, tud jol keresni, mert t10ben is hasznalhato az agyuja, a tierlimitesekkel ellentetben ez nem butitott. Ha mar heavy szerintem is3a vagy kv5.mindketto orosz, ezekkel nem nagyon lehet mellenyulni. szerintem.
Ha csak kredithozam szamit meg a jagdtiger 8.8 vitte a primet, de ez mar kikerult.
Type59 - a legendaja nagyobb mint a valodi tudasa.
Wotinfon szerintem eleg korrekt elemzesek vannak.
Nem t8 es nem is lehet kapni, de esetleg opcio lehet egy is-2 vagy egy cromwellB.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.17. 12:17:15 -
Desmodromic #372859 Basszus mostanában Tundrán 500-600-as pingem van. Tapasztalta már valaki? -
yossarianHUN #372858 A kreditszorzók kb. ugyanolyanok, azokon nem érdemes rugózni, úgysem tudjuk, hogy pontosan melyik mennyit hoz. Az FCM kredithozamával sincs semmi gond, max. azért tűnhet néha gyengébbnek a többinél, mert tierlimites mivoltánál fogva általában veled egy szintű, vagy kisebb tankokra lősz, amiért ugye kevesebb kredit jár, mint T9-10-esekért. Modulsérülős jószág, de ha bejön neked ez a med/heavy (inkább med) harcmodor, akkor szeretni fogod.
Egyébként pont ezért keres látszólag baromi jól a T34, a magas lőszerára ellenére, mivel sokszor lát tízeseket, és meg is van a fegyverzete ahhoz, hogy bántsa őket. Viszont igen, azzal hamar unalmassá válik a farm, mivel lassú, mint a dög.
STA-2-vel kapcsolatban azt mondanám, hogy mindenképp várd meg a buffot, és ha elég meggyőző lesz, akkor gondolkodj el rajta. Jelenleg az egyik leggyengébb prém T8, és ha mondjuk a buff +0.008 toronyforgatás közbeni pontosságot fog jelenteni, akkor kuka az egész. Ha esetleg húztad a japó med ágat, kipróbálhatod, hogy az STA-1-re a 180 penes ágyút teszed. Hát nem nagy élvezet.
Mindent összevetve én azt mondanám, hogy lehet érdemes várni, hátha valamikor valami akció keretében megint kapható lesz a Mutz, mivel jelenleg az magasan a legjobb T8 prém med, de talán T8 prém is in allgemeine. Ha meg nem akarsz várni, akkor érdemes még elgondolkodni a Sherman Reván is, viszonylag lassúcska és papír, de jól forog, állat ágyúval, leginkább egy mozgékony med-TD keverék.
Meg aztán ott a CDC, amit én speciel úgy utáltam, hogy mérgemben egyszer el is adtam (tudom, szentségtörés), ugyanakkor Kukibébi például az egekig magasztalja. Az gyors mint a villám, de annyira nem forog jól, jó ágyúval, de fos álcázással, és akkora, papír testtel, mint tizenhét disznóól egymáshoz szögelve. HE-vel irtózatosakat lehet csapni bele, az első bekapott arty találat meg általában az utolsó is, de biztos van, aki megtalálja benne a játékstílusát.
Egyébként a fekete bárány T-34-3-on is érdemes lehet elgondolkodni, általában mindenki szénné fikázza, de én nem írnám le látatlanban (1700 átlagsebzésem van vele). Álcára gyúrva eszméletlen sunyi egy dög, úgyhogy passzív spotra is alkalmas, persze csak amíg el nem lövöd magad. Az ágyújának kell egy stab+EGLD kombó, de úgy már nem katasztrofális, a töltése egy sima rammerral is lenyomható 11 másodperc körülire. Plusz ugye tier limites, ami nagy fegyvertény, épp ezért valószínűleg előbb-utóbb kiveszik a shopból is. Ugyanakkor ennek tényleg valamivel gyengébb a kredithozama, mert ugye a tier limit + ezres lőszerár nem egy túl gazdaságos kombó.
Ott van még a T-54 mod. 1, ez nekem olyan "T34 medben" effektus, medhez képest lomha mint az állat, az ágyúját nem szeretem (lassan szűkül, igencsak középszerű átütéssel és sebzéssel) a páncélzata meg olyan, hogy top tankként jó agresszívan szétpedózhatsz vele mindent, de feljebb már átlövi minden. Nincs tier limitje, de meglepően gyakran kerül T8-9-be, T10-et szökőévente egyszer látok vele. Összességében nem rossz gép, de nem nagy élmény vele a játék.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.17. 12:13:56 -
aknakukac96 #372857 Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy tier 8-as prém vásárlásán, ebben szeretném a tanácsotokat kérni.
Prémium fiók nélkül farmolnék velük, ezt fontos megjegyezni.
Az FCM 50T igen szimpatikusnak tűnik, olcsó ammo-repair, prémium mm, viszont erről azt hallottam hogy a kredit szorzója nem az igazi. Mik a tapasztalatok erről?
Az STA-2 mostanában lesz elvileg buffolva, jelenleg nem igazán érné meg szerintem. Érdemes rá várni?
A T34 pedig egy nehéz tank, prém mm nélkül, magasabb lőszerköltségekkel (ez ugye prém fiók nélkül hatványozottan faragja le a nettó bevételt), viszont elvileg magasabb a kredit szorzója. Az is eszembe jutott, hogy az ezzel való farmolás hamarabb válna unalmassá, nehéz tank mivoltát figyelembe véve.
Igazából a joker a jó öreg Type 59 lenne, reménykedtem is, hogy most az évforduló miatt berakják legalább egy napra, de sajnos a WG megint hozta a formáját ezzel a fosmocsok évfordulónak álcázott hétvégi akcióval...
Szóval ezek a járművek vannak jelenleg versenyben. Lényeg a lényeg, hogy farmolásra kellene, prém fiók nélkül, lehetőleg legyen med.
Akármilyen véleményt, érvet nagyon hálásan és szívesen olvasok! ;) -
Userx2 #372856 +1, nem csak nálad van probléma. Ez már alfa státusz szint.
Biztos nem fogy elég méregdrága intel processzor... -
Angelus1991ster #372855 Mekkora lenne már az, hogy a tank modelljén lévő kiegészítő elemek lefegnének. :)
Pl. ha a tornyot meglőnék, akkor a beszálló ajtó is kibecsukódna. Ha a szállító kötél egyik fele leesne akkor az is csak lógna. -
tutyimutyi2 #372854 Ezek a nyomorultak mégis mit csináltak már megint a legutóbbi micro patch-ben? Eddig med grafon ment kb 60-80 fps-el most meg minimumra véve is maximum csak 45 fps-el bírja. -
-
Angelus1991ster #372852 Úgy, hogy közben aktív volt egy ilyen booster. Viszont az RNG nem cseszett ki velem, csak a csapattársak vörös áradta, de az is csak az egyik csatában. -
Angelus1991ster #372851 Nem az van, hogy ilyenkor jobban akarjuk a plusz dolgokat? Tegnap én is O-I-val 5-szörözni akartam, de 4. csatára lett meg. -
András77 #372850 Nagyon jó, hogy van az 5x, mert előszedem a batmobilt, amivel amúgy régen nem mentem a másik ág húzása miatt (egy garnitúra legénységem van a két ágra ugyanis). Tudom most a cseh tier10 a sztár, de az még nincs meg és a batmobil is nagyon jó tank, sőt klasszis tank.
Laza 5,3e sebzés, 831 assziszt és 4 frag, mind közelharcban, 300m alatti lövés az összes. Elkentem a száját egy lila szakasznak, de csata közben ugye nem látom, hogy milyen játékosok és a játékukból se lehetett erre következtetni, hogy ők elméletileg nagyon jók (pontosan ezért nem érdemes rápörögni a wn8-ra, mert legalább annyiszor hibás infót ad, mint amennyiszer segít, wn8 alapján lehet rájuk se merek menni). Az egyik t57h pl heat spammelt és a lánctalpam olyan szépen megfogta 3 lövését, hogy csak az első sorozatban trackelt, igaz a kis javítómba került akkor, mert menekülésben voltam töltés közben.
Victory!
Battle: Stalingrad
Vehicles: Bat.-Châtillon 25 t
Experience received: 5 585 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 52 216
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "I Class"
Ma mentem egy kiba epic ászos csatát a rudyval. Közel 4e sebzésnél jártam dorfon, de akkor egyedül maradtam egy OI-val és OI Exp-el szemben. Elkezdtek foglalni encounter módban és ugye a kiba foglalókört nem lehet úgy megközelíteni, hogy ne spotoljanak fel. Úgyhogy azt csináltam, hogy először északról kiszedtem az oi exp-et és nagy nehezen talán a 4. vagy 5. lövésre tudtam resetelni csak, egyszerűen a kiba OI-ról minden lepattogott, HE is, de aztán a láncán tudtam resetelni. Futás a déli oldalra, szintén felspotolt, de arannyal 2x rá tudtam lőni, de csak 1x sebeztem, mert nem volt idő pontosan célozni. Közben ő többször rám lőtt, de mind mellé.
Itt követtem el a hibát, mert visszamentem északra, de az OI már várt és a troll ágyúval természetesen telibe talált teligázas futás közben. Azt kellett volna csinálnom, hogy várok kb 1 percet és ugyanúgy a déli oldalon kimenni és be tudtam volna lőni a tornya hátulját, mert már északról várt és elfordította a tornyát.
Utólag persze okosabb az ember, de tényleg nem tudom, miért mentem vissza. Igaz előtte ugyanaz a troll ágyú lőtt mindenfele, szóval gondoltam majd most is mellé lő, hát nem, az rng rám hozta.
Sajnálom, mert durva xp-t hozott volna az 5x-ben, de a másik dolog, hogy tényleg megint ez a qrva OI. Csak én tudtam sebezni, mert a csapattársaim semmit nem tudtak ellene tenni. Nyilván ha meg tudtam volna közelíteni a kört úgy, hogy ne spotoljon fel, akkor kiszedem, de dorfon ez nem működik.
Gondolkodtam azon is, hogy odamegyek a folyosón közel a foglaló körhöz, megnézem, merre áll a tank, elmegyek onnan, hogy leessen a spot és berohanok a háta felől teljes gázzal. Lehet, hogy az sikerült volna, de nagyon kockázatos húzás.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 01:00:33