A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #372955 Nem kell félni az SP-től - bár, én eladtam, amikor kivettek egy lemezt a frontjából és kicsengették a 7200 gold-ot érte (azóta sem volt ilyen "akciójuk" SerB-éknek - vettem belőle 50%-os D.Max-ot, M10 Párducot, Matilda BP-t és Ram II-t, ...).
A régi SP-vel a 269-es átütésű IX-es ágyúk lövedékei sem mindig jöttek át a testen, míg most már nagyon random-függő, hogy a VII-es 200-asai milyen arányban járják át (nem gold-dal). De a tornya maradt a régi - hintáztatással, mozgással nagyrészt el lehet kerülni a belövéseket.
A lassúsága relatív: ezzel nem kell a "kiugrok - reménykedek, hogy találok - spuri vissza a fedezékbe" stílust játszani, mert önmaga a fedezék - szemből - , így van idő célozni is a "kicsi" átütésű ágyújával.
Anno a kezdők legkezesebb játékszere volt, most már azért több odafigyelést igényel - forgatni kell kicsit, régen még ezt sem kellett - , de lehet vele szórakoztató köröket is futni.