418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
brasco84 #373009 jólvan látom nem csak én nem tudok 40-45 % fölé menni T10 el :D -
Az orvosod mit mond? -
walert #373007 Bevezethetnénk ezt is a tini ninja teknősök szintű WoT-osok nyelvi eszköztárába, valami tudományos nyelvezet is ragadjon rájuk, hogy a jelentését is ismerjék, ne csak a gagyi polák : OP tenk, rekt, stb zagyvaságu
-
walert #373006 A hiper a modern fizikában a túli jelző. Hipertér szót biztosan ismered, jelentése : téren túli. Tieren túli az a jelenlegi t10-en túli.
Lehet jövő április 1-re beteszik.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.18. 19:35:57 -
Plata #373005 Hiper tier?milyen baromság ez?
Lehet egyszer április elsejére beteszik. -
walert #373004 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, bocs. Befejezem a WOT 2.0 alapjainak lerakását, nehogy trollkodás vádja érjen.
-
walert #373003 Gyenge pontja a tetején lenne, szóval artyk bonthatnák meg a nyakán, így med is csak messziről tudná magaslatról belőni pl, így elkerülhetjük hogy ne tudjon védekezni. Amúgy simán lerammolná a medeket. Repeszt lőne és bázisnyi robbanási sugara lenne, mely távoli részén a sebzés értéke a mai t10-esekével érne fel. Közelebb meg pusztítóbb lenne, plusz vulkánokat robbantana a talajba, amiktől a medek elakadnak. Mondjuk ez így elég OP lenne. Kredit meg van rá, akkor ezt így le is gyárthatják.
-
walert #373002 10-es szinten. De ez egy T12-es páncélú szörny lesz 400mm fémmel bevonva !
-
András77 #373001 Nincs csőlehajlása láthatóan az alsó támaszték miatt, ezért ez inkább egy arty. Egy gyors med bemegy az oldalába és kifilézi... -
Userx2 #373000 Nem olyan rossz ez a Skoda 40. 19 k win8. Ma még nem is volt ennyi :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
walert #372999 Tekintve, hogy most mennyi a tendencia az egymást követő tierekben. Az XP és kredit nagyjából duplázódik, ha így megyünk feljebb egy T11-es 500k XP és 12 milla(sic!) lenne, míg egy T12-es egy 1milla XP-s 24 milla kredites masina, azaz én még ki tudnám fizetni mindet, de farmolni előröl kellene, ahogy mindenkinek, mert ugye gyorsított képzésen vannak a 10-esek vagy hihetetlen összegért konvertálod a free XP-t. Megérné egy olyan brutal OP-ért mint mondjuk a Ratte lehetne egy hipertier tank?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!RATTE OP TANKU ??
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.18. 19:02:10 -
walert #372998 Viccelsz ? Az, hol lenne pénz a WG-nek, hogy az itteni 5 skilles legénységet beteszed Leo2-be ? 
Naná, hogy húzd előröl a tankággal és vedd meg detto a prém tanokat. Zseniális ötlet a játékot copyzni, miután a prém tankokát már egy ideje ugyanígy copyzzák és már nincsen kiaknázatlan lehetőség a játékban, ez tény. Mit lehet csinálni ilyenkor? Hát kezd előröl az egészet a pénztárcáddal egyetemben, csak más skinekért. Az hab lesz a tortán, amit most borítékolok, hogy a szovjet ág lesz a leg OP-ébb ! A T10 egy tervezőasztalon is alig létező csodalény lesz pl T-92, aki naná hogy lealázza az Abremset és a Leopard 2-őt meg a Merkaba lesz a másik top tank kb. Az Abrams igai ellenfele a T-72 meg T8-as lesz csak a 9-es is valami elméleti t-92 prototype. Ez már most tiszta
Még az lenne a hab a tortán, ha pár év mulva ezt is lecopiznák még egyszer futurisztikus tankos verzióra, ahol Haunebu-3-ak szállnának a talaj meg víz felett és úgy aprítanák egymást a járművek, kb az artykat beépítenék a sima tank funkcióba, hogy ne szapulják egymást a játékosok. Persze újra kezd el a játékot prém tankostul, legénységtől kezdve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
walert #372997 Pont ezért útálom manapság ezt a játékot, mert a páncél eltűnt gyakorlatilag a tankokról. Azért ez mennyire valós már, pont egy tankos játékban? Régen a legjobb a Maus, meg IS7 volt szinte sebezhetetlen a bétában, most ezek a páncélos szörnyek kikerültek a játék szemétládájába. 
Bár azért hozzátenném, hogy az IS 6-al nagyon fainokat tudok pattintani, átlagban a HP-met pattintom, ami nem rossz, hogy még átlagos is vagyok. Mit tudhat egy pro művelni vele vagy aki hozátanult, szóval pl IS 6-ost ne írjátok le,mert nagyon OP már
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #372996 Ha sikerül ennek a csigának odaérni a csatába, és nem kell közben hegyet mászni, akkor tud aratni. 
Pongyi #372995 Köszi. -
Ott megmondjàk àm,hogy mit csinàlj,nem rambózunk a vakvilàgba,mint a t49el:-D:-D:-D -
Toweliee #372993 A sárga se gáz, ha 1200 felett vagy.
Plata, ts annyira kell, hogy legalább halld az utasításokat. -
Angelus1991ster #372992 Én lenni szajnosz mockos alantasz szága játékosz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Óccó cínai ku....disznó pörkölt lenni eladó ugyanitt, szalátával. -
Plata #372991 Hááát ha nem kell TS jöhetek.De én szerintem túl vad vagyok CW-hez. 
-
Plata #372990 Prém tank nélkül is meg lehet lenni,én még nem vettem pénzért tankot.Ami van azt nyertem vagy kaptam vagy nyert aranyból vettem.
TOG 2 és T34 ajándék WG-től,T14 Matilda BP az nyert aranyból van féláras akcióban.
Matilda BP nagyon aranyos kis tank,de iszonyat csiga,dombos terepen megy 7-el,volt olyna csatám vele hogy egy lövést sem tudtam leadni,mire a pálya felére értem vége volt a csatának. -
ratgab #372989 Ha nem számoljuk a goldot, akkor gyakorlatilag bagóért vágják az ember után azt a tankot. -
Lichtmaschin #372988 Elfelejtettem az időt....
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2016.04.18. 17:50:55 -
Toweliee #372987 Okés, akit érdekel a lehetőség az dobjon rám itt vagy a játékban egy privit. -
Toweliee #372986 Great! FC már van :) -
Jimboo xvm szerint ződ vagyok :D -
MrSnail #372984 Hogy sejtettem (múlthéten szakaszoztunk és ott végig ezt pedzegette, hogy van-e valami közös buli/ miért nincs stb.). De remélem nem ilyen vakon repülünk, no tactic és még az sincs meg, hogy ki irányít mert az katasztrófa lesz... mind1 jövök, úgysem grind-elek semmit így meg hamar uncsi lesz - Peticsiga vagyok egyébként
-
Toweliee #372983 Legalább legyél zöld, és ha eksön vagy akkor legyél bevetésre kész. Igen, lammaer ötlete, de jó ötlet! -
MrSnail #372982 :D lammaer elültette a bogarat.. :D mi a követelmény? -
Toweliee #372981 Helló helló, páran úgy gondoljuk a HOAX-ból, hogy megkezdjük a világuralomra törekvésünket. Kb 10-15 aktív harcosra lenne szükségünk, akikkel T8-10 szinten lehetne rendszeresen cw-zni, strongholdozni, reward tankokért indulni. Felvételi követelmény van, a részleteket személyesen. Cél egy kis csapat kialakítása, akik a nyugger klán mellett szeretnék egy kicsit komolyra venni a figurát. -
Userx2 #372980 Ma lett kifejlesztve nekem is a 10-es, de csak 30 % kedvezménnyel veszem meg. Megvettem a Pz. b2-t érzésre pontosabb, mint a 9-es cseh gép. És tier 4-ről beszélünk... Malinovkán sniperkedtem vele. Ha levonom a majd 4 k arany árát 2.000 sincs talán a gép. Annyit megér.
T20 ász:
ha meg adsz neki egy is-3at, meg egy cdc-t akkor meg is-3al lesz jobb, pedig az is-3 lassabb és csőlehajlása sincs. Akkor, hogy is van ez? -
Bee #372978 Lehet, de nem a kredittermelésről volt szó. Potenciálisan a fürge, jó átütésű és negatív csőlehajlású tankkal többet lehet sebezni, mint a lassú HP zsákokkal. -
bekescsaba #372977 szokni kell. 2 szer is volt olyan, hogy 3 lövés után visszahúzódtam. -
bekescsaba #372976 Meglett a 10-es cseh.
Kevés a pen. 248 sokszor kevés. Rossz rng és máris csak 190-200 körül van. -
Kotomicuki #372975 Félig-meddig ez igaz, de azért még mindig jobban hozza a kreditet a T34 (klikk és a 3. oldalakat összevet)! -
Bee #372974 Ha egy jó játékosnak adsz egy Löwe-t, egy T34-et és egy CDC-t, akkor valószínűleg a CDC-vel fog jobb eredményt elérni; pl. nem marad le a csatáról... :) -
ezek szerint a CDC a legjobb tier 8-as tank -
lexlutor #372972 lehet a 3k aranyat elirtak es 30k akart lenni :D -
lexlutor #372971 +1 -
yossarianHUN #372970 Ámen. Ezért az M48 a kedvenc tankom a mai napig (na jó, holtverseny az E50-nel).