banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy dolgot próbálok megérteni, ebben segíthettek. Tehát a déli csapatból megmaradt az fv arty és elkezdett foglalni. Én gondolkodtam, hogy az a3-ból elmenjek az egyes oszlop vonalában és onnan próbáljam meg spotolni és kiszedni. Az fv-nek ugye borzalmas a látótávja még binoval is, de nincs hatodik érzékem az M44-en és hát a wot spotrendszerében bármi lehet. Ő ráadásul áll, lehet jó kamoja van én meg mozgok.

Szóval azt csináltam, hogy körbe mentem a faluban, igyekeztem nem rombolni a warpack miatt, de nyilván nem sikerült ez. Nem hiszem azonban, hogy tudta, hogy hátulról jövök. F2-nél mentem le és bár nem nézett felém az arty, de azon csodálkoztam, hogy a kör északi részén, E2-ben állt be egy roncs mellé (ami egyébkén akadályozta a lövésben és forgolódnia kellett, erre vesztett aztán rá) és engem a középső folyosón várt. Én arra számítottam, hogy észak felé fog nézni és balra, amerről én vártam volna az ellent, szóval érdekes, hogy miért középről.

Szóval ennyi a kérdés, foglalsz murovankán, egyedül vagy, valahonnan jönni fog az ellen, te merről várnád? Kb 1,5 perc telt el, ami nem biztos, hogy bármire is támpont, de nyilván lehet arra gondolni, hogy körbe ment az ellen, de te mire gondolnál? Kíváncsi vagyok. Nyilván így hogy megadtam a megoldást, terelem a gondolatokat, próbáljatok szabadon gondolkodni.

Nem a legpontosabb térkép, mert az indulási pontok kicsit el vannak szerintem csúszva, de a foglaló kör helye pontos.