A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én kitolnám ha lehet tier 20 ig a tankokat, és a tier 20 kerülne annyiba mint most a tier 10 XP és kredit formájában is. Értelemszerűen a WOT os tankok ára és XP kifejleszthetősége lejjebb menne. Tier 9 és Tier 10 között lenne az átmenet ahol a Tier 9 esek és a Tier 10 ek néha hidegháborús és régi mapokon játszanának. Balanceolni is lehet, mivel tudni illik pl a játékban a T44 D10T lövege annyira le van nerfelve hogy pl HEAT lőszer sincs hozzá amit egyébként Serb mondott egyszer egy Q&A alkalmával hogy 400 mm es pennel szaladgálna, és ez Tier 8. De akár a HE lőszerhez is hozzányúlhatnak azzal is lehetne rombolni a tankokat talán. Szóval ennek fejében láthattuk mikor a T10 M62 lövege volt 400 MM es pennel vagy nézzük meg a sokkal modernebb U8TS löveget Tier 10 ben mit tud HEAT el. (az se valós sztem) Belehetne azért szerintem állítani valós átütésre a lőszereket meg nem mondok hülyeséget hogy egy tankhoz nem csak 3 lőszer létezett hanem több. Mondjuk garázsban nem 3 lőszer vonala lenne ott hanem 5 minimum. Sokkal erősebbek lennének a lőszerek, máris mehetnél velük fentebb. Az átmenet meglenne Tier 9 és Tier 10 környékén majd jöhetne a másik a 2.0 ás verzió modernebb tankokkal. A kedves fejlesztők meg figyelembe vennék azt is mikori gyártmány a tank és annak fejében kapjon ellenfelet, meg még talán másik opció volt róla szó hogy drasztikus várakozási idő. Több slot a szerveren több sorban álló így van miből válogatni.
Ez csak az én ötletem, de én is halott dolognak tartom a másik 2.0 ás verziót.