A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #372951 Most kissé ideges vagyok. Reggel mondom letolok pár 5x csatát és nem bíztam eléggé az M44-ben, úgyhogy nem a t55a SPG-15-t javítottam vele, hanem az egyik t28htc küldetést és erre sikerül vele egy ilyen csata. 3,6e sebzés csata 7 frag. OI barátunk megkapta az aranyat egy HE után és nagyon nem örült neki, az kapásból összesen 970hp sebzés csak az OI-n.
B.ssza meg, meglett volna a másodlagos cél a t55a spg-15-höz is
Tényleg jó ez az arty IM-re, meg ennek qrva nagy "arca" van, úgyhogy a pillanatkép is mintha segíteni rajta, mert meghúztam a legénységét 3 boosterrel.
Azért az ilyen csata nem gyakori, úgyhogy most megint mehetek jó pár kört vele, mire fel tudom javítani az spg-15-t
Victory!
Battle: Murovanka
Vehicles: M44
Experience received: 6 205 (x5 for the first victory each day)
Credits earned: 37 352
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, Gore's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ismét egy bajnok csapat volt egyébként, 1e felett 1 tank sebzett rajtam kívül.
Ja a lexebb az volt, amikor egyedül maradtam a jpziv meg az fv304 artyval szemben és már írták a chat-be a gg, gj győzelem jelentést, aztán nem sikerült a fijjuknak, mert a jpziv-t a spot leesése után szedtem ki futtában, az fv meg foglalt, de én megkerültem a pályát és hopp a hátában megjelentem ő meg lassan forog, ellenben én gyorsan célzok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.18. 09:10:07