418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MrSnail
    Ez nem vonatkozik a 20-30 csata alatt átléphető/felejthető meggymagköpködőkre.

Az, hogy egy adott tankról valakinek mi a benyomása teljesen szubjektív vélemény. Hogy hogyan áll a kezére egy tank tud vagy nem tud vele "rendesen" játszani, teljesen tőle függ, játék stílusától, milyen helyeket szeret/tud, agresszívan vagy passzívan játszik.
    A tankok szinteken és tankosztályokon belül is igen különbözőek lehetnek, ebből adódik, hogy minden tanknak meg van vagy meg lehet találni a feladatkörét ahol jól tud teljesíteni.
    Amennyiben ezt megtalálod akkor azt mondod: ez egy jó tank/szeretem/OP, ha nem találod meg vele a helyed: ótvar fos/nem jó semmire/mocskos WG.

Stock tankként, vagy ugyan fullosan még ismerkedési fázisban én személy szerint minden tankot utálok, a végére meg sokat megkedvelek még a AMX 12 t-is
  • bekescsaba
    Most vettem észre. Mikor vették el a T1 Cunninghamtől a 20 mm-s Hispanot?
  • asolyom
    Ez azért egy remek csapat volt így reggel.
  • Plata
    Miért nem M41-ben húzod vagy T49-ben?
    Szavazáson T49-re szavaztam.Már mint kedvenc T8 tank szavazáson.
  • bekescsaba
    Egy kérdés.

Szeretném megszerezni a hívj meg egy barátot program jutalomtankját, a T95E2-öt.

A héten veszem meg a "kis accom"-ra az M109-et.

Kérdésem, hogy ha megvettem a kis acon a T110E5-öt, nagy accra akkor is jár a jutalom tank, ha előtte egyet sem mentem szakaszban "saját magammal?
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.04.20. 08:07:37
  • bekescsaba
    A T2 LIGHT NEM KAP MM kedvezményt. Én is kidobtam rá a pénzt. Te ne tedd.

Remek vele Tier 4-ben nyomulni.

A Locust majd minden paraméterében megegyezik a T15 német prémmel. Összehasonlításként mondom.
  • Kotomicuki
    Az első 3 tier-t én elfelejteném a helyedben, mert a ketteseknek csak akkor van "normális", játszhatóbb pályájuk, ha felkerülnek a "nagyok" közé, de ekkor inkább csak menekülni tudnak (azért meg nem jár XP) és a háromban sincs annyi XP, ami megérné a legénységhúzás miatti megvételt - ezeket is módfelett szereti tier 5-ben bevagdalni az MM, ahol megint csak az ágyútöltelék szerep jut nekik.

Régen a T2 Light fun tank volt: piszok gyors, viszonylag kicsi, a tornya néha pattint és a szintjén eléggé jó brust-öt nyomott - élvezet volt vele Provance-on szaladgálni.

Szerintem, inkább nézzél más típusú tankot és abban képezd elő a majdani legénységet az ilyen tankokhoz - ha meg már megvannak, akkor a kis tier-ű prémiumok sem fognak sokat lendíteni az előmenetelükben.
  • András77
    Tényleg ha már így szóba került ma az m41 meg most a prém tankok. Eszembe jutott, hogy kéne egy amcsi light prém tank nekem, mert a bulldog legénységet fel akarom húzni 3 teljes skill sorra és a T49 bandát meg 2 skillre. Talán május 9 körül lesznek leárazások.

Van a t2 light meg a locust, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Mindegyik nagyon kis tier és nincs nagy árkülönbség, de mégis talán a locust lenne jobb. Egész korrekt az ágyúja tier3-ba, de a t2 light-ot egyáltalán nem ismerem és lehet, hogy az meg op genya tank, akkor azzal lenne érdemes legénységet gyúrni.

Szóval melyik a jobb vagy melyik a jó inkább így kérdezem? A t2light vagy a locust? Egyetlen cél van legénység fejlesztés, tehát kredit nem érdekel nagyon, de sebezni kell az xp-hez és némi aranyozás is belefér, ha nullában tudok zárni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 00:42:36
  • András77
    Nem jársz messze az igazságtól, ránéztem a sawit gyerekre és a teljesség igénye nélkül: löwe, jt8.8, e25, isu-122s, kv220, t14, lefh és az aprólékot nem is néztem. A tankonkénti max xp-ből meg gyanús nagyon, hogy full prémium előfizetéssel megy.

Komoly fizető vendég az biztos. Ez most konteó fújás? Pedig hát ezek csak tények lerakva az asztalra...

Amúgy én komolyan mondom, hogy nem lenne vele különösebb problémám. Ez a sawit egy is7-ben tier8 ellen sem jelent komoly fenyegetést. Ha azt mondaná a WG, hogy egy ilyen algoritmus beépít (persze csak elismernék végre, ami már rég benne van, na mindegy is), ami egy elfogadhatóan kis %-ban kompenzálja a gyenge játékosokat, akkor szerintem legtöbben elfogadnánk ezt, nem egy akkora dolog. Csak ez a csúnya sunyi megoldás, ami most van, az b.ssza sokak csőrét, hogy a WG mindent tagad, az MM és az RNG tökéletes, aki mást mond az konteót fúj...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 00:26:08
  • Pocokmarci

Szép Estét!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ujra telepítettem a gépet és most először tettem fel 64 bites win7-et feltelepítettem a játékot a telepítés gond nélkül lezajlott a kliens elindul, és amikor a játékra kattintok nem indul el. A kérdésem az lenne 64 bites windows-nál másképp kell valamit csinálni?
  • Gyuszopapa
    Ez nem next gen MM hanem kompenzációs személyi MM szegény sawit-nak aki tölti a játékba a pénzt néha kell egy kis sikerélmény.
  • András77
    Milyen kompenzáció kéne már annak a szerencsétlen sawit-nak hogy tudjon valamit csinálni? Berakja az MM egyedüli tier10 tanknak, de szerintem még mindig nem elég, mert nem szabadna még kilences tankot sem betenni ellene, csak tier8 meg az aprólék scout, akkor esetleg tudna valami értelmeset csinálni.

A térképek ismétlődését is állítólag meg akarják oldani. Kérdezem én, hogyan fordulhat elő egy ilyen kiváló és tiszta RNG mellett hogy a térképek ismétlődnek? Biztos csak valami szabotázs egy régi alkalmazott műve, máshogy ez nem képzelhető el.
  • realcsabi
    Na hogy ment a hoaxnak az első nap a cw eventen? Tegyetek engem büszke exhoaxossá :)
  • Pales27
    már fejlesztés alatt a next gen MM:
  • Sunsetjoy
    És ha valaki kevesebb, mint 100 meccs alatt kifullozta (free nélkül) az adott tankot, az meg se szólaljon ? :D:D
  • lexlutor
    +1

tankrol fullosan, fullos legenyseggel es 100 meccsel a hatad mogott erdemes beszelgetni.
  • Angelus1991ster
    Az a szülői mechanizmus.........
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    idegesítően felbecsülhetetlen
  • joe662
    Free xp XDÀlmodjàl mèg:-D
    Majd kapsz egy ügyi voltàl medàlt azt jónapot:-)
  • Angelus1991ster
    Pozitív report tényleg jó ötlet. Meg kaphatna egy kis plusz xp-t , kreditet vagy free xp-t még hozzá a pozitívan reportolt játékos. Mert sokszor van az , hogy egy ember nyeri meg a meccset.

Az arty-t meg nem merik megcsinálni. Impotensek hozzá ezek a bölcs wg-sek.
  • Kotomicuki
    "A fejlesztők vitatkoznak egy olyan lehetőségen, ami a WoWs-ban már elérhető, nevezetesen a pozitív report rendszeren (csata után/közben pl. dicséretet lehet küldeni csapattársnak)." - Eddig is egy Istenverte kiszavazó-show-ra hasonlított a játék, ha az MM úgy akarta, nem kéne ezt még tovább fokozni.

"Bonyolult dolog az ugyanazok osztályon belüli különböző tankoknak más-más szerepkört adni, ezért egyik fő céljuk, hogy leegyszerűsítsék ezt." - Végül is, ha ezt az irányt vesszük a 7.5 -> 9.x-nek, akkor jól melléfogtak, ezzel is -> inkább ne akarjanak, azzal mindenki jobban jár(t volna)...

"Jelenleg is dolgoznak a globális újraegyensúlyozáson, beleértve a tankokat, a legénységi tagokat és sok más felületi elemet is." - Ezt az olyan húzások meglépése előtt kellett volna (már, ha kellett volna, ugye), zusammen, mint az arty- és TD-nerf (meg a többi kisebb - HE, találati pontosság,stb.), nem ezen balgaságok megtétele után fejüket fogni, hogy most még rosszabb az egész wot, mint volt...
  • xotyi
    Igaz, de a Conq ágyúja miatt képes vagyok neki megbocsájtani, egyszerűen imádnivaló az az ágyú:D Cent 7/1-et szintén szeretem, de ha nincs a legénységen BIA, dobhatod ki a kukába:D
  • yossarianHUN
    Ó láttam én már karón T-43-at Valahogy csak megleszek.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.19. 18:49:51
  • Rammsch31n
    Az 5-ös és 6-ös elég jó... a 9-es és a 10-es meg állítólag állati... na ez járjon a fejedben, ha a 7-est főleg a 8-ast húzod... katasztrófák. :D
  • yossarianHUN
    Ahhoz még nem volt szerencsém, bár tervbe van véve. Egyelőre az E3-ra akarom összeharácsolni az XP-t meg kreditet, aztán jöhetnek a csehek, az ötös Skodától.
  • Rammsch31n
    a stock 9-es skoda is elég jó alapon.... kifullozva meg ammo rack érzékeny. :"D
  • yossarianHUN
    A Caernarvonra még emlékszem, az oldala lőszerrekesszel van kitömve, ami lövés oldalról jön, szinte mindig viszi. A Conq dettó. A hasuk meg ugye taknyos zsepi, és úgy rémlik, elöl van a váltó, tehát a motor meg ott röpköd el egyfolytában.
  • Lokker
    Most szívesebben megyek vele mint a fullos centurion 7/1-el, elsőtalálat ammorack, javítom, második találat ammorack. Patch óta iszonyat modulérzékeny lett akárcsak a caernarvon. IS-3ba meg csak úgy dől az xp, egyik legjobb 8-as heavy, nem is értettem eddig miért nem volt. :D
  • Pares
    Ugyan...
  • yossarianHUN
    Az E-50 szerintem még az egyik leghasználhatóbb T9 med stockon. A WZ-120 meg a Patton on the other hand...
  • joe662
    GG!
    De béna szakasztàrsad volt:-D:-D
  • Lokker
    khm...E50...khm
  • asolyom
    Az korrekt.
  • Pares
    Góré medál
  • yossarianHUN
    Igen. A spot sebzést számolja a játék. Úgy veszi, mintha a felét te sebezted volna.
  • asolyom
    Egyébiránt könnyű tankkal a felderítésért is ad xp-t? Mert ugye ezekkel sebezni általában keveset lehet. Pl. a WoWs-ban a spottolásért nem ad xp-t, csak a sebzés számít.
  • MrSnail
    Lehet h egy rakat szar, van ebben a játékban belőle elég, bár sokszor kiderül, h nem is a tankkal van a baj... de napi 5 hozzászólás azért mert ez szar az szar-fos-vak-kipukkan stb. nem tudom hogyan oldja meg a problémát. Ezeken a kis vackokon át kell szenvedned magad, vagy gyűjtetsz szépen egy kis free XP-t és átugrod. (tudom az sok idő, és siettek valahova? )
  • Caliph
    na a type 95 öt megnézném 4 skilles legénységgel arannyal hogy azzal ki alakít jól...:D nem vagyok egy sírós fajta de az a tank nekem is kínszenvedés volt...
  • yossarianHUN
  • MrSnail
    Barátom, ne vedd sértésnek, de ezeket kár ide irkálnod... játszol egy 4-es stock tankkal jó esetben 75% legényekkel mit vársz? Nincs olyan tank a játékban ami alap állapotában jó lenne... mit lesz veled magasabb tierben ahol nem 2200 xp a top ágyú hanem 60000 és a többi cucc még vagy 200000?
  • joe662
    Fejlesztöi hirrepeszek194