World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem sok ilyen menetből lövöldöző spíler ezt használja, különben cseszhetné.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.20. 17:36:45
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Dögös, a Dög, meg a dögös Dög.
Más. Érdekes dolog történt. Lehalt a játék nálam, mire visszaléptem már 1:10 az ellenségnek és a csapatból még 6-n panaszkodhat azzal, hogy vagy disconnect vagy újra kellett indítaniuk. Hmm. Ez mégis mi a f.szság? Azt hittem, hogy csak engem dobál ki néha, de ezek szerint egyidőben a csapatból sokat kidobott. Az ellenséget meg miért nem?
am, pont most csináltam meg az m44el a T55A küldit sokat szívtam vele, több mint 100 csata kellett hozzá meg vagy 1,5 milla kredit, hogy meglegyen. Volt hogy 19 hp kellett volna még, meg olyan is, hogy megelőzött xp-ben vmi light aki alig csinált vmit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.20. 09:19:03
WoT: Nishizumi77
Ennél szarabb csata kezdést akkor se tudtam volna kitalálni, ha 1 hétig gondolkozok rajta. Löveg kampec, kigyulladás, majdnem az egész hp oda... Ezek ellenére nagyon szépen lehoztad. A nagy mákok mellett - ami mint tudjuk mindig kell a sikerhez - nagyon jól gondolkoztál és játszottál. Nem véletlenül lila az a stat... 😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Getr3kt:2500 Gold
get rekt - mit jelent?
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Streamel valami jó magyar játékos ma este WoT gameplayt?
Ha nem, akkor akár ángyélusul beszélő is jöhet 😊
Páncélzata egész jó, gyengébb helyeken 175-185 mm, amúgy meg 200-205 mm körüli. Tier 7-asok ellen elég a páncélja ha nem lövöldöznek APCR/HEAT lövedéket, tier 8 ellen még a gyengébb AP-t néha megfogja, nagyobb 220+ mm átütésüt már elég ritkán. A tier 9-esek lövegei ellen már semmit nem ér a páncélzata.
Tűzerőben viszont jó. Én a 10 cm experimentalal használtam. Tierjében jó DPM, jó átütés. Lövegkitéríthetőség is jó.
Talán egy picit kicsi a látótávolsága, bár nem nagyon lövöldöztem vele hátulról, mert menni kell ha nem akarsz lemaradni a csatáról.
De ez az O-Ho hát nem tudom.
Kicsit lassabb mert 20 tonnával behezebb.
Szemből a páncélzata hasonló mint az O-Ni-é csak tier 8-hoz igazítva. Gyenge pontokon ~200 mm, amúgy meg 215-230 mm. Ennek ellenére ez gyengébb tier 8-ban mint az O-Nié tier 7-ben, mert tier 7-ben nem nagyon van heavy tank átütésű közepes tank, ellentétben a tier 8-al. De amúgy nagyjából az a szituáció ennél is mint az O-Ni-nál.
Ami viszont szerintem gyenge az a tűzereje. A 15 cm Type 96-t ezen már lehetne használni mert elég jó a tűzgyorsasága, szerintem az O-I és az O-Ni tankokon még nem éri meg a 15 cm-es mert túl lassú. Csakhogy a O-Ho harckocsin se éri meg mert a löveg alatti bak vagy mi a fene nagyon hosszú és nagyon vastag is. Ez pont kicsi tornyok felett van, amik miatt nem lehet a löveget lefelé irányozni. Emiatt a -10°-os lövegkitértíhetőségből ez elülső 180°-os tartományban jó 80°-90°-os szögben pont elől, jó ha van -2°-os lövegkitéríthetősége. Emiatt a 15 cm-es löveggel mindig úgy kell nézni, hogy el van forgatva a torony annyira, hogy a löveg alatt már ne legyen ott a két kisebb torony. Én ezzel a löveggel nem is bírtam rendesen játszani, inkább visszaraktam a 10 cm Type 92-t.
A 10 cm experimental kai és a 10 cm Type 92 löveggel már javul valamelyest a lövegkitéríthetőség helyzete, a fent említett kritikus tartományban olyan -6°-os kitértíhetősége lehet a lövegnek. De ez még mindig nem igazán elég, mert nagyon magasan van a löveg, közelre egyszerűen nem elég ez a -6° körüli kitéríthetőség, kéne az a -10°. Amúgy átütésre jó az a 10 cm experimental Kai is, és a DPM-je pedig nagyon jó tier 8-ban. De elég oroszos célzásidejük és a célzókör szétesésük. Ja és nem 1000 hanem csak 450-500 credit a 10 cm-es lövegekbe a lőszer, ezért jól termelik a creditet is.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.19. 18:46:28
Most raktam fel újra a játékot (illetve most updateltem).
Olyan probléma akadt hogy utoljára 2015 január végén játszottam és most újra kedvem lett ehhez.Amint elinditom a játékot akkor fekete képernyő és rá 5-10mpre visszarak asztalra mintha mi sem történt volna. Ilyenkor mi a teendő? valahogy meglehet oldani reinstall nélkül?
replay

1173 base XP...

#361690 Nem tudni, arra nem mondtak még fix időpontot, de ha már ennyire pengén ment a tesztelés, nem zárom ki, hogy a következő peccsel bedobják azt is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Egy tiger2-t meg egy t34-et csak én láttam mikor köröztem mellettük és kitankoltam rájuk. Mondjuk spot sebzésnél többre számítottam de csak ennyi lett...

Egyszerre sikerült kihúzni a t54ltw -t meg a t44-et. A gond csak az, hogy most vettem meg 2 másik, szintén frissen kihúzott tankot és csak az egyikre maradt kredit. A t44-et nagyjából be tudom tájolni, mozgékony de szar a pen, skilles játékhoz ideális. T54ltw gondolom nulla löveg elhajlás és nulla páncél, de gyors mint a villám.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy kredit szempontból, melyik tank tudja jobban eltartani jobban magát? Most hogy elég kevés kreditem marad nem akarok egy pénznyelőbe ruházni.
inkabb lottoznal! 😊