World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Nem a sima auto ra gondoltam hanem erre ez nem lő mögé <#hehe>
szerintem sok ilyen menetből lövöldöző spíler ezt használja, különben cseszhetné.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.20. 17:36:45
És szerinted mindez az unikumokkal nem történik meg?😊 Direkt téged pécézett ki a random?
egyetértek.én meg azért nem vagyok még unikum mert ez az rng(random noob generator ahogy én hívom,bárkiből hülyét csinál ha úgy tartja kedve) meg az mm imád szivatni. teszem a dolgomat de ha lövök és nem oda megy ahova céloztam és 2 perc után 0 sebzéssel esek ki a 15-0 csatából +2 tierben azt nem tartom saját hibának. mellesleg fizikai képtelenség oda lőni ahova ebben a játékban néha megy a lövedék.felfelé célzol és jó eséllyel lábon lövöd magad menetközben.teljesen nem normális ez a játék. call of duty mire vitte volna ha kiraknak egy szál gatyában egy doboz gyufával a gépfegyveres ellenséges katonák elé? ha meg szerzel valami jó fegyvert célzod az ellenséget és saját magad lövöd meg.addiktiv játék de nem értem mért.nem volt olyan nap hogy ne szidtam volna a wargamingesek anyját.
azért ilyen messziről miközben 65-el tép el elöttem keresztbe ezt már túlzásnak érzem.le is uninstalláltam a "csába" a játékot egy időre jobb ez így.tier 9-10es közepeseknek egyébként nagyon gyakran beadja.hihetetlen milyen erősek.bezzeg én most végeztem a tier 7es panther nevű borzalommal azt megerőszakolta még minden tier 5-ös tankot vezető gyerek is.kicsit átesnek a ló túloldalára.nekem táras nehéz tankom van érdekes módon annak esélytelen. 10méterről is mellélőttem 50b-vel az rhm-nek.teljes gázzal kellett beleszállnom hogy elföldeljék mert nekem közelről se adta be.azért mondom a következő csatába meg a ferdivel kapom az áldást a pofámba ilyen módon ez kiveri nálam a biztosítékot.főelg mivel látom hogy pár tierrel lejjebb milyen harmatgyengék a közepes tankok.tier10ben egy cseppet op mind.
Nálam pinggel van így. Számol vissza semmi gond. Elindul a csata 500-999 között. Semmit nem tudok eltalálni ugye. Következő csata semmi gond. .
A táras tankokat általában én is szeretem, de csak messziről lövöldözve. Általában egy tárba nem fér bele az ellen, és az régen rossz. Az autó meg képes közvetlen közelről mögé lőni a delikvensnek. Persze az a 0,1 mp, ami alatt a tank megtesz minimum 10 cm-t az indokolja.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Én nem vagyok jó játékos, kis jóindulattal közepes. Én is tapasztalom a random "áldásos " tevékenységét. Rengeteg nálam sokkal rosszabb játékos van, de érdekes hogy többször velem,mint ellenem. Vagy sokszor előfordul , hogy mindenki engem akar kilőni. És jé! Sikerül nekik. Kidugom az orrom, hogy belelőjek egy felspottolódott tankba, lövök,aztán kapok 4 vagy több találatot 1 másodpercen belül olyanoktól , akik nem is látszanak. Lövés után sem. Az én lövésem : 1, nem talál, 2, lepattan, 3, átüt és lő kritikált, 4, sebez valamennyit. Amit én kapok az a lánctalp először, és sebzések, gyakran garázsmenet. Ha meg hátul megyek akkor minimális xp, de gyakran akkor is engem lőnek.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

ROMOTO
Az a kondér elég konkrét lett a tetején, nem találtak vlmi áramvonalasabb lámpást hozzá?
Ágyúcső megrajzolása szép lett.

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Autoaimmal nagyon lehet alkotni tárasokkal, tudom mert kipróbáltam. Mondjuk nem árt tudni hogy milyen szitukban érdemes ráváltani.
Centurion Action X:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Dögös, a Dög, meg a dögös Dög.
a 9.10 az utobbi napokban nem elég hogy lagol mint állat még szivat is.ferdivel minden 3. lövés talál el valamit és még az is pattog gyakran bezzeg egy száguldó bat chat távolról menetközbe lő rám(kövezzetek meg ha ez normális dolog annál a tanknál) és be is talál 300 méter körüli távból 4ből 3szor.és kb hasonló volt minden csata.a saját hp-t nem tudtam meglőni a csaták80%-ban. lépek ki mondom anyátokba erre ott vírit a képembe a dezertálás felirat.hát kapják be.én ne dezertáljak de ő bármit megtehet?ha kilépni olyan hű de rossz dolog akkor figyeljen már arra oda hogy két tierrel kisebb tankot alig látok véletlen 1-2 darab bezzeg 2 vel nagyobbat azt rengeteget.figyeljen már arra hogy 100mm efektív páncél mivel pattint le egy isu-t vagy ne rakjon olyan láma csapatba ahol a 14 játékosnak összesen nincs annyi wn8-a mint nekem.úgy érzem magam mint ronaldo a megye 3ban-.- de imádom mikor megaláz egy tehetségtelen senki aki azt se tudja hova lőjön de a tetves rng beadja neki nekem meg nem.
Artyval én már rég leszoktam a becélzásról. Inkább az a lényeg vele szerintem, hogy ne mozgasd, állj be valahova pár másodpercig és el lehet engedni a lövést, úgyis az rng fogja meghatározni, hogy betalál vagy sem.

Más. Érdekes dolog történt. Lehalt a játék nálam, mire visszaléptem már 1:10 az ellenségnek és a csapatból még 6-n panaszkodhat azzal, hogy vagy disconnect vagy újra kellett indítaniuk. Hmm. Ez mégis mi a f.szság? Azt hittem, hogy csak engem dobál ki néha, de ezek szerint egyidőben a csapatból sokat kidobott. Az ellenséget meg miért nem?
ROMOTO
Díszletes tapasztalataimból kiindúlva, a betontörmelék üveggyanta erősítésű hungarocell, a többi különböző sűrűségű tömbökben, lapokban kapható hőszigeteléshez gyártott kontúrvágott habanyag amit valami pozdorjaszerkezetre applikálnak fel, ez kap műgyanta bevonatot és festést airbrush, stb. A kisebb elemek pl. lánctalp, kontúrvágott szendvicsszerkezet. Ennél sokkal élethűbbre is meg lehet csinálni, gondolom itt a sápadt design szándékos <#zavart1>
Pales27
hát el is ment a kedvem az elején, mit ne mondjak, látszik is, hogy ott állok és nem csinálok semmit csak várom, hogy égjen 😊
am, pont most csináltam meg az m44el a T55A küldit sokat szívtam vele, több mint 100 csata kellett hozzá meg vagy 1,5 milla kredit, hogy meglegyen. Volt hogy 19 hp kellett volna még, meg olyan is, hogy megelőzött xp-ben vmi light aki alig csinált vmit.

Rekordom 13 lövés mellé. 167 sebzés.
popey8
Még1x ne mondja nekem senki, h ez hulladék pontos. Ha csak 2-vel több bemegy, nyerjük a csatát. Persze fordított helyzetben folyton teli találnak ezek szarok.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

a micropatch mit csinált? Azon kívül, hogy 30 40 nel kevesebb fps em lett..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Milyen anyagból lehet ?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.20. 09:19:03

Solten

Saor Alba

Tokyo Game show képek Úgy ott lennék xD

WoT: Nishizumi77

popey8
Az egyik legjobb csata, amit valaha láttam<#eljen>

Ennél szarabb csata kezdést akkor se tudtam volna kitalálni, ha 1 hétig gondolkozok rajta. Löveg kampec, kigyulladás, majdnem az egész hp oda... Ezek ellenére nagyon szépen lehoztad. A nagy mákok mellett - ami mint tudjuk mindig kell a sikerhez - nagyon jól gondolkoztál és játszottál. Nem véletlenül lila az a stat... 😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Linkin nevű játékos támogatói közül.

Ezt hol láttad?

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Provokálásra jó semmi másra. Tejfölösszájúak közt menő manapság. Pl. egy online játékban valakit "könnyedén, látványosan" legyőzöl ezt beírod és ezzel rúgtál még egyet a delikvensbe, hogy aztán egymást anyázhassátok.

Kolduló gomb nyomók közül egy furcsa nevű egyed.
Getr3kt:2500 Gold
get rekt - mit jelent?

Köszi! 😊
Linkin éppen most játszik:Stream

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Sziasztok!

Streamel valami jó magyar játékos ma este WoT gameplayt?
Ha nem, akkor akár ángyélusul beszélő is jöhet 😊
Az O-Ni még tényleg jó, az tetszett. Egész jó a mozgékonysága, hamar eléri azt a 25 km/h-t, fordulása se vészes. De menekülni nem lehet vele.
Páncélzata egész jó, gyengébb helyeken 175-185 mm, amúgy meg 200-205 mm körüli. Tier 7-asok ellen elég a páncélja ha nem lövöldöznek APCR/HEAT lövedéket, tier 8 ellen még a gyengébb AP-t néha megfogja, nagyobb 220+ mm átütésüt már elég ritkán. A tier 9-esek lövegei ellen már semmit nem ér a páncélzata.
Tűzerőben viszont jó. Én a 10 cm experimentalal használtam. Tierjében jó DPM, jó átütés. Lövegkitéríthetőség is jó.
Talán egy picit kicsi a látótávolsága, bár nem nagyon lövöldöztem vele hátulról, mert menni kell ha nem akarsz lemaradni a csatáról.

De ez az O-Ho hát nem tudom.
Kicsit lassabb mert 20 tonnával behezebb.
Szemből a páncélzata hasonló mint az O-Ni-é csak tier 8-hoz igazítva. Gyenge pontokon ~200 mm, amúgy meg 215-230 mm. Ennek ellenére ez gyengébb tier 8-ban mint az O-Nié tier 7-ben, mert tier 7-ben nem nagyon van heavy tank átütésű közepes tank, ellentétben a tier 8-al. De amúgy nagyjából az a szituáció ennél is mint az O-Ni-nál.
Ami viszont szerintem gyenge az a tűzereje. A 15 cm Type 96-t ezen már lehetne használni mert elég jó a tűzgyorsasága, szerintem az O-I és az O-Ni tankokon még nem éri meg a 15 cm-es mert túl lassú. Csakhogy a O-Ho harckocsin se éri meg mert a löveg alatti bak vagy mi a fene nagyon hosszú és nagyon vastag is. Ez pont kicsi tornyok felett van, amik miatt nem lehet a löveget lefelé irányozni. Emiatt a -10°-os lövegkitértíhetőségből ez elülső 180°-os tartományban jó 80°-90°-os szögben pont elől, jó ha van -2°-os lövegkitéríthetősége. Emiatt a 15 cm-es löveggel mindig úgy kell nézni, hogy el van forgatva a torony annyira, hogy a löveg alatt már ne legyen ott a két kisebb torony. Én ezzel a löveggel nem is bírtam rendesen játszani, inkább visszaraktam a 10 cm Type 92-t.
A 10 cm experimental kai és a 10 cm Type 92 löveggel már javul valamelyest a lövegkitéríthetőség helyzete, a fent említett kritikus tartományban olyan -6°-os kitértíhetősége lehet a lövegnek. De ez még mindig nem igazán elég, mert nagyon magasan van a löveg, közelre egyszerűen nem elég ez a -6° körüli kitéríthetőség, kéne az a -10°. Amúgy átütésre jó az a 10 cm experimental Kai is, és a DPM-je pedig nagyon jó tier 8-ban. De elég oroszos célzásidejük és a célzókör szétesésük. Ja és nem 1000 hanem csak 450-500 credit a 10 cm-es lövegekbe a lőszer, ezért jól termelik a creditet is.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.19. 18:46:28
VGA driver-directx-Microsoft CC Redist illetve a Net frameworkel nem hiszem hogy probléma lenne mivel minden játékkal frissítem őket, régebbről 2mód volt fent, esetleg még abban tudnál segíteni hogy hogyan lehet őket eltávolítani ?
A VGA driver friss? Modok vannak? Esetleg még Direct X, Microsoft CC Redist, NET Framework fronton érdemes keresgélni, de ezek közül ami kell neki, szerintem felteszi ő magának.
Sziasztok!
Most raktam fel újra a játékot (illetve most updateltem).
Olyan probléma akadt hogy utoljára 2015 január végén játszottam és most újra kedvem lett ehhez.Amint elinditom a játékot akkor fekete képernyő és rá 5-10mpre visszarak asztalra mintha mi sem történt volna. Ilyenkor mi a teendő? valahogy meglehet oldani reinstall nélkül?
Pales27
nem szoktam replayt feltölteni, de ez az utolsó másodperces 12 killes győzelem elég izgi volt
replay

1173 base XP...

#361690 Nem tudni, arra nem mondtak még fix időpontot, de ha már ennyire pengén ment a tesztelés, nem zárom ki, hogy a következő peccsel bedobják azt is.
pointer4
Hát, pedig a killre súlyozottabban jön az xp, mintsem a sebzésre. Nem pontos adat, de kb 1000-1400 sebzés érhet annyit xp-ben, mint 1 kill. De persze ez attól is változik, hogy milyen messze voltál az áldozattól, illetve még a bázisoktól is. A tier különbségről nem is beszélve, meg a túlélés is ér némi plusszt.
pointer4
Ez a felborulós fizika is most jön majd ?
A japánok megint megmutatták hogyan kell valamit jól reklámozni! 😄 Nagyon flash! 😄

Ja és mellesleg Top Gun is volt.
Még nincs, minden valószínűség szerint 9.11 (bocsánat, 10.0)-ban érkezik.
A minap 6500 sebzésre, és 3000 spot sebzésre csak első osztályt kaptam T-62-vel. Valszleg nálam is ott volt a hiba, hogy ennek nagy része távolból leadott sebzés volt, de azért na.
Maala
Szép, ma én is 8 killes last stand-et nyomtam Lakevillen OI-val, nagyon fasza kis ág ez szerintem. 😄 Simán lehet, áttérek rá a kisaccomon, majd ha egyszer lesz időm rajta húzni tankot. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

pointer4
Sniperkedésre nem jár XP 😄
Van olyan ember a földön aki tud valami jót mondani a Brit 7-es forgótornyos td-ről? Mert szerintem egy vicc az a td, teljesen használhatatlan....
oneal1
ez az M4 Revalorisé már bennt van a játékban?

!Forza Ferrari!

Milyen elvetemült állatok játszanak ezzel a fossal hogy erre sem járt tank ász ? 😊

Egy tiger2-t meg egy t34-et csak én láttam mikor köröztem mellettük és kitankoltam rájuk. Mondjuk spot sebzésnél többre számítottam de csak ennyi lett...
Nem is kell ma több csatát menni 😄

popey8
Ha nem full goldozol, akkor a light sztem.

Sziasztok,
Egyszerre sikerült kihúzni a t54ltw -t meg a t44-et. A gond csak az, hogy most vettem meg 2 másik, szintén frissen kihúzott tankot és csak az egyikre maradt kredit. A t44-et nagyjából be tudom tájolni, mozgékony de szar a pen, skilles játékhoz ideális. T54ltw gondolom nulla löveg elhajlás és nulla páncél, de gyors mint a villám.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy kredit szempontból, melyik tank tudja jobban eltartani jobban magát? Most hogy elég kevés kreditem marad nem akarok egy pénznyelőbe ruházni.
jol ertem-e, h egy 640hp-s atlag 160as sebzesu tankkal, osszeszedtel sebezes+hp+leptttanoval 6000-t?
inkabb lottoznal! 😊