A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #372966 Rossz hírem van. A tier8-10 tankok már nagyon lassúak, nagyok, nehézkesek. A tier8 balra előre nem tud a sarkon támadni, mert nincs abba az irányba gun dep a tornyok miatt csak jobbra. Beszéltem csata után chat-ben jó (zöld-kék-lila) játékosokkal akik a nagyobb vasakkal tolták, hogy mit gondolnak a tier9-10-ről, és egyik sem dicsérte, sőt inkább azt javasolták, hogy ne is menjek tovább. Talán megkérdeztem 6-7 játékost és mindenki szidta, igaz ez nem reprezentatív. Mert dög lassú, igaz páncéljuk erős, de mit ér, ha ilyen átütéssel futkosnak a medek? Artycsemege mindegyik és hát ennyi a panasz, de ha jó játékosok sem tudnak mit kihozni belőle, akkor én nem is erőlködöm tovább. Az OHo-t ilyenkor ha van valami booster 3-5x, akkor az első győzelemig megpróbálom, de csak pár csatát kap. Ha valaha végzek a grinddel, akkor meg visszarakom a bandát az OI-ba, hacsak nem nerfelik sz.rrá addigra.
Az ONi-val is a baj, hogy mára már megtanulták a játékosok, hogy a kis tornyok közepét kell lőni, amit ráadásul elrejteni sem tudsz hatékonyan, evvan O-Ni gyenge pontok. Ez is addig volt jó tank, amíg újdonság volt, most már legtöbben tudják, hogy kis torony közepét lőjük.
lexlutor: kíváncsi lennék, hogy nem jöttek be nekik azok a horror árú csomagok vagy csak túl nagy volt a savazás miatta meg a rengeteg mém, mikor pl a serb feji a dollárt a tehénből és a társai.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.18. 13:46:21