418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373091 A type62, az tényleg gyengébb, mint a normál társai, de az M41 mitől lenne gyengébb, mint a többi light? 182-es átütése jobb, az amx-nek vagy a t54 lightnak, cserébe némileg a mobilitása rosszabb talán, de nem sokkal. Jobb az átütése, mint az SP-nek van és sokkal mobilisebb meg picit jobb a látótávja meg a kamoja.
Tehát ez egy teljesen korrekt tank. A kredit szorzóját nem tudom, de simán elhiszem, hogy jól keresi a kreditet és a legolcsóbb tier8 prém tank.
Örülj neki és vedd meg, amíg adják. Annyira nem számít OP-nek szerintem. Az SP alig drágább, de ilyen bruttó/nettó kredit hozamok ott teljesen megszokottak, sőt... Fölösleges nerffel riogatni, szerintem.
Az lesz érdekes, amikor vbaddict-ba bekerül elég adat és ott már egy reálisabb helyzetképet láthatunk a tankról.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.19. 15:57:19 -
asolyom #373090 Vicces tank ez a Type 95, ráfingik légy és rögtön elpukkan. A T-28 kb. ugyanilyen volt, de az legalább gyors volt, és volt egy remek ágyúja. Ez viszont lassú, és az ágyúja egy rakás fos, legalább is a stock. Nem tudom, hogy a másik ágyú milyen, és nem is tudom, hogy hogyan kellene rá az xp-t ósszegyűjteni. A stock ágyúval mozgó célpont eleve esélytelen, a lövedékek közül is csak a HE használható, de az is alig sebez és szór, mint a libafos. -
Kotomicuki #373089 Nagyon eseti, de valóban van, hogy több a nettója a T34-nek (2 esetet találtam az első lapon), viszont, ha az első oldalt átnézed és kiveszed a gold-spam-melő light-okat - azt a kettőt, akinek a "jó" eredményhez ez kellett (ennyit bőven találsz a T34-esek között is) - , akkor sokkal egyenletesebb a német hozama, mint a T34-é: kevesebb dologtól függ a bevétele a light-nak, azaz stabilabban hoz - az első oldal alapján és csak a prémium nélküli oldalt nézve (akinek arra is telik, annak mindegy, hogy mivel megy, vagy az mennyit keres).
A Löwe nyomában sincs ennek a kettőnek...
Ha XP-re szeded a visszajátszásokat, akkor azok között is van pár, ahol gold-használata nélkül tudott a light 60-100k nettó bevételt termelni, akár lövöldözéssel is (>6k sebzések..., egy light-tól, prémiumlőszer nélkül, tier IX-ben)!
Sz'al ezek után még mindig az az érzésem, hogy ez a gép, a mostani felállásban, ott van a top pénzkeresők között - féláron... -
B+ ezmiez??
ennek mi értelme van??
Normálisabb klánba az ilyet fel se veszik,hiába hupililacsillámf..szláma
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #373087 Megvettem ezt a Type 95-öt, de nehéz lesz az út az OI-ig.
-
yossarianHUN #373086 Nem köveztelek meg, csak kicsit optimista becslésnek érzem:P Nekem mondjuk úgy 1000 csatából 1x lenne meg, de én híresen fakezű vagyok, ha lightokról van szó. De ezek szerintem még egy jobb lightosnak is élete körének számítanak. -
Nem átlagos tier 8 light, azoknál gyengébb, az a löveg nem kompenzálja azt hogy egyébként tier 7 es. -
Jól van, csak a hasamra ütöttem, nem kell egyből megkövezni. :D Ha meg kiderül hogy igazad volt, csendben fogok maradni ígérem! :) -
András77 #373083 Első három helyezett komoly spotolás mellett. Pálya természetesen a 2 spotos pálya malinovka és prokhorovka.
A 4, helyezett már komolyabb sebzés, csak a lőszer költség ugye maga 82e kredit, igaz kitermelte prém nélkül, tehát végül is használható arany lőszerrel, csak mondjuk tényleg akkor minek megy valaki prém tankkal, de ő tudja. Mondjuk szerintem ebben volt gyújtás vagy robbanás is, ami nem fog minden csatában bejönni, de nem nézem végig egyesével melyiknél milyen modult ütött ki.
Akkor miről beszélünk? Spotolni tud bármelyik prémium light, ami újdonság, hogy ez az első prémium tier8 light tank. A type62-nek 469m látótávja, ha komolyabb IM-re megyek rá, akkor erre még kap prém kaját is, úgy már 491m menet közben.
Az m41 megéri, ha amerikai lenne, talán még érdekelne is a legénység húzás szemptonjából, mert bulldog - t49 mindkettőt megtartottam. Van már farmoló tankom és a bulldog azért jobb a játék élmény tekintetében, úgyhogy nálam ezért esik ki.
Aki tud light tankkal játszani, megéri neki, de ez nem op tank, hanem egy átlagos tier8 light. Ez mellette szól azért, hogy nem egy rossz light tank prémium tank létére sem.
Nézd meg inkább ezt, első 3 helyezett alap lőszer használat mellett: t34 kreditre rendezve -
Plata #373082 T34 3-4k sebzéssel többet hoz. -
yossarianHUN #373081 10k+ összesített sebzés 50 csatából 1x? Ahhhham, hát jó. No mindegy, nem vagyok én semmi jónak elrontója, csak aztán nehogy itt csapkodja majd valaki az asztalt, hogy őt bizony átverték, mert nem is úgy hoz a tank ahogy kéne neki, köcsög WG, asdasdasd. -
ilsalon #373080 Egyetértek. -
ilsalon #373079 Ha meg van egy jó klánod, akkor credithozammal meg lehet turbózni a bevételt. Nemrég nyomtam így egy 270k credites lőwe kört. Előtte évekig a T34 170k-ja volt a rekordom. (Prémiummal értendő) -
Kb. 50 csatából 1x sikerül. :) Nekem azért szimpatikus, mert szeretek lightokkal játszani és még ha nem is keresek vele sokat minden csatában, a játékélmény kárpótol. Szerintem egy jagdtig 8.8-al pl. dögunalmas játszani és persze azzal sem lehet mindig jó kört menni. -
Kíváncsi leszek a hozamra, eddig nemigen villogott itt senki semmilyen csataösszesítővel, pedig vásároltak páran belőle... -
yossarianHUN #373076 Mármint milyen kredithozamot? Most komolyan ezektől a 10k+ spot/normál sebzéses köröktől ájuldozunk? Őszintén, nektek milyen gyakran van ilyen körötök? Ráadásul ezen replayek tanúsága szerint ezek a körök hoznak 100-150k kreditet. Ezt egy T34-ben vagy Löwében (megfelelően megválasztott célpontok mellett) 4-5000 sebzésre megkapod. Saccra azt mondanám, normál köröknél 25-30k kreditet hoz, ami elég harmatos. -
Kotomicuki #373075 De meddig hagyják majd ezt a hozamot, az itt a kérdés?! -
Eddig csak gondolkodtam a megvételén, de ezt a kredithozamot látva nincs több kérdésem. :) -
Plata #373073 Mai gyerekeknek milyen szegényes a szókincsük.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #373072 El kellen gondolkodni a T32 ágyújának újrakalibrálásán. Vagy pen kell neki, vagy pontosság.
Így nagyon használhatatlan, összevetve a többi nemzet 8-as heavy ágyúival. -
Kotomicuki #373071 Egészítsd ki azzal, hogy a KV-5-nek (meg a többinek) mindenképp kell gold-lőszert használnia a 200k-s bruttó bevételhez, míg ennél csak pazarlás a gold ammo és szüksége sincs rá: vagy spot-tol, vagy úgy harcol, hogy az oldalakat, láncot lövi, amihez nem kell prémium lőszer, így a kiadási oldalon sem lesz nagy tétel, ami a végelszámolást annyira elronthatná - nem ezzel a tankkal fogsz face-to-face harcot vívni pl. az E-100-asokkal (mert arra valóban alkalmatlan), hiába is halad ebbe az irányba a wot.
Szerencsére az új map-pal megint vannak nyíltabb területek és remélem, hogy a következőkkel is ez lesz a csapásirány - az ilyeneken meg mehet a két light-os harcmodor keveréke és dől a zsé.
Egyébként, ha belemész a visszajátszások 3. lapjába, akkor láthatod, hogy mennyi kiadás társult az első lapon lévő, bruttó bevételhez..., számolni tudni kell(ene)! ...és ne az esztelenekkel gyere, akik full gold-dal járkálnak arty-t lőni is...
ROMOTO #373052:
Szerintem a T7-es M41 is ennyit van T10-ben - legalábbis, aki nem a wg kedvence, annál biztosan.
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy a wg megvárja, míg mindenki vesz belőle magának és csak utána veszik vissza a kreditszorzót (ez eléggé görény megoldás lenne, de láttunk már tőlük ilyet is), vagy a soron következő arty-nerf-fel száműzik a light-okat a harcoló alakulatokhoz és végérvényesen elvész a kezdeti wot kő-papír-olló egyensúlya és majd az fogja kicsinálni - full gold-dal lesz kénytelen szaladgálni és akkor valóban csak mínuszt fog termelni.
Mert, szerintem, ilyet nem fognak hagyni, hogy egy félárú prémiumtankkal is lehessen a teljesárúak nettó árbevételét hozni - hacsaknem, örökre eldugják ezután a vásárlók elől...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.19. 14:05:45 -
Ja, szar tankok, mint az arl v39, vagy a második brit med-td ág egy-két darabja, meg lehet sorolni, kinek mi :D -
M0RN1NGST4R #373069 Sokat gondolkoztam, hogy mit lehetne még kis tierben ajánlani neked, ami sikerélményt adhat, de mindig ugyan oda jutottam, hogy tulajdonképpen bármelyik tank jó illetve egyik sem. Ha ismered a játékot, akkor nyilván az előbbi, ha meg nem, akkor tökmindegy mivel mész. Félre ne értsd, nem rosszindulatból mondom. Olvasom a hozzászólásaidat, hogy láthatatlan tankok lőnek rád, meg a KV-1 mégsem az igazi és tökéletesen értem a problémát és ha azon agyalok, hogy milyen tankot ajánlanék nyugodt szívvel, akkor nem tudnék választani, mert szerintem neked most nem feltétlenül egy kezdőbarát tankra van szükséged, hanem gyakorlásra. Sok gyakorlásra. Viszont néha a hozzászólásaidban némi keserűséget is felfedezek, amiről arra következtetek, hogy túlságosan komolyan veszed a játékot. Ez idővel úgyis kialakul, sajnos, de ne siettesd. Én pl eszméletlenül élveztem az első x ezer csatámat, amikor még nem arra figyeltem, hogy csata kezdeténél hány kretén marad a bázison 5 percig afk-ként, vagy hogy olyan helyekre mennek a csapattársak, amiből egyből kiderült, hogy teljesen hülyék; stb. XVM-et soha nem raktam föl és nem is fogom, mert az még inkább elvenné a kedvem. Az se érdekelt nagyon, ha láthatatlan tankok lőttek ki, tudomásul vettem, hogy engem felspottoltak, én meg valószínűleg nem látok el addig, ahonnan lőnek. Szóval szerintem élvezd ki az első néhány ezer csatát gondtalanul, amíg ez tényleg csak egy játék, mert utána óhatatlanul jön majd a frusztráció. -
András77 #373068 Nézd meg, berendezte, hogy az ászos brutális körök legyenek elől. Ráadásul ezek bruttó bevételek, ha jól tévedek.
Már régebben láttam olyan képet hogy 200e feletti bruttó bevétel volt a kv5-nél, meg egy kazal 150-200e. Akkor nerf kv5 is? Emberek nem tudnak néha gondolkodni. Ránéznek a legjobb körökre és akkor az a tank már op monster, mert ment vele valaki egy jó kört. -
Plata #373067 Ma micsoda madarakat fogok ki.
T54-et mozgás közben auto aim-al kb 300 méterről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.19. 13:36:55 -
Ha megnézed a spot kb 2-3 mapon termelt annyit, egyébként meg a látótávja semmi extra a többi lighthoz képest, keresni meg átlagban ugyanannyit fog mint a többi vagy még annyit se, mert tier 10 be rakja és gold nélkül pattogni fog az esetek felében. -
t8 lightokat nem mondom, mert azoknak az mm-je is más, amx 50-100 biztosan jobb, T32 (kis cső gold) T54 proto és Pershing (sok gold használattal) FCM 50t, (de csak a tier limit miatt) IS-6 (full gold+ tier limit miatt)
ha sima lőszerrel kéne menni és nem lenne senkinek kedvezményes mm-je akkor csak az amx 50-100, meg az is-3 lenne jobb nála, pár TD is felveszi a versenyt, de az teljesen más játék
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2016.04.19. 13:32:33 -
András77 #373064 Hát ja a tier4 japó nem a legjobb cucc, de lehetett szerezni personal reserve-t és fel lehet használni, úgy dupla xp jön, hamarabb vége van a szenvedésnek. Okosat erre nem lehet mondani, vannak sz.r tankok sajnos minden ágban.
Az xp-ről amit írtál: olyan nincs, hogy prém tankos xp meg normál. A hátralevő xp-t pontosan mutatja, mindegy milyen tankkal mész, de a prém tank megkapja az xp bónuszt és arra még az 50% legénységi bónuszt. Gyakorlatilag egy tier5 tank 2,09x alap xp legénységi xp-vel fejleszt. Szerintem a legjobban tier5-ben lehet legénységet fejleszteni.
Más téma. Toltam egy laza 7 frages kört a ferdinand-al egy arty nélküli csatában. A középső ágyú van rajta, ami nem mindig jó, de azért bőven a használható kategória és ugye 1,7 sec célzás ideje van, jó 0,34-es pontosság mellett. Emellett 5,5 skilles csapatom van rajta, legalábbis a parancsnok-lövész-vezető. Na szóval egy kékes lila játékos bulldogban nagyon boldogan lőtte az oldalamat a következő felállás mellett: nálunk: t54mod1, cdc, t28proto és ferdinand (én) ellenfél: rhm meg egy bulldog. Ki fog spotolni vajon? A bulldog ugye az ellenféltől, na de tőlünk???? Természetesen a ferdinand megy előre, mialatt a bulldog kiszedi az amx-et és az ellenfél L alakban áll fel, előttem rhm és az oldalamban a bulldog, kiszedtem az rhm-t HE-vel, mexívta, mert ahogy szoktam bevágtam egyet az ágyúja mellé és kiütettem vagy csak sérült és pontatlan lett. Csapatom a lehető leghülyébb helyekre állt fel, úgyhogy nem tudtak segíteni. Közben a bulldog lövi az oldalamat, de szerencsére az amx-re felhasznált már lövedéket meg próbáltam töltés közben felé fordulni kicsit, 1x tudtam hárítani.
Ezután lemegyek a nagy völgybe (Westfield) és máris lövi az oldalamat a bulldog, de irányba állok és kb abban a pillanatban, ahogy felspotolódott, már ki is szedtem. Csata után ugat nekem, hogy bot, noob stb, rng mert hogyan tudtam őt kiszedni célzás nélkül. Ja mondom, lila játékos és nem ismeri az ágyúk fő paramétereit???? Persze arannyal lőtt végig, azt még nem mondtam, szóval ennyit számít az arany lőszer, ha tud helyezkedni a játékos és aranyozik máris lila lesz, de közben pl nem tudja, hogy a ferdinek kiba gyorsan szűkülő ágyúja van (meg van még sok tank, amikkel nem jó így szórakozni, mert kb rád néznek és már lőhetnek is). Egyébként a ferdi nagy ágyúja sem annyira rossz, de talán azt hitte, hogy az van fent és van egy kis ideje még lőni (tipikus táras tankos hiba egyébként). Mondjuk nem tudom, ha ránézek teljesen máshogy néznek ki...
Na ami még eszembe jutott a ferdiről, hogy ez a ToT így kiba le fog lassulni. Szerintem a JT-ig nem jutok el és gondolkodtam rajta, mikor lehet újra ToT-ban ez az ág. Hát basszus van 36 ág, azaz 3 év múlva, persze nem egyforma az eloszlás a tank osztályok között, meg ha light tankosok elkezdenek sírni, akkor lehet, át is kell alakítani a ToT-ot, mert ők ugye hátrányos helyzetben vannak, csak kapcsolódó med ág esetében lehet szó light akcióról, pl májusban nem lesz, mert a cseh ághoz nincs kapcsolódó light ág tier7-8 light tankkal.
Szerintem legalább 2 különböző osztályt kéne minden hónapban a ToT-ba rakni és valahogy a light tankokat is kompenzálni, mert ez így a végtelen történet lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.19. 13:25:07 -
Plata #373063 Az piskóta nekem most 1%-hoz kell vagy 25k xp. -
Kotomicuki #373062 Én a keresőképességükre értettem, mert ahhoz képest, hogy SP-árban vannak/sincsenek, T34 módjára is hozhatják a kreditet. -
ilsalon #373061 Nem az ágyú volt nekem a gond, talán csak a lassú célzás. Lehet vele nagyokat sebezni. Viszont nem nagyon pattint semmit. Nagyon meg kell fontolni, hogy hol nézel ki és próbálsz fél órán keresztül célozni. :-) -
asolyom #373060 Köszi. A Matilda BP megven, és szeretem is. Azzal jól megy. Az OI Exp. és az OI már korábban is gondolkodóba ejtett, csak odáig el is kell jutni, és ahogy látom az előtte levő Type 95 gyalázatos. Az alap ágyúval gold nélkül gyakorlatilag semmit nem lő át.
-
ilsalon #373059 T67-tel előszeretettel farmolnak a népek. Tierjében kiemelkedő.
Fedezékbe kell vonulni és megvárni, amíg közelebb jön. -
Angelus1991ster #373058 XD ne trollkodj! XD Az újaknak fingjuk sincs mi az a Kivereds-Kiravets-1 t8-as fantom heavy IS-3 klón.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.19. 12:49:46 -
yossarianHUN #373057 Azért ne keverd a Kirovets-1-gyel, mert megzavarod az újakat:P -
Angelus1991ster #373056 KiroV-1 az egyik legjobb, legkönnyebben játszható tank a játékban. Egy mérce tank. Ha normál és nem legalja a statod vele akkor nem vagy vörös horda tagja. -
asolyom #373055 Szép és jó dolog, hogy hány skilles legyen a legénységem, de én még az első sorral is bajban vagyok, mert a parancsnokom 86%-on áll, hogy meglegyen neki a 6. érzék, de a 86%-ról 87%-ra történő fejlődéshez azt írja, hogy 4442 XP kell prémium járműben. Ha ez így halad, akkor a harmadik sor soha a büdös életben nem lesz meg.
-
asolyom #373054 Legjobban a T67-et gyűlölöm! Undorító jószág! -
András77 #373053 Igen, mert ott a lőszerrekesze és az HE nagyobb eséllyel okoz modul sérülést és persze papír az egész tank, átüti. -
Hova nerfeljék azokat? Nem elég az hogy gyakorlatilag feldobták a tier 7 es bulldogot tier 8 ba és emiatt 10 ből 9 szer tier 10 meccsben a sor alján figyel?