World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a stugost kv1-gyel csináltam meg....
popey8
Igen erre én is felfigyeltem. Most is 48k tisztán, jó persze prémmel és nem lőttem goldot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egy dologra érdemes figyelni, hogy az oi exp milyen szépen termeli a kreditet. A másod accomon ki fogom húzni, mert a nagy alfa miatt kiváló a kredit termelése. Mondjuk az engem is meglepett, hogy 2,2e sebzésre még csak első osztályt ad.
ROMOTO
Gratula!<#eljen>
Én egy darabig azt mantráztam magamban amikor minden szir-szar álőtt, hogy az az alfa, az alfa az kárpótol, hát nem így lett <#hehe>...nekem nem dobott tankászt, szívből utáltuk egymást aszem, aztán az o-i vel gurultam párat stock löveggel, rájöttem hogy nélküle reménytelen, úgy hogy gyüjtöm a free xp-t rá, kb fél év múlva meg is lesz, hogy ottrohaggyonmeg...
Antimat
Igen, reggel is 8 lose in a row. 2 tankot alig tudtam lecsillagozni.

cyka blyat

Szerintem van értelme elég jól adja.
van értelme felmenni játszani, vagy megint csak a hétvégi fos..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mozgékonyság nem marad, a hatos már mocsok lassú, viszont annak már használható armorja van.

popey8
Ez egy szörnyeteg 😄 Páncélja ennek még nincs, de ez a löveg (10cm)... Pff mindent visz ebben a tierben. Ráadásul a tank mozgékonyabb, mint gondoltam. Én sebeztem a legtöbbet, a 2. is csak 500-at o.O Majdnem meglett a Radley is, de persze a csapattársam nem adta oda a killt. Ezután kíváncsi leszek a többire is. Azoknak még - elvileg - páncéljuk is van. Ha marad ez a mozgékonyság és ilyesmi karakterisztikájú löveg, akkor elég szórakoztató lesz a többi is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Akit érdekel, hogy néznek ki egyes, ritkán látott tankok a garázsban. Featuring Pz III Ausf. K, 7-es VK B, VK 100.01, Krupp-Steyr WT, Rheinmetall Skorpion, T-28E, T-22, Ob. 244, IS-3 autoloader, Ob. 777, SU-76l, M4 Improved, M48A2/T54E2/T123E6, M56 Scorpion, M4 Revalorisé, 8-as FV4202, 59 Patton, 121B.

just a small update, according to sources the next patch will be called 10.0.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudod min lepődtem meg egyszer.Csöffivel acélfal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

pointer4
Az igen szép csata 😄

Mindig gondoltam én is a KV3-ra, meg a BlackPrinc-re, T29-re mint végső megoldás, hátha azokkal könnyebb a tank hp-jának 3x meg 4x ét lepattintani. De aztán a MAUS-al összejött 😄 Sosem próbáltam.
ROMOTO
Lekerül a Böelter mellé <#zavart1>
Tono34
A T28c-nél a wz111-el sikerült teljesíteni, meg is lepett.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ROMOTO
Tegnap pont egy ilyenbe küldtem egy laza 900-as HE sebzést borsiggal, teszteltgetem a nagyobbik löveget, jó szar , de nincs kedvem még visszaváltani. Kb. szemből a lövege alá kapta repült vele az ammorackmeg még vlmi modul, qrva ritka ez a td, se camo, se páncél, nagyon kevés szituban lehet kipumpálni valami tisztességes sebzést vele. Nem úgy mint a papír német táras megfelelőjéből. Valszeg, csak a nagyon elszántak húzhatták ki, mivel a másik ágon használhatóbb az FV. Lehet ezért is magas a tankászkodás, mert nem túl noobsafe és csak prók mennek vele hébe-hóba..
Nem szoktam ilyet csinálni, hogy képeket szúrok be csatákról, de ezt muszáj, mert annyira meglepődtem, hogy csak na:

HT-15 mission KV3-al (6000 sebzés/blokkolt lövés), spoiler tagba rakom, hogy ne szemeteljem a topikot....Aki akarja megnézi. Még csak a Stug-ért harcolok, de ezen meglepődtem. Nem gondoltam, hogy meg lehet ezt csinálni 7-es tankkal is (jó nyilván kellett hozzá némi malac is, hogy 2700 sebzést megfogjon a kv3 páncélja).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem ilyesmit keresel?
Igaz ez nem CS,hanem UT.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

pointer4
Nekem a 215B(183) az igazán bejövős, sajnos most nagyon lomha lett, de a városi pályán az nem probléma. A 4005 nekem nagy csalódás lett, se nem fér bele több lőszer, a befogása is azonos, vagy még kevesebb a toronynak. Pontosság, csőlehajlás se jobb érzetre. A sebesség plusz is kb semmi, cserébe egy amx12 is kicsipkézi szemből.
Amióte nerfelték az ágyút, azóta 5AP, és 7 HESH van benne, mert az IS7 és társaiba a 200-300as sebzés vicc.

Az OBJ260-at meg ne hajtsd nagy gőzzel, a T55A sokkal jobb 'ajándék'. Olyan papír a 260-as, kb mint egy IS8, több HPval. Toronyot átlövik szemből bármivel, csőlehajlás kínai szintű, ágyú 350m+ ra kataszrófa. Testnek csak a felső része pattint, sidescrape-be belövik simán.
popey8
#361649 Thx. Először csak HESH-t raktam bele, de aztán láttam mennyire rapszódikus az átütése/sebzése, így raktam bele 2 AP-t. Goldként használom az AP-t, mikor biztosra kell az 1k sebzés (és keményebb a célpont), bár őszintén szólva még csak 1x lőttem el mindkettőt. A HESH-t próbálgatom 😊 Amúgy vicces, mert a BIA nekem sem működik rajta, 6% kell még. Átképzésnél véletlen elbaxtam -.- BIA-ával sztem még egy kicsit jobb lesz.

#361650 Ha win, sztem Ace, ilyenkor persze mindig retard agyhalottakat ad az ember mellé 😊

#361653 Én már egyébként nem idegesítem magam a küldikkel pluszban. T28 sincs meg, elég ideget okoz a sima random a baromságaival, nem hogy még azon túráztassam magam, h miért nincs napok óta vmelyik map, TD-ből 2, elég pattintás, kigyújtás meg a többi random sz@r vagy a csapattársak miatt, h miattuk nem sikerült a küldi stb. Amúgy ha csinálnám, akkor 15-nél nekem elég lenne az elődleges, mert a csajok miatt úgy is megcsinálnám a maradék 4 15-öst 😊

pointer4
De azok mozgékonyak is 😄

ROMOTO
#361594:

És mi lesz az 5 arty kinyírásáért járó medállal ? 😄
pointer4
Gratu, pont a napokban kaptam én is egy 28k-s ilyet 😄

Ha bele gondolok, milyen kevés ilyen öreg róka van mint mi 😄
pointer4
World of Tanks (18617 új)

Jajj be rég jártam errefele 😄
Üdv újra mindnekinek, mi most a téma? 😄 kurwa arta, béna lengyelek, köcsög goldammoósok ? 😄 eltaláltam ?😄
Pales27
5 kill kell az obj 260-hoz így csak elsődleges lett volna meg 😄 am grat

Valaki aki benne van mod témában, tudna kicsit mesélni mekkora meló egy mod működőképessé tétele az új verzióra?
Sziasztok!
Egy sound modot keresek, remélem tudtok segíteni.
nagyon hasonló az Aslain-féle XVM modpackban található announcer modhoz, viszont nem teljesen ez, amire gondolok.
CSS-s hangok vannak benne, tankok kilövését számolja: double kill, multi kill stb. Vagy ha az elleféltől valaki meghal, akkor firtst blood.
9.9-hez volt ilyen mod, talán pont ebben az XVM modpackban volt benne, de most nem találom, meg egy honlapon sem láttam.

Sunsetjoy
Azt az IS-4-et kifújtad, mint a tojás belsejét szokták .D Az se semmi, hogy csak 2. osztályt kaptál rá...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Grat! Csak HESH van benne, egy darab AP sincs? Sajnos irtózom tőle, pedig biztos sokat lendítene, ha végre befejezném rajta a második skillként a BIA-t.
popey8
Új sebzésrekordot sikerült elérnem. Ezzel meg lett volna a 260 TD15 küldije. Büszke annyira nem vagyok rá egyébként, mert ez a löveg a magas átütésű HESH-ével szemét egy dolog és semmi keresnivalója a játékban. Talán inkább a magas sebzés/alfa a gond és hogy modulokat is elvisz. A jagde100 alfája is sok már, ugyanez érvényes természetesen buzeráns artyra is. OMG mit lehetett ezzel művelni pen nerf előtt? Itt csak a legmagasabb sebzés van, de full hpról halt a batchat (1800) + az 50b és az fv heavy is kapott 1700 vmennyit. Nem tagadom, mikor ezeket az 1700 felettieket lőttem elég jó érzés volt <#zavart1> De akkor is szemét dolog.

Másik FV TD-m nincs, szal nincs összehasonlítási alapom, de sztem egyébként nem rossz TD, bár elég nehéz vele játszani és jó eredményt elérni (hiába a nagy alfa a 3k feletti sebzés sokszor nem jön össze). A 25 mp-es töltésidő, az hogy gyak nincs álcája/páncélja és a nagyon gyatra gun depression negatív és sajnos pozitív irányban is, eléggé behatárolja a lehetőségeket. Viszont legalább nem lomha. A löveg+HESH páros - mint látható is, durva dolgokat tud művelni, mikor adja az rng - szó szerint pusztító elegyet alkot, érdemes 1x kipróbálni. Az ágyú statjai papíron csak kicsit jobbak a másik FV TD-n lévőnél, viszont pont ez teszi sztem játszhatóbbá. Aránylag gyorsan céloz és pontos is. A fentebb említett 1700+ lövések közül 2 kb. 450 m-ről talált be, úgy hogy az ellenből csak a tornya látszott.

ROMOTO
Ha már szar, szarabbnál szarabb köreimet ma ezzel akarja kompenzálni a game <#mf2>
Antimat
Köszi <#vigyor>

cyka blyat

Pales27
teszten az volt

Fasza lesz. Egy fürgébb Pershing, jobb ágyúval, és szarabb toronnyal.
Antimat
Nyugtassatok meg, hogy az M46 Patton fullosan fasza lesz.

cyka blyat

Ahh, erre is azt hittem, hogy utoljára CoD-ban láttam ilyet, esetleg hallottam, többnyire cérnahangú 12 évesektől a mikrofonba visítva. Tiszta nosztalgia.
ROMOTO
Azért ez a KV-4 egy mángorlóba szúrt szívószálra hasonlít a leginkább, értem én hogy nincs más löveg hozzá meg valós arányú, de optikailag tuningolhattak volna valamit a vastagságán <#fejvakaras>
http://thearmoredpatrol.com/2015/09/17/kv-4-ktts-hd-renders/
Panzer 58-ról, Toldi III-ról és Turán III Prototype-ról megjelenhetnének már HD képek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.17. 20:09:29

angelus1991ster.blogspot.hu

Ugyan így vagyok néha az Ob268-al de mégis szeretek vele menni.
Ok majd megnézem de mégse ha majd lesz.

Komolyan:próbáltam de unalmas hogy sokat nem megy,mivel kevés időm van inkább próbálom a küldiket csinálni.
Master91
Most van test szerver vagy mi, próbálgasd ki (most éppen azt hiszem nincs, de úgy rémlik hogy lesz még a napokban)

Vagy nem lesz ?
Egyikhez se, elvilleg ez az A18 ez L/55-ös löveg. Bár korábban ilyen néven semmit nem találtam róla. A Skoda cégnek voltak saját légvédelmi lövegei. Ezeket a németek is használták csak német névvel, például ilyen a 7,5 cm vz 37 is, valószínűleg inkább a AA lövegekhez van köze az A18-nak.
ROMOTO
Neeee! Én nemrég szálltam ki belőle, szipiszupi td-s lévén szoptam mint a torkosborz azzal a behemóttal <#hehe>
Elsőkörben megveszem a Jt aztán majd még körbe nézek a YouTube háztáján is.
Az awkward moment, amikor az ember egy meddel megcsinálhatta volna a T-55A HT10 misijét.
Ezért mondtam, hogy a JT és a Süti kevésbé szarok, mint a medek. Szövegértés.
annyival h heavy tankok. med t9 stock grind tobb mint fajdalmas.
Ez eggyel jobb mintha a játék törlését ajánlottad volna.:-))
Akkor lehet, hogy inkább több köze van a cseh A18-as ágyúnak a Kwk 42 L/70-hez mint a kwk 40 l/48-hoz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Az E75-el,M103-al aránylag sikerült átvészelnem az alap időszakot.Nem tudom hogy ezek mennyiben másak.
ROMOTO
Akkor bocs, mind szar stockon, azt tanácsolom hogy álljon meg és ne menjen feljebb.<#vigyor>