418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #372849 Én nem vagyok összeesküvés gyártó...de ha megy a boosterem, csak vereség -
bekescsaba #372848 Badabummmmmmm
7, zsinórban vesztes meccs után
Győzelem
Karelia
Škoda T 50
Szerzett tapasztalat:12 270 (x5 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 82 580
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály -
yossarianHUN #372847 Azért, mert a Matildának 120 átütése van. De kérlek. See for yourself. -
Angelus1991ster #372846
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #372845 ehhez nem kell xvm. eleg ha ranezel, h merre indulnak az elso percben.. -
brasco84 #372844 én töröltem az xvmet, mert rájöttem hogy már a loading screennél felbasznám az agyam :D -
lexlutor #372843 tomato 400 eff hetvegi fereghordak.. agyfasz...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.16. 20:56:36 -
brasco84 #372842 nekem az első 9 volt asszem, ki is léptem, feleslegesen idegesítem magam :D inkább iszom egy sört meg nézek egy filmet -
lexlutor #372841 nekem 8bol 8 vereseg :) -
brasco84 #372840 20 csata 20% win, tök jó ez a szombat este + személyes tartalék + 5X első win. nevetséges amilyen csatákban vagyok komolyan... -
Wow, jól kezdődik.... Megvettem az E50M-et, mert most mégis olcsóbb majd egy millával. Első két meccsen háromszor lőtték el az ammorack-et, (mindkét oldalról beverik), ebből egyszer egy t54 proto, egy Pershing, harmadszor szemből, tornyon át egy T57 heavy alap lőszerrel. Mellette egyszer előtték a tornyot (tizenx másodperce out), egyszer a töltőt (azt a T57H lövése az ammoval együtt ofc), kétszer a löveget sárgára, a többitről nem is beszélve (persze nagy eü, nagy javító, nagy tűzoltó van rajta). A lézerágyú olyan homályokat lőtt néha, hogy csak röhögtem.
Kurva jó volt, saját hp-m alig bírtam lesebezni. Aztán a venti helyett rátettem egy raktáron lévő vizes lőszertartót, úgy már legalább ammot nem lőttek szemből.. Azért nem erre számítottam, eddig a sima E50 tényleg mérföldekkel jobb volt fullosan. -
Rammsch31n #372838 Mikor arty oneshotol 50-el... és elönt a mérhetetlen harag... that feeling... -
asolyom #372837 Kezdünk összebarátkozni ezzel a monstrummal.
Ezen végre van valami páncélnak nevezhető alkalmatosság. Igaz, hogy cserébe lassú, mint a csípőficamos meztelencsiga. És hozzá még vak is, mint a denevér.
Igaz, ha odacsap, akkor azt többnyire megérzik. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.16. 19:19:40 -
tutyimutyi2 #372836 avagy annyi segítség hogy mint az aw-ban jelenleg legnagyobb spg-k 1 lövésből kb annyit ütnek mint wotban kb egy 4-es 5-ös arty illetve lövés után egy nagy piros kör jelzi hogy onnét lött és bár ui nélkül de maga az arty egy pár másodpercig láthatóvá válik ha pont oda nézel. -
walert #372835 Lehet, hogy ott az artyk helyett apache helikopterek lesznek. Azok fogják műholdnézetből a hőkövető rakétáikat kilőni a tankokat és ezzel átvenni ugyanazt a mostahaszerepet a célközönségnek, ami itt az SPG-nek van. 
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.16. 19:04:42 -
Rammsch31n #372834 Lehet a többség nem, de akkor én a Lomtárba ugrasztom a dolgot. ;) A birkák meg majd tejelnek meg tolják tovább. :) -
walert #372833 Pedig pont ez lenne ésszerű. Itt már valószínűleg mindet elértek. A játékosállomány maximumon van, rengeteg prémtankot adtak el, már új ágat, új prémtankot nem tudnak adni új élménnyel társítva. Így mint ahogyan a prémtankokat is már csak copyzzák, az egész wotot copyzni kell új köntösbe, hogy aztán ismét eladják ugyanazokat a prémtankjaikat meg kihúzd lóvéból a tizeseket ott is.
Ugyanaz a játék lesz, csak más a skin és az emberek ugranak majd.
-
lexlutor #372832 detto. 5 ev wot utan, megegy grindelos jatekba megegyszer nem kezdek bele. probaltam wt-t, warplanest, warshipet, aw-et. elpotyogtem veluk kicsit es annyi. es nem azert mert rosszak vagy eppen jok, hanem mert ugyanaz a grind. -
Nagyok között cumi vele a kör... De ha jó meccset kapsz,simán lehetsz vele top sebző:)
Nem vagyok jó játékos,de mentem már vele lila kört,és legjobb wn8-am van vele.
De amíg nincs kifejlesztve,ne várj sokat tőle...És kell bele jó legénység,mert nem árt eltalálni a célt :) -
3 perces akció :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #372829 80mm? Az 75mm egyébként ha teljesen szemben áll és fasza sík, függőleges acéllemez a melle. Ezért kell forgatni. Azt már teljesen szemből egy toldi is beüti arannyal ha nincs büntető RNG-je, de a toldi nem a legjobb példa, csak magyar ugye. Gondolom nem arra gondolsz, hogy mikor amx40-el harcoltál kv1 ellen? KV1 weak spot
A zűd része belőhető már gyakorlatilag bármelyik tier5 mednek, bárhogy tekeri, a melle részét szeretem, az elég konkrét. Az említett matilda valóban küzdhet vele, ha ügyesen forgat a kv1, arany lőszer viszont bármikor biztonságosan beviszi. Mondjuk nem biztatok senkit aranyozásra, de úgysem kell, használják eleget anélkül is.
A tier3-4 sz.rok arannyal lövik be, alaposan célozva, vagy sehogy, de ez mióta standard meghatározása egy kemény tanknak, hogy tier-2 nem tudja belőni vagy csak arannyal? Ha nem egyedüli top tier a kv1 és lehetőleg kevés matilda, t28 (a zis-4 simán beviszi, mint a kés a vajat úgy vágja át a páncélt) meg hasonló tier4 legyen, inkább csak tier3 szemét, akkor lehet mellet döngetni, mert valóban nem nagyon lesz, aki beviszi, de erre mit lehet mondani? Előfordulhat, de nem ez a tipikus, hogy enyhén fogalmazzak.
Talán a lexemetebb ágyúja a tier5 prém tankjaim közül a matilda IV-nek van, 86 pen és annál tényleg figyelni, hogy mennyire van beforgatva a kv1. A t-25 a 116 pennel a kv1 mellét már vígan belövi, néha lepattan, mert botrányosa a szórása, de az egy másik történet. A chi-nu-kai meg a 124pennel már a tornyát is beveri, csak ne lőjön spaced területre, de a mellét szerintem még 45 fokig is beveri.
És ezek átlagos tier5 mednek mondható tankok, TD-ket meg sem említeném, nehéz tankoknak szintén van tipikusan 100+ penje, a lightok meg flankoljanak, bár az elc-nek még azt sem kell.
A kv1 nagyon messze van például egy sti-től,bélától vagy E75-től, mert azokkal a saját tierje legtöbb tankja szenved, persze egy kv3 esélytelen ellenük, de ezt én soha nem tartottam egy valóságos mércének, hogy a tier-2 nem tud beütni valamit.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.16. 18:14:14 -
tutyimutyi2 #372828 "A frontja egy árva weak spot nélkül 80-100 milliméter effektív védelmű" hm érdekes amikor beforgatja a testét olyankor matildával elkezdem lőni a fornt páncélján lévő kukucskálót vagy éppen a gépfegyver állást avagy a tornyának a tetején lévő kettő kis kúpot. -
yossarianHUN #372827 Rengeteg? Hol? A frontja egy árva weak spot nélkül 80-100 milliméter effektív védelmű, a tornya még erősebb, szintén gyenge pont nélkül. -
tutyimutyi2 #372826 úgy szeretem mikor jön a kv-1 nagy pofával hogy ő a király és nem lövi be őt senki aztán elkezdem "sorozni" (matilda 1,97reload) aztán én vagyok a játszani nem képes goldnoob (Mk. X-B 121pen). :D -
András77 #372825 Vegyél egy nagy levegőt és ha sokat vársz a kv1-től, inkább vegyél belőle vissza elég sokat. Néha jól adja és ki lehet a páncélját használni, de amikor kapod a 300-as pofont az oi-exp-től és te meg lepattanót lősz rá, akkor fogod a fejed.
Meg a qrva sok arany lövést kap. Bár van már 1 éve is, amikor kv1-el mentem, de már akkor is kb 1/4-1/5 arany lövés volt, most még rosszabb lehet az arány.
Mindig forgatni kell kicsit és finoman mozgatni, ha mozdulatlan maradsz, nagyon könnyen belőnek, mert rengeteg gyenge pontja van... -
Rammsch31n #372824 A másik vicc, hogy periszkóppal sem látok lóf-szt sem a Skodával, de engem meg olyan hamar észre vesznek, hogy csak pislogok. -
Rammsch31n #372823 Játssz tesómmal, ő is azt húzza szegény! xD -
asolyom #372822 Ekkora egy szutykos rohadt gennyet! Végre kihúztam a KV-1-et, ami persze a lánctalp kivételével stock. Hogy meghozza a kedvem ehhez a tankhoz MM folyamatosan T7 csatákba dobál. -
Rammsch31n #372821 A büdös fenébe már, mióta felraktam a nagyágyút (tudom, hogy semmi köze hozzá) minden egyes körben ammo racket kapok a 9-es Skodával... Valakinek van épeszű magyarázata azon kívül, hogy elkezdett szopatni a tank meg a game, hogy miért? Előtte ez nem volt jellemző... -
András77 #372820 Van egy érzésem, hogy nem fog tetszeni a kv1 neked. Elég könnyen belövik és az ágyúja képes 50m-ről egy oi-t is elhibázni. -
WR104 #372819 Erre csak azok az emberek kepesek akik par ezer letolt csata utan eljutnak egy bizonyos szintre a jatekban. Ez eleg sokaknak soha nem sikerul. -
Rammsch31n #372818 WoT-ban, hogy lehet csalódni? :DDDD Komolyan? :D
Egyébként úgy nem lehet csalódni, ha nem vársz el semmit... és ez igaz mindenre. :D -
yossarianHUN #372817 Csak azokkal nem vagytok szolidárisak, akik siránkozáson kívül mást is szeretnének olvasni. -
walert #372816 Szolidárisak vagyunk mi 1mással !
-
viper07 #372815 ok :) . -
Angelus1991ster #372814 WoT-ban, hogy lehet csalódni? -
Kotomicuki #372813 De ez a jelenség bármikor és bármivel előfordul a wot-ban, ilyenen már nem kéne meglepődni... -
asolyom #372812 Most, hogy végre közel vagyok a KV-1-hez elkezdett baszakodni az RNG. Komolyan érdekelne, hogy a T-28 top ágyúja közvetlen közelről hogy nem üti át egy retkes Chi-Ha páncélját? -
walert #372811 Abból nem tudnának újabb pénzeket szerezni !
.
-
Gyuszopapa #372810 Játszogatnék de közben 2 napig lázasan feküdtem meg próbálnám az enyémen kihasználni a 3-5-szeres szorzót.Több kevesebb sikerrel.Meg én hétvégén is dolgozom sajnos(péntektől keddig délutános vagyok).Majd szerdától lesz lehetőségem megint rendesen játszani és akkor megcsinálom nállad is a évfordulós küldetést a matricákért.