World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
A lőj ki egy magasabb Tier-t feladat ... activated<#zavart1>
szombat esste eu1 .. fomusorido..

4db t10el tobb a tuloldalon 😄D

Ez a fizika mikor fog vajon kijönni? Félév múlva lesz egy újabb teszt? AMi készen van már jó ideje. De lusták megcsinálni.

angelus1991ster.blogspot.hu

majd a nem is rosszat ird fel, arra az egy honapra, amig midnen retardalt idiota ezzel szorakozik majd a csatakban.
ximix
Na, nem is rossz <#ravasz1> az Arty ha mellélőne és felfordítaná az nem lenne utolsó dolog és akkor jöhetne a csörlő mint a WT-ben.
Az egyik gif-ben átfordul a kis tank és ha jól látom az ágyúcső is besegít a végén ezek szerint most már le van modellezve valósra ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.12. 21:58:22
ROMOTO
Dinamikus kameramozgást engedélyezni kelli hozzá a menüben ha ilyet szeretnél.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.12. 21:33:29
Nem sok wotos vonatkozása van, de nagyon kész van. Inkább ne wotozzon. :-)
Gondolom Mr. Vodka igen népszerű az oroszoknál. Inkább fűjeznének.

Solten
Volt egy orosz-litvan munkatarsam (orosz nemzetisegu de litvaniaban elt es nott fel), azt mondta a moszkvai oroszok a legrosszabbak, azokat meg o se tartja civilizalt elolenyeknek.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.12. 21:08:24

Saor Alba

Azoknál a klingon hordáknál még a drága csehszlovákiaiak,franciák és törökök, no meg sziemkáék is jobbak. legröhejesebb amikor bázist foglalnak, mintha számítana. Ennyire elfajzott emberek vannak ott?

Solten
Letoltottem egy csomo gigat de minek... Ja lehet kezifekeset fordulni, huuu. Gyors tankkal se jott ossze a lelovom a holdat agyukiterites. Ha lelovik a lancod menet kozben az latvanyosabb faralast eredmenyez. Egyelore semmi egyeb extra. Alig lehet tesztelni mert a degeneralt ruszkik TK-znak meg veresen veszik mint egy normal csatat.

Saor Alba

E5 nyitó...
Legalja mindennek.
Vicces videót azért összedobott.

..ami ma megy, minden kritikan aluli..
patchaou
Aztakurva <#wow2>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Beírom World of tanks . Kiválasztom a "life"
És ezt adja be <#wilting>
Srácok ez erős off lesz . De ezmiez ?<#confused>

Master91
Valaki rajtam kívül nyomja a test szervert??

Csak én gondolom úgy hogy ez semmi ez a fizika változás? Kézi fék jó dolog gyorsabb tankoknál de kb. ennyi

Ezzel se találkoztam (nyilván tankfüggő)
Hali! Véleményem szerint nem az arty a legnagyobb gond. Szerintem azzal lett elrontva ez az egész, hogy behozták a sok táras szart.
Valami tank tank elleni küzdelem úgy tudom volt a nyugati frontvonalon.

Azért 3 km/h-nál többel mennének. Tog II sebesség lenne a max😄

Sziasztok keresek olyan clant aki szívesen felvesznek nem napi 24órában játékost "sok más clannal szemben akiknél követelmény a napi minimum 4óra játékidő" mert ugye az ember dolgozik is nem is keveset +szeretnék ügyesebb játékosoktól tanulni pl: harcitaktika merre mit kell eltalálni
Nevem: csontevo csaták száma 2500- a többit lessétek le ha kérhetem
Master91
azért egy GW E 100al igen nehézkes a mozgás, míg BChat artyval semmiség
Maala
AW-ben, ha nem mozog az arty, csak 1 helyből lő, akkor felspotolódik. Fordítsd ezt le a WoT szintjére, és megnyugodsz máris. A pumpa majd akkor megy fel, ha ezt véletlenül pont nem fogják kopizni-

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na igen, ez is egy érdekes kérdés. Mert hogy a passzív scoutolást, és azt a néhány tankot amivel még lehet sunnyogva játszani ez véglegesen kinyírná, az tuti. Másik, hogy magukat az artykat is, mert az egyik felvillantja az ellenség hátul kuporgó szatellites bokorülőit, a többi, meg a csapat meg szétkapják őket egy pillanat alatt. Ezt mondjuk nem sajnálnám <#hehe>
mondjuk a tobbivel kapcsolatban is felmerult egy-ket lehetseges problema :

"
Illumination shells? OMG illuminati confirmed!
Joking aside,this is a bad idea,Illumination "star" shells were used in night battles only,in WoT there are no night maps,what will WoT Illumination shells be? AP with a camera on them?!?
And what about clan wars,why to use scouts when you can have the arty shoot an Illumination shell on the area of interest?"

"- Illumination shells for artillery

Yeah, makes much sense in (mostly) WW2 game. Wil also be great where one guy from platoon of 3 artys will just constantly be spotting for the other two so you have to camp harder. Great idea."
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.12. 16:52:22
na igen! csodat nem kell varni, az biztos.
Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezzel meg lesznek oldva a problémák. Lehet hogy én vagyok fanatikus, de szerintem az AW-ban is túl erős az arty. Most kisebbet fog ütni de gyakrabban, amivel ugyanott vagyunk, plusz még jön hozzá a crew suppression, ami eddig nem volt. Nem vagyok megnyugodva.
mivel gyakorlatilag palya es tankmodelezzokon kivul nemigen van a wg-nel, abba a bughalmazba tenyleg nem lehet konnyu evek ota eloszor vmit fejleszteni is, nem cska igergetni, aztan lemondani 😊
Azért aranyos, hogy gyakorlatilag egy az egyben lekoppintják az AW rendszerét, mégis van pofájuk hónapok óta olyanokat benyögni, hogy több oldalról vizsgálják a kérdést, meg tucatnyi különböző módszert tesztelnek, és az egész csak 2016-ban fog jönni. Nehéz is lehet átemelni egy működő modellt.
Jót tesz nekik a konkurencia, jöhetett volna hamarabb is az AW.

pedig az artykkal nincs is semmi problema!
Szerintem hónapok óta.
Szerintem bocsánatos bűn, főleg ha figyelembe veszem hogy az AW 95%-ban Ctrl+C Ctrl+V. 😊
Sőt, inkább jó pont nálam, ha tényleg igy lesz.
Hoppá! Csak nem az AW kezdi el lassan diktálni az iramot?
- Turning artillery into a debuff class by seriously decreasing its damage, but giving it the ability to suppress crew (reduce the crew effectiveness) while increasing its accuracy. This suppression will be rewarded by XP.

- Illumination shells for artillery (spotting in certain area)
- Changing the point of view to the one the "arty mod" (Battle Assistant) and Armored Warfare use
- Artillery warning (for players who are being fired on by arty)

Megmondtam, vagy megmondtam? 😄 AW Ctrl+C Ctrl+V
Frequency
Valószínű hogy azért nem láttál egy játékban sem első világháborús tankokat,mert az akkor a tankokat főképp a drótakadályok leküzdésére,ellenséges futóárkok betemetésére használták.Löveggel már csak a háború vége felé szerelték fel.

Hát erre kíváncsi leszek. Kamunak gondolom, de az Armored Patrol elég nívós oldal ahhoz, hogy ne adjon hitelt hülye álhíreknek. Meglátjuk.
micsoda brillians visszavagas..
..vegulis az mindent megold h ujabb tankokat rakunk a jatekba..

http://thearmoredpatrol.com/2015/09/12/tier-12-confirmed-pic/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.12. 15:00:52
Annyira biztos nem lenne könnyű, hogy megérje.
Remek. Éljen a váltó/motor szétválasztás, kár, hogy kb. 10 tank után hagyták a francba.
DasIsFuck
...nehéz lenne hozzájuk csinálni egy speciális pályát,játékmódot.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Annyira nincs a szélén. Nem olyan kicsi a modul se, felér a UPF-re is. Ezért is utáltam az STA-t, vagy a motort vagy a sofőrt mindig kiütik és oda a mozgékonyság.
De a test bal szélén? Épphogy csak elkapta a frontom sarkát. Ráadásul UFP, nem is LFP.
Érdekes lesz az új fizika. Ha a tank oldalára fordul 30 mp-ed lesz újra normál helyzetbe kerülni.

Ennél is elől van a meghajtás, az meg itt motor.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.12. 14:12:57
Na azt rajzolja le nekem valaki, hogy ez a lövés hogy sebezhetett motort, mert esküszöm, nem értem. Persze lehet, hogy tudtomon kívül orrmotoros az STA.

Gondolom light-al soha nem jönne össze 😊 (tudom nem a medál hanem a 4 arty kill)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.09.12. 13:35:42
De jók is lennének, mikor a 3 km/h-ás végsebességeddel már 10 perce gurulsz, de még a kezdőkörből se értél ki.