Knights of Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen a nyílvesszõk elfogynak és utánna kardal harcolnak tovább. De ha letáboroztatod õket akkor egy idõ múlva ismét max.-on lesz.
igen,és igen,ami az újra töltést illeti,van olyan hadvezéri skill,hogy +x% nyílvesszõs legyen egyébként nem tom
Most keztem el játszani ezzel a gaméval, és lenne néhány kérdésem:
-Jól vettem észre, hogy a cstában az íjászok íjai elfogynak, ha igen hogyan lehet "újratölteni"
-egy csatában max 2 csapatom vehet részt?
-Jól vettem észre, hogy a cstában az íjászok íjai elfogynak, ha igen hogyan lehet "újratölteni"
-egy csatában max 2 csapatom vehet részt?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Win98 alatt es ME alatt nem is mukodik a crack ....ezt tudtam meg ... tehat mi varni fogunk ....
A kémekkel is lehet területet szerezni:
Ha a kémed cleric, landlord, builder vagy merchant és egy provinciát kormányoz, akkor átadhatja az adott várost, vagy kikiálthatja a függetlenséget majd utána csatlakozhat a királyságodhoz.
Ha a kémed cleric, landlord, builder vagy merchant és egy provinciát kormányoz, akkor átadhatja az adott várost, vagy kikiálthatja a függetlenséget majd utána csatlakozhat a királyságodhoz.
De lehet várost cserélni is.
Lehet örökösödési szerzõdést kötni, ha van gyereked és az adott ország uralkodójának is van. De nem mindig sikerül végül,mikor meghal a király a terület felosztásánál bármi közbe jöhet pl.:
-nem adják oda háborút indítanak
-rossz volt a viszony a két ország között
De visszafelé is elsülhet mikor te halsz meg elõbb.
-nem adják oda háborút indítanak
-rossz volt a viszony a két ország között
De visszafelé is elsülhet mikor te halsz meg elõbb.
üdv!
Hogyen lehet területhez jutni az elején harc nélkül? Ha csak kérek, nem adnak 😊 Mi kell, hogy adjanak területet vagy hogyan lehet máshogyan?
köszi
Hogyen lehet területhez jutni az elején harc nélkül? Ha csak kérek, nem adnak 😊 Mi kell, hogy adjanak területet vagy hogyan lehet máshogyan?
köszi
na elég lol a játék,asszem ez az elsõ játék ahol Magyarország az easy mode :-) lenyomtam normal fokozaton magyarokkal korai és középsõ korban,és egyszerûen Magyarországgal a legkönyebb,kezdésnél elég nagy ország tele van nyersanyagokkal,kezdõ pénz is van,ha nem férsz a bõrõdbe hirtelen lecsapsz pár környezõ 1megyés országot,egyszerûen ilyesmivel,hogy magyarokkal a legkönyebb még nem találkoztam :-D most yorkkal nyomom korai korban,mert kell vmi kihívás,és elég messze is vagyok,hogy magyarok ne támadjanak meg,nem akarok velük háborúzni :-)
valaki akinek mûködik nem küldené el nekem e-mail-en a saját koh.exe-éjét és $$$.dll-jét?
[email protected]
[email protected]
1. töröld le a daemon tools-ot
2. keresd meg a daemon.dll fájlt a windows könyvtárban és nevezd át pl daemon.bak-ra
3. indítsd a játékot
2. keresd meg a daemon.dll fájlt a windows könyvtárban és nevezd át pl daemon.bak-ra
3. indítsd a játékot
A halál csupán a kezdet...
most fejbõl mondom, mert nem vagyok azon a gépen, ahol feltelepítettem, de a daemonban az emulation all, vagy valami ilyesmi opciót ki kell pipálni!
Nieleen
felraktam egy újabb d-tools-t (3,46, a 347 fagy telepítéskor), és most már nekem is azt írja, hogy error! d-t locked, please unlock and restart application.
Második indításra viszont nem indul. Ha unlock-olom, akkor pedig eredeti cd-t kér 😞
Lehet hogy rossz a crack? Leszedtem a gamecopyworld-rõl, a gameburnworld-rõl, de ezek a crack-ek ugyan azok mint a cd2-n lévõ money crack. Elég feltûnõ volt, hogy a crackelt exe byte-ra pontosan ugyan akkora mint az eredeti exe. Csináltak ezek egyáltalán vele valamit?
Második indításra viszont nem indul. Ha unlock-olom, akkor pedig eredeti cd-t kér 😞
Lehet hogy rossz a crack? Leszedtem a gamecopyworld-rõl, a gameburnworld-rõl, de ezek a crack-ek ugyan azok mint a cd2-n lévõ money crack. Elég feltûnõ volt, hogy a crackelt exe byte-ra pontosan ugyan akkora mint az eredeti exe. Csináltak ezek egyáltalán vele valamit?
ehh, újrainstalláltam, hogy minden tényleg rendben legyen.
Utána bemásoltam két fájlt és továbbra is baszik indítani. Az alcohol emulálásában hiába állítom be az RMPS-t (vagy valami ilyesmi a rövidítés ) illetve hogy ne vegyebe figyelembe hogy miyeln cd-rõl indul a szoftver, mivel azokat a játék indításkor visszaállítja, azaz kikapcsolja.
Utána bemásoltam két fájlt és továbbra is baszik indítani. Az alcohol emulálásában hiába állítom be az RMPS-t (vagy valami ilyesmi a rövidítés ) illetve hogy ne vegyebe figyelembe hogy miyeln cd-rõl indul a szoftver, mivel azokat a játék indításkor visszaállítja, azaz kikapcsolja.
még egy kérdés:
install után csak az .exe-t másoltad át vagy a $$$.dll-t is? A knights.exe-t átmásoltad?
install után csak az .exe-t másoltad át vagy a $$$.dll-t is? A knights.exe-t átmásoltad?
imaget installáltam,felraktam cracket,elindítom,szól,hogy szétbaszta daemon toolst,nyomok egy ok-ot,és megint indítom a játékot és belép simán,daemont vissza se állítom,csak indítom a játékot simán azóta
az install virtuállis drive-ból történt vagy cd-rõl?
Amúgy a daemon-nal és az alkohollal nekem nem szarakodott, egyszerûen unmountolta az image-et és kész. Nem is szólt miatta. Viszont mindig kiírja, hogy eredeti cd-t kéri.
Amúgy a daemon-nal és az alkohollal nekem nem szarakodott, egyszerûen unmountolta az image-et és kész. Nem is szólt miatta. Viszont mindig kiírja, hogy eredeti cd-t kéri.
A luxus (egzotikus) cikkeket nem a kereskedõkön keresztül kell importálni. Elõször is kell egy dokk, azt fejleszd kikötõvé, aztán építened kell egy admiralitást, azután megjelenik a város neve alatt egy horgony, arra rákattintva kiválaszthatod az importálandó egzotikus cikket.
Pedig nekem siman mukodik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
money féle crack,install,elindítom,kiírja,hogy deamon tools sucks,sebaj indítom újra és megy,még a fájlt se nevezgetem vissza,mert nem daemon toolozok semmit
nemtom itt a skacok mivel nyomják, de nekem a money-féle crack nem mûxik bármit is csináltam, most próbálok clonecd-s verziót beszerezni...
Sziasztok.
Ha lemaradtam volna valamirõl akkor bocsi.
Szóval nem akar mûködni a crack. Vagy csak én vagyok béna?
Elõre is köszi
Ha lemaradtam volna valamirõl akkor bocsi.
Szóval nem akar mûködni a crack. Vagy csak én vagyok béna?
Elõre is köszi
ja,átnéztem a térképet,annyira le van rongyolódva egész európa,hogy egyszerûen nincs sehol cukor,selyem meg ilyenek,a többi cuccor magam elõ tudom állítani,csak az arany kereteseket nem
Legyen neked is speckó anyagod, és nem mindenkivel kell kereskedni, mert nem is tudsz, max kilenccel, de ha van 3 fullos hadsereged, akkor max hattal. Olyat kell választani, akinek az országa termel speckó anyagot, hogy a te termelt speckó anyagod eladhasd neki. Ha elsõként "fejleszted ki" a speckó anyagot, akkor viszontkereskedhetsz azzal más speckó anyagra. Én MO-gal tudok ilyen módon Bizánccal, Franciaországgal és jópár arab országgal kereskedni. A World Advances menü alatt érdemes figyelni mi van már meg, és a stratégiai térképen is érdemes a trade részt mi hol van. Ilyen lehet Bizánc, mert olyan tartományai vannak, amelyek piacként is jól szolgálHATNAK, illetve az Arany Horda.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
hm,mostmegkaptam havasalföldet is,áttérítettem katolikusnak,de amúgy nem sok minden történik,egész európában nincsenek luxucikkek,asszem kéne vmi arab országgal nyomni,hogy a végére járjak,hogy mivan :-)
Nekem is elindul alcoholal a game.az introja tenyleg nagyon jo,de a game kevesbe szerintem.amugy meg nem nagyon jatszottam vel,de epitkezni milyen szinten lehet benne.
Jimi Hendrix
hm,elkezdtem középsõ idõben magyarokkal,horvátok felajánlották istriát,a csehek ausztria és moravia tartományt,háborúban még nem voltam,van 5db tuning hadseregem,mind a 10 provincia maxra fejlesztve (7 gazdasági fellegvár 3 pedig hadseregképzõ központ),van 2 kereskedõm istriába maxos kikötõk,minden létezõ országgak van kereskedelmi megállapodásom,és mégis,sehogy nem bírok luxus cikkeket exportálni :-( se a kereskedõn keresztül (csak az jelenik meg,hogy trade for gold),se máshogy,vkinek sikerült már?
na sikerült bejutni a játékba :-) egyszerûen fantasztikus,asszem az europa universalis elsõ része óta nem volt játék ami így egybõl magával ragadt :-) már intézkedtem is egy gyári példány beszerzésének ügyében,anno 10k forintomba került a gyári EU is,ez se lesz olcsóbb,de megéri,ez a játék fantasztikus
Nalam detto ugyanazokat a hibakat csinalja mint nalad ... nem indul ... barmit is teszek vele ... es ha valaki meg1x elkezdi azt hogy masoljam be a cracket azzal megetetem a cdt 😊