Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • bigapó
    na, ez engem is "izgatott", hogy mi az az adopt? akkor így lehet csökkenteni a nosztalgia negatív hatását?
    egyébként tényleg mi tartjuk életben a topikot:) valszeg addig játszok vele, amíg enyém nem lesz Európa:)) az meg még messze van. szépen haladok vele, már az észak-olasz tartományok is az enyémek, de Rómát egyáltalán nem tudom bevenni, mindig levernek. gondolom a pápa miatt...
    sikerült építeni könyvtárakat, meg asszem 1 egyetemet is. ez egyébként eléggé zavaró, hogy ilyen kevés hely áll rendelkezésre az építkezéshez. még 3 rublika kellett volna, akkor pont meglennénk:)
    jah, igen. ez az állandó diplomata-invázió kezd kicsit zavarni, mert sokszor nincs időm értelmezni, hogy mit is akarnak és ilyenkor általában én is mínuszos kingdom-powerral végzem:(
    volt egy általános lovag-lázadásom, mindenki eltűnt a pályáról. na én ezt nem tűrtem és visszatöltöttem egy korábbi állást, ezután már nem lázadtak mégegyszer, tehát inteligens a progi és nem csinálja mindig ugyanazt, még szerencse:))
    arra már én is rájöttem, hogy a pappal kell "áttéríteni" az elfoglalt ellenkező vallású népeket és ezt nem máshonnan, mint a súgóból, ami szerintem egész használható.