Knights of Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játék jó.
HungarianKnight!
igazad van ezekkel a dolgokkal én is találkoztam. igaz én easy-n játszottam eddig. talán te is??
korábban írták, hogy win98-on nem megy. ja nekem is csak XP-n engedi a crack-et. pedig jó lenne otthon is nyomni 😊
-a katonák soha nem hadják el a vár falával határolt területet még ha le is van rombolva(így hinta stratégiával ,még a jelentõs túlerõvel rendelkezõ hadsereget is le lehet gyõzni)
-mikor megtámadsz egy szakaszt a többi az esetek többségében nem siet a segítségükre ,inkább hátrébb húzódik(így körülvéve azt a szerencsétlen 20-30 katonát pillanatok alatt, kis veszteséggel le lehet mészárolni)
-a hadsereg kicselezésével, a tábornok megölésével megnyerheõ a csata(így elég ha egy erõs hadsereg ellen egy 1-2 szakaszos lovas hadsereget küldesz)
-és az is elég érdekes, hogy Esztergom keletebre van mint Buda(Buda egyébként a Kisalföld területén van);Kassa Kárpátalján van és nem magyarul van írva;Severin ami nem is magyar város meg a Vajdaságban van(lehetett volna mondjuk Temesvár(magyar és épp ott van) );Pécs a mai Szlovénia területén van;Klausenburg meg nem tudom mi akar lenni (talán Kolozsvár de akkor azt is magyarul kellett volna írni). Az ország formájáról és Duna, Tisza hiányáról ne is beszéljünk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha meg is a sajat gepedrol akarokd linkelni arra is van megoldas.
instaljal fel egy web szervert, es akkor mar menni is fog.
de addig is:
<#banplz>#banplz>
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ha saját, akkor azt fel kell raknod tárhelyre...vagy legalább rakd fel a galériádba....de mindenképpen méretezd! a 800×600 baráti...
géprõl élbe nem fog menni,...azért ment a vigyorgás. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Hogy lehet megnéni a KIVÁGOTT KÉP URL-jét?" ,hogy be lehessen illeszteni !<#mf3>#mf3>
ftp://c:/mappa
<#banplz>#banplz>
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Magyarország megállíthatatlan :-) keletrõl lesöprök mostmár mindenkit,átcsoportosítottam oda seregeim :-)
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
itt tartok most,és ez a lázadási kedvet mutató térkép,jól láthatóan olyan 28-35% között szór a boldogsági mutató mindenhol,a lovagjaim mind ex-hercegek,szal esélytelen egy katonai felkelés is,néha betörnek a határon más országban fellázadt népek,de õket pillanatokon belül szétveri a legközelebbi hadsereg.
Ha jól karbantartja az ember a dolgokat nincs lázadás :-) minden közepes fokozaton persze :-)
én kis országom
a seregeim
meg van a "kis gyõzelem"
megválaszottak európa császárának,mi legyen?:-D
beadtam a derekam :-)