Knights of Honor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szasztok!!

a játék jó.

HungarianKnight!
igazad van ezekkel a dolgokkal én is találkoztam. igaz én easy-n játszottam eddig. talán te is??

korábban írták, hogy win98-on nem megy. ja nekem is csak XP-n engedi a crack-et. pedig jó lenne otthon is nyomni 😊
Elég nagy hibákat találtam: -nem használják a kapu fölött lévõ forró kátrányt
-a katonák soha nem hadják el a vár falával határolt területet még ha le is van rombolva(így hinta stratégiával ,még a jelentõs túlerõvel rendelkezõ hadsereget is le lehet gyõzni)
-mikor megtámadsz egy szakaszt a többi az esetek többségében nem siet a segítségükre ,inkább hátrébb húzódik(így körülvéve azt a szerencsétlen 20-30 katonát pillanatok alatt, kis veszteséggel le lehet mészárolni)
-a hadsereg kicselezésével, a tábornok megölésével megnyerheõ a csata(így elég ha egy erõs hadsereg ellen egy 1-2 szakaszos lovas hadsereget küldesz)
-és az is elég érdekes, hogy Esztergom keletebre van mint Buda(Buda egyébként a Kisalföld területén van);Kassa Kárpátalján van és nem magyarul van írva;Severin ami nem is magyar város meg a Vajdaságban van(lehetett volna mondjuk Temesvár(magyar és épp ott van) );Pécs a mai Szlovénia területén van;Klausenburg meg nem tudom mi akar lenni (talán Kolozsvár de akkor azt is magyarul kellett volna írni). Az ország formájáról és Duna, Tisza hiányáról ne is beszéljünk.

Sephi
A Spy tud ilyet nemde? Nekem tobszor is sikerult 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
na érdekes felfedezést tettem :-) szal ha vmi új ország jelenik meg a határainknál(lázadó tartományból független ország lesz,nem és feltétlen a mi lázadó tartományunk),akkor van rá esély,hogy egyik embereünk az õ kéme legyen,és ilyenkor jön a hadsereg lázadása
Sephi
Egyebkent amiota segitettetek azota 20000 ala nem esik a penzem 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

formatuq
#449-be le van irva
ha meg is a sajat gepedrol akarokd linkelni arra is van megoldas.
instaljal fel egy web szervert, es akkor mar menni is fog.

de addig is:
<#banplz>

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

skorpio7
Jaja.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Serpa
a "$$$.dll file" -t is be kell másolni a helyére ?

b-type
wow...léptem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kösz már tudom.
Már mint beilleszteni!(hogy a gyengébek is értsék!)
b-type
jobb klikk/tulajdonságok/url cím kimásol....
ha saját, akkor azt fel kell raknod tárhelyre...vagy legalább rakd fel a galériádba....de mindenképpen méretezd! a 800×600 baráti...
géprõl élbe nem fog menni,...azért ment a vigyorgás. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

És nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>
<#ejnye1>Ti nem tudtok olvasni:
"Hogy lehet megnéni a KIVÁGOTT KÉP URL-jét?" ,hogy be lehessen illeszteni !<#mf3>
Yossarian
pffffffffff

Nieleen

skorpio7
Jujj ez fáj. <#mf1>

formatuq
szep link 😄
ftp://c:/mappa
<#banplz>

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

skorpio7
Azt hiszem igazad van. <#eplus2>

mit kellett volna elolvasnom?

arty
csak irni tud, olvasni már nem ...

Forza.

Botond
#431es kommentet próbáltad már elolvasni?
NEMTUDJÁTOK HOGYAN LEHET MEGNÉZNI A KÉP URL-JÉT???
Botond

Magyarország megállíthatatlan :-) keletrõl lesöprök mostmár mindenkit,átcsoportosítottam oda seregeim :-)
Viszont az az inflációs dolog jól ki lett találva csak a kereszt meg a könyv idegesítet a végén mert 1000 lehet mindbõl akkor miért tudok 1 forduló alatt 1300-at termelni semmi értelme meg miért kell 3000 könyv egy adoptáláshoz mikor annyit nem tudsz csinálni. Szóval vannak még hibák ilyen az összes lovag lázadás is szertinem egy stabil birodalomba.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Hát nekem az ország közepén is volt lázadás pedig 30% körül volt a boldogsági mutató és oda kivülrõl betörni nehéz, sõt még csatához se volt köze. Adózni meg nekem ekkora területnél nem is kellett úgyhogy az is kizárva sõt még a tax collektort is lebontotam mindenhol.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Botond

itt tartok most,és ez a lázadási kedvet mutató térkép,jól láthatóan olyan 28-35% között szór a boldogsági mutató mindenhol,a lovagjaim mind ex-hercegek,szal esélytelen egy katonai felkelés is,néha betörnek a határon más országban fellázadt népek,de õket pillanatokon belül szétveri a legközelebbi hadsereg.

Ha jól karbantartja az ember a dolgokat nincs lázadás :-) minden közepes fokozaton persze :-)
Botond
a régiek csak akkor lázadnak,ha újat veszel fel aki kém,és fellázítja a többit,egyébként régi tartományok maximum akkor lázadnak fel,ha külsõ lázadó betör,vagy ha évekig nincs béke,és a háborús kimerültség 20al megdobja a lázadási kedvet,és emelett még halálra is adóztatod õket,plussz hirtelen leesik a kingdom powered is,mert vmi szövetségest megtámadsz vagy vmi hasonló okosság,mostmár a térkép felét uralom,de még egy darab lázadásom se volt,mivel figyelek az ilyen részletekre :-) ha mindenképp új lovag kell,vegyél fel egy herceget aki nem örökli a trónt,és akkor abból késõbb garantáltam nem lázító lovag lesz,elsõ pár év után csak úgy felfogadni lovagot öngyilkosság,mert 110% hogy ellenséges kém
Yossarian
jobbgomb-tulajdonságok?

Nieleen

Hogy lehet megnéni a kivágott kép URL-jét?
azt te csak hiszed hogyha a legelejétöl vannak embereid nem fognak fellázadni nekem 2* is volt hogy egyszerre mindenki fellázadt. amúgy meg vagy 3* halt ki a családfám és akkor is az emberedet veszi el és újjat kell venni, meeg aztán van amikor kiderül az elsõ emberedrõl hogy káém az a csúcs. 😊 A térítés is csak félig meddig jó mert néha nem lehet megcsinálni vagy ugyanúgy lázadás van.

Botond
viszont kezd beszûkülni a terjszkedés lehetõsége,mert nem akarok ész nélkül terjeszkedni,úgy hogy támadási felületet hagyok :-) szal nem tudom hogyan tovább,hogy azé legalább minden második határzónában hadsereg legyen
Botond

közben terjeszkedek :-)
Botond
egyébként van képmentés funkció,vagy te is vmi képlopóval szedted ki a képet?
Botond
az azért van,mert az ellenség kémeit fogadod fel lovagnak,én alap arcokkal dolgozok kezdetektõl fogva,utána csak a királyi családból veszek fel bárkit is bárminek,azok tuti nem lázadnak,ezen kívûl,ha adoptálod meg áttéríted a népet,és nem háborúzol végtelen ideig,akkor nincs lázadás,mint láthattad én országom se kicsi,de ami lázadó volt,az mind külföldrõl tört be portyázni,és már a határon le lett nyomva :-)
Én most majd megpróbálom normálon, de nem olyan könnyû ám mint hiszed, mert lázadás hegyek vannak és azokat le kell verni meg mikor kitalálja a gép hogy minden lovagod fellázad hát az elég lol.

Botond
pedig simán,ahol én tartok onnan már csak idõ kérdése és leigázok mindent,csak még nem volt idõm :-) és nem legkönyebb fokozat :-)
Úgy gondolom a játéknak csak ekkor van vége igaz hogy legkönyebb fokozaton de nem hiszem hogy nagyobb fokozaton ezt meg lehetne csinálni

Botond
10-20 maximum,8x gyorsítással tolom végig,ha van vmi pause,meg ugye csata alatt is autopause
arty
botond mennyi játékóra kellett neked ehez ?

Forza.

Botond
Mivel vágtad ki?
Mr.Macho
sikerült már valakinek win98 alatt elindítania, vagy hallottatok már ilyenrõl más fórumokon?
Botond

én kis országom

a seregeim

meg van a "kis gyõzelem"

megválaszottak európa császárának,mi legyen?:-D

beadtam a derekam :-)
Botond
egyesek mondták,hogy alacsony az újrajátszhatósági értéke a dolognak,így 3-4 játék után nem mondanám,hogy az,inkább az a gond,hogy automatikusan Magyarországot választjuk,ami eleve a legjobb,hiszen mind méretre mind gazdasági adottságokra tekintve mind3 korban a legjobb,mondhatni hiába normal a fokozat Mo-t választva még ez is inkább easy,az már csak hab a tortán,hogy rengeteg 1-2 területes szomszéd van akit seperc alatt be lehet kebelezni,Anglia bármelyik tartományával indulva kõkemény a dolog,és igenis élvezetes az újra játszás,ha váltogatja a kort és az országokat az ember
Botond
asszem lemondok a címrõl,és elõbb eu szintre hozom az országot :-) kontinensrõl minden országot felszámolok :-D
arty
ah, mire én oda jutok ... 😊

Forza.

Botond
nyertem \o/ elfoglaltam az egész Balkán félszigetet(Krétát nem azé),Moldova,Galícia,Podolónia,Buda,Ausztria,Karintia,Velence volt az északi határvonal,lengyelekkel jóban voltam,és õk rám szavaztak+saját szavazatom,és így meglett a többség nyertem \o/
Sephi
Rendben 😄DD