Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
keeper2 #536 Gondolom, még nem fenyeget ez a veszély, de olyan 50 ezer arany táján nagyon ajánlatos odafigyelni az infálcióra, ezt ott írja a pénz-lapon, ugyanis ilyenkor ez jó kis terhet ró a jövedelmeidre. Ilyenkor egyszerűen költeni kell. Végülis, inkább költsünk azonnal elkészülő épületre, mint hogy az infláció vigye el. Meg egyébként én pl. abba a csapdába estem, hogy én vagyok a legnagyobb és leggazdagabb ország, erre szinte sorban üzennek nekem hadat olyan országok is, akikkel eddig jóban voltam. Hehe, azért így sincs könnyű dolguk, lévén, a haderőm is messze a legelső. Sőt, eddig csak ők vesztettek területet, én nem, ellenben fél dánia az enyém. Közben már nyomulok olaszországra és németországra. Majd a normannokra, és végül az elég messzi norvégokra. De egyébként a hadüzeneteknek vannak néha elszólásaik. Egyikük bevallotta, hogy melyik ország fizetett nekik azért, hogy támadjonak meg. A poén, hogy egy olyan ország, amivel nem állok hadban, sőt, a viszonyom sem rossz. Gondolom, így akarja lenyomni az erőfölényem. De majd, ha kissé csökken az ellenfeleim száma, gondot fogok rá is fordítani, pedig eddig nem terveztem :) Egyébként, én offenzióra építem ki magam. Védekezni főként a seregeim dolga, nem nagyon húzok fel védműveket a területeimen, hanem inkább a seregek vannak a birodalom területén szétosztva, mozgó védelemként.