Knights of Honor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

formatuq
plusi, nem gondolsz arra, hogy bazi oreg a cd irod?
en csak erre jutottam, mas nem igen lehet.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Pluskast
Na szóval. Nem tudom ki találta ki, hogy a 2-es cd-t alcohllal kell kiírni méghozzá 8-os vagy 12-es sebességû cd íróval. Nállam ez valahogy kurvára és kiabszottúl nem megy. Próbálkoztam így is úgy is.(db cd bassztam el erre a szarra de eredmény nélkûl. Nem tudom lehet hogy csak nállam van valami megfejthetetlen vodoo átok és mindenkinek gond nélkûl megy. Nem tudom de erre én csak azt tudom mondani: BAZD MEG A KURVA ANYÁD ALCOHOL

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mr.Macho
a kof átnevezi a daemon.dll fájlt daemon.bak-ká. Ez esetben egyszerûen vissza kell nevezni. Nemsoká lesz egy patch ennek orvoslására... Az átnevezésre csak akkor kerül sor ha a daemon-tools le lett zárva (locked?) a felhasználó által. Nekem nincs d-tools-om ugyhogy nemtom ez pontosan mit jelent.
grebber
Fasza most makkor mi van?

Next PC upgrade: 2022

formatuq
SUNFLOWERS statement:
By starting Knights of Honor the copy protection checks for CD-emulation-programs such as "Daemon-Tools".
Due to a bug in the checker-routine the file "daemon.dll" is renamed to "daemon.bak", if it has been locked by the user, which it is not by default.
This is a known issue and will be fixed in the upcoming patch. To have "Daemon-Tools" working again, the file "daemon.bak" has to be renamed back to "daemon.dll", which is located on the harddrive in the main directory of Windows (e.g. C:\Windows).

formatuq
Sunflowers - statement is simple untrue. We for sure DON'T delete our own .dll

It's rather a question of good behaviour to clearly notify the users of this mistake - this chance was NOT taken by sunflowers, instead they betray their legal customers.
So it's our turn now to tell you that we are in NO way involved in this.

The .dll-issue is a DIRECT result of their copy-protection. The same can for sure be said about the unusual behaviour to remove Patin-Couffin-Driver.
For sure it isn't legal to simple delete/rename foreign files - I hope no one is affected by system-crashes!

I can confirm this strange behaviour, tested with KnightsofHonor and
lock.dll-function. After message "please unlock daemon.dll" appears,
the protection seems to remove the daemon.dll

Yes it delete Daemon.dll and more, you will have problem remove Daemon Tools or fresh install Daemon, because Daemon installer will send message of error and will exit. In simple way you can’t remove or install Daemon without dealing with registry.

RelakS
nem csak azzal kavar, és már a hwsw-n is fent van

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grebber
Daemon Tools kavarás

<2004-10-05 @ 09:22 - ZeroCool>

A minap kipattant egy pletyka, mely arra engedett következtetni, hogy a nemrégiben megjelent Knights of Honor letöröl gépünkrõl egy bizonyos .dll fájlt. Ezen állomány szükséges ahhoz, hogy mûködhessék a Daemon Tools nevezetû, virtuális CD meghajtót emuláló program. A Sunflowers állítása szerint játékuknak semmi köze sincs az esetlegesen fellépõ kellemetlenségért. Más kérdés, hogy elmondásuk szerint a játékba utólag, nem általuk beletett másolásvédelmi kódhoz semmi közük. Arról nem nyilatkozhatnak...

info:Gamestar

Mostanában amik kijöttek játékok azt vagy egybõl feltörték vagy csak clone cd-s változat van és nics más és nem is lesz. Ja és igen is hogy a clone cd-s változat sokkal jobb a feltörtnél. Még annyit Jakuza ha nem vetted volna észre az nforce-on nem igen jelenek meg azok a játékok amit (elõször) németül is kiadnak vagy csak nagy sokára.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

[Jakuza]
A Nforcere, ki se tettek egyenlore.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na ennyit arrol, hogy milyen jo is a CloneCD-s warez.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

grebber
Na akkor maradt a várakozás normális verzióra.

RangeR
Mostanában ez van az új játékoknál. 2-3 hétig. Utána jön a rendesen szanaszét crackkelt verzió, ami megy mountolva is és bármivel fel lehet írni. 1-2, max. 3 hét. A többivel is ez volt a közelmúltban.

Csacsi
#143-as hozzászólás, nem sokkal lejjebb van, csak kicsit kéne olvasni, de inkább idecopyzom neked.

"Game will not run mounted due to virtual drive blacklists so....please burn!."

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

grebber
Mountolva nem megy?

formatuq
mokodik!!!!!!!!!!!!!
hahahaha

megirtam 4x sebessegl, nem jo
megirtam full speed-en, nem jo
megiram 12x speed-en, ES Jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daemon tools-t ki kell kapcsolni, es lehet inditani, kicsit szuttyok, de megy.
sok sikert mindenkinek!

iro: plextor
lemez: sony cd-r, 700mb supremas, nem tudom mi ez, de ez is ra volt irva

formatuq
na, mindent ugy csinaltam mint ahogy az nfo irja, de persze nem megy.
(Liteon Cd Rewriters are the recommended hardware)
nekem plextor van.
ha valaki esetleg tud valamit, kerem ossza meg!!!

formatuq
lehet elvesztettem a fonalat, de a knights of honrot kiadtak.
nekem marmeg is van, persze hogy nem eredti.
ezt irja a nfo:
CXZiSO  Da CloneXpertZ  CXZiSO
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

*** Presents ***
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Knights of Honor CLOneDVD
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄÄ
[ http://www.knights-of-honor.net/ ]
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Release Date: 03-10-04 ³³ No Of Rars.:CD1 52/752MB ³
³ CD2 36/513MB ³
³ Supplier....: Niceguy ³³ Game Type..: Strategy ³
³ File Format.: CCD ³³ CD(s)......: 2 CD's ³
³ Protection..: SecuROM 5.03.06.0025 ³³ Version....: Retail ³

*** Installation Notes ***
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Game will not run mounted due to virtual drive blacklists so....please burn!.

CD1 is not protected and can be burned as a normal iso.

For CD2....please do the following..

Burn using newest Alcohol 120% Version. Start alcohol’s image burning wizard

and burn ccd' using the securom new (not securom new 4.x) datatype setting.

Burn at 8-12x for best results though it has been tested at 52x.

Liteon Cd Rewriters are the recommended hardware.

the lead-out specified in the toc and you'll be given three burning options.

The first option is correct: "Keep TOC as on source cd, write until end

of image file".>

the lead-out specified in the toc and you'll be given three burning options.

The first option is correct: "Keep TOC as on source cd, write until end

of image file".>

If you aint used to Clones use a CDRW!

This clone should be used only as a back up for the game you bought!!!!

bocs ha en ertettem volna felre

jaja én is...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Csacsi
Már nincs fent, pedig már nagyon várom én is... 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Pluskast
Ez biztos, hogy kacsa

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

nem biztos hogy kacsa, izonews-ra felkerült...

hét a windows systembe telepít minden szart, pl starforce 3 esetében nekem a soldiers heroes of world war 2 ment kiírva nem tudom mai napig se hogy hogy de az a cd megy, de írtam azóta kettõt másnak egyik se megy, a panzers is ment annak idején, de nem kívánom mégegyszer megismételni, de a sims 2 esetében se biztos hogy megy mindenkinek, maradjunk annyiban hogy clone cd esetén megvan a szopás lehetõsége, persze a sims 2 az simán megy de annak nem is kell védelem, mert így is több millió beteg ember megveszi...

mind a ketõtöknek igaza van szvsz, én is mountolva nyomom dvd-rõl, így "leszarhatnám" más kínját, de itt van pl pont a sims 2, amit kiírtam egy havernak 4x-esen, mer nincs dvd olvasója, egy régi teac íróval, a dvdíróm nem ír 4x-esen, íróból nem volt hajlandó elindulni, csak egy lg dvd-bõl, de az õ nemtom milyen cd olvasójából nem ment, csak a szívás van vele, én is szeretem az alcoholos játékokat ha mountolva megy bár utálom berakni a cd-t, inkább nocd crack, de az emberek nagyrésze nemhogy mountolni, még crac-elni se tud... Amúgy tud valaki valami letöltésicímet?

Mr.Macho
mit csinál a starforce 3?
[Jakuza]
Latod, hogy igy.
Mostanaban kezdtek el a jatekgyartok, amikor nem kaptak a Starforce3 vedelmukert semmi figyelmeztetest, hogy alatelepit minden szart a Windows ala.
Most egy kicsit felbatorodtak, hogy a tettuk kovetkezmenyek nelkul jart.

Mr.Macho
hogy tehet ilyet egy legális szoftver? Kárt tesz más programokban?
[Jakuza]
Amugy hogy ez a CD Emulatoros off eppen idoszeru legyen es AntiJedi koppanjon egyet.

Knights of Honor game removes DAEMON Tools DLL-file?

Womble used our news submit to inform us that the game "Knights of Honor" by Black Sea Studios/Sunflower contains a copy-protection that seems to remove the file deamon.dll from our harddisks. This file is part of the DAEMON Tools software, an application with which you can emulate certain copy-protections. Futuremore, the game requires a "burning software clean" system. So what does this mean for us? Is it legal to force customers to uninstall software? What will come next?

As I started the game the following pop up appeard "Conflict, please deactivate or uninstall BlindWrite/CopyToDVD Patin-Couffin driver". After I uninstalled Patin-Couffin 24 (I"m using BlindWrite 5.2.5.138) I had to unlock DAEMON.DLL otherwise the game won"t start. I unlocked it and was finally able to play the game. After reboot I got this error message "C:\Windows\daemon.dll error", after checking the directories daemon.dll was gone

[Jakuza]
Egyenlore pangas van a megjelenes teren.
4 jatek is csuszik amit 1.-en kellett volna kiadni a Knights of Honor, a Shade: Wrath of Angels a Codename: PANZERS Phase One es a Strike Ball is kesik.
Az Isohunt-os hir is csak kacsanak tunik, mert nincs sem az Isonewson, sem az Nforcen.

Mr.Macho
Csacsi
Jujj de nagy az off, inkább erõsítse meg vki, hogy tényleg kijött, és dobjon egy linket. 😊))

Mr.Macho
nincs kedvetek ezt egy "saját topic"-ban megbeszélni? 😊
[Jakuza]
Te kis butus, szerinted felveszem azt, hogy itt mast latatlanban ledegradal ?
Nem az en negativ nivomat minositti kis butus, hanem a tiedet.
A tenyekre ha nem tudsz mast irni, akkor egybol fikazol ?
Hat lolita.
Ilyen embereken mindig nevetek egy nagyot.
A konnyebsegrol meg csak annyit, szamodra a konnyebb megoldas, csak a te nevedben beszelj.
Es ha legkozelebb valami mellett allsz , akkor majd ha tenyeket ir le a masik fel , akkor probald cafolni te is tenyekkel, s ne ures hebegessel, mert azzal nemigazan lehet meggyozni senkit,csak a te ertetlensegedet bizonyitod az ugyben.

de szvsz neke dkéne abbahagyni mert aki a levegõben kapkodik az te vagy és te vered arra hogy ki miylen nagy warezteljesitményt csinál azzal hogy mit hogy tör fel..., szánalmas..., de tudod mit? legyen tied az utolsó szó irhatsz amit akarsz nem válaszolok mert tul sok az off..., a begyepesedett agyadal nem tudod felfogni amit a másik ir akkor fölösleges veled vitatkozni bármirõl is..., te eldöntötted hogy márpedig a lconecd szar akárki akármit cisnálna neked akkoris szar lenne, errõl ennyit...
ui.: valami mod majd kitakarithatna pls...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[Jakuza]
Hat te nagyon felrebeszelsz.
En nem mondtam, hogy kinek milye van, hanem azt irtam, hogy a gyartok mar egyre kevesbe gyartanak olyan DVD ill CD irokat, amik nem irnak 4*en.
Szal itt ne ferditsed a tenyeket.

ha már ugyis mással iratja meg akkor nem létezik hogy ne találjon egy oylan embert aki nem tud 4zeresen irni, azért annyira nem népszerûek még az olyan irók amik min 8szorosan irnak hogy ne legyen már oylan senkinek se ami még használható is...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

te kezdtél el találgatni kinek miylevan én nem tudom, de mondom legrosszab eset ha valakinek oylan cdiroja van csak ami nem ir 4szeresen, az is kiirja iso-t cd-re és majd mountol...
azt meg megmondtam kurvára nem érdekel ki mit warezol, leszarom magasról, amig jobban müködik addig az a jobb, hiába bármiylen nagy kihivás a crack megirása ha fele anyit nem ér mint amit egy más által megirt programmal le clonecdznek...
ez oylan stilusu beszoilás hogy nem veszek téglát a házhoz mert túl könnyü megcsinálni a gyárban én inkább sárból tapasztom a házamat...
beszélni meg veled nem lehet normálisan , elmondtam hogy LEHET emulálni õket, semán megy nekem is és mindenkinek ismeretségi körömben..., jah hogy szar emulálot hazsnálsz és/vagy béna vagy hozz? hát ez magánügy de nagyon...
az meg hogy nem lehet megirni 4x-esen egy dolog, crackeset meg patchelni nem lehet normálisan..., errõl ennyit...

[Jakuza]
Nem baratom ha nincsen neki akkor jobb ha megirja neki valaki CDre, mert a vincseszter kapacitasa mindenkinek veges.
Eppen ezert mondtam, hogy mi van ha nem tudsz megirni valamit.Ugyanis mountolni is kell a vinyon az imaget es telepiteni is es az biza helyet foglal.
Bar lehet ezt is megmagyarazod, hogy neked ugyan nem.

abban hogy nem kell hozzá crack, mivel elvielg "tökéletes" másolat, de kiirni se lehet bárhogy, de ezek mind le vannak irva nfo-ban

[Jakuza]
En nem akarok baratom belekotni semmibe.
Viszont te hogy tudod , hogy kinek milye van. Csak nem betoro kiskegyed ?
Itt ugytunik csak te kapkodsz a levegoben, mert csak feltetelezesekrol irkalsz.
En meg a tenyekrol.Leirtam, hogy idiotak akik warezeloknek nevezik magukat elinditanak egy mas altal irt CDkep elmento programot.
Hat lol. Csak nem azert mert nem megy a crack irasa ?
Leirtam, hogy ezeket az imageket nem lehet megirni 4x folott es mar egy csomo iro van ami nem tudja megirni emiatt oket.
Egy csomo vedelem megkeresi a CD emulatort.
Talan ha ezeket megcafolnad es nem a levegot boxolnad, akkor talan meg lelehetne allni veled forumozni.

Mr.Macho
miben más egy clonecd image a többitõl?
mellesleg ez nem rivalizálás csak jakuza probálja megmagyarázni a saját begyepesedett gondolkodásmódját... 😊

ha mountolod és nermális virtual cd-d van , nem pedig régi akkor semmit, ha kiirni akarod akkor meg vagy eleget teszel annak amit nfo-ban irnak vagy ugy irod ki hogy isoként és mountolod...

Mr.Macho
érdekes rivalizálás ez de engem tényleg csak az érdekelt volna, hogy ha letöltöm a clonecd verziót, akkor mit kell másképp tennem egy crack-eshez képest 😄
jah és ha valakinek még cd irója sincs akkor meg mgéinkább jobb neki a cloncd verzio mert ugye csak mountolni tudja amibõl meg clonecd élbõl jobb mert nem kell crackelgetni etc..., errõl ennyit...

te mondtad hogy ÉN irjam ki és ÉN játszam vele... az elöbbi hozzászólásaidban..., ha már nem tudsz mibe belekötni akkor inkább hagyd abba az offolást... (melesleg akinek nincs dvd irója ami nem tud 4szeresen rini annak 99% hogy még régi cd irója van ami meg megint simán tud 4x-esen irni szóval megint a levegõben kapkodsz...)

[Jakuza]
Baratom csakhogy a vilag nem csak AntiJedikbol all.
Csomo embernek nincs ilyenje, de megcsak DVD olvaso vagy CD iro sem.
Szal azert mert te kiindulsz magadbol, hogy leszarod massal mi tortenik, attol meg leteznek azok az emberek is.

és pls tényleg zárjuk le mert ez kruvára offtopic... 8bár minden esetre ha ftpmre felmegy a clonecds ver én vigan fogok vele jáccani mig te várod a 2 hónap mulva jövõ crakces verziot 😛PP)

ja és mellesleg én simán kiirom rendes cd-re is a nem sf3as gamekat mert tud 4szeresen irni a cdiróm, errõl ennyit... (mielött meg probálsz belekötni van is egy kettõ régebbrõl, manapság meg már mindet dvd-re irom ugyan de simán ki lehetne rendesen is irni...)

mit magyarázok? én elmondtam hogyan lehet megoldnai, neked ez nem jó, nekem igen, errõl ennyit, nekem igy is megfelele, az meg hogy a csodacrackereknél mi számit teljesitménynek mi nem ki nem szarja la, nekem megy igy is tökéletesen ha kell ki tom irni dvd-re és müxeni fog, fele annyi gondal mint neked aki hajkurássza a crakcet a 10ezredik patchhez..., ennyi, de tõlem aztán azt hazsnálsz amit akarsz nekem teljesen mind1, csak elmondtam a véleményem amit uhgylátszik te nem tudsz elfogadni