1310
Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
#390 hódíts ;) több város, több lóvé ... -
#389 Valaki irja mar le bovebben hogyan lehet penzt csinalni plz... en nem tudok rajonni. Van mar vagy 7 orszaggal Trade kapcsolatom es mar csomo hazikom is a fovarosban de megsem no a penzem csak naon lassan :((( -
#388 Ugyanez van nalam is! Aki tud az kerlek help !! -
#387 nna, w2k, p3 666mhz, 320mb ram, gef2mx - a játék játszhato! Szaggatás nem is a csata közben van, hanem a stratégiai képernyőn nehéz a szkrollozás... maguk az egységek finoman mozognak, tényleg csak a scroll nehézkesebb :)
szoval akinek kissebb gépe van, bátran ajánlom a játékot! -
#386 nem tud valaki win98 alatt működő cracket? Esetleg hírt arról, mikor lesz első patch? -
WarCow #385 Sztem siman elmegy a regebbi gepeken is, semmi 3d nincs bent, talan csak csataban 'izzadhat' meg picit -
#384 pedig ELVIEKBEN csak 2D .... :)
na, senki sem játsza kis gépen? mindenkinek a csucs p4 ill. amd procin szalad?
256mb rammal játsza valaki? -
Zoolesz #383 Hát akkor neked tényleg szar térképet generált :) -
WarCow #382 De en azt mondom hogy 3 helyi adottsagnak kell lennie ahhoz hogy illustrated booksot tudj kesziteni, ha jol emlexem akkor kell quarry, marble deposit, meg fertile soil, es ez a 3 egy varban sincs meg az egesz europa terkepen -
Zoolesz #381 Nem mindent lehet termelni ezért jó a játék meg kell nézni a térképen hol termelik, ahol csikos ott van, de nem termelik, ahol teljesen kék akkor onnét lehet kereskedni. Viszont vannak olyan termékeke amiket csak importálni lehet. -
WarCow #380 Azert 1 picit bugos meg a jatek, a varakban random szinten nyomja a helyi adottsagokat (pl: legelo, ezust bany stb..), es nalam egesz europaban nincs olyan hely ahol illustrated booksokat lehetne kesziteni.. sux -
Torta #379 Ha te játszod le, akkor amikor megkezdődik a csata, akkor a felső részen, ahol a parancsnokod ikonja van, van mellette egy másik arc hely, arra rákattintasz, és ha van a közelbe egy sereg, akkor csatlakozik hozzád. Ha csak generálod a csatát, akkor megtámadod minkettővel az ellent, aztán majd odaér a másik is. -
tombadillo #378 Na végre. 3 napja várom, hogy bele tudjak szólni.
Sza.. Mondja már meg valaki, hogy hogy a fenében tudok két sereget beküldeni egy csatatérre. Sehogy sem siekrül, pedig elég sokat játszottam már, de ez ... -
tombadillo #377 hahó -
#376 nem próbáltam még a régi gépen :-D de sztem nem bírná -
#375 játsza valaki p3mason ? kiváncsi lennék céges gépre érdemes lenne esetleg becsempésznem ... :) -
#374 lol -
Zoolesz #373 Landlord és a Builder csak az elején kell illetve akokr se nagyon inkább jó szerződést kell kötni és sok kereskedő. A végén már csak 1 pap meg lovagok kellenek de úgy sem fogod győzni ha már mondjuk 50 területed van:) Van egykét szopás a játékba ezért érdemes az autosave-t 15min-re berakni, mert 2* volt olyan hogy az összes lovag fellázadt egy olyan országba ahol -30 a happy és nincs még lázadás sem, és ha netán nincs fiu örökös akkor a lovagok közül választ de vigyázni kell hogy az összes lovag várba legyen mert különben annyi a birodalomnak. Nekem csupán olyan 40 részre szabdalta fel :D -
#372 odaküldöd,de pénz meg vallásipont kell (a kereszt mellett),hogy áttérítsd őket,és időbe tellik,és lehet hogy nem sikerül,a beolvasztáshoz meg tudás vagy mi(könyv) kell,az azonnali,és pénzbe se kerül,és tuti a siker,de hosszabb távon különböző épületek kellenek(inn például),a landlord a kajatermelést gyorsítja,én azt a fő toborzó városomba küldöm mindig,hogy gyorsan tudjak sorozni,ha háború van,a buildert még nem próbáltam,de gondolom az építkezést gyorsítja -
Torta #371 Akkor ha valahol nagy a gáz, akkor odarakok egy papot, ha megnyukszanak, akkor visszahívom és mondjuk megy máshova, jól értelmezem? És mire jó a Landlord és a Builder? -
#370 na az első kérdésre a második a válasz,a pap beolvasztja a népet a birodalomba(nem lázonganak a friss hodítások),és megtéríti őket a te vallásodra(szintén nem lázonganak),ezen kívűl pár épület is csökkenti a lázadó kedvük(hosszan az épület fölött hagyod a kurzort kiírja mi mit tud) -
Torta #369 Köszi! Még két kérdés:
-mit lehet csinálni, hogy a városoknál lemennyen a "lázongási" állapot?
-mire jó, ha egy papot vagy mást kinevezek egy város élére? -
HungarianKnight #368 ...ha ugyanazokat az info-kat ismételem.) -
HungarianKnight #367 Ez "jó" csak akkor frissít mikor küldöm az üzenetet. (Bocs ha ugyanazokat ismételem az info-t.) -
HungarianKnight #366 Igen sajnos csak annyit lehet amennyi lefér. Nem lehet mindenhol mindent építeni, ezek a városok saját tulajdonságai. -
#365 dockot úgy építhetsz,hogy felfejleszted a halászkikötőd(van a jobb alsó sarkában egy kis nyíl a kész épületek között,azzal lehet magasabb szintre vinni az épületeid),és igen annyi lehet,de ha van foglyod vagy vmi,akkor még annyi se -
HungarianKnight #364 A csatatéren kell letáboroztatni. -
Torta #363 Köszi, a válaszokat. Még az érdekelne, hogy csak annyi hadvezérem, kereskedőm stb. lehet, amennyi fent elfér? És hogy tudnék kikötőt építeni? Egy helyen ajálja fel, de ott meg dockot kéne építeni, de az nincs sehol. -
#362 jobb ha beküldöd őket egy közeli városodba :-) -
HungarianKnight #361 És el is fáradnak ha sokat futnak a leghatásosabb pihentetési mód is táborozás. -
HungarianKnight #360 Igen a nyílvesszők elfogynak és utánna kardal harcolnak tovább. De ha letáboroztatod őket akkor egy idő múlva ismét max.-on lesz. -
#359 igen,és igen,ami az újra töltést illeti,van olyan hadvezéri skill,hogy +x% nyílvesszős legyen egyébként nem tom -
Torta #358 Most keztem el játszani ezzel a gaméval, és lenne néhány kérdésem:
-Jól vettem észre, hogy a cstában az íjászok íjai elfogynak, ha igen hogyan lehet "újratölteni"
-egy csatában max 2 csapatom vehet részt? -
#357 bazz, na mind1, azért kössz -
#356 Win98 alatt es ME alatt nem is mukodik a crack ....ezt tudtam meg ... tehat mi varni fogunk .... -
antares #355 A kémekkel is lehet területet szerezni:
Ha a kémed cleric, landlord, builder vagy merchant és egy provinciát kormányoz, akkor átadhatja az adott várost, vagy kikiálthatja a függetlenséget majd utána csatlakozhat a királyságodhoz. -
#354 érdemes kiprobálni, olyanak aki kedveli az RTS -t ?
-
HungarianKnight #353 De lehet várost cserélni is. -
HungarianKnight #352 Lehet örökösödési szerződést kötni, ha van gyereked és az adott ország uralkodójának is van. De nem mindig sikerül végül,mikor meghal a király a terület felosztásánál bármi közbe jöhet pl.:
-nem adják oda háborút indítanak
-rossz volt a viszony a két ország között
De visszafelé is elsülhet mikor te halsz meg előbb. -
#351 sehogy :-) néha felajánlanak területet,ha ezt vagy azt csinálsz nekik,de ez ritka :-)