Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • keeper2
    Bigapó: Nos igen. A program nem tűri meg a daemon tools-t maga mellett (meg ha jól tudom, a clonecd/dvd-t sem). Ha feltelepíted és ezt a hibát írja ki, akkor az azt jelenti, hogy a daemon tools fut. Ilyenre én egy megoldást tudok csak: bezárod a daemonnak a tálcaikonját. Ekkor elindul a játék, ám, amikor késöbb el akarod indítani a daemont, közli, hogy nem tud indulni, mert hiányzik az a leglényegesebb dinamikus link könyvtára. (magyarán a KOH letörni a windows könyvtárban lévő daemon.dll fájlt első indításkor) Épp ezért, a megoldás: még mielött elinditanád a KOH-t a daemon.dll-ből csinálsz egy másolatod valahova máshova a vinyódra. Majd ha játszottál, akkor visszamásolod a windows könyvtárba, az időközben eltűnt dll fájlt, és éndíthatod a daemont. Csak arra figyelj, hogy legközelebb már nem törli a program, csak nem indul, ezért a következő inditás elött már neked, magadnak kell kitörölnöd a daemon.dll-t, majd utána vissza (persze, vissza csak akkor kell, ha használni is akarod a daemont). Ez egyfajta védekezési módszer az ellen, hogy másolják a programot, de csak azokkal szemben hatékony, akik nem néznek kicsit is utána, hogy mi a fene ez a hibaüzenet, és miért nem indul a daemon. Persze, ez nem a másolt program jellemzője, hanem az eredetiben is ugyanúgy ott van. És épp ezért, ezt a cselekedetét a program készítői igen erősen cáfolják, lévén, ha a program a felhasználó tudta nélkül eltávolítja más programjait, ami ráadásul "csak" illegális célokra IS használható, az merőben jogellenes, és igen megüthetik vele a bokájukat, ha valaki ezért rájukszáll. Mindenesetre, én jó alaposan leteszteltem, és 100.0%, hogy a KOH szedi le a daemon toolst.