Knights of Honor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ja értem.

Next PC upgrade: 2022

Semmi!Csak az amerikai kiadas kesett egy kicsit...<#hehe>

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

grebber
Most ezzel mivan?
Hivatalosan még nem jött ki vagy mi?Tudom warez már mindenkinek megvan.De mindenhol azt látom hogy nemsokára megjelenik.

Next PC upgrade: 2022

nekem ez az örökös születés dolog véletlenszerûnek tûnik.
egy ideig azt hittem, hogy a kingdom advantages-ben az urbanisation teljesítése után jobban fog menni az örökös szülés, de nem.
Visszaolvastam és láttam, hogy többeknek már több örököse is van, én már játszok egy ideje vele (több nemzettel is próbáltam), de nincs örökös 😞
Mondjatok már valami segítséget pls.

Fenrir
sehogy, ha magas szintû a papod akkor egy idõ után a játék felajánlja, hogy pápa lehet

A halál csupán a kezdet...

francois
Hy hogyan lehet pápává választani az emberünket?

Fenrir
nincs semmi ilyen

A halál csupán a kezdet...

hiba
A conqueror-ba voltak lovagi tornak, a varakban fpsmodban lehetett maszkalni a bevetelkor. Ebben van ilyen is?

Pluskast
Kérdésed ugye költõi volt?? Csakmert a Stronghold 2 még meg sem jelent. Semmilyen formában sem.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sziasztok, látom jó régen nem járt itt senki, de megkérdezem:

Melyik a jobb: knights of honor, vagy stronghold 2?

Sajna nem tudok semmi okosat mondani erre!!
Xp-m van, szal nem próbáltam!!!

Mr.Macho
hi, ment valakinek eza game win98 alatt? esetleg próbálta valaki starfuck-al?
Jéééé!!
Hát még jár erre valaki!!!
Egyébként kössz , de tegnap sikerült letöltenem, csak most meg nem tudom futtatni!!
Az image file-t szétdarabolták, és nem tudom egyesíteni!!😞(

arty
emule/edonkey fájlcserélõ, esetleg DC

Forza.

Hali srácok!
Csak egy kérésem lenne, ha még jár erre valaki!
Nagyon szupi a játék,+ minden, csak nem tudom, semhonnan sem megszerezni!Mármint, letölteni!
Szóval tudnátok mondani egy fix szervert, amelyrõl leszedhetném végre!!!
Köszi mindenkinek!

..ja ésmég valami!! ha adnak is azért kérnek cserébe valamit!!
trabant
😄DDD bazzz

Help17!!
akkor adnak ha menõ vagy és nyílván kell nekik a haverságod ezért nyalnak.
amúgy haladóbb szinten már nem olyan nyájasak.
Mert símaszk van rajtad. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Help17
Na réjöttem...

Az mitõl van hogy ha kérek pénzt különbözõ országoktól akkor mindig adnak?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Help17
Hogy tudok pl békét kötni? elegem van hogy mindig háborúzok valakivel.

Help17
Hogy mûkõdik a diplomáca? Még nem jöttem rá.
Köszi!

"...portugáliával már..." így jobb 😊
nem tudom hoyg került oda az a "nem"
hát nem tudom ki hogy van vele, de hard-on portugáliával nem már oda kell figyelnem.
ha csak egy országról van szó az még mindig kismiska, de ha már komoly szövetségessel rendelkezik akkor erõs diplomácia nélkül nem is tudom megoldani a konfliktot.
amúgy is úgy érzem, hogy jó a diplomáciai része. nem mindegy már az sem, hogy kivel kötsz kereskedelmi szerzõdést.
Nem volt hülye a kérdés! Attól még, hogy te tudod a választ attól még nem hülye aki nem tudja. Úgy írogattál be, hogy el sem gondolkodtál azon, hogy vajon miért kérdeztem kétszer. Neked remélem egy kérdésed sem lesz.
Yossarian
Egyébként nem tudom, hallottad-e már azt a mondást, hogy hülye kérdésre hülye válasz? 😊

Nieleen

Yossarian
LOL😊 a jobbgomb-tulajdonságok arra a kérdésre volt válasz, hogy hogyan lehet megnézni egy kép URL-jét 😊

Nieleen

Csak, hogy bele ne köss!:nagyon, összterméked, ".
Már megint nayon "poénos" voltál!<#levele> Semmi értelme beírkálnod a hülyeségeidet! Ez az öszterméked("színvonalas" mondhatom):
"-jobbgomb-tulajdonságok?"
-pffffffffff
-sárkányrepülõrõl lövi a holdat, arra..."<#shakehead>
Yossarian
sárkányrepülõrõl lövi a holdat, arra...

Nieleen

Az építész mire való?
Botond
várok amíg van 2-3 fiú örökös,és aki nem örökli a koronát azt felveszem lovagnak,de újabb megfigyelésem szerint,ha a határomon egy birodalom feldarabolódik lázadóknak hála,akkor a tutifix emberek közül az egyik random módon az õ kémük lehet :-( ilyenkor egyesével ki kell rugdosni õket és várni,hogy melyik kirugása után marad el a hadsereg lázadása,vagy kb 3 másodperc alatt leírtani a térképrõl az új szomszédot :-)
Na de az még nem olyan nagy gond ha kihal a dinasztiád, ha van elég lovagod, mert akkor az egyik fölveszi a földrõl a koronát lerúgdossa a holttested trónról és elegánsan odaül.
A kérdésem lényege az lett volna, hogy hogyan juthatsz lojális lovagokhoz, akik tutifix 'lázításmentesek'?
Botond
bízni kell,nekem pont most amikor enyém 2/3 európa nincs fiú gyermek csak 3 lány,és nem tudom milesz,szétszabdalodik e a királyságom vagy sem :-(
Sütnek, fõznek, takarítanak.<#vigyor>
Komolyra fordítva a szót, nem lehet meghatározni, hogy milyen nemü gyermek szülessen(ettõl életszerû). Egyébként semmimásra.
Botont: Azt mondd meg légyszi hogyan lehet sok fiúgyereket csinálni, mert már sokszor megszívtam fölfogadott áruló lovagokkal és nem nagyon produkálja õfelsége a fiúörökösöket, hogy legyenek lojális embereim is.
Szóval hogyan lehet hûséges embereket szerezni, ha nem születik éppenséggel 2-3 fiúgyerek?
A másik meg, mire jók a lányaid, a kiházasításon kívül?
Sephi
Nincs. Sajnos....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A Kingdom power-t hogyan lehet feljebb küzdeni? Legalul van 😞(. Ha fizetek 9000 pénzt, akkor feljebb megy, de aztán gyorsan visszaesik... (meg má nincs is zs, hogy feljebb tornásszam). Van valami más megoldás is?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

maxi korrekt!!
nagyon várjuk!!
Zola NFK
Gondolom nem csak nekem nagyon jó hír:
Magyarítások Portál

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

ez megaszopó.
egymás ellen nem lehet mert ott csak csaták vannak és annak semmi értelme 1 idõ után

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

emberek!!
akkor nincs más hátra: ha buta a gép,
egymás ellen kell harcolni!!
Én eddig csak normálon játszottam ,de nem tûnt nehéznek simán le lehet igázni Európát. Sajnos buta a gép, simán ki lehet cselezni(de talán cselezni sem kell).
én meg azon, hoyg a pápaiállamot "áttelepítsem" a közelkeletre, a svédeket meg az olasz csizmára 😊
Sephi
En most azon vagyok hogy az Ireket es majd eges Angliat elfoglajam. Azutan johetnek a tobbiek 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ha jól sejtem az a keresztes hadjárat, és talán azért tûnt el mert elesett. de onnan vissza tudod hívni, (nyomon is lehet követni, hoyg merre jár) meg meg is tudod tagadni, hoyg elhívják csak akkor kiközösít a pápa.
Sephi
Nekem elhicvtak a legjobb katonaimat es vezert valami Holy Crusade-re es annyi volt mert eltunt 😞(

ja és választották már meg papotokat pápának??
amúgy engem a játék hangulata fogott meg. nekem ez az elsõ.
a rajzolt képek néha egy kicsit gyermetegek, de amúgy jók. (az AOE2 nél sem tetszettek) a tengernyi sok választható arc viszont nagyon rendben van!!
tetszik, hogy nincs idõszámítás. kezdtem utálni, hogy 1768-ban -vagy bármikor- abba KELL hagynom a játékot. tehát nem követjük a történelmet, és ez sok variációt ad. (az EU-ban furán éreztem magam, amikor elõre készültem a reformációra stb. ettõl függetlenül még mindig menõ az a játék!!)
szóval ez a game egy történelmi alapokból merítõ, nem történelem hû európa térképes stratégia. (itt jegyezném meg, hogy simán belefért volna egy random térkép generátor szerintem)
viszont a játék romantikájában nálam van egy hiba és az az idõ:
ha már nincs idõszámítás, akkor mi a tüdõnek kell lemennie a napnak?? (és különben is egy nap alatt még egy lovas sem ért le budáról isztriára, nemhogy egy egész sereg.)

ettõl függetlenül nekem nagyon bejön a játék. nem hiába nyomtam tegnap egész este 😊

talán kipróbálnám neten is.