Knights of Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Hivatalosan még nem jött ki vagy mi?Tudom warez már mindenkinek megvan.De mindenhol azt látom hogy nemsokára megjelenik.
Next PC upgrade: 2022
egy ideig azt hittem, hogy a kingdom advantages-ben az urbanisation teljesítése után jobban fog menni az örökös szülés, de nem.
Mondjatok már valami segítséget pls.
A halál csupán a kezdet...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Melyik a jobb: knights of honor, vagy stronghold 2?
Xp-m van, szal nem próbáltam!!!
Hát még jár erre valaki!!!
Egyébként kössz , de tegnap sikerült letöltenem, csak most meg nem tudom futtatni!!
Az image file-t szétdarabolták, és nem tudom egyesíteni!!😞(
Csak egy kérésem lenne, ha még jár erre valaki!
Nagyon szupi a játék,+ minden, csak nem tudom, semhonnan sem megszerezni!Mármint, letölteni!
Szóval tudnátok mondani egy fix szervert, amelyrõl leszedhetném végre!!!
Köszi mindenkinek!
😄DDD bazzz
Help17!!
akkor adnak ha menõ vagy és nyílván kell nekik a haverságod ezért nyalnak.
amúgy haladóbb szinten már nem olyan nyájasak.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Az mitõl van hogy ha kérek pénzt különbözõ országoktól akkor mindig adnak?
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
nem tudom hoyg került oda az a "nem"
ha csak egy országról van szó az még mindig kismiska, de ha már komoly szövetségessel rendelkezik akkor erõs diplomácia nélkül nem is tudom megoldani a konfliktot.
amúgy is úgy érzem, hogy jó a diplomáciai része. nem mindegy már az sem, hogy kivel kötsz kereskedelmi szerzõdést.
Nieleen
"-jobbgomb-tulajdonságok?"
-pffffffffff
-sárkányrepülõrõl lövi a holdat, arra..."<#shakehead>#shakehead>
A kérdésem lényege az lett volna, hogy hogyan juthatsz lojális lovagokhoz, akik tutifix 'lázításmentesek'?
Komolyra fordítva a szót, nem lehet meghatározni, hogy milyen nemü gyermek szülessen(ettõl életszerû). Egyébként semmimásra.
Szóval hogyan lehet hûséges embereket szerezni, ha nem születik éppenséggel 2-3 fiúgyerek?
A másik meg, mire jók a lányaid, a kiházasításon kívül?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
nagyon várjuk!!
Magyarítások Portál
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
akkor nincs más hátra: ha buta a gép,
egymás ellen kell harcolni!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a rajzolt képek néha egy kicsit gyermetegek, de amúgy jók. (az AOE2 nél sem tetszettek) a tengernyi sok választható arc viszont nagyon rendben van!!
tetszik, hogy nincs idõszámítás. kezdtem utálni, hogy 1768-ban -vagy bármikor- abba KELL hagynom a játékot. tehát nem követjük a történelmet, és ez sok variációt ad. (az EU-ban furán éreztem magam, amikor elõre készültem a reformációra stb. ettõl függetlenül még mindig menõ az a játék!!)
szóval ez a game egy történelmi alapokból merítõ, nem történelem hû európa térképes stratégia. (itt jegyezném meg, hogy simán belefért volna egy random térkép generátor szerintem)
viszont a játék romantikájában nálam van egy hiba és az az idõ:
ha már nincs idõszámítás, akkor mi a tüdõnek kell lemennie a napnak?? (és különben is egy nap alatt még egy lovas sem ért le budáról isztriára, nemhogy egy egész sereg.)
ettõl függetlenül nekem nagyon bejön a játék. nem hiába nyomtam tegnap egész este 😊
talán kipróbálnám neten is.