Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
keeper2 #543 Na, kipróbáltam, mit tud a builder és a landlord: felvettem egy-egy új embert: a munkások / kaja mennyisége 1-el!!!! nőtt. Igaz, kipróbáltam a landlordnál, hogy képeztem egy csillagosra, és egy kicsire rá még egyel nőtt a kaja. Tehát, ahányas szintű a lovag, annyi plusz kaja / munkás az, amit jelent. Szerintem ez úgy a semmi irányába konvergál, feleslegesen kidobott pénznek tűnik. Ellenben, a grand catedral kingdom advantag-re sosem hajtottam, mondván, úgysincs egyetlen katedrálisom sem, csak templomok, nem érek vele semmit. Most jöttem rá, hogy mégis: az írt könyvek száma hirtelen felugrott 27-ről 60ra. Amire most úgyis hatalmas szükségem van. Ma olvastam vissza a fórumba, így leltem nyomaira az ősöknek, akik késöbb kivonultak a galaxisunkból, helyet hagyva a fiatal emberiségnek és a többi fajnak a fejlődésre (bocsi, azthiszem megártott a babylon 5 :) ) De milyen fura, hogy október-novemberben hogy élt a fórum, majd év elejére szinte teljesen eltűntek. Úgy tűnik, mi ketten vagyunk a második generáció :) Kiváncsi leszek, mi lesz, ha majd mi is kijátsszuk magunkat ezzel, és mondjuk egy év múlva mások olvassák ezeket vissza. Mindenesetre, a visszaolvasásból legalább rájöttem, hogy a nostalgi nevű problémát a pappal lehet megoldani az adopt képességével. Ez jópár könyvbe kerül, viszont cserébe megszűnik ez a negatív hatás, és a rendszeresen lázongó loyalisták is. Végre majd otthonuknak érzik az országot. Eddig végig azt hittem, hogy az adopt-al egy halom embert lehet gyorsan betelepíteni a városba, hogy a lakosságszám növekedjen (pl. nagy toborzások után).