Knights of Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vágom mit csinál mert az építkezés az én feladatom maradt, azokat a kis falvakat építi a vár körül ?
Viszont a kereskedõkkel egész szép pénzeket tudok bezsebelni

Nieleen
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
tobbi stimmel.
de jon egy patch hamarosan, ami ezt igyekszik kijavitani
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
A halál csupán a kezdet...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Több internetes oldalon is megjelent hírek szerint meglehetõsen radikális másolásvédelmet építettek készítõi a "Knights of Honor" (KoH) nevû, frissen megjelent játékba. A több független forrásból származó információk ugyanis arra utalnak, hogy a szoftver telepítését követõen gondosan megpróbál kiirtani minden olyan programot a géprõl, amelyek segítséget nyújthatnának a felhasználónak illegális másolatok készítésére vagy használatára a játékból.
A szoftver a telepítését követõen ha megtalálja, megpróbálja letörölni a géprõl a deamon.dll nevû állományt, amely nem más, mint a CD-meghajtók emulálásához - és mellesleg néhány másolásvédelmi eljárás kijátszásához - használható Daemon Tools egyik kulcsfontosságú könyvtára.
Ezen kívül a Knights of Honor nem hajlandó megtûrni maga mellett a CD/DVD-író szoftvereket sem, és megtagadja a futást amíg azokat a felhasználó el nem távolítja a gépérõl.
A KoH hivatalos fórumában egyébként a gyártó tagadja, hogy a játék bármilyen DLL-t önkényesen törölne - ami nem csoda, hiszen ez a legtöbb országban komoly jogi eljárás alapját is képezhetné a céggel szemben -, a felhasználók gépeirõl azonban ennek ellenére egyre csak tünedeznek el az amúgy nem kifejezetten kalózkodásra készített Daemon Tools állományai.
A kérdés már csak az, hogy ki törli õket, ha sem a felhasználók, sem a játék nem teszi ezt meg?
Nieleen
Kár, hogy kimaradt az az opció, ami a Genghis Khan c. játékban bent volt, és a SIMS, Singles c. gaméknál szintén alap volt ... 😊
A medve nem játék.
Aztán egyszerûen kiléptem a Daemonból, elindítottam újra és szó nélkül elindult. Ja, Money féle verzióm van.
Háború. Meg kell nézni az elején kivel, hogy állsz. Hallgatni a híreket. Pl. 1x megvertem a NRBt és békét kért, mert mindkét serege megsemmisült.
A harc résznél, kell kaja a seregekhez, tehát fontos az utánpótlás! Érdemes csak a fejlett seregekre támaszkodni. Nem kell mindenhová õrség, elég, ha erõsek a falak és van a közelben 1 sereg. Érdemes nagyon rámenni a diplomáciára, de mint írtam korábban is, 1 döntés másik problémát is szülhet, tehát megfontolni a dolgot!
Fontos a jó kereskedelem, a bevételek. Ha sok a pénzed, költsd el, mert elértéktelenedik, inflálódik. Nagyon jól eltalálták ezt a részt.
Ja, és nem kell mindig háborúzni!!! Ez nem az a játék.
A medve nem játék.
Nieleen
Elindultam a magyarokkal, építgettem, nézegettem melyik épület mire jó. Alig volt pár horpadtmellû íjászom, de már jöttek is a támadók :-o
Meg az is zavar, hogy minden kérdezõsködés nélkül átjárnak idegen hadseregek az országomon, mert a túloldalon valami dolguk van és felém a legrövidebb. 😊
Próbáltam egy quick battle-t is, de az szörnyen kiábrándító. Azt hiszem, hogy a csatát rábízom a gépre. Vagy nem érdemes?
Alapjában véve nem rossz kis game, de gyúrnom kell még 😊
Nieleen
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
-amikor be van mountolva a cd2 az indításnál és a koh.exe-t indítom egyszerûen magától unmmountolja.
-a cd2-n van egy "bin" könyvtár, ebben egy knights.exe, ezt is bemásoltam az install mappába, azt indítva nem unmountolja, de attól függetlenül ugyanúgy azt írja ki, hogy eredeti cd2-t kér.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
cdre kiirtad? akkor a cd se legyen bennt!
olyankor mi történik?
Forza.
próbáljátok meg a ctrl-bal egérgomb kombinációt.
Daemon Tools is installed but locked! Please unlock Daemon Tools and restart Application.
vicc az, hogy nem is volt fent ez a xar daemon tools, de miután felraktam úgy sem indult el
A csaták is nagyon fontosak! Nem mindegy mivel támadsz. Egy rakat mûködõ formáció van. Jó kis felüdülés volt ez nekem a Rome, az SWG Jedi grindje, a JTLS beta és H&D2 közben ... 😊
A medve nem játék.
Ettõl eltekintve szerintem határozottan gyengébb. Fõleg a replay értéke sokkal kevesebb, hiszen kisebb a térkép, nincs technologia, nincs felfedezés, kolonizáció, eventek (vagy legalább EU szintû történelmi hûség, ami azt illeti, de mondjuk meg sem próbáltak realisztikusak lenni, tehát ezt nem róvom fel).
Valóban egy EU-TW hibrid nagyon érdekes lenne, csak elõre látnám, hogy abban halálra idegesítenének a taktikai csaták. Nem merném a fontosakat az AI-ra bízni, de engem mindig is jobban érdekeltek a stratégiai szintû játékok a taktikaiaknál.
A medve nem játék.