Knights of Honor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
Egy tartomány vezetésére kinevezett BUILDER-nek mi a feladata ?
Nem vágom mit csinál mert az építkezés az én feladatom maradt, azokat a kis falvakat építi a vár körül ?
Viszont a kereskedõkkel egész szép pénzeket tudok bezsebelni

Yossarian
figyusz, lentebb mar írtuk, hogy a daemon.dll-t átnevezi daemon.bak-ra, azért nem indul. Nekem ez a windows könyvtárban van. visszanevezed és megint megy. Persze a köv indításkor ugyanúgy át lesz nevezve. (szenvedõ szerkezet rulez 😊

Nieleen

LOL nem indul el a daemon....................

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

kipróbáltam, elsõre tetszik csak még egy kicsit meg kell szoknom a kezelõfelületet... nálam se indult ki kellett kapcsolnom a daemont úgy ment gond nélkül...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a.carkey
Meg clone ...

A medve nem játék.

Yossarian
nekem a clonecd-s van meg.

Nieleen

arty
ebbõl két verzio lehet, origi és krekkes (money).

Forza.

RangeR
Hogy milyen verziótok van nektek! Normális esetben az égegyadta világon semmit nem szarakodik ez a program, fel nem foghatom, hogy milyen verziókkal tökölõdnek egyesek...

Yossarian
a daemon.dll átnevezésé ívül semmi mást nem csinált nálam, bár DVD íróm nincs.

Nieleen

formatuq
nem torli, atnevezi, nem a keszito hanem a kiado rakta bele.
tobbi stimmel.
de jon egy patch hamarosan, ami ezt igyekszik kijavitani

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

formatuq
egy lovag lesz az utod.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Fenrir
nekem olyannyira nem basztatta, hogy nem is nyúlt hozzá, azért nem indult el a játék

A halál csupán a kezdet...

a.carkey
Az eredeti nem basztatja a daemon.dll-t!

A medve nem játék.

nálam van fent néro és iylen gondom nincs...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
lehet hogy nalam a néro a jatek feltelepitése miatt baszott el 2dvd-t és fagy meg allandoan?elötte soha semmi gond nem volt vele.

Mr.Macho
lehet hogy nálam azért kéri az eredeti cd-t mert a nero fenn van?
Irtja maga körül a CD-s szoftvereket a Knights of Honor játék.

Több internetes oldalon is megjelent hírek szerint meglehetõsen radikális másolásvédelmet építettek készítõi a "Knights of Honor" (KoH) nevû, frissen megjelent játékba. A több független forrásból származó információk ugyanis arra utalnak, hogy a szoftver telepítését követõen gondosan megpróbál kiirtani minden olyan programot a géprõl, amelyek segítséget nyújthatnának a felhasználónak illegális másolatok készítésére vagy használatára a játékból.
A szoftver a telepítését követõen ha megtalálja, megpróbálja letörölni a géprõl a deamon.dll nevû állományt, amely nem más, mint a CD-meghajtók emulálásához - és mellesleg néhány másolásvédelmi eljárás kijátszásához - használható Daemon Tools egyik kulcsfontosságú könyvtára.
Ezen kívül a Knights of Honor nem hajlandó megtûrni maga mellett a CD/DVD-író szoftvereket sem, és megtagadja a futást amíg azokat a felhasználó el nem távolítja a gépérõl.
A KoH hivatalos fórumában egyébként a gyártó tagadja, hogy a játék bármilyen DLL-t önkényesen törölne - ami nem csoda, hiszen ez a legtöbb országban komoly jogi eljárás alapját is képezhetné a céggel szemben -, a felhasználók gépeirõl azonban ennek ellenére egyre csak tünedeznek el az amúgy nem kifejezetten kalózkodásra készített Daemon Tools állományai.

A kérdés már csak az, hogy ki törli õket, ha sem a felhasználók, sem a játék nem teszi ezt meg?

Yossarian
Én is azt mondtam, hogy nem kell mindig háborúzni, ez nem az a játék, de a szomszédok nem törõdtek vele és csak jöttek, csak jöttek, csak jö...

Nieleen

Fenrir
ez az utódlás téma engem is érdekelne...én a magyarokkal nyomtam, István királlyal meg hasonlókkal...elvett egy német hercegnõt, de utódos nem (még nem) született...fog egyáltalán utód lenni vagy a királyi vérvonal kihal ha meghalnak az örökösök?

a.carkey
Azért érdekelne, hogy mi van akkor, ha egy királynak nincs örököse?! Enyám már nagyon öreg, qurva jól állunk, és attól félek, hogy bekrepál, akkor vége a gaménak. Egy ukrán hercegnõt vett el ... 😊

Kár, hogy kimaradt az az opció, ami a Genghis Khan c. játékban bent volt, és a SIMS, Singles c. gaméknál szintén alap volt ... 😊

A medve nem játék.

Érdekes ez a Daemon tools ügy. Nekem Daemonnal van feltelepítve. Elsõ indításnál, ua. az hibaüzenet: Daemon Tools is installed but locked! Please unlock Daemon Tools and restart Application.
Aztán egyszerûen kiléptem a Daemonból, elindítottam újra és szó nélkül elindult. Ja, Money féle verzióm van.
Mr.Macho
mire jó a cd2 bin könyvtárban lévõ knights.exe???
Mr.Macho
jah, azóta már letelepítettem a daemon-t és az alcoholt, felírtam cd-re a cd2-t de továbbra is az eredeti cd-t kéri
Mr.Macho
nekem nem megy se alkohollal se daemon-tools-al. A daemon.dll-t nem nevezi át, marad, csak magától kimountolja az image fájlt. Mindez win98SE alatt...
a.carkey
A csata jó. Kell hozzá taktikázni, bár itt is a fejlettség dönt, pl. 100 lovas 500 paraszt ellen sima ügy.

Háború. Meg kell nézni az elején kivel, hogy állsz. Hallgatni a híreket. Pl. 1x megvertem a NRBt és békét kért, mert mindkét serege megsemmisült.

A harc résznél, kell kaja a seregekhez, tehát fontos az utánpótlás! Érdemes csak a fejlett seregekre támaszkodni. Nem kell mindenhová õrség, elég, ha erõsek a falak és van a közelben 1 sereg. Érdemes nagyon rámenni a diplomáciára, de mint írtam korábban is, 1 döntés másik problémát is szülhet, tehát megfontolni a dolgot!

Fontos a jó kereskedelem, a bevételek. Ha sok a pénzed, költsd el, mert elértéktelenedik, inflálódik. Nagyon jól eltalálták ezt a részt.

Ja, és nem kell mindig háborúzni!!! Ez nem az a játék.

A medve nem játék.

Yossarian
fura, nekem az alcohol miatt egyáltalán nem kiabál. A daemon .dll-t átnevezte, de alkoholból símán mountolom...

Nieleen

Yossarian
nekem elsõre totál csõd a magyarokkal 😊 Végig játszottam a tutorialt, hááát, az EU tutorialjaból többet megtudni 😊
Elindultam a magyarokkal, építgettem, nézegettem melyik épület mire jó. Alig volt pár horpadtmellû íjászom, de már jöttek is a támadók :-o
Meg az is zavar, hogy minden kérdezõsködés nélkül átjárnak idegen hadseregek az országomon, mert a túloldalon valami dolguk van és felém a legrövidebb. 😊

Próbáltam egy quick battle-t is, de az szörnyen kiábrándító. Azt hiszem, hogy a csatát rábízom a gépre. Vagy nem érdemes?

Alapjában véve nem rossz kis game, de gyúrnom kell még 😊

Nieleen

Fenrir
köszi, ez megoldotta a gondomat...jó a játék, magyarok powwa 😊

zoli80
semmit nem kell törölni,csak átirja a winfos könyvtárban lévö daemon.dll-t daemon.bak-ra.ennyi!

Fenrir
nekem a money változat van meg...a daemon tools-ot akármikor letörlöm, de az alcohol-omat soha, imádom az alcoholt 😊

arty
ööö... nekem a gyári krekkel megy, igaz, a daemon.dll minden futás után daemon.bak lesz 😄

Forza.

Pluskast
Naszóval fenir. Ha mindenképp ezt a deamon mountolós dolgot akarod kipróbálni -csak halkan mondom, hogy létezik már a money változat ami krekkes- akkor csak és kizárólag úgy tudsz játszani ha letörlöd a deamont vagy az alcoholt. Van a gamecopyworld.com oldalon egy crak szerû fálj ha azt rámásolod az eredetí exe fájlra és kitörlöd a gépedrõl az alcholos meg hasonló progikat akkor mûködni fog. Máskülönben vagy vedd meg eredetiben vagy szerezd meg a másik változatot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mr.Macho
nagyon érdekes, most vettem csak észre:
-amikor be van mountolva a cd2 az indításnál és a koh.exe-t indítom egyszerûen magától unmmountolja.
-a cd2-n van egy "bin" könyvtár, ebben egy knights.exe, ezt is bemásoltam az install mappába, azt indítva nem unmountolja, de attól függetlenül ugyanúgy azt írja ki, hogy eredeti cd2-t kér.
Mr.Macho
nekem is az a gondom mint Feniré. Install d-tools-al, utána eredeti cd-t kér, akár be van emulálva, akár nem. A crackelt exe-t és dll-t természetesen bemásoltam az eredeti helyére.
ezt olvastam hiv forumon de állitolag csak az esetek felében müxik :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fenrir
nincs bent cd és nincs bemountolva...akkor írja ezt a hibát

arty
ne legyen bemountolva a cd-image daemon toolsba, mikor inditod!

cdre kiirtad? akkor a cd se legyen bennt!

olyankor mi történik?

Forza.

Fenrir
valaki segítsen már plz

mindenki akit idegesít a logo/intró az elején!

próbáljátok meg a ctrl-bal egérgomb kombinációt.
nincs valakinek valami ötlete hogy lehetne introkat meg logokat kiirtani az elejérõl? mert kruva idegesitõ... (file kitörlõs modszerrel error és vissza a deskre szal az nem jó :/)

Fenrir
krekkelés után mindig ezt írja a progi ha indítani akarom:
Daemon Tools is installed but locked! Please unlock Daemon Tools and restart Application.

vicc az, hogy nem is volt fent ez a xar daemon tools, de miután felraktam úgy sem indult el

a.carkey
Itt kémkedés van, nem felfedezés. Viszont itt is lehet fejleszteni, bár le van egyszerûsítve a dolog. Az EU is kb. a 100. patchel lett realisztikus. Ez most jelent meg. Mivel igazából én sehol sem találtam rá az évszámra, nehéz is realizmusról beszélni.
A csaták is nagyon fontosak! Nem mindegy mivel támadsz. Egy rakat mûködõ formáció van. Jó kis felüdülés volt ez nekem a Rome, az SWG Jedi grindje, a JTLS beta és H&D2 közben ... 😊

A medve nem játék.

Egyelten dolog, amiben jobb a KoH, az, hogy a diplomácia AI amikor válaszol a megkeresésedre, valamit-valamiért dealt ajánl. De pl. te alapból nem ajánlhatsz neki ilyet.
Ettõl eltekintve szerintem határozottan gyengébb. Fõleg a replay értéke sokkal kevesebb, hiszen kisebb a térkép, nincs technologia, nincs felfedezés, kolonizáció, eventek (vagy legalább EU szintû történelmi hûség, ami azt illeti, de mondjuk meg sem próbáltak realisztikusak lenni, tehát ezt nem róvom fel).

Valóban egy EU-TW hibrid nagyon érdekes lenne, csak elõre látnám, hogy abban halálra idegesítenének a taktikai csaták. Nem merném a fontosakat az AI-ra bízni, de engem mindig is jobban érdekeltek a stratégiai szintû játékok a taktikaiaknál.
Yossarian
Érdekes, most meg 25-30 között jön...

Nieleen

Yossarian
sztem az überfasza játék a total war és az EU házasságából születne...

Nieleen

a.carkey
Szerintem meg simán veri! Jobb a KOH! Max a térkép kisebb és kevesebb az ország.

A medve nem játék.

Azért az EU2-t nem veri szerintem. Én inkább úgy mondanám, hogy akinek a KoH tetszik, az nézzen utána az Europa Universalis 2-nek is, mert az mindenben jobb, kivéve a taktikai csatákat, amiket kihagytak belõle. 😊
Yossarian
nekem is zöld a fejecske. 74/1271 ügyfél. feltöltök lb 8Kb-al, letöltök max 10-zel...

Nieleen

én úgy csináltam ahogy arty leírta, és nagyon zõd a fejecske, 70-80nal tölt
arty
zõd a kis torrent fejecske? hány seeder/leecher hez csatkakoztál ?

Forza.