Knights of Honor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palya? Ez most ilyen kuldetes alapu mint a Dune2 volt? Elfoglalsz mindent, aztan irany a kovetkezo scenario?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

arty
huh, még a tutorialt nyomom, de ez mélto utodja lesz a strongholdnak, megmutatja milyennek kellett volna a lord of the realms3 nak lennie, stb ....

tökéletes gfx, pokoli mennyi lehetõség... pár nap mulva többet tudok irni 😄

RTW is biztosan jo, de hogy jön az ide ??? Miért nem a doom3mal jöttök, az még a total warnál is szebb, ha már grafikával dobáloztok 😉 Kb. az is ennyire illene ide ...

Nem vagyo nagy RTS juzer, szvsz easyn fogom elkezdeni... bát a stronghold ugy nem volt nagy kihivás 😊 (igy is elakadtam benne, mert az egyik pályán kb 8 orányi ostrom után is csak az idõ 1/10e telt el 😞 Valami nem ok azzal ..)

Forza.

[Jakuza]
RTW

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat az RW keszitoi tanulhatnanak a KoH keszitoitol, hogyanis kell megcsinalni egy introt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a.carkey
Miért? Itt is csak úgy lehet, ahogy a Romeban. Kijelölöd mit, aztán lesz. Ott is ez van, ráadásul 3Dben. 😊

A medve nem játék.

menny a topic elejére ott van egy csomó, nekem még mindig nem jött le, mindenesetre, nem szeretem a rome total wart, mert ott nem kell építkezni, mint pl stronghold, és ezt tényleg kár összehasonlítani vele, mindenesetre nemtudom egyesek miért írják azt, hogy a rome total war az évtized játéka, ugyanaz mint a medieval, mega shogun új külsõvel...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Pluskast
Már nem azért de a 2 játéknak kb annyi köze van egymáshoz mint lónak a birkához. A RTW ekifejezetten a csatákra megy. A KOH viszont inkább gazdasági és diplomáciai játék. Min 2 jó de mind a 2-t más szemmel kell nézni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Az bizti - hogy is mondjam finoman -, az introja valami eszméletlenül jól sikerült ...

A medve nem játék.

aki jáccik plz szurjon be képeket. kiváncsi vagyok mien. thx

skorpio7
Ezt a játékot sem most kezdték el fejleszteni azaz a RTW után pár nappal, szóval akkor 2-3 évnyi megfeszített munka után ugyan miért is ne adnák ki a maguk játékát ennek a fejlesztõi 8TRW ide vagy oda)?! Mivel pedig teljesen más a stílusa (más elõdökre támaszkoik) így kár is összehasonlítani a RTW-ral. Van akinek ez tetszik (mint én) és van akinek a hatalmas egységek gigászi küzdelme (RTW). Mindkét game-nek megvan a maga közössége, mint ahogy a stratégián belül minden egyes stílusnak (rts, körökre osztott, vegyes, nagy számú egységekezelés, stb...).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Sajnos vannak nálunk is lassan olyanok, akik szép lassan lesüllyednek a US-beli szintre, ahol egy komolyabb játék bukásra van ítélve illetve "elõre butított verziót" adnak ki, mert képtelenek egy tutorilat végignézni. Szerencsére még õk a kisebbség, de számolni kell már most is velük... amúgy õk kopnak ki elõször a komolyabb játéktopic-okból, mert hát ugye nem megy nekik a dolog (szerencsére).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ezt kiadni néhány nappal a rome totalwar után...
Azért most már van egy elvárása az embernek.
Pluskast
Na ja lassan nem is csodálkozom azon, hogy a minõségi játékok egyre kevésbé jelennek meg a piacon. Ha egy játék kicsit összetetteb akkor már az emberek nagy töbsége elkezd visítozni, hogy hú milyen szar. Ugye Zoli80?

formatuq
mert láma vagy, mar mondtak neked.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

zoli80
milyen már a csata?rome total war után mosolyt csalt az arcomra.

zoli80
utálom a tutorialokat,szeretek magam rájönni a dolgokra de ennél nem ment!

Te tényleg láma vagy végig kell ülni azt a círka fél órát és megnézni a tutorialt és onnét megtudsz mindent (vagy vki elmagyarázza). Elsõre nekem is bonyolult volt de azóta már vagy 12 órát nyomtam vele de még csak anglia meg franciaország az enyém 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

zoli80
te tudtál vele bármit is csinálni baze?

insp
Lámer...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zoli80
részemröl ennyit erröl a jatekrol,nem erre számitottam!

zoli80
10 perc és azt sem tudom mi a fász van,ugy tunik csak csataknal lehet látni közelröl a városokat😞

zoli80
lehet a magyarokkal kezdeni,kiraly!

zoli80
most installalom....

hát a játékról nem tudok írni most jön le majd utána, addig elvagyunk ezzel, hát ez igaz, de én nagyon ritkán rakok patchet, dehát vannak kivételek, de ze a clone cd-re is igaz, de én azt mondom én szeretem a clone cd-t azt nem szeretem amikor hozzá nem értõknek kell elmagyarázni hogy indítsa el a játékot...

A NWN-nel pl. mindig meg kell orizni a patcheletlen exet is, mert patch elott vissza kell rakni, kulonben elbassza. Namost egy eleve crackeltnel ezt baszhatod.

Sztem jo a cloneos, azt mindig tudod patchelni, aztan utolag rahuzni 1 crack.exet.

Yossarian
Úgy látom a klóncédé vs krekk témát kiveséztétek, ha kérhetném, térjünk át a fradi-dózsa, nvida-ati, illetve az intel vs amd flamere is!!!

Röhej amit ebben a topicban mûveltek! Índítsatok ennek egy külön topicot, vagy beszéljétek meg Iseekyou-n, de ne egy játék topicját kúrjátok el ezzel a szarsággal bazz!

Nieleen

zoli80
a jatékrol irjatok valamit inkább!😊

[Jakuza]
Te vagy oreg az idiota, hogy egy cracket nem tudsz bemasolni a telepitett jatek konyvtaraba.

csak azt mondja hogy azért van sok clone, mert a crackeléshez bénák, clone-t bárki tud készíteni aki hozzáfér játékokhoz...

én egyetértek jakuzával, még mindig elég nagy a szopás lehetõsége a clone játékoknál, persze nem arra gondolok ahol annyi az egész, hogy all emulation on és megy a játék, egyébként az ismerettségi körömbe, ez még mindig elég nagy probléma, mert nem mindenki használ pl daemon tools-t, cd-re kiírni meg a mai napig elég szopás, dvd, cd, je válogatja hogy elindul e, nekem is van egy pár clone-os játékom, mert el tudom indítani ha szopás van vele inkább crack-elek, de nem mindegy a jobb játékokhoz a patchoz is egybõl jelenik meg crack...

Jakuzát úgysem tudod meggyõzni arról, hogy õ a béna a cloneokkal, és nem a világ hülye amiért használják.😊 Ez már rendszeres téma mindenhol ahova benézek. 😊
Hat ez tok szar. Aszittem vmi rendes strategia lesz, nem ilyen kotyvalek.

Ez hulyeseg. Minel kevesebb cracker marad, annal nagyobb dicsoseg lesz feltorni a progikat, erre pedig mindig lesz ember. Arrol nem is beszelve hogy warezra mindig lesz igeny amig ilyen pofatlan arakon akarjak elsozni a kiadok a szarjaikat. Amire pedig igeny van, lesz kinalat is.

Lovag, Pap, Kém, Földmûves, Építész, Kereskedõ ezt a hatféle típust tudod választani és a lovagok csata után lehet fejleszteni ha ért el szintet de vigyázni kell ott is hogy mire kell a csapa arra kell fejleszteni pl: lázadásleverés vagy várostrom. a többit pedig simán lehet fejleszteni csak 1000 könyv kell hozzá és akkor jobban véghez tudja vinni a feladatot.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

EZ így igaznak tûnik de szerintem azért ettõl nem kell félni. Túl nagy üzlet ez ahhoz hogy ne foglalkozzon vele senki...
[Jakuza]
OFF

Mint pl a Spellforce ?
Kijon a legujabb patch es a Starforce 3 vedelem van rajta ?
Nemnem ha elszaporodnak a klonos valtozatok es kihaloban lesznek az igazi warezcsapatok elobbutobb egy warezzel sem fog jatszani, mert nem lesz aki feltori a vedelmuket, es hosszutavon nem lesz a Klonozas megoldas a vedelmek ellen.

Ha jól mûkszik a clone cd-s verzió akkor jobb lehet, a késõbbi patchek miatt, mert nem kell megvárd és beszerezd a patch crack-ot! Pl. Rome total war nem kell kiírni elég ha az alcoholba mountolod és fut. Ja és most már 1.1 patch rajta van és megy így is crack nélkül.
[Jakuza]
Mivel nem CDClonos valtozat, hanem hackelt exe-s valoszinuleg nem okozhat ilyen gondot.
Off:

Itt kell amugy elgondolkozni, hogy miert mondta AntiJedi, hogy szamara mirt jobb egy CDCloneos valtozat.
Ezt ugyanugy imageben lehet tarolni, mindossze egy exe-t kell kicserelni.
Szal elgondolkodtato, hogy vajon mi is a jobb nekunk.

Fenn van az nforce-on hogy megjelent.Money nevû csapat törte fel ez már a jó verzió? Amivel nincs gond ha ott a daemon tools?
Raadasul dameon tools nemcsak warezhoz kene, en pl. nem fogom az 50 rongyos dvd iromat lemez felporgetesekkel basztatni, meg varakozni se kivanok perceket a jatek inditasakor, vinyorol sokkal gyorsabban indul, es nincs macera. Namost ha ezt az eredeti jatek nekem nem hajlando biztositani, akkor nem kell eredeti.

Olvastam a dobozan vmi olyat hogy vannak benne mindenfele tipusu lovagok (tolvaj, pap, stb), ez most ilyen HOMM klon, hogy atomtap hosok vezetik a sereget?

Az USB nem fog (olyan hamar), szal vegyel hozza kulsos USB hazat, aztan megoldottad a problemat.

Csak megjegyzem a daemon tools fent lehet a gépen nem bassza szét mindaddig míg nem avval akarod indítani a játékot. Amúgy a game szeritnem nagyon is jó és nem egy rövid életü. Ja és Plusi bratyónál sem indult el sajnos 😞 pedig nálam ment és nála ugyanolyan cd olvasó van mint nálam.

1ebkent a gamerol mar van vmi tapasztalat? Ez is olyan bukas mint a LOTR3, vagy van vmi szinvonala?

Tegnap voltam a CDGalaxisban, majdnem megvettem a KOH-t, de ezekutan biztos nem fogom. Az anyjuk picsajat fogjak nekem eloirni hogy mi lehet fenn e gepemen. Majd lesz daemon tools kompatibilis warezban, nekem az is jo. Igy buktak el 12 rongyot, koszonjek maguknak a kocsog kiadok! Ebbol is laccik hogy a kiadok tamogatjak a legjobban a warez terjedeset, tehat a warez jo es legalis.

Pluskast
Nekem már 8. Tegnap megrendeltem a cdgalaxisból. Hétfõn hozzák ki. Elcsesztem rá 10cd-t meg plussz 2-öt haver küldött postán, de úgy sem ment. Szóval ennyi befektetés után már csakazért is érdekel, hogy milyen.

grebber
Már megint kezd sok lenni a beszerezni való.De nem baj ez kell a népnek sok-sok game.

Next PC upgrade: 2022

[Jakuza]
Noz vegre itt van egy rendes tort verzio es nem egy szar CDClonos valtozat.

2004-10-09 PC Game ISOs Knights of Honor (c) Black Sea Studios MONEY 88x15 MB

Pluskast
Nos a baj az, hogy még 2 gépen is kipróbáltam olyanon ami 52-es írást is tud és kb nincs egyik sem 1 évnél idõsebb. Sajnos azokon sem ment.