IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Vintage edition, egymotoros propelleres gépekhez. Érdemes csemegézni a gombokon, karokon, tekerőkön. Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a kétmotoros jetekhez ajánlott gázkarukról se hallani még semmit, azon kívül, hogy bejelentették, hogy készül.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.03.27. 14:52:49
A "Lobby" viszont még mindig nem megy. Remélhetően hamar jön arra is bugfix.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.03.24. 16:43:00
www.pumaszallas.hu
A tankok már most is vezethetőek, légvédelembe be lehet ülni, de nagyon kiforratlan még a repülős részhez képest. Valamikor majd biztos fogunk ezzel is foglalkozni, de szerintem 5.0-hoz nem lesz erre idő.
www.pumaszallas.hu
Azt mondod a későbbiekben elképzelhető mint pl. a DCS-ben, hogy a tankokkal, hajókkal is lehet csapatni?
(Ha jól emlékszem a kezdetek kezdetén már raktak ki képeket szépen kidolgozott járművekről.)
A VIIC-vel mi a terv? Multiban lesz alkalmazva?
www.pumaszallas.hu
Régebben volt erről szó, hogy tankok mellett hajók is vezethetők lesznek, ezért lettek ezek ennyire részletesen kidolgozva, de ennek most elég kicsi a prioritása. A technológia megvan, csak kellene hozzá csinálni tengeralattjáró belsőt is, anélkül nagyon gagyi lenne. Viszont az nagyon sok meló. Úgyhogy a hajók/tengeralattjárók egyenlőre csak AI-k.
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
írj a supportnak, hátha letölthető egy régi változat, amin már nincs ugyan terméktámogatás, de a legutolsó működő dx9 verzióként telepítheted. Nem tudom, hogy 777-nek is van-e ilyen, de DCS-nél pl a kivont engine-ek utolsó verziói továbbra is használhatóak.
www.pumaszallas.hu
Minimum system requirements
CPU: Intel® Core™ i5/i7 2.8 ГГц
GPU: GeForce GTX 660/Radeon HD 7770 with 2GB VRAM or better
DirectX: Version 11
RAM: 4 Gb+
Sound Card: DirectX®-compatible
Storage space: 10 Gb+
Internet connection: 256Kb/s for single-player campaign, 1Mb/s and faster for multi-player
DirectX® compatible flight stick is recommended
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.03.18. 17:52:37
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A steam dx11-et ír, máshol meg 9c-t írnak.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.03.18. 17:45:44
Egyébként a "De Wilde" lövedék az, amiben van kis robbanó elegy, nem egy minengeschoss, mert sokkal kisebb kaliber, de a legjobb, amit .303-ba tehetsz. Asszem nincs nyomjelzője, szóval pakolj mellé néha olyat is.
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
a Spitfire géppuskája nekem picit gyengének tűnik (persze tévedhetek is). A kérdésem az, hogy a "gyárilag" kapott lőszerkészleten lehet-e vagy érdemes-e változtatni valamit, hogy hatásosabb legyen?
Kösz
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne érts félre, nem piszkálni akarlak, csak szerintem rossz felől közelíted meg a kérdést.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Vsync nagyon sokat tud rontani az fps-en, szóval ha nincs problémád nélküle, azt kapcsold ki szerintem.
Eddig csak offline játszottam az újjal, VR-ban - szóval nem feltétlen tapasztalom ugyanúgy a problémákat.
"Laposban" csak replayeket játszottam, meg földön álló gépeket bambultam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezzel a beállítással próbálgatom most, lentebb már nem akarom venni a távolságot. A 4k szinte nincs hatással a teljesítményre, sokkal nem is lesz tőle szebb. Ha nincs full screen akkor kicsit jobb a helyzet. Online vagy offline játszol?
Ennyi van egy-egy etapban, 8 gép össz, plussz két prémium.
Szerintem ez nem kevés.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem egy IL2 cd lemezt játszottam rongyosra régen ,de ez így nekem nem ér meg ennyit ...
kicsit vicc az egész, visszakérem a pénzt Steamről, hátha ....
Azt mondjatok meg a motionblurt hogy lehet kiiktatni ? 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.15. 13:46:08