IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látjátok a fekete csíkos vonalakat?
Nem tudom mitől jelentek most meg eddig nem láttam őket
Si vis pacem, para bellum
Kamov infra csapda lehet azért van fej felett, mert a pilcsi többet fogja a fejét, hogy hova került, mint a botod 😄
Egyébként amit írtam, azt nem konkrét típus miatt írtam, sokkal inkább a design és a színek miatt. Ez a joy nekem nem tetszik, egyszerűen azért mert ww2-es szimekben német típusokkal repkedek, és azok kabinja teljesen más stílusú. Az automaizálzság miatt ráadásul sok tengelye és kapcsolója tök felesleges is lenne. Német gépeken vagy nem igényelnek kezelést, vagy teljesen másképp kell működtetni azokat.
www.pumaszallas.hu
Lesz 2 hajtóműves jet-hez gázkarjuk is. Mert a joystick neve sem véletlenül T-50 ugyanis a mostmár hivatalosan Szuhoj Szu-57 nevű 5.generációs vadászbombázó botkormányának a replikája.A T-50 ennek a gépnek volt a prototípus jelzése.
Itt
Ilyen lesz a hajtóművezérlőkar
Annyi logika volt benne,mint a Ka-50-esen az infracsapda vezérlőgombját, jobbra fej fölé rakni 😄
Nem tudom mennyiért adják ezt, egy kicsit emlékeztet az An-2-es középső kezelőpultjára, csak az pont fordított elosztásban van,bár régebben repültem már An-2-essel. Mindenesetre úgy tippelek, hogy ez nem lesz olcsó.
Utoljára szerkesztette: i robot, 2018.03.28. 22:00:08
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Vintage edition, egymotoros propelleres gépekhez. Érdemes csemegézni a gombokon, karokon, tekerőkön. Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a kétmotoros jetekhez ajánlott gázkarukról se hallani még semmit, azon kívül, hogy bejelentették, hogy készül.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.03.27. 14:52:49
A "Lobby" viszont még mindig nem megy. Remélhetően hamar jön arra is bugfix.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.03.24. 16:43:00
www.pumaszallas.hu
A tankok már most is vezethetőek, légvédelembe be lehet ülni, de nagyon kiforratlan még a repülős részhez képest. Valamikor majd biztos fogunk ezzel is foglalkozni, de szerintem 5.0-hoz nem lesz erre idő.
www.pumaszallas.hu
Azt mondod a későbbiekben elképzelhető mint pl. a DCS-ben, hogy a tankokkal, hajókkal is lehet csapatni?
(Ha jól emlékszem a kezdetek kezdetén már raktak ki képeket szépen kidolgozott járművekről.)
A VIIC-vel mi a terv? Multiban lesz alkalmazva?
www.pumaszallas.hu
Régebben volt erről szó, hogy tankok mellett hajók is vezethetők lesznek, ezért lettek ezek ennyire részletesen kidolgozva, de ennek most elég kicsi a prioritása. A technológia megvan, csak kellene hozzá csinálni tengeralattjáró belsőt is, anélkül nagyon gagyi lenne. Viszont az nagyon sok meló. Úgyhogy a hajók/tengeralattjárók egyenlőre csak AI-k.
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
írj a supportnak, hátha letölthető egy régi változat, amin már nincs ugyan terméktámogatás, de a legutolsó működő dx9 verzióként telepítheted. Nem tudom, hogy 777-nek is van-e ilyen, de DCS-nél pl a kivont engine-ek utolsó verziói továbbra is használhatóak.
www.pumaszallas.hu
Minimum system requirements
CPU: Intel® Core™ i5/i7 2.8 ГГц
GPU: GeForce GTX 660/Radeon HD 7770 with 2GB VRAM or better
DirectX: Version 11
RAM: 4 Gb+
Sound Card: DirectX®-compatible
Storage space: 10 Gb+
Internet connection: 256Kb/s for single-player campaign, 1Mb/s and faster for multi-player
DirectX® compatible flight stick is recommended
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.03.18. 17:52:37
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A steam dx11-et ír, máshol meg 9c-t írnak.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.03.18. 17:45:44
Egyébként a "De Wilde" lövedék az, amiben van kis robbanó elegy, nem egy minengeschoss, mert sokkal kisebb kaliber, de a legjobb, amit .303-ba tehetsz. Asszem nincs nyomjelzője, szóval pakolj mellé néha olyat is.
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
a Spitfire géppuskája nekem picit gyengének tűnik (persze tévedhetek is). A kérdésem az, hogy a "gyárilag" kapott lőszerkészleten lehet-e vagy érdemes-e változtatni valamit, hogy hatásosabb legyen?
Kösz
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne érts félre, nem piszkálni akarlak, csak szerintem rossz felől közelíted meg a kérdést.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Vsync nagyon sokat tud rontani az fps-en, szóval ha nincs problémád nélküle, azt kapcsold ki szerintem.
Eddig csak offline játszottam az újjal, VR-ban - szóval nem feltétlen tapasztalom ugyanúgy a problémákat.
"Laposban" csak replayeket játszottam, meg földön álló gépeket bambultam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezzel a beállítással próbálgatom most, lentebb már nem akarom venni a távolságot. A 4k szinte nincs hatással a teljesítményre, sokkal nem is lesz tőle szebb. Ha nincs full screen akkor kicsit jobb a helyzet. Online vagy offline játszol?
Ennyi van egy-egy etapban, 8 gép össz, plussz két prémium.
Szerintem ez nem kevés.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!