IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Itt nincs offtopik :D
    DCS topikból azonnal kiutálnak BMS témával (savanyú a szőlő ), Falcon topikba meg elég kevesen járnak sztem.

Kikapcsolt FLCS-vel is próbáltad? Lapos dugónál vagy speciális esetben ha az FLCS nem reagál normálisan, akkor ki tudod kapcsolni. Gázkar előtt van a kapcsolója. Ha külső nézetből nézed, átesés közeli helyzetben a vezérsíkok és kormányfelületek próbálnak kompenzálni mint az őrült, hiszen ez a dolguk. DCS kapcsán mindig azt hozzák fel, hogy az FM "élethűbb", mert mozog a gép. Megkérdeztem erről Tibit is, ő jót röhögött rajta, Gripenben pl. már trimm sincs, mert minek? Arra való a fly by wire, hogy helyetted vezessen. Te megmondod neki, hogy 15 fokra húzza fel az orrát, akkor az 15 fokon tartja. Nem fog billegni, elmászni, meg ide-oda imbolyogni. A robotpilóta is olyan, hogy bekapcsolod, az tartja a magasságot sebességet, és onnantól pedállal vezeted. Bármelyik oldalra beléped, akkor ő annyit dönt és húz a botból hozzá, hogy a gépet csúszás és probléma nélkül elvezesse, de neked ezzel nem kell foglalkozni, arra figyelhetsz amivel a kijelzőkön foglalkozol épp. Teljesen más mint a kis polgári gépes repülőgépek, ez tényleg olyan, mintha zsinóron húznák. Így vannak tervezve.

Egyébként Falconban van néhány előre beállított TE, amiben erős oldalszél van. Ha úgy próbálsz meg fel és leszállni, akkor nagyon érezni, hogy milyen kis könnyű gép ez, azonnal fújja ide-oda. Amint leér a futó, az irányba rántja, vagy felszállásnál tök jól lehet érezni, hogy amint elemeled, a seggét már tolja is el a szél. Ezen kívül nemtom milyen mozgást hiányoltok belőle.

FFB-n tök jól jelzi Falcon is az átesést, elkezdni finoman lengetni a botot amikor átesne, átesés után meg tök könnyű lesz. Lehet ez miatt, de én teljesen jól érzem mikor van határon, mikor esik át.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.10. 19:19:45